Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
εγω αντωνια προτιμουσα που ειχε βυζαρες
εγω αντωνια προτιμουσα που ειχε βυζαρες
xontroτην σεβομουνα
και αργοτερα με τις μπουταρες τις Σινιώρη..
http://[URL unfurl="true"]www.sakketosaggelos.gr/Images/Uploaded/image005(215).jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Η Σινιόρι είχε κάτι ποδάρες που ξεκινούσαν απο την κρήτη και έφταναν θεσσαλία θυμάμαι!
Απίστευτος!!!!!!!!!!!!!!Κλασσικά με μια ξαδέρφη πουταναριό, με κάτι θείες άσχημες αλλά με τεράστια βυζιά.
Με την αγγλικού στο γυμνασιο όπου ήταν πολύ έκφυλη, ξανθιά με μικρό βυζάκι, 30κάτι, αλλά φορούσε κάτι μίνι φούστες με σκίσιμο και γόβες και μάλιστα φανταζόμουν πάνω στο πήδημα να φέρνει παρτούζα και συμμαθήτρια!
Με την Ζήνα φυσικά, την Πόπη Χατζηδημητρίου, την Βάνα απο τους Μεν και Δεν...
Ωραίες εποχές... ειχα και εκκλησία δίπλα και όποτε βαρούσε η καμπάνα, σταματούσα να την βαράω για να κάνω τον σταυρό μου
gia ;)Αντζελινα τζολι! απο την πρωτη ταινια που την ειχα δει (χακερ)αλλα το κολλημα το εφαγα στην αλλη της ταινια, που εκανε ενα τοπ μοντελ.
Ναι και Νομιζω ειχε αιτζ και πεθανε. Θυμαμαι στην ταινια επαιζε και μια ξανθια, ωραιο νιμου και κανανε κατι λεσβιακα με την τζολι. αυτη η ταινια πρεπει να ειναι πριν το 2000 γιατι θυμαμαι που την ειχα δει σε βιντεοκασετα.gia ;)
aληθινη ιστορια ηταν.Ναι και Νομιζω ειχε αιτζ και πεθανε. Θυμαμαι στην ταινια επαιζε και μια ξανθια, ωραιο νιμου και κανανε κατι λεσβιακα με την τζολι. αυτη η ταινια πρεπει να ειναι πριν το 2000 γιατι θυμαμαι που την ειχα δει σε βιντεοκασετα.
Ωραίες εποχές... ειχα και εκκλησία δίπλα και όποτε βαρούσε η καμπάνα, σταματούσα να την βαράω για να κάνω τον σταυρό μου
Ευλόγησον...