Νέα

Σαν δεν ντρέπεσαι...Για ποια με πέρασες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αααααχαχαχαχαχα…ρε τοντοκ…
Τι να γινει αγορι μου…πρεπει να το υποστεις….
Ετσι είναι η ζωη….!!!

Σιγά μη μας πηδήξουν κιόλας οι καριόλες! Σα μερικούς που οι γκόμενές τους γράφουν στο κόσμο τι ωραία που τους δαχτυλώνουν!

Μη πω και για την πέραση που έχουν οι μεξικάνοι!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
μιλαει για την εποχη απο την οποια βγηκατε πολυ αποτομα προσπαθοντας να φθασετε τις γυναικες στο εξωτερικο που ηταν πολυ μπροστα απο σας..και ηταν τοσο αποτομη η επανασταση που χασατε τελειως τον μπουσουλα!γι αυτο οι σημερινες ξενες ειναι καλυτερες,γιατι ειχανε κανει την προεργασια τους, δεν βγηκανε κατ'ευθειαν απο την κουζνα για να κανουν παρτουζες οπως οι σημερινες ελεεινιδες..ας γυρισουμε λοιπον τον χρονο πισω ,να φατε μερικα ξυλικια και να αρχισουμε παλι σιγα σιγα την επανασταση σας μηπως τωρα το κανετε καλυτερα.
Κατσε μωρο μου εσυ…γιατί σε τρωει να τ’ακουσεις….
Οι γυναικες που λες…είναι στα «ΔΙΚΑ» μας μαγαζια  σημερα τα ελληνικα,,,και δουλευουνε για παρτη μας….ενώ εμεις καθομαστε στο σπιτι….
Έχεις να μας πεις τιποτ’άλλο????
(χωρίς να θελω να θιξω τις κοπελες…γιατί δεν κανω κατι καλυτερο απ’αυτές)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Κατσε μωρο μου εσυ…γιατί σε τρωει να τα’ακουσεις….
Οι γυναικες που λες…είναι στα «ΔΙΚΑ» μας μαγαζια  σημερα τα ελληνικα,,,και δουλευουνε για παρτη μας….ενώ εμεις καθομαστε στο σπιτι….
πια μαγαζια ειναι ελληνικα? εδω τα περισσοτερα τα εχουν ρωσοι και αλβανοι.και οι ρωσιδες και οι αλβανιδες δουλευουν για παρτυ τους (για τους νταβαδες εννοειται).
ειδα και εσενα που εχεις δικο σου μαγαζι.δεν αφηνεις βαρδια για βαρδια να παει χαμενη.κατα τα αλλα καθεσαι σπιτι σου.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εαν το πολιτισμενο διαλογο τον θεωρεις τσακωμο εχεις πρωτο λαθος
εαν εγραψα πουθενα εγω οτι εισαι χαμστερ και οχι γυναικα εχεις δευτερο λαθος
αλλα και αυτο που κανεις επειδη εκδιδεσαι σε ενα τσαρδι του μεταξουργιου και νομιζεις οτι εχεις το αλαθητο, το απυροβλητο και την απολυτη γνωση των γεννετικων οργανων και ανθρωπινων σχεσεων και της πορνειας εισαι για περα ως περα λαθος.απλως στα γραφω για να τα διαβαζεις και να τα εμπεδωνεις.
Δεν ειπα ότι ειμαι το τελειο…όπως δεν είσαι κι εσυ…ούτε κανενας μας….
Αλλά επιμενω στην αποψη μου γιατί δεν είναι μονοπλευρη…είναι αληθης και ακριβεστατη…
Αυτό που σε πειραζει…είναι ότι την λεω ΕΓΩ…και όχι άλλος….
Εσύ δεν έχεις στοματακι να μιλησεις…η ηρθες να με κριτικαρεις????
Αυτά που λεω εγω….θα μπορουσες να τα ειχες πει κι εσυ…η ο οποιοσδηποτε…
Δεν είναι δυσκολο….
Ανοιξε λιγο το μυαλο σου….και μην με κοιτας μονο σαν γυναικα που εκδιδομαι…!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Κατσε μωρο μου εσυ…γιατί σε τρωει να τα’ακουσεις….
ασε εμας να κρινουμε αν αυτες οι γυναικες που λες ειναι καλυτερες απο εσας. και αυτες οι γυναικες ηρθαν εδω λογω τεραστιων οικονομικων προβληματων που εχουν στην χωρα τους και οχι γιατι τους αρεσει. και οπως βλεπεις μας εχουν κατακτησει με την συμπεριφορα τους..και σκεψου οτι εχουν ερθει οι πουτανες και οχι οι καλες..απ την αλλη οι ελεεινιδες μια μερα αν δεν ειχαν φραγκα για να ψωνισουν στο χοντο θα φευγανε κατα εκατομυρια στο εξωτερικο να πηδηχτουν γιατι εχουν την πουτανια στο αιμα τους σε χειροτερο βαθμο απο τις κοπελες που λες.μην νοιωθεις λοιπον "αφεντικο"τους τωρα που σε εχουν αναγκη γιατι αν πεσει πεινα για να σε δω εσενα τι θα κανεις καλυτερο..

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Δεν ειπα ότι ειμαι το τελειο…όπως δεν είσαι κι εσυ…ούτε κανενας μας….
Αλλά επιμενω στην αποψη μου γιατί δεν είναι μονοπλευρη…είναι αληθης και ακριβεστατη…
Αυτό που σε πειραζει…είναι ότι την λεω ΕΓΩ…και όχι άλλος….
Εσύ δεν έχεις στοματακι να μιλησεις…η ηρθες να με κριτικαρεις????
Αυτά που λεω εγω….θα μπορουσες να τα ειχες πει κι εσυ…η ο οποιοσδηποτε…
Δεν είναι δυσκολο….
Ανοιξε λιγο το μυαλο σου….και μην με κοιτας μονο σαν γυναικα που εκδιδομαι…!!!
δεν σε κοιταω σαν γυναικα που εκδιδεσαι.αλλα μου τη σπαει αφανταστα αυτη η ξερολιαση σου.τις περισσοτερες φορες λες πραγματα που δεν ισχυουν και επιμενεις να τους βγαλεις ολους λαθος απο τον απυθμενο εγωισμο σου.αλλα γραψανε τα παιδια και εσυ αλλου το πηγες.δεν ειναι και η πρωτη φορα βεβαια.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Ο τίτλος με παραπλάνησε. Περίμενα να διαβάσω απόψεις μπουρδελιάριδων όταν προσπάθησαν να εφαρμόσουν κάτι προχωρημένο με την γκόμενα τους και πήραν την απάντηση "για ποιά με πέρασες...".

Πάντως οι γυναίκες είναι όντως περίεργα πλάσματα, που τυραννιόνται από τις ορμόνες, τις ανασφάλειες και τον εγωϊσμό τους. Όποιος προσπάθησε να τις καταλάβει έχασε το χρόνο του. Απλά δεχτήτε τις έτσι όπως είναι και θα βρείτε την υγειά σας!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
πια μαγαζια ειναι ελληνικα? εδω τα περισσοτερα τα εχουν ρωσοι και αλβανοι.και οι ρωσιδες και οι αλβανιδες δουλευουν για παρτυ τους (για τους νταβαδες εννοειται).
ειδα και εσενα που εχεις δικο σου μαγαζι.δεν αφηνεις βαρδια για βαρδια να παει χαμενη.κατα τα αλλα καθεσαι σπιτι σου.
Ρε μουα…αφου δεν ξέρεις….τι το ανοιγεις το γα…ρυφαλιασμενο???
Ελα αγορι μου αν θες να δεις τι πραγματικα παιζει….
Να σε παω μια βολτα….να δεις τι μελλει γεννεσθαι…
Και μην μου λες για το δικο μου….
Γουσταρω και δεν δουλευω….
Γουσταρω και είναι κλειστο….
Γιατί???
Θα μου κοψει κανενας προστιμο???
Και ότι γυναικες βαζω στο τσαρδι μου…είναι νομιμες και καθαρες…
Έχω????
Είναι ανοιχτο…
Δεν εχω???
Δεν πειραζει…..
Έχω να ψωνισω να φαω,,,Δοξα το Θεο…!!!
Και πιστεψε με…δεν ειμαι τοσο συχνα όσο νομιζεις…!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δεν σε κοιταω σαν γυναικα που εκδιδεσαι.αλλα μου τη σπαει αφανταστα αυτη η ξερολιαση σου.τις περισσοτερες φορες λες πραγματα που δεν ισχυουν και επιμενεις να τους βγαλεις ολους λαθος απο τον απυθμενο εγωισμο σου.αλλα γραψανε τα παιδια και εσυ αλλου το πηγες.δεν ειναι και η πρωτη φορα βεβαια.
Αυτην την ξερολιαση…δεν την αναδυω εγω….

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ασε εμας να κρινουμε αν αυτες οι γυναικες που λες ειναι καλυτερες απο εσας. και αυτες οι γυναικες ηρθαν εδω λογω τεραστιων οικονομικων προβληματων που εχουν στην χωρα τους και οχι γιατι τους αρεσει. και οπως βλεπεις μας εχουν κατακτησει με την συμπεριφορα τους..και σκεψου οτι εχουν ερθει οι πουτανες και οχι οι καλες..απ την αλλη οι ελεεινιδες μια μερα αν δεν ειχαν φραγκα για να ψωνισουν στο χοντο θα φευγανε κατα εκατομυρια στο εξωτερικο να πηδηχτουν γιατι εχουν την πουτανια στο αιμα τους σε χειροτερο βαθμο απο τις κοπελες που λες.μην νοιωθεις λοιπον "αφεντικο"τους τωρα που σε εχουν αναγκη γιατι αν πεσει πεινα για να σε δω εσενα τι θα κανεις καλυτερο..
Δεν σου χαλαω το χατηρι…αυτές μαλλον θα το εχουν οριζοντια….όχι καθετα όπως εμεις….!!!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ρε μουα…αφου δεν ξέρεις….τι το ανοιγεις το γα…ρυφαλιασμενο???
Ελα αγορι μου αν θες να δεις τι πραγματικα παιζει….
Να σε παω μια βολτα….να δεις τι μελλει γεννεσθαι…
Και μην μου λες για το δικο μου….
Γουσταρω και δεν δουλευω….
Γουσταρω και είναι κλειστο….
Γιατί???
Θα μου κοψει κανενας προστιμο???
Και ότι γυναικες βαζω στο τσαρδι μου…είναι νομιμες και καθαρες…
Έχω????
Είναι ανοιχτο…
Δεν εχω???
Δεν πειραζει…..
Έχω να ψωνισω να φαω,,,Δοξα το Θεο…!!!
Και πιστεψε με…δεν ειμαι τοσο συχνα όσο νομιζεις…!!!
δεν χρειαζεται να με πας εσυ μια βολτα να δω τι παιζει.τα ξερω καλυτερα απο σενα οσο και αν σου φενεται περιεργο.για παραδειγμα εσυ αμιφιβαλλω να ξερεις πως ειναι ενα μασατζιδικο η τι θα πει city tour.αστα που θα μας πεις ποιος κανει κουμαντο γιατι το βλέπουμε και απο τα δελτια.τωρα για σενα ετσι οπως γραφεις και φυσικα χανοντας τα λογια σου και την ψυχραιμια σου απο τις αρλουμπες και τις κουταμαρες που μας αραδιαζεις καθε βραδυ ειλικρινα μας διασκεδαζεις αφανταστα.συνεχισε εχεις πολυ γελιο.

Επισκέπτης
το οτι καποιοι δεν μιλανε δεν σημαινει οτι δεν ξερουν!!ολα μαθαινονται!ειδικα στον χωρο της πορνειας!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δεν χρειαζεται να με πας εσυ μια βολτα να δω τι παιζει.τα ξερω καλυτερα απο σενα οσο και αν σου φενεται περιεργο.για παραδειγμα εσυ αμιφιβαλλω να ξερεις πως ειναι ενα μασατζιδικο η τι θα πει city tour.αστα που θα μας πεις ποιος κανει κουμαντο γιατι το βλέπουμε και απο τα δελτια.τωρα για σενα ετσι οπως γραφεις και φυσικα χανοντας τα λογια σου και την ψυχραιμια σου απο τις αρλουμπες και τις κουταμαρες που μας αραδιαζεις καθε βραδυ ειλικρινα μας διασκεδαζεις αφανταστα.συνεχισε εχεις πολυ γελιο.
Ελα να σε γαργαλησω κι άλλο!!!!Αφου τα ξέρεις εσυ καλυτερα….τρεμε ψινακη….
Θα γινεις και επιτιμος μανατζερ…!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
εγω λεω οτι το θρεντ το ξεσκισαμε και δεν βγαζει πουθενα η αντιπαραθεση με την κατερινα.ας ηρεμησουμε λιγο και να γραψουμε κατι ουσιαστικο γιατι το σημαντικο ειναι να μαθαινουμε κ να αλλαζουμε γνωμες και οχι να κοιταμε ποιος θα πει την τελευταια κουβεντα.απλως παρατηρω παντα οτι οπου μπλεκεται γυναικα παει στο διαολο η συζητηση.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
το οτι καποιοι δεν μιλανε δεν σημαινει οτι δεν ξερουν!!ολα μαθαινονται!ειδικα στον χωρο της πορνειας!!
εδω ρε φιλε εχουν βγει στην φορα πολιτικα εγκληματα,αρχιμαφιες,μασωνοι,μυστικες υπηρεσιες,κρατικα μυστικα και νομιζουν τα μπουρδελα που παει και γαμαει ο καθενας εκει οτι δεν ξερει ο κοσμος τις πουτανες, τις τσατσαδες και τους νταβαδες.μιλαμε για τρελο γελιο.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ελα να σε γαργαλησω κι άλλο!!!!Αφου τα ξέρεις εσυ καλυτερα….τρεμε ψινακη….
Θα γινεις και επιτιμος μανατζερ…!!!
γαργάλισε το πληκτρολόγιο να μας προσφέρεις όλους γέλιο.δεν είμαι μοναχοφαγας  :grin: και οι ψινακηδες ειναι οι αντρες του κυκλους σου οχι εμεις.οσο για μανατζερ μπουρδελων αυτος εισαι εσυ οχι εγω.εγω ειμαι απλος πελατης.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εγω λεω οτι το θρεντ το ξεσκισαμε και δεν βγαζει πουθενα η αντιπαραθεση με την κατερινα.ας ηρεμησουμε λιγο και να γραψουμε κατι ουσιαστικο γιατι το σημαντικο ειναι να μαθαινουμε κ να αλλαζουμε γνωμες και οχι να κοιταμε ποιος θα πει την τελευταια κουβεντα.απλως παρατηρω παντα οτι οπου μπλεκεται γυναικα παει στο διαολο η συζητηση.
Αυτή είναι η διαφορα…ότι ακουτε πράγματα από μια γυναικα…και δεν σας αρεσει…!!!
Δεν πειραζει όμως….στην γωνια μου ημουνα….στην γωνια μου ειμαι….
Δεν αλλαζει κατι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom