ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.111
- Πόντοι
- 506
Εγω για παράδειγμα η πρώτη γυναίκα που είδα γυμνή ηταν μια θεία μου με ωραίο σώμα αλλα ένα ζευγάρι μεγάλα και βαριά βυζιά.Οπότε καταλαβαίνετε...
ολοι εχουμε τιμησει τις θειες μας τυπεΤην τίμησες την θεία τύπε μου;; ;)
Εγω για παράδειγμα η πρώτη γυναίκα που είδα γυμνή ηταν μια θεία μου με ωραίο σώμα αλλα ένα ζευγάρι μεγάλα και βαριά βυζιά.Οπότε καταλαβαίνετε...
ολοι εχουμε τιμησει τις θειες μας τυπε
τυπε στις πρωτες καυλες μας μας φαινοταν ολες μουναρεςαμα ηταν ωραιες τυπε
Σαν φαντασιωση ναι λαστιχο την ειχα κανει.Την τίμησες την θεία τύπε μου;; ;)
ολοι εχουμε τιμησει τις θειες μας τυπε
Συμφωνω μαζί σου
Σιγουρα τοτε ολες μουναρες τις βλέπαμε,δεν υπαρχαν και τα σημερινα πλαστικα πρότυπα στην καθημερινοτητα μας.εβλεπες βυζι τοτε στην παραλια διπλα σου και ησουν πυραυλος.τυπε στις πρωτες καυλες μας μας φαινοταν ολες μουναρες
Τι μου θυμησατε ρε μαγκες τον ειχα κανει λαστιχο λεμε
για μελαχρινη ουτε λογος?
Οταν δεν μου κάθονται ξανθιές συμβιβάζομαι...
Σχεδόν όλοι έχουμε φαντασιωθεί μια θεία μαςαμα ηταν ωραιες τυπε
Ο,τι θηλυκό μιλφ υπηρχε τριγυρω δλδ!!!Λοιπόν, εγώ γύρω στα 13 καθηγήτρια αγγλικών στο φροντιστήριο, νταρντάνα αλλά όχι πολύ όμορφη..
Για χάρη της, και φαντασιωνόμενος εκείνη είχα με συμμαθητή μου σειρά ψευδοομοφυλοφυλικών εμπειριών με συμμαθητή μου (έχω ανοίξει σχετικό θρεντ).
Επίσης γειτόνισσα γυναίκα οικογενειακού φίλου (συμπαθητική κλασική ελληνίδα χαμηλοκώλα).
Γύρω στα 15 άλλη καθηγήτρια, φιλόλογος από το Γυμνάσιο. Μας διάβαζε πολύ Καβάφη. ΜΙΛΦ για την εποχή της, όχι όμορφη αλλά κάποιες φορές έρχονταν στο μάθημα με δικτυωτό καλσόν, πρώτη φορά που έβλεπα τέτοιο, εκεί γύρω στο 84-85.
Επίσης μια δυο γειτόνισσες από απέναντι.
Έχει παντρευτεί γυναίκα δεν το δήλωσε απλά. Εδώ και καμιά δεκαετία είναι μαζί.έχει δηλώσει λεσβία αυτή τώρα.