xal34
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 58.368
- Πόντοι
- 16.131
ακομα κ ετσι το δεχοσουν ?μια χαρα εξοικειωμένοι ημασταν τυπε οσοι είχαμε θεοχοντρες μαναδες...
ακομα κ ετσι το δεχοσουν ?μια χαρα εξοικειωμένοι ημασταν τυπε οσοι είχαμε θεοχοντρες μαναδες...
αμα ο άλλος ηταν ανώμαλος ρε συ, εγω τι να κανω??ακομα κ ετσι το δεχοσουν ?
ποσοι απο εμας ομως ειμασταν εξεικειωμενοι με την ιδεα οτι τη στιγμη που γουσταραμε μαμα ενος φιλου την ιδια στιγμη ο φιλος δεν γουσταρε τη δικια μας ? μαλλον δε το σκεφτομασταν....
αυτα δεν τα εγραψες και πριν ρε τυπε?λοιπον
1. Κορη της απο κατω, μας εκανε και μαθημα τοτε. Ειμουν 14-15 και ηταν 19-20... αφου δεν επεσα απο κανενα μπαλκονι προσπαθωντας να παρω "υλικο", ειμουν πολυ τυχερος.
2. Οικογενειακη φιλη, ωωωωρες ατελειωτες χαζευα οταν ειμουν σπιτι της ή οταν ηταν στο δικο μας!
Τελικα την πηδηξα (ή μαλλον με πηδηξε) στα 15 μου και απο φαντασιωση εγινε πραγματικοτητα.
Αυτες οι δυο ηταν οι πρωτες μου φαντασιωσεις.
Απο κει και περα ηρθαν και εφυγαν πολλες αλλα σαν τις πρωτες δεν εχει!
Special case ειναι η babysitter που ειχα πολυ μικροτερος, κατω απο 10!
Ξανθια εντελως, κορη γειτονα, μας κρατουσε οταν ηθελε να βγει ο πατερας και η μανα μου. Καποια στιγμη ηρθε μαζι μας διακοπες και την ειδα με μαγιο... ποτε ξανα η σχεση μας δεν ηταν οπως πριν! Παροτι δεν νομιζω οτι καταλαβαινα τι μου προκαλουσε η επαφη μου μαζι της!
αυτα δεν τα εγραψες και πριν ρε τυπε?
ξαδερφη.. απειρες μαλακιες για παρτυ της
Μενεγακη
Κωνσταντίνα Μιχαήλ (ειχε κανει μια φτογραφιση για playboy)
Τρελή καρακαλτίλα η τριχούμπα της Μιχαήλ....
Θεός αυτό πρέπει να μας το περιγράφεις!Οχι παιδι ακριβως, αλλα στο πανεπι ειχα μερικες αρρωστες φαντασιωσεις με μια (τοτε) μεταπτυχιακη. Τα βραδια δουλευε ως χορευτρια για να βγαλει € παραπανω, σωμα και πνευμα ηταν το υπερτατο καβλιδιο. Ανταλλασαμε 5 σπαστες κουβεντες που και που αλλα δεν γουσταρε ποτε, κ χασαμε επαφη.
Φαστ φοργουορντ περιπου 6 χρονια μετα, γυρναω στη πολη με τη καλη δουλεια μου και το καλο αμαξακι, και ενα βραδυ τη πετυχαινω να χορευει ακομα. Δε διστασα ουτε δευτερολεπτο. Το ιδιο βραδυ: