You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαν παιδιά τί φαντασιώσεις είχατε και με ποιές γυναίκες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα memphis75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 593
- Εμφανίσεις 106K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
ρε παιδια μια ειναι η γυναικα των παιδικων μας χρονων....pamela anderson.....
100%%%%%% σωστος δεν το συζηταμε αυτο.
εγω προσωπικα περα απο pamela που τον ειχα κανει οχι λαστιχοοοοοοοο αλλα μανικα κανονικα
ειχα φαει τρελο κολλημα με 2 καριολες :
η πρωτη ητανε η δασκαλα μου στο φροντιστηριο στα αγγλικα
κοκκινομαλλα με τρελο βυζοοοο τουμπανοο σχετικα κοντουλα 1.65
και με την καθηγητρια των γαλλικων στο σχολειο επισης μου τρεχανε τα σαλια παλι
με αυτες τις δυο
ολες οι αλλες μου ητανε αδιαφορες
ειδικα οταν μου πεταγε η γαλλικου και το constantinn πωωωωω
αλλη φααααααση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
εγω στο λυκειο με την καθηγητρια των κειμενων ηταν μικρη σε ηλικια και ειχε βυζαρες ξανθια την λεγανε κωνσταντινα
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
δυο ειχε?
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Η καλυτερη γκομενα ειναι αυτη που δεν εχεις γαμησει
Εικαζοντας απλα απο τον τροπο συμπεριφορας τους υποθετω πως η γαλλικου απλα θα εκανε ενα ξινο γαμησι χωρις extra υπηρεσιες (anal κτλπ)
το κοντοπουτανο στα αγγλικα μια απο τα ιδια
δεν ειχε την δυναμικη να παρει πρωτοβουλιες
οποτε ακομα και οταν λεμε για φαντασιωσεις του παρελθοντος βλεπεις στην τελικη οτι η φαντασιωση απο την πραγματικοτητα ειναι μονο στο μυαλο μας.
ουσιαστικα ειναι μερος της συμπαντικης συνειδητοτητας αν αφαιρεσεις το χαος στο ενδιαμεσο.
Εικαζοντας απλα απο τον τροπο συμπεριφορας τους υποθετω πως η γαλλικου απλα θα εκανε ενα ξινο γαμησι χωρις extra υπηρεσιες (anal κτλπ)
το κοντοπουτανο στα αγγλικα μια απο τα ιδια
δεν ειχε την δυναμικη να παρει πρωτοβουλιες
οποτε ακομα και οταν λεμε για φαντασιωσεις του παρελθοντος βλεπεις στην τελικη οτι η φαντασιωση απο την πραγματικοτητα ειναι μονο στο μυαλο μας.
ουσιαστικα ειναι μερος της συμπαντικης συνειδητοτητας αν αφαιρεσεις το χαος στο ενδιαμεσο.
prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
Sara stone εκείνο το σταυροπόδι μου εχει μείνει μέχρι και σημερα!!
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 506
εφυγε πολυ φλοκι στο γυμνασιο για την παρτι τους
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
1) Η ξανθιά των ABBA, την είχα ερωτευτεί χωρίς να ήθελα απαραίτητα να την ξεμουνιασω. Πίστευα τότε ότι θα βρω μία παρόμοια και θα ζήσω ευτυχισμένος. Δυστυχώς το μέλλον δεν δικαίωσε τις προσδοκίες μου.
2) Επίσης Λιλά Καφαντάρη, πάλι pure έρωτας χωρίς να εμπεριέχεται σε αυτον απαραίτητα το ξεκώλιασμα της.
3) Kim Wilde, τα ίδια με παραπάνω.
4) Όταν ήθελα να τον παίξω σκεφτόμουν τις πρώτες μου ξαδέρφες. Με καβλωναν όσο τίποτε άλλο, πέτρα μου τον εκαναν, πίστευα ότι μπορούσα να τρυπήσω τοίχο από την καβλα.
2) Επίσης Λιλά Καφαντάρη, πάλι pure έρωτας χωρίς να εμπεριέχεται σε αυτον απαραίτητα το ξεκώλιασμα της.
3) Kim Wilde, τα ίδια με παραπάνω.
4) Όταν ήθελα να τον παίξω σκεφτόμουν τις πρώτες μου ξαδέρφες. Με καβλωναν όσο τίποτε άλλο, πέτρα μου τον εκαναν, πίστευα ότι μπορούσα να τρυπήσω τοίχο από την καβλα.
TAKMAN1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2017
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Στα 13 μου καύλωνα:
1) Με την τότε ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου "Κανάκης" στην Κυψέλη (ήταν ηλικίας γύρω στα 55 και φορούσε μια παλέτα διαθλαστικά και πολύχρωμα rings).
2) Με την ταμία του βιβλιοπωλείου "Βελμάχος" στη Φωκείονος (εκτιμώμενη ηλικία 60).
3) Με την ταμία του βιβλιοπωλείου "Κυριακίδης" στη Φωκείονος (εκτιμώμενη ηλικία 60).
4) Με μια Γιανιώτισσα, που είχε κάβα στην οδό Κύπρου (εκτιμώμενη ηλικία 65 - αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε πολυφυλετικά χρυσά βραχιόλια).
5) Με μια φουρνάρισσα στην οδό Δάφνιδος (εκτιμώμενη ηλικία 60, εκτιμώμενο βάρος 200 κιλά, φορούσε πολυκαυλωτικά τρικ-τρικ).
Σε κάθε μια εκ των παραπάνω γυναικών, η καύλα ξέσπαγε με ένα ή αλλεπάλληλα ηγεμονικά sandwich.
Καλό ε;
1) Με την τότε ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου "Κανάκης" στην Κυψέλη (ήταν ηλικίας γύρω στα 55 και φορούσε μια παλέτα διαθλαστικά και πολύχρωμα rings).
2) Με την ταμία του βιβλιοπωλείου "Βελμάχος" στη Φωκείονος (εκτιμώμενη ηλικία 60).
3) Με την ταμία του βιβλιοπωλείου "Κυριακίδης" στη Φωκείονος (εκτιμώμενη ηλικία 60).
4) Με μια Γιανιώτισσα, που είχε κάβα στην οδό Κύπρου (εκτιμώμενη ηλικία 65 - αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε πολυφυλετικά χρυσά βραχιόλια).
5) Με μια φουρνάρισσα στην οδό Δάφνιδος (εκτιμώμενη ηλικία 60, εκτιμώμενο βάρος 200 κιλά, φορούσε πολυκαυλωτικά τρικ-τρικ).
Σε κάθε μια εκ των παραπάνω γυναικών, η καύλα ξέσπαγε με ένα ή αλλεπάλληλα ηγεμονικά sandwich.
Καλό ε;
Επισκέπτης
jenny mccarthy. τι να πεις και το να κανεις!!
Τι thread και αυτό δε ξέρω από που να ξεκινήσω, 2α γυμνασίου ειχα μια νέα κοπέλα που δίδασκε οικιακή οικονομία νομίζω λεγόταν το μάθημα, νέα σε ηλικία τότε 30 max πρέπει να ήταν. Στο πρωσοπο καλή αλλά όλο φορούσε μαύρο κολάν η ρουφιανα και διαχωρίζονταν το string της. Εννοείτε Kim basinger, Pamela Anderson, Gina lee Nolin από baywatch και άλλες οι οποίες δε με ρχονται στο μυαλό τώρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K