μια φίλη του ξάδερφου μου 30αρα+ όταν πήγαινα δημοτικό με έβαζε να πιάνω το στήθος της για να ακούσω πως χτυπάει η καρδιά της και με άφηνε να αγγίζω το φρεσκοξυρισμένο μουνί της για της πω αν τσιμπάει
αλλά ντρεπόμουνα πολύ το μαλακισμένο και έτρεχα να φύγω... καιμό το έχω που δεν γάμησα την παιδόφιλη
μέχρι το τέλος του γυμνασίου τον έπαιζα για πάρτι της
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΡΕ ΤΥΠΕ!!!...
σουβλατζιδικο νεας σμυρνης, απογεύματα εσκαγε μια πιτσιρικα (19-20 πες) και ψευτοδουλευε ταμειο...εμεις τοτε βυζανιάρικα, 14-15 σκαγαμε μυτη ψαρωμενoι, και οποιος θελει το πιστευει, η γκομενα εκει που την βλέπανε σηκωνε γρηγορα την φουστα, τραβαφε το βρακακι της και μας φλασαρε το μουνι της κοιτοντας μας στα ματια!
ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ είχαμε παθει σοκ και τρεκλίζαμε μετα, μαγκες...εν τω μεταξυ πολύ απομακρη και λιγομιλητη αυτή!
επειδιξιομανια λογικα θα χε! μιλαμε το διεστραμμενο-ακρως καυλωτικο-βλεμμα της μ εχει σημαδεψει και θα μ ακολουθει μεχρι τον ταφο, ειλικρινα!
φαντασιώσεις...
1) Ρικα Βαγιανη..ναι, αυτή στραβοχυμενη μελαχροινη της ερτ, με καυλωνε πολύ ασχημα...φαντασιωνομουν ποδομαλακιες και χυσίματα μεσα της!
2)πρωτη ξαδερφη μου, κομψα ομορφη, αναμφίβολα βρωμομουνα: στ αρχιδια μου οι συγγενεια, μ ενδιεφερε μονο το κρεας που κατοχυρωνε την γαμημενη υπαρξη της αυτόν τον κοσμο! Πρεπει να ηταν πολύ καυλα, η ατιμη!
3) Η καυλοκοτα μιλφαρα που χε ένα ψευτοντελικατεσσεν-γυναικαρα 45+, με φοβερο σωμα, ελληνογερμανιδα, παντρεμενη μ έναν μαθουσαλα! Ολο γλυκες και χαρες μου κανε, και φαντασιωνομουν να με πληρωνει ο γερος να την σκιζω μπροστα του, να καμαρωνει τα ενδοξα νιατα μου να τιμουν την καυλιαρα γρια του, και να με παινευει!
δυστυχως, (η ευτυχως) τιποτα από τα παραπανω δεν ελαβε χωρα!
Μια φαντασιωση που με στοιχειωνε μικρο την οποια πραγματοποιησα: 1η λυκειου εγω, 3η λυκειου αυτή, μουναρα και αλανι μεγαλο, εκανε παρεα με συνοικιακούς καγκουρες, και καυλωνα με την σαπιλα της!
Μεναμε και κοντα, καναμε λιγη παρεα, μην τα πολυλογω ηθελα να την γαμησω στο τραπεζι του σπιτιου μας, παιδια! Ετσι, να νιώσω πως εμπασα μια παρακατιανη στο καθωςπρεπει σπιτικο μου, την γαμησα εκει που τρωμε με ευλαβεια και χαρα, και μετα την εδιωξα!
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΣΠΑΣΕ!!!...και η ατλακολ δεν στεγνωνε η καριολα.....