block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εσυ πρεπει καθε φορα πριν απο ενα μνμ να λες το γνωστο,καντο,το χουμε πελωρια αναγκη οι φαν σου
εσυ πρεπει καθε φορα πριν απο ενα μνμ να λες το γνωστο,καντο,το χουμε πελωρια αναγκη οι φαν σου
Από την εμπειρία μου με διδυμους και ταυρους μου πανε καλα σε σχεση.με τι ζωδιο ταιριαζεις πιο πολυ"?
ενδιαφερονΑπό την εμπειρία μου με διδυμους και ταυρους μου πανε καλα σε σχεση.
Ποιο ειναι το γνωστο?εσυ πρεπει καθε φορα πριν απο ενα μνμ να λες το γνωστο,καντο,το χουμε πελωρια αναγκη οι φαν σου
Να συστηθεις θελει!!!Ποιο ειναι το γνωστο?
ελα ρε αλεξ κ εισαι και μυστης μεγαλοςΠοιο ειναι το γνωστο?
Και αυτή για θεία μας πιανετε.Εκεινη την εποχη όλες τις αποκαλουσαμε θείεςΜε τη μάνα του κολλητού μου. Σαν οικογένειες έχουμε καλές σχέσεις και παλιότερα πηγαίναμε και διακοπές μαζί. Οπότε είχα την ευκαιρία να χαζεύω το σώμα της καλύτερα. Τις πρώτες μου φαντασιώσεις τις μονοπωλούσε αυτή.
Ακόμα και σήμερα στα 53 βλέπεται κάπως, άμα δε ντρεπόμουν τον κολλητό θα της την έπεφτα..
Ωραίος ο φίλος.Και εγω ετσι επερνα ματι την θεία μου με κατι βυζια από αυτά που λενε μασταρια.μια φορα μου ζητησε και της εβαλα λαδι στην πλατη και όταν την ακουμπησα στα πλαγια στα βυζια της τον επαιζα ολο το καλοκαιριΑΧΧΧΧΧ...τι μου θυμίσατε τωρα......!!! διακοπες το ετος 1994 στο Βολο σε μια πολυ οικογενιακη κατασταση ημουνα 17 και κατι ενταξη ειχα γαμησι κανα 5 φορες ενα γομενακι που ειχα αλλα σαν την θεια του κολιτου μου......Το λοιπον σκαω μεσα ιουλιου με το κτελ χα χα και με περιμενε ο φιλος μου εκει και διπλαααααα......η μουναρα θεια !!!!
περιτο να πω οτι ητανε χωρισμενη 1,70 34χρονων με καρε ξανθω μαλλακι και ενα μπουστο ......παναγια μου..!!
φιλια κτλ..κια μπήκαμε στο αυτοκινήτο τις και πηγεναμε για το σπιτη.το βραδακι μπαρμπεκιου και τετοια σκαει με ενα σορτσακι μπιτζαμα φωτια.... μέχρι και ο πατερας του γιωργου λαλισε....χα χα χα ...και ενα δίπλωμα συνεχεια της μπουταρες ....μας εδωσε τροφη για το βραδυ... το ξεφαντωμα έγινε ενα απογεβα που εκανε μπανιο στο ντουζ και εμεις τα 2 κοιτουσαμε απο την χαραμαδα που ειχε η πορτα απο κατω...τη μουναρα που ητανε ....και ξυρησμενο λαμπα το μουνακι της ....και σαν γιδια οπως καναμε μας καταλαβε...και βαζη μια φωνη χα χα χα ξαφανηστικαμε.Μετα απο 2 μερες γιατη μετα απο αυτο την καναμε θα επεφτε καμεια καρπαζια απο τον πατερα του Γιωργακι ειμαστε στην παραλια και σκαει το πουταναριο με ενα μπαζιλ μαγιο και καθεται διπλα μας και λεει "" δεν πιστευω να ενοχλω τα μικρα καμακια ""....καλα μετα απο λίγο ειχαμε παρενεργειες ο Γιωργος πήγε στην θαλασσα και εγω εκει σαν μουροχαυλο να κοιταω της βυζαρες !!!στην χαζη κατα τα αλλα κουβεντα που καναμε και λιγο οι μπυρες λιγο ο ηλιος και πολλυ οι ΒΥΖΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ....της μου λεει "σου αρεση να εισε ματακιας ...??? και μενω μαλακας...κοκκινισα ανοιξε η αμμος χα χα χα αλλα σαν ΕΛΟΥΡΑΣ....λεω δεν ειναι κακο που και που....περιτο να πω οτι μετα απο αυτο και πολλες μπυρες ΝΑΙ....χαλασα ενα ολοκληρο μπουκαλι coperton.....!!!στην κορμαρα της .....μεχρη που ηρθε το ΑΡΧΙΔΙ ο Γιωργος....!!!! αρε θεια ΑΛΕΞΙΑ....!!!
side boobs τύπε?Ωραίος ο φίλος.Και εγω ετσι επερνα ματι την θεία μου με κατι βυζια από αυτά που λενε μασταρια.μια φορα μου ζητησε και της εβαλα λαδι στην πλατη και όταν την ακουμπησα στα πλαγια στα βυζια της τον επαιζα ολο το καλοκαιρι
side boobs μασταρια δηλαδή μιας και το βυζι ηταν αρκετα μεγαλοside boobs τύπε?
μια χαρα φιλε!!!- μια βυζαρού συμμαθήτρια, όχι κάτι συγκεκριμένο σαν φαντασιωση
- μια άλλη ψιλοχαζη ξανθια συμμαθήτρια, τριάρια βυζια και καλό κωλι, ότι ειμαι φωτογραφος και αυτη γυμνο μοντελο
- σάρον στόουν μετά το βασικό ένστικτο, τα πάντα μεχρι και γλυφοκώλι
- λαιδη νταϊάνα πριν πεθανει
- αυτες στα σοφτ πορνο στο αλτερ, κυριως την amber newman, ψαξτε τη και θα με θυμηθειτε
- δυο αδερφες στιλιαρια με μακρια σγουρα μαλλια
παιδια εγω παλια την επαιζα με ελινα κεφη του αντ1
παολα παολινα απο το μεξικανικο
σμαραγδα απο εμεις κ εμεις