Νέα

Σαν δεν ντρέπεσαι...Για ποια με πέρασες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allovetv

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Hello,

Join Greek erotic content community on TV

Νέοι δορυφορικοί παράμετροι
Γίνε μέλος σε ένα σέξυ κόσμο
Πώς μπορείς να γίνεις μέλος στο !ALLOVE?

!ALLOVE
HB8
Xp: 83
Freq: 12360
Polar: H
Symbol rate: 27500
PID video: 4181
PID audio: 4182

allovetv@yahoo.fr

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αστα να πανε.Ο συντηριτισμος και η σεμνοτυφια στην Ελλαδα δινει και παιρνει.Για αυτο εχουμε και απο τις χειροτερες γυναικες στο κρεβατι.Αν δηλαδη μπορει κανεις να τις πει γυναικες σε συγκριση με οσα δινουν τα βορεια μωρα!
Παντού υπάρχουν καλές γκόμενες και παντού κακές...Τώρα οι βόρειες γαμιούνται επειδή κάνει κρύο πάνω και θέλουν να ζεσταθούν (άσε που με τέτοιο καιρό εκεί πάνω κινδυνεύουν να πάθουν κατάθλιψη) :2funny:

averel_dalton

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε φίλαράκο και γαμώ τις υπογραφές έχεις..έκλασα στο γέλιο.κορυφαίο
εγω δεν πιστευω οτι οι ελληνιδες εχουν κανει σχεση κ γενικα εχουν γαμηθει πολυ στη ζωη τους γιατι εαν οι ελληνιδες γαμιοντουσαν πολλοι 1)δεν θα τριγυρνουσαν οι ελληνες στις πουτανες 2)οταν γαμας(ιεσαι) δεν μιλας 3)οι περισσοτερες ειναι ανεραστες κ το εχουν γυρισει στο τζιβιτζιλικι 4)αμα ειχαν καταλαβει πουτσα θα βγαιναμε στα κλμπ κ με καμακι θα γαμαγαμε κ δεν θα μας σκοτιζαν τα αρχιδια με πουτανιες τις πλακας θα εξαφανιζοντουσαν κ ολα ωραια .συμπερασμα λενε μουφες για σχεσεις κ ειναι κ θα μεινουν αγαμητες
                            η υπογραφή

το καλυτερο σκηνικο ειναι να εισαι 18 χρονων να γαμας γιαγιονη 35++ κ την ωρα που χυνεις να σου λεει ΄΄δωσε μου παιδαρε μου ολη σου την καυλα΄΄ ειναι μεγαλη ηδονη

Επισκέπτης
ρε φίλαράκο και γαμώ τις υπογραφές έχεις..έκλασα στο γέλιο.κορυφαίο                            η υπογραφή

το καλυτερο σκηνικο ειναι να εισαι 18 χρονων να γαμας γιαγιονη 35++ κ την ωρα που χυνεις να σου λεει ΄΄δωσε μου παιδαρε μου ολη σου την καυλα΄΄ ειναι μεγαλη ηδονη

τι απο ολα σου αρεσει
-τ ονομα
-η υπογραφη
-η φωτο
-η αυτα που λεω?  :helpplea:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
το καλυτερο σκηνικο ειναι να εισαι 18 χρονων να γαμας γιαγιονη 35++
Εχω δει κατι " γιαγιονια 35 +++ " που τυφλα να εχουν τα 18 τα 19 και τα 20.
Σε βαζουν κατω και δεν προλαβαινεις να κανεις κιχ. :happy: :happy: :happy:
"Ολη την νυχτα τρεχαμε και το πρωι μας πιασαν" που λενε
Παρε ενα " Γιαγιονι"

Συνημμένα

• ewa.jpg
    ewa.jpg
    101,7 KB · Εμφανίσεις: 26

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
χα.. χα - αυτή η φωτό είναι από όταν ήταν .....ανθυπομιλφόνι  !!
ίσως και  ...πριν από εκέινο το λινκ που σου έστειλα ! stabit  χαιρετισμούς !

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
χα.. χα - αυτή η φωτό είναι από όταν ήταν .....ανθυπομιλφόνι   !!
ίσως και  ...πριν από εκέινο το λινκ που σου έστειλα ! stabit  χαιρετισμούς !
Για εμενα θα ειναι παντα ετσι. Δεν υπαρχει χρονος για την Ευα :cheesy: :bigdick:
Ποτε μου εστειλες λινκ?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
Καλά, αυτό είναι ένα θέμα που πάντα με έκανε και ακόμα με κάνει να βγάλω κέρατα...
Την έχουν δει πολύ στραβά οι γκόμενες τελευταία! Μας κατέστρεψε το Cosmopolitan το sex&the city και η Ε.Ε! Μετά από αυτά οι γυναίκες λαλήσανε! Καμάκι? Φλερτ? Παιχνίδι με τα μάτια? Τίποτα πια! Όπως και να πας να τους μιλήσεις η χυλόπιτα είναι στάνταρ και όχι μόνο αυτό, αλλά πολλές φορές σε κάνουν ρεζίλι κιόλας! <<Σιγά ρε μαλάκα! για καμιά πουτάνα με πέρασες!?>> έτσι μου είχε πει πριν από κανά-2 χρόνια (επειδή της είχα πει¨τι αστέρι είσαι εσύ!). Δεν άντεξα και μέσα στον κόσμο και γω τησ είπα¨<< σιγά μη σε πλήρωνα κιόλας μωρή πατσαβούρα!>> και έπεσε το γέλιο της αρκούδας! Θέλουνε κάτι ανάμεσα σε Βrad Pitt, James Bond & τον πρίγκηπα του παραμυθιού και επειδή τέτοιοι δεν υπάρχουν (και λογικό είναι) δεν τουσ κάνει κανένας κτλ κτλ! Γιατί μήπως εκείνεσ νομίζουν ότι αυτές έχουν καμιά σχέση με τους κορίτσαρους που παίζουν στισ τσόντες? Μετά σου λένε δεν υπάρχουν άντρες, και δεν κοιτάνε τα μούτρα τους να δούνε πως έχουν γίνει αυτές(ανέραστες, εργασιομανείς και υστερικές. Τέλοσπάντων, εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα αλλά άντε ψάξε βελόνα στ'άχυρα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Koμπλεξ που μας εχουν φορτωσει αλλοι, γιαγιαδες, παππουδες, μαμαδες, μπαμπαδες. Και αυτα προσπαθουμε να αποβαλουμε.

Α γεια σου........το αυτο και απο το αλλο στρατοπεδο ;)
θελουμε ευρωπαικων προδιαγραφων γκομενες (και γκομενους) ενω κουβαλαμε ακομα νοοτροπια ψωροκωσταινας....που πα ρε καραμητρο...
τα μεταξωτα βρακια θελουν και αναλογα πωπουδακια :)

Επισκέπτης
Εχω δει κατι " γιαγιονια 35 +++ " που τυφλα να εχουν τα 18 τα 19 και τα 20.
Σε βαζουν κατω και δεν προλαβαινεις να κανεις κιχ. :happy: :happy: :happy:
"Ολη την νυχτα τρεχαμε και το πρωι μας πιασαν" που λενε
Παρε ενα " Γιαγιονι"

καλα ρε μεγαλε εσυ μου δειχνεις εξωπραγματικα μουνια.καλα δεν μιλαω για τετοια.εγω μιλαω για σπασμενα γιαγιονια που τρελενονται για παλαμαρι ολημερις κ οληνυχτης....τωρα εσυ μου δειχνεις αυτα που βλεπω στον υπνο μου

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
καλα ρε μεγαλε εσυ μου δειχνεις εξωπραγματικα μουνια.καλα δεν μιλαω για τετοια.εγω μιλαω για σπασμενα γιαγιονια που τρελενονται για παλαμαρι ολημερις κ οληνυχτης....τωρα εσυ μου δειχνεις αυτα που βλεπω στον υπνο μου
Ενταξει συναδελφε, απο την αρχη καταλαβα τι εννοουσες. Ενα αστειακι εκανα για το τι βλεπω και εγω στον υπνο μου :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom