Νέα

Σαν δεν ντρέπεσαι...Για ποια με πέρασες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για την κυρια που τσακωνεται με τα αγορακια θα ηθελα να της πω καλυτερα να παει νας δειξει καλυτερα τα καλα κοριτσακια(γιατι υπαρχπυν)κ οχι να θελει να μας δειξει τις ξεκωλιαρες.αυτες μπορουμε πολυ ευκολα να τις βρουμε.πρεπει να θελουμε να δειξουμε στους ανθρωπους το καλο δεν καταλαβαινω γιατι εμεις οι ελληνες θελουμε να δειχνουμε στους αλλους την σαπιλα

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα, η λύση για να βρεις ειλικρινή γυναίκα για σπίτι είναι να φέρεις καμιά αμερικανίδα βλάχα από το idaho (από αυτές που ρωτάνε τον πάστορα της ενορίας τους αν ο αυνανισμός είναι αμάρτημα). Εκτός του ότι θα ξέρει να σου τηγανίζει πατάτες και θα μπορείτε να πίνεται μαζί μπύρες βλέποντας μπάσκετ στην τηλεόραση, θα σου είναι και πιστή και ολιγαρκής.

Για να σοβαρευτούμε πάντως, δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία ότι σε μια σχέση η γυναίκα χρησιμοποιεί στατιστικά περισότερο την πονηράδα και το ψέμα από τον άντρα. Ο άντρας έχει πάψει πλέον να είναι το ισχυρό φύλο και η γυναίκα είναι αυτή που αποφασίζει (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων) το πώς – αν - που – γιατί κτλ. 

Επισκέπτης
το μονο οπλο που εχει η γυναικα ειναι το μουνι της ουτε πονηραδα ουτε εξυπναδα περισσοτερο απο τον αντρα.αυτο το ξερει καλα η γυναικα αλλα εαν σκεφτομαστε ετσι κ ο αντρας εχει οπλο.τον γαμο.........καμια γυναικα δεν θελει να μεινει στο ραφι απο το καλο κοριτσακι μεχρι την μεγαλυτερη ξεκωλιαρα κ μην ξεχνας οτι ειμαστε λιγοτεροι απο τις γυναικες οποτε καποιες θα μεινουν απ εξω.αυτο ειναι το οπλο του αντρα.το θεμα ομως ειναι να βρει μια κοπελα της προκοπης να κανει κ αλλα πραγματα στη ζωη του περα απο γαμησι.αλλα ειμαι κ κατα των αντρων που οταν βρουν καλο κοριτσι μετα αυτοι κανουν τους καμποσσους ενω στις ξεκωλιαρες ειναι μουγκα στη στρουγκα.ο καθενας κανει οτι θελει στη ζωη του αλλα οταν σου ερθει κατι καλο θα πρεπει να το εκτιμας κ να το σεβεσαι

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Και οι αντρες λενε ψεματα και οι γυναικες. Οι γυναικες που εχουν πηδηχτει απο πολλους το κρυβουν και οι αντρες που τους εχει φαει η μαλακια αναφερονται σε ανυπαρκτο παρελθον. Απλα νομιζω οτι οι γυναικες λενε πιο πολλα ψεματα στο συγκεκριμενο θεμα. Αναρωτιεμαι ποιος ηλιθιος χρηματοδοτει αυτες τις ηλιθιες ερευνες.

Επισκέπτης
αγαμητα πλασματα τις χρηματοδοτουν

Επισκέπτης
την γυναικα που δεν μιλαει πολυ πρεπει να φοβομαστε μην μας γαμησει το σπιτι οχι τα χαζοπουτανα που επειδη φαγαν μια δυο πουτσες νομιζουν οτι ειναι κ  πορνοσταρ

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
την γυναικα που δεν μιλαει πολυ πρεπει να φοβομαστε μην μας γαμησει το σπιτι οχι τα χαζοπουτανα που επειδη φαγαν μια δυο πουτσες νομιζουν οτι ειναι κ  πορνοσταρ

Συμφωνω. Η γυναικα που δε μιλαει ειναι και επικινδυνη και κουραστικη. Και οταν λεω "μιλαει" δεν εννοω να ειναι φλυαρη αλλα να μην ειναι κριψυνος.

Επισκέπτης
μυστηρια πλασματα δεν ειναι φραση λεπα.αγαμητα πλασματα ειναι παραλλαγη δικια μου :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
καλα για την γκομενα που εχει φαει πουτσα κ μιλαει πολυ ουτε uefa δεν πρεπει να ασχολεισαι.βεβαια υπαρχει κ η φραση που λεει ο σοφος λαος μας ποτε μην λες ποτε

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
και παρθένα να είναι πάλι πουτάνα θα είναι.
γιατι πουτάνες ειναι πρώτα με αυτά που κάνουν και όχι με πόσους κοιμούνται...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε βρισκω λογο ασχολιας με το παρελθον του αλλου.....δεν εχω ασχοληθει ποτε με το παρελθον καποιας σχεσης μου ουτε με ποσες εχει παει, ουτε εχω κανει ποτε ερωτησεις γιατι χωρισαν ή πως περναγαν μαζι και οσες φορες εχει παει να γινει τετοια κουβεντα απο αντρα σε μενα (1-2 φορες...ελαχιστες δηλαδη) το εχω ξεκοψει εξ αρχης οτι το παρελθον δεν αφορα κανεναν....τι κομπλεξ ειναι αυτα που κουβαλατε? με ποσους εχει παει η μια και ποσες εχει γαμησει ο αλλος....σιγα....και σκασιλα μου μεγαλη αν εχει παρει ολη τη φυλης....το θεμα ειναι τι κανει οταν ειμαστε μαζι ;)

Επισκέπτης
Δε βρισκω λογο ασχολιας με το παρελθον του αλλου.....δεν εχω ασχοληθει ποτε με το παρελθον καποιας σχεσης μου ουτε με ποσες εχει παει, ουτε εχω κανει ποτε ερωτησεις γιατι χωρισαν ή πως περναγαν μαζι και οσες φορες εχει παει να γινει τετοια κουβεντα απο αντρα σε μενα (1-2 φορες...ελαχιστες δηλαδη) το εχω ξεκοψει εξ αρχης οτι το παρελθον δεν αφορα κανεναν....τι κομπλεξ ειναι αυτα που κουβαλατε? με ποσους εχει παει η μια και ποσες εχει γαμησει ο αλλος....σιγα....και σκασιλα μου μεγαλη αν εχει παρει ολη τη φυλης....το θεμα ειναι τι κανει οταν ειμαστε μαζι ;)

καλα μαναρι μου μονο αντρας κ γυναικα δεν ειναι ιδιοι.ισοι ειναι αλλα ιδιοι ποτε.οσο για τα κομπλεξ ανοιξτε πρωτα το λεξικο να δειτε τι σημαινει κομπλεξ κ μετα να τα λετε κ μαλλον στην ουτοπικη ζωη που ζεις κ στην παραμυθενια ολοι οι ανθρωποι ειναι καλοι κ θελουν το καλο σου.εαν εισαι τοσο καλη κ φιλεσπλαχνη πες το μας να ζητησουμε αναλογα

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
και σκασιλα μου μεγαλη αν εχει παρει ολη τη φυλης....το θεμα ειναι τι κανει οταν ειμαστε μαζι ;)
πάντως αν είμαστε μαζί καύλα μου θα πάρω και όλη την Λιοσίων και την Κεραμεικού με την Ιάσωνος  :-* :dancing:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
κομπλεξ ειναι αυτα που κουβαλατε? με ποσους εχει παει η μια και ποσες εχει γαμησει ο αλλος....σιγα....
Koμπλεξ που μας εχουν φορτωσει αλλοι, γιαγιαδες, παππουδες, μαμαδες, μπαμπαδες. Και αυτα προσπαθουμε να αποβαλουμε.

Επισκέπτης
Koμπλεξ που μας εχουν φορτωσει αλλοι, γιαγιαδες, παππουδες, μαμαδες, μπαμπαδες. Και αυτα προσπαθουμε να αποβαλουμε.

Αστα να πανε.Ο συντηριτισμος και η σεμνοτυφια στην Ελλαδα δινει και παιρνει.Για αυτο εχουμε και απο τις χειροτερες γυναικες στο κρεβατι.Αν δηλαδη μπορει κανεις να τις πει γυναικες σε συγκριση με οσα δινουν τα βορεια μωρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom