Νέα

Σάλος!Εγγραφο διευθύντριας στα MyMarket:"Χαμογελάτε που'χετε δουλειά με300ευρώ!"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rotem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:2funny: :2funny: :2funny: διαβαζω απο χτες ,εχετε ολοι πεσει απο τα συννεφα....α) ΑΝ την ανακοινωση την εχει γραψει συγκεκριμενη σαυρ,α που νομιζω,οχι απλα δεν την κουναει τιποτα,αλλα σας ενημερωνω οτι ειναι τοσα χρονια εκει οσα σχεδον και τα αφεντικα....β)η ανακοινωση δεν ειναι καθολου ειρωνικη....η συγκεκριμενη ειναι ατομο απιστευτα κυνικο και στον ιδιο βαθμο κυνικη ειναι και η ανακοινωση....οσο στοιβαζονται ανθρωποι με τα χερια απλωμενα για δουλεια με 300ε, αυτα ειναι ψωμοτυρι......ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.....ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!

Τυπε πριν παμε γενικα και αοριστα στον καπιταλισμο δεν εξεταζουμε αλλα πιο συγκεκριμένα θεματακια που μπορεί να ισχυουν στο πως λειτουργει η αγορα (αγαθων και εργασιας) στην Ελλαδα;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Τυπε πριν παμε γενικα και αοριστα στον καπιταλισμο δεν εξεταζουμε αλλα πιο συγκεκριμένα θεματακια που μπορεί να ισχυουν στο πως λειτουργει η αγορα (αγαθων και εργασιας) στην Ελλαδα;
παιχτη μου στην χωρα η αγορα εργασιας λειτουργει με το μοτο "η εργασια απελευθερωνει".

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
παιχτη μου στην χωρα η αγορα εργασιας λειτουργει με το μοτο "η εργασια απελευθερωνει".

Η εργασιακη κουλτουρα στην Ελλαδα ειναι της οθωμανικης περιοδου οπου ο κολλιγος πρεπει να σκυβει το κεφαλι στον πολυχρονεμενο αφέντη.
Αλλα αν κατι φταιει για αυτό δεν ειναι ο καπιταλισμος αλλα ακριβώς η ανεπαρκης και καθυστερημενη ανάπτυξη του. Με τη συνακολουθη ανεπαρκη αναπτυξη των υλικων ορων αναπαραγωγης της κοινωνιας στην Ελλαδα.
Λεω εγω τωρα που διαβασα και 5-10 σελιδες Μαρξ.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
:headbang: :dancing: :grin: :grin:

Συνημμένα

• myyyy54458056_10161492397210162_4478474184653012992_n.jpg
    myyyy54458056_10161492397210162_4478474184653012992_n.jpg
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 14

_thodoris

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1
Πόντοι
0
Πόσο αμόρφωτη μπορεί να είναι μια για να μην καταλαβαίνει το 300%;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
...πεστο ρε παικτη μου οτι φταιει η οθωμανικη περιοδος και τα καταλοιπα της,για μια στιγμη τα χρειαστηκα λεμε....δε φταιει η γαμημενη κριση και η εκτεταμενη αφραγκια που σπρωχνει τις μαζες σε αποδοχη εξευτελιστικων αμοιβων και την εργοδοσια σε ενταση της εκμεταλλευσης με σκοπο το υπερκερδος,σε μια χωρα μπανανια ,στην οποια οι κανονες που ρυθμιζουν την εργασια λειτουργουν ως λαστιχο και αναλογα τον "κολλητο" ερμηνευονται κατα το δοκουν....
παλι καλα που εχετε διαβασει ορισμενοι φιλοι και τα εξηγατε ωραια!!!

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
έλα ντε και την κάναν και διευθύντρια. μάλλον θα εννοούσε 300 ευρώ παραπάνω από το μηδέν.

Πόσο αμόρφωτη μπορεί να είναι μια για να μην καταλαβαίνει το 300%;

Κώδικας:
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!
Δικέ μου μόνο μια λύση υπάρχει για το συγκεκριμένο μαγαζί. Αύξηση της φορολογίας!

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Επειδή εργάζεται εκεί γνωστός μου με ειδικές ανάγκες, σας λέω με σιγουριά ότι είναι ο καλύτερος εργοδότης.

Η διοίκηση τον αγαπάει πραγματικά και τον προσέχει - προφυλάσσει.

Ψωνίζω από εκεί διότι είναι η μόνη ελληνική αλυσίδα με ελληνικά προϊόντα.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Επειδή εργάζεται εκεί γνωστός μου με ειδικές ανάγκες, σας λέω με σιγουριά ότι είναι ο καλύτερος εργοδότης.

Τώρα αυτά τα έγραψες μόνος σου η σου τα υπαγόρευσε το αφεντικό σου??

Τέτοια διαφήμιση πρώτη φορά βλέπω!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα μακραν οτι καλυτερο εχω διαβασει σε τρολια τον τελευταιο μηνα....χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα μακραν οτι καλυτερο εχω διαβασει σε τρολια τον τελευταιο μηνα....χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
Μόλις με δικαιωσες φίλε!!
:hi:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
παντως ειναι τουλαχιστο περιεργο το γεγονος,που δεν εχουν μπει οι γνωστοι φιλελομπαχαλακηδες να τα κανουν πουτανα ολα ηδη.....δεν εχω διαβασει ουτε μια φορα τοσες σελιδες νημα ας πουμε -δηλαδη για να κουβαλανε κουτες και να βαζουν μακαρονια στο ραφι για 4ωρες λιγα ειναι 300ε?- η το αλλο θεικο -δεν φτανει που πανε σε μια δουλεια και αποκτουν εργασιακη εμπειρια και πληρωνονται κιολας,θα ηταν καλυτερα ανεργοι σπιτι τους?....αντε ρε μαλακες...τι θα  γινει?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
...πεστο ρε παικτη μου οτι φταιει η οθωμανικη περιοδος και τα καταλοιπα της,για μια στιγμη τα χρειαστηκα λεμε....δε φταιει η γαμημενη κριση και η εκτεταμενη αφραγκια που σπρωχνει τις μαζες σε αποδοχη εξευτελιστικων αμοιβων και την εργοδοσια σε ενταση της εκμεταλλευσης με σκοπο το υπερκερδος,σε μια χωρα μπανανια ,στην οποια οι κανονες που ρυθμιζουν την εργασια λειτουργουν ως λαστιχο και αναλογα τον "κολλητο" ερμηνευονται κατα το δοκουν....
παλι καλα που εχετε διαβασει ορισμενοι φιλοι και τα εξηγατε ωραια!!!

Η κριση απλα εντεινει και οξυνει παθογενειες που ειναι χρονιες στη χωρα και υπεβοσκαν και τωρα εκδηλωνονται ανοιχτα.
Η καθυστερημενη αστικη και καπιταλιστικη ανάπτυξη ειναι η ριζα τους.
Και ποτε ειναι σε υφεση ποτε εντονα.
Ο καπιταλισμος δε πρεπει να παρεμποδιστει η ανάπτυξη του. Πρέπει αφου φτασει σε πληρη ανάπτυξη να γίνει υπερβαση του.
Παντως οσο δεν υπαρχουν απο τη μια επενδύσεις και ανάπτυξη απο την αλλη ισχυρος και αξιοπιστος κρατικος μηχανισμός ελέγχου οι εργασιακες συνθηκες θα χειροτερευουν.

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
Ο ιδανικος υπαλληλος για το my market!!!

Συνημμένα

• christofer.jpg
    christofer.jpg
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 11

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Η κριση απλα εντεινει και οξυνει παθογενειες που ειναι χρονιες στη χωρα και υπεβοσκαν και τωρα εκδηλωνονται ανοιχτα.

Παντως οσο δεν υπαρχουν απο τη μια επενδύσεις και ανάπτυξη απο την αλλη ισχυρος και αξιοπιστος κρατικος μηχανισμός ελέγχου οι εργασιακες συνθηκες θα χειροτερευουν.

και τα δυο αυτα που εγραψες με βρισκουν απολυτα συμφωνο....βεβαια ολα τα αλλα εχουν αποτυχει στην πραξη....ο καπιταλισμος και οι βασικοι του δεικτες ευημερουν σε χωρες που δεν υπαρχει κανενα η οσο το δυνατον μικροτερο ρυθμιστικο πλαισιο λειτουργιας..το καταλαβαινουν ολοι αρκει να δουν δεικτες σε χωρες οπως το μεξικο,η ινδονησια το βιετναμ η κινα...και βεβαια οι λεξεις αξιοπιστο και κρατικο δεν χωρανε στην ιδια προταση οταν το περιβαλλον ειναι καπιταλιστικο(χρημα)....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
οσο για τις ευρωπαικες χωρες που εφαρμοζουν ενα υβριδικο συστημα καπιταλισμου στις οικονομιες τους με εμφαση στην διατηρηση της  καταναλωσης και πολυ μεγαλο κρατικο παρεμβατισμο στην θεσπιση κανονων για το εμποριο και την αγορα εργασιας,πιστευω ,πως σε λιγα χρονια το οποιο κοινωνικο προσωπειο θελουν να εμφανισουν θα εξανεμιστει....πολυ απλα επειδη ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.....οσοι πιστευετε οτι ο καπιταλισμος και η εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο θα οδηγησει την ανθρωπινη κοινωνια στην υπερβαση,δυστυχως ειστε λαθος...τουλαχιστον ετσι παει μεχρι τωρα το πραγμα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

και τα δυο αυτα που εγραψες με βρισκουν απολυτα συμφωνο....βεβαια ολα τα αλλα εχουν αποτυχει στην πραξη....ο καπιταλισμος και οι βασικοι του δεικτες ευημερουν σε χωρες που δεν υπαρχει κανενα η οσο το δυνατον μικροτερο ρυθμιστικο πλαισιο λειτουργιας..το καταλαβαινουν ολοι αρκει να δουν δεικτες σε χωρες οπως το μεξικο,η ινδονησια το βιετναμ η κινα...και βεβαια οι λεξεις αξιοπιστο και κρατικο δεν χωρανε στην ιδια προταση οταν το περιβαλλον ειναι καπιταλιστικο(χρημα)....

Δηλαδηη Σουηδία η Ελβετια ο Καναδας η Αυστραλια η Σιγκαπουρη η Νορβηγια το Λουξεμβουργο τι συστημα εχουν;
Αν ηταν η αποκλειστικη αιτια να ηταν ο καπιταλισμος και αυτες οι χωρες θα ηταν οπως η Ινδονησια η το Μεξικο η αυτες οι χωρες δε ειχαν καπιταλισμο.
Ο καπιταλισμος λειτουργει με εναν καποιο τροπο αλλα υπαρχουν πολλα αλλα στοιχεια και παραμετροι που καθοριζουν το επιπεδο διαβιωσης και εργασιακων συνθηκών απο το αν απλως το συστημα ειναι "καπιταλιστικο" η οχι.
Και η Κινα και η Ινδια πάντως ειδαν μεγαλη βελτίωση σε ολα αυτά από τοτε που αποφασισαν να εξελίξουν και να οικοδομησοτν καπιταλιστικες σχεσεις παραγωγης οι ιδιες

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Καθε φορα που διαβαζω αυτου του ειδους τα περιστατικα κουναω το κεφαλι και λεω ευτηχως που εφυγα εξωτερικο.Εκει που ειμαι και τα λεφτα που συμφωνω παιρνω και τα ενσημα μου εχω και ασφαλεια και 13ο μισθο εχω.
Καταφερανε την ελλαδα να την κανουνε να ειναι καταλληλη μονο για διακοπες.
Να ερχομαστε εμεις κανα μηνα να αφηνουμε κανα φραγκο στην ψαροκωσταινα και να την κοπαναμε.
Πρασινοι κοκκινοι μπλε πολιτικοι να πατε να γαμηθητε.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
472
Πόντοι
36
Σε καπιταλιστικες χωρες, η ανεργια ειναι συνηθως κατω του 5-6% και την επομενη μερα απο το email Θα ειχαν φυγει οι μισοι υπαλληλοι απο την εν λογω εταιρια, για να βρουν ευκολοτατα δουλεια αλλου με 1200 ευρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom