You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαν παιδιά τί φαντασιώσεις είχατε και με ποιές γυναίκες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα memphis75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 593
- Εμφανίσεις 106K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
pecados εχεις δικιο,απλα κρυφοκοιτάζουμε και καυλωνουμε
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
pecados εχεις δικιο,απλα κρυφοκοιτάζουμε και καυλωνουμε
Τύπε μαζί σου , αλλά ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να χωθώ σε ξαδέρφη / θεία ??
Αλλά αρχίδια δεν λέει.. Θα πρέπει να σου δώσει απίστευτα σημάδια η άλλη για να κάνεις τέτοια κίνηση.
Οπότε αναγκαστικά πάει η μαλακία στεφάνι. :'( :'( :'(
Επισκέπτης
στην ξαδέρφη και στη θειά, ένα μέτρο πιο βαθιάΤύπε μαζί σου , αλλά ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να χωθώ σε ξαδέρφη / θεία ??
Αλλά αρχίδια δεν λέει.. Θα πρέπει να σου δώσει απίστευτα σημάδια η άλλη για να κάνεις τέτοια κίνηση.
Οπότε αναγκαστικά πάει η μαλακία στεφάνι. :'( :'( :'(
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
στην ξαδέρφη και στη θειά, ένα μέτρο πιο βαθιά
Όπως επίσης στην ξαδέρφη και στην θεία το καβλί πηγαίνει ευθεία.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.109
- Πόντοι
- 506
Όπως επίσης στην ξαδέρφη και στην θεία το καβλί πηγαίνει ευθεία.
todoris1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
Ουτε ενας ? Ελενη Πετρουλακη καθε πρωι πρωινη γυμναστικη οταν ημουν απογευμα στο σχολειο .
κραταει κορμαραγια ξεσκισμα η θεια,ακομη και στα 55
Μου θύμησες την Μαρια στην alpha στην Καλλιθεα Ψηλη αδυντη τελειο σωμα με μικρο βυζακι.απιστευτη γυναικα.Nα σου ποια εχω τωρα?
την ταμια στην αλφα βανκ στο κωλωνακι που ειναι ανοιχτο τα σαββατα ;)
karxarias1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
με χαδερφη κ οταν μεγαλςσα το εκανα κ πραγματικοτιτα... ;) ;)
NikitasI
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Κριτικές
- 111
- Like
- 4.250
- Πόντοι
- 5.676
Την εικονιζόμενη που είναι η ομορφότερη γυναίκα που περπάτησε σε αυτόν τον πλανήτη
http://[URL unfurl="true"]www.thinkover.gr/v1/wp-content/uploads/2015/09/lorren.jpg[/img[/URL]]
και την θειά μου που της έμοιαζε πολύ. Μετά άρχισα να την πέφτω στην ξαδέρφη μου ...
Όπως όλοι μια από τα ίδια.
http://[URL unfurl="true"]www.thinkover.gr/v1/wp-content/uploads/2015/09/lorren.jpg[/img[/URL]]
και την θειά μου που της έμοιαζε πολύ. Μετά άρχισα να την πέφτω στην ξαδέρφη μου ...
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
Την εικονιζόμενη που είναι η ομορφότερη γυναίκα που περπάτησε σε αυτόν τον πλανήτη
[/quote]
Τι έγινε με την ξαδέρφη και την θειά?
danni
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 94
- Πόντοι
- 6
σε ηλικιες 5 - 6 θειες κι εξαδερφες τους επιανα βυζια δηθεν για να κοιμηθω!στην αγκαλια τους
αργοτερα δασκαλες, καθηγητριες αγγλικων, συμμαθητριες.
απο tv κινηματογραφο, σοου μπιζνες, Αντζι Ντικινσον, Λεσλι Ανν Νταουν, Καντις Μπεργκεν, Λεσλι Ανν Γουωρεν, Νταιανα Ριγκ, Ντονα Σαμμερ, Τζοανα Λαμλευ, Σαρα Μαιλς, Ντολυ Παρτον,Κατριν Ντενεβ, Φρανσουαζ Αρντυ, Ντονα Μιλς,Τζοανα Πετετ, Ουρσουλα Αντρες, Συλβια Κριστελ, Σουζαν Πλεσετ, Σουζαν Τζωρτζ, Μπριζιτ Μπαρντο, Αλικη Βουγιουκλακη, Σοφια Λωρεν, Ρια Δελουση, Σασα Καστουρα, Ελενη Προκοπιου, Ζωη Λασκαρη, Ελενη Ερημου, Βερα Κρουσκα , Γκιζελα Νταλι, Ελενα Ναθαναηλ, Θαλεια Παπαζογλου
απο tv κινηματογραφο, σοου μπιζνες, Αντζι Ντικινσον, Λεσλι Ανν Νταουν, Καντις Μπεργκεν, Λεσλι Ανν Γουωρεν, Νταιανα Ριγκ, Ντονα Σαμμερ, Τζοανα Λαμλευ, Σαρα Μαιλς, Ντολυ Παρτον,Κατριν Ντενεβ, Φρανσουαζ Αρντυ, Ντονα Μιλς,Τζοανα Πετετ, Ουρσουλα Αντρες, Συλβια Κριστελ, Σουζαν Πλεσετ, Σουζαν Τζωρτζ, Μπριζιτ Μπαρντο, Αλικη Βουγιουκλακη, Σοφια Λωρεν, Ρια Δελουση, Σασα Καστουρα, Ελενη Προκοπιου, Ζωη Λασκαρη, Ελενη Ερημου, Βερα Κρουσκα , Γκιζελα Νταλι, Ελενα Ναθαναηλ, Θαλεια Παπαζογλου
gerontikos 27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
με καθηγητρια αγγλικων μυστες κλασσικα!!την οποια προσεγγισα μετα απο χρονια
μηπως και γινοταν κατι αλλα εφαγα Χ ηταν παντρεμενη!!!
μηπως και γινοταν κατι αλλα εφαγα Χ ηταν παντρεμενη!!!
Επισκέπτης
μεγαλο ρεπερτοριο φιλεσε ηλικιες 5 - 6 θειες κι εξαδερφες τους επιανα βυζια δηθεν για να κοιμηθω!στην αγκαλια τους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K