talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Δεν είναι σωστό να εκθέσω τόσες διάσημες μοντέλα ηθοποιούς και αθλήτριες κυρίως
κρυβε λογια μαν... :oΔεν είναι σωστό να εκθέσω τόσες διάσημες μοντέλα ηθοποιούς και αθλήτριες κυρίως
μπα δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί μάλλον δεν το ήξεραν ούτε οι ίδιες...κρυβε λογια μαν... :o
Λίγο πολύ με διάσημες όλοι έχουμε φντασιωθει.Με καμια γυναικα της διπλανης πορτας όμως?μπα δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί μάλλον δεν το ήξεραν ούτε οι ίδιες...
Εγω για παράδειγμα η πρώτη γυναίκα που είδα γυμνή ηταν μια θεία μου με ωραίο σώμα αλλα ένα ζευγάρι μεγάλα και βαριά βυζιά.Οπότε καταλαβαίνετε...
Μία από τα ίδια τύπε..
Θειάδες , ξαδέρφες κλπ τις έχω τιμήσει όλες..![]()
![]()
ακομη και οσες ηταν μπαζα τυπε?![]()
Τυγχάνει οι περισσότερες τύπε να είναι από συμπαθητικές έως αρκετά καλά μουνιά..
Οπότε καταλαβαίνεις..![]()
Μία από τα ίδια τύπε..
Θειάδες , ξαδέρφες κλπ τις έχω τιμήσει όλες..![]()
![]()
Κλασσική φαντασίωση! Φυσικά την είχα τιμήσει και εγώ την ξαδέλφη μου...ακόμα θυμάμαι να διαγράφετε το καλοξυρισμενο με σχέδιο μουνάκι της![]()
![]()
![]()
Κλασσική φαντασίωση! Φυσικά την είχα τιμήσει και εγώ την ξαδέλφη μου...ακόμα θυμάμαι να διαγράφετε το καλοξυρισμενο με σχέδιο μουνάκι της![]()
![]()
![]()
Εγώ από μικρός καύλωνα απίστευτα με αυτήν![]()
![]()
Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές τον έχω παίξει για πάρτη της![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ από μικρός καύλωνα απίστευτα με αυτήν![]()
![]()
Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές τον έχω παίξει για πάρτη της![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κωστακης?????Εγώ από μικρός καύλωνα απίστευτα με αυτον![]()
![]()
Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές εχω φιστωθει για πάρτη του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε είδες και μουνάρα εσύ ?? Τυχερός είσαι ρε αδερφέ!
Εγώ μόνο φαντασίωση γιατί μόνο με μαγιό , μινάκια και τέτοιες αρχιδιές είχα οπτική επαφή..![]()
Έτυχε ενα καλοκαίρι να φοράει ένα ημιδιαφανές μπικίνι και ευχαριστήθηκα...![]()
Αργότερα πήρα και το μάτι μου την ώρα που έκανε μπάνιο...μου ειχε μείνει απωθημένο.