talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Δεν είναι σωστό να εκθέσω τόσες διάσημες μοντέλα ηθοποιούς και αθλήτριες κυρίως
κρυβε λογια μαν... :oΔεν είναι σωστό να εκθέσω τόσες διάσημες μοντέλα ηθοποιούς και αθλήτριες κυρίως
μπα δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί μάλλον δεν το ήξεραν ούτε οι ίδιες...κρυβε λογια μαν... :o
Λίγο πολύ με διάσημες όλοι έχουμε φντασιωθει.Με καμια γυναικα της διπλανης πορτας όμως?μπα δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί μάλλον δεν το ήξεραν ούτε οι ίδιες...
Εγω για παράδειγμα η πρώτη γυναίκα που είδα γυμνή ηταν μια θεία μου με ωραίο σώμα αλλα ένα ζευγάρι μεγάλα και βαριά βυζιά.Οπότε καταλαβαίνετε...
Μία από τα ίδια τύπε..
Θειάδες , ξαδέρφες κλπ τις έχω τιμήσει όλες..
ακομη και οσες ηταν μπαζα τυπε?
Τυγχάνει οι περισσότερες τύπε να είναι από συμπαθητικές έως αρκετά καλά μουνιά..
Οπότε καταλαβαίνεις..
Μία από τα ίδια τύπε..
Θειάδες , ξαδέρφες κλπ τις έχω τιμήσει όλες..
Κλασσική φαντασίωση! Φυσικά την είχα τιμήσει και εγώ την ξαδέλφη μου...ακόμα θυμάμαι να διαγράφετε το καλοξυρισμενο με σχέδιο μουνάκι της
Κλασσική φαντασίωση! Φυσικά την είχα τιμήσει και εγώ την ξαδέλφη μου...ακόμα θυμάμαι να διαγράφετε το καλοξυρισμενο με σχέδιο μουνάκι της
Εγώ από μικρός καύλωνα απίστευτα με αυτήν
Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές τον έχω παίξει για πάρτη της
Εγώ από μικρός καύλωνα απίστευτα με αυτήν
Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές τον έχω παίξει για πάρτη της
κωστακης?????Εγώ από μικρός καύλωνα απίστευτα με αυτον
Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές εχω φιστωθει για πάρτη του
Τύπε είδες και μουνάρα εσύ ?? Τυχερός είσαι ρε αδερφέ!
Εγώ μόνο φαντασίωση γιατί μόνο με μαγιό , μινάκια και τέτοιες αρχιδιές είχα οπτική επαφή..
Έτυχε ενα καλοκαίρι να φοράει ένα ημιδιαφανές μπικίνι και ευχαριστήθηκα...
Αργότερα πήρα και το μάτι μου την ώρα που έκανε μπάνιο...μου ειχε μείνει απωθημένο.