Νέα

Σαν δεν ντρέπεσαι...Για ποια με πέρασες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εδω ρε φιλε εχουν βγει στην φορα πολιτικα εγκληματα,αρχιμαφιες,μασωνοι,μυστικες υπηρεσιες,κρατικα μυστικα και νομιζουν τα μπουρδελα που παει και γαμαει ο καθενας εκει οτι δεν ξερει ο κοσμος τις πουτανες, τις τσατσαδες και τους νταβαδες.μιλαμε για τρελο γελιο.
μονο που μοι αυτη η συζητηση εκανε πολυ καλη διαφημιση σε συγκεκριμενο μαγαζι....

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ε..τωρα…παλι χαζοκουραμπιες γινεσαι…και δεν φταιω εγω….!!!
στα ματια σου μπορει να ειμαι.σε αρκετους που μας διαβαζουν ομως εδω μπορει να εχουν αλλη αποψη.ξερεις δεν ειναι ολοι μουνοδουλοι και πουτανοκαψουρηδες.

Επισκέπτης
Αυτή είναι η διαφορα…ότι ακουτε πράγματα από μια γυναικα…και δεν σας αρεσει…!!!
Δεν πειραζει όμως….στην γωνια μου ημουνα….στην γωνια μου ειμαι….
Δεν αλλαζει κατι!!!!
μην δυναμιτιζεις το κλιμα...αστο!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
στα ματια σου μπορει να ειμαι.σε αρκετους που μας διαβαζουν ομως εδω μπορει να εχουν αλλη αποψη.ξερεις δεν ειναι ολοι μουνοδουλοι και πουτανοκαψουρηδες.
Εσύ το λες αυτό…όχι εγω….!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
η διαφορα ειναι κατερινα οτι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλαμε για σκοινι!μην εκμεταλευεσαι λοιπον το γεγονος οτι δεν μιλαμε .....!αστο να παει στο διαολο....
Βλεπεις κανεναν να σου κλεινει το στομα???

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μιλφιασες κατερινιωωωωωωωω  :2funny: τελοςπαντων παω για υπνο γιατι με κουρασες απο τα γελια σημερα.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε παιδιά... σας παρακαλώ... :(

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αχαχαχαχα….Κάποιος μου εστειλε πμ…δεν μπορω να πω το ονομα του…εννοειται…
Μου λεει ότι δεν με ξερει δεν με εχει δει ποτε…αλλά βρισκει ότι εχω δικιο σε μερικα.
Και με συμβουλευει να μην μπλεκω με την αγελη…
Γιατί ειμαι μονη μια γυναικα και με αντιμετωπιζουν σαν εχθρο…
Μου ειπε «γαματο…δεν θα καταλαβουν»…

Θελω να απαντησω σ’αυτό που είναι ένα από τα πολλά παραδειγματα που μου εχουν στειλει σε πμ…ότι αλιμονο αν ειμαι εδώ για να επιβληθω…..
Σιγουρα κι εγω δεν ειμαι τελεια….αλλά ξερω όμως να υποστηριζω την αληθεια…
Ασχετα αν ειμαι γυναικα….ισως εκεί μπερδευεστε μερικοί….
Συγχωρειστε με αν ειμαι εδώ αναμεσα σας…αλλά εμαθα να επιβιωνω και να ζω…μεσα από την «αγελη»

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αχαχαχαχα….Κάποιος μου εστειλε πμ…δεν μπορω να πω το ονομα του…εννοειται…
Μου λεει ότι δεν με ξερει δεν με εχει δει ποτε…αλλά βρισκει ότι εχω δικιο σε μερικα.
Και με συμβουλευει να μην μπλεκω με την αγελη…
Γιατί ειμαι μονη μια γυναικα και με αντιμετωπιζουν σαν εχθρο…
Μου ειπε «γαματο…δεν θα καταλαβουν»…

Θελω να απαντησω σ’αυτό που είναι ένα από τα πολλά παραδειγματα που μου εχουν στειλει σε πμ…ότι αλιμονο αν ειμαι εδώ για να επιβληθω…..
Σιγουρα κι εγω δεν ειμαι τελεια….αλλά ξερω όμως να υποστηριζω την αληθεια…
Ασχετα αν ειμαι γυναικα….ισως εκεί μπερδευεστε μερικοί….
Συγχωρειστε με αν ειμαι εδώ αναμεσα σας…αλλά εμαθα να επιβιωνω και να ζω…μεσα από την «αγελη»
αν στο εστειλε αυτο πολυ ακυρο να μας το διαβασεις,καποιο λογο θα εχει που σου το εστειλε πμ.αν!!!λεω γιατι μπορει να ειναι και παραμυθι οποτε ως μη γενομενο αυτο το ποστ για μενα.φιλικα :)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αν στο εστειλε αυτο πολυ ακυρο να μας το διαβασεις,καποιο λογο θα εχει που σου το εστειλε πμ.αν!!!λεω γιατι μπορει να ειναι και παραμυθι οποτε ως μη γενομενο αυτο το ποστ για μενα.φιλικα :)
Αληθεια είναι…δεν εχω κανεναν μα κανεναν λογο να πω κατι άλλο….
Αφου ρε παιδια…ελευθεροι ολοι εισαστε να μου τα χωνετε….αυτό θα σας εμποδισει τωρα????Ααααχαχαχαχαχα….

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σε αυτη τη ζωη τα παντα ξεχνιουνται με ενα deepthroat

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Την επομενη φορα ….για να μην πει ο αγαπημενος μου χαζοκουραμπιες(αυτό το λεω χαριτολογωντας)….μουα…ότι κανω την πολυξερη και εχω τασεις ξερολιασης….οποιος θελει την αποψη μου σε θεμα που μπορω και ξερω να απαντησω…..ας μου κανει ένα σφυριγμα…κι ερχομαι….!!!!
Αααχαχαχαχαχαχαχα….!!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Επισκέπτης
εγω παντως σφυραω σφυραω κ δεν ακουω τιποτα

Επισκέπτης
βασικα οπουδηποτε μπαινει γυναικα τα καταστερφει ολα την ψυχικη ηρεμια τη συζητηση ολα.η λυση ειναι μια να παμε στο αγιον ορος να τις αφησουμε μονες τους να τα βρουν μεταξυ τους(γιατι η μια θα κατασπαραξει την αλλη τοσο κακιες που ειναι)να το γυρισουν στο τζιβιτζιλικι αφου πλεον αντι να σεβονται την πουτσα κ να την προσκυνουν την υποθαλπτουν κ εμεις σαν τουμπαννο γεροντοπαληκαρα θα περναμε γαματα :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
επισης θα ηθελα να διαφωνησω με τον κυριο warhol ως προς το θεμα της διαφημισης της εν λογω κυριας κ πιστευω οτι εαν η κυρια ειναι τοσο μουναρα γιατι να μην της κανουν διαφημιση να πηγαινουμε εμεις τα αγορακια να δουμε χαρα στα σκελια μας ουτως η αλλιως 20 ευρω ειναι δεν ειναι δα κ μια περιουσια κ μπροστα στην ψυχικη οδυνη του να πηγαινεις με τον οποιοδηποτε οπως ειπαν κ οι προλαλησαντες 20ευρω δεν ειναι τιποτα.για τον κυριο moi συμφωνω σε ολα εκτος για τους μουνοδουλιαρηδες κ τους πουτανοκαψουρηδες καθως πιστευω οτι ειναι εννοιες σχετικες.πρωσοπικα επειδη εχουμε την δυνατοτητα να γαμαμε χωρις να παρακαλαμε κ επειδη ολα τα αγορακια δεν μπορουν να αντεξουν πανω απο μηνα χωρις κοκο πρωσοπικα θπο αυτην την εννοια ειμαι μουνοδουλος κ τιμη μου κ καμαρι μου(το μουνι ειναι πνοη ζωης)οσο για το πουτανοκαψουρηδες πιστευω οτι δεν ειναι κακο το μπλεξιμο με τετοιου ειδους γυναις εφοσον δεν σε απομιζουν οικονομικα κ δεν σου καταστερφουν την ψυχικη υγεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom