Νέα

Σάλος!Εγγραφο διευθύντριας στα MyMarket:"Χαμογελάτε που'χετε δουλειά με300ευρώ!"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rotem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
Ωραια φταιει η εταιρεια. Τι να γινει ρωτησα. Επι του πρακτεου. Ο λαος ( οχι μονο του λιμανιου ) τι ακριβως ζηταει?
πραγματικη επιθεωρηση εργασιας στο καταστημα και σε ολα τα αλλα...
αδικο?

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.908
Πόντοι
2.606
η εταιρια δινει τους μισθους και φταει τυπε.....
η εταιρια πηρε την τυπισα γιατι το μονο προσον που ειχε ειναι να ειναι καριολα και ρουφιανα γιατι απο μαθηματικα δεν λεει ετσι?
ακσοπρεπια θα ηχες εση αν δαιν ισουν ταχσμου καπιταλας

σκαι ειναι η ομαδα το καναλι και ο τροπος ζωης σου....υποφαντε,οικονομου ποτοσαλτε
εγω ειμαι λιμανισιος

όσο καλή και αν είναι μια εταιρεία, δε παύει να εξαρτάται από ανθρώπους που πολλές φορές με την συμπεριφόρά τους δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα την εταιρεία...
έχω πρόσφατα παραδείγματα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.946
Πόντοι
1.686
αδικο?

Τα παίρνουν κανονικά οι επιθεωρητές εργασίας.

Στην Ελευσίνα τα παίρνει μία , που έχει...
...γράψει και άρθρα σε περιοδικά !
Όποιος επιθεωρητής τα παίρνει από τους εργοδότες ,
πρέπει να να τον δέρνουν αλύπητα.
Μόνο έτσι θα στρώσουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αδικο?

Ε πες το τοση ωρα που σε ρωτησα απο το πρωτο ποστ. Τι με πας στη Θηβα μεσω Ορεστιαδας?
Οχι τι αδικο και ισα ισα ουτε γινονται πολλες, ουτε και με σωστο και αποτελεσματικο τροπο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
όσο καλή και αν είναι μια εταιρεία, δε παύει να εξαρτάται από ανθρώπους που πολλές φορές με την συμπεριφόρά τους δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα την εταιρεία...
έχω πρόσφατα παραδείγματα.
αυτο απολυτα σωστο...δεν ειπα ποτε κατι αντιθετο....
ο επαγγελματισμος του καθε ενα δεν εχει σχση με τον μισθο του....
παλι ομως η εταιρια φταιει αν καποιος παρολα τα παραπονα που εχει δεν στεκετε σωστα στην δουλεια του κανονικα δεν εχει θεση στην εταιρια...
βεβαια τα 300 ευρω και η αυξηση 300% ειναι θεμα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
Ε πες το τοση ωρα που σε ρωτησα απο το πρωτο ποστ. Τι με πας στη Θηβα μεσω Ορεστιαδας?
Οχι τι αδικο και ισα ισα ουτε γινονται πολλες, ουτε και με σωστο και αποτελεσματικο τροπο.
δλδ? εκτος που εισαι βαζελας τελικα δεν διαφωνουμαι? :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δλδ? εκτος που εισαι βαζελας τελικα δεν διαφωνουμαι? :2funny: :2funny: :2funny:

Eμας τους γιαπηδες μας πιανει το φιλολαικο καμια φορα τυπε :grin: Bεβαια γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε παραμενουμε βαζελες του σαλονιου στα κολωνακια , δε θα τα ξεπουλησουμε και ολα ειπαμε

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
εγω παντως εχω  δωσει  στεγνα 2  υπαλληλους του  mymarket της γειτονιας  μου ..γιατι στο ταμειο  ξυνουν τις βρωμομουναρες τους ..
επισης εχω  κανει επιπληξη και  στον μαλακα τον διευθυντή για αλλο λογο και οταν  πηγε να  μου απαντησει του ειπα  οτι θα στειλω μειλ στα κεντρικα και αλλαξε δρομο ...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
βαζελας μαλακας εισαι τι περιμενεις

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πάντως η μαλακια διορθώνεται μόνο με
Αύξηση μισθών των υπαλλήλων κλπ μπόνους

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και ξαναρωταω αλλη μια φορα . Απολυθηκε η διευθυντρια για αυτο το θεμα. Ακομη ανακινειται βλεπω.
Τι αλλο πρεπει να γινει τοτε? Τι θελετε ακριβως να γινει?

Φίλτατε Σεβαλιέ
Η διευθύντρια συνέχισε επικοινωνία του Διευθυντή Πωλήσεων όπως φαίνεται. Ο εν λόγω σπάνια αναφέρεται.  Πέραν αυτού που μπορεί όντως ο άνθρωπος στην προηγούμενη επικοινωνία να χρησιμοποίησε κόσμιο τρόπο και όχι την γλώσσα της εν λόγω.

Η όλη διαχείρηση από την πλευρά της εταιρείας ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ και αναδεικνύει το τεράστιο έλλειμα ποιότητας στις διαδικασίες της εταιρείας και θα γίνει ευλόγως εκτός από βούτυρο στο ψωμί των ανταγωνιστών και case study για όλούς όσους ασχολούνται με το θέμα της εταιρικής επικοινωνίας και του crisis management. Υπό αυτήν την έννοια θα συζητιέται για χρόνια το περιστατικό.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μια άλλη πτυχή της ιστορίας είναι η δύναμη που πλέον έχουν τα κοινωνικά δίκτυα. Και μιλάω για το bulling που μπορούν και ασκούν.Στο εξωτερικό αυτά είναι καθημερινά πράγματα πλέον και φοβούνται να πουν το παραμικρό πριν το περάσουν από δέκα φίλτρα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχε κάποιο θετικό αντίκτυπο ας το πούμε αλλά θέλει προσοχή διότι είναι δίκοπο μαχαίρι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.683
Πόντοι
3.656
Ρε τυπε. Μισό λεπτό για να καταλαβουμε. Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα και τι θελετε;
Εγινε μια υποδειξη με πολυ λαθος τροπο. Μπορουσαν να επικοινωνηθουν με αλλο τροπο οι συστασεις περι ορθοτερης εξυπηρετησης πχ και οχι "χαμογελατε χαιβανια δε φτανει που πληρωνεστε". Η εταιρεια αποστασιοποιηθηκε η διευθυντρια που το εκανε απολυθηκε τωρα τι ακριβως ψαχνετε και θελετε για να καταλαβουμε;

Πολύ σωστά. Το θέμα δεν είναι τι είπε ακριβώς, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το εξέφρασε. Και ο πεντακάθαρος εκβιασμός του στυλ χαμογέλα σκουπίδι, αλλιώς .....

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Η διευθύντρια αντιμετώπισε με άκρα υπεροψία κ αλαζονεία τους υπαλλήλους..
Ενα χρονο στο μετάξυ να σκουπίζει χύσια να στρώσει χαρακτήρα..

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η διευθύντρια αντιμετώπισε με άκρα υπεροψία κ αλαζονεία τους υπαλλήλους..
Ενα χρονο στο μετάξυ να σκουπίζει χύσια να στρώσει χαρακτήρα..
Σωστός.
Για 300€, όμως

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.597
Πάντως στην περιοχή μου που άνοιξε πρόσφατα ένα my market οφείλω να πω ότι μόνο αυτό προτιμώ σαν σούπερ μάρκετ.μου έχει κάνει εντύπωση ή ευγένεια τους κ πόσο χαμόγελαστα κ πρόθυμα είναι τα παιδιά που εργάζονται εκεί να εξυπηρετήσουν πάντα.
Τώρα αν δέχονται τόση πίεση και απαξιωτικη συμπεριφορά από τους υπεύθυνους του ομίλου τότε είναι αξιοθαύμαστοι για την υπομονή και την αφοσίωση τους στην δουλειά.
Από μένα ένα διπλό μπράβο στους υπαλλήλους και όσον αφορά τ εμαιλ ε δεν είναι ή πρώτη φορά που όποιος έχει μία είδους εξουσία φέρεται σκληρά κ απάνθρωπα στους υπόλοιπους..απλα έχει την εξουσία κ νομίζει ότι ετσι πρέπει να φερθεί..

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Στη δική μου περιοχή όμως το αντίθετο. Τους έχουμε σε black list. Όταν έχουμε πελάτη ψάχνουμε τη βάρδιά του για να ξέρουμε πότε δουλεύει. Ο προϊστάμενος δε μας επιτρέπει συνδιαλλαγές με τους υπαλλήλους. Σκέψου λοιπόν κάποιος πελάτης μας να δουλεύει μόνο πρωί και να μη μπορείς να τον εξυπηρετήσεις διότι το μεσημέρι που σχολάει εμείς θα έχουμε κλείσει. Αντίθετα ο Σκλαβενίτης πολύ πιο ελαστικός. Και μάλιστα οι ίδιοι οι υπάλληλοι πιο χαλαροί. Θα πας, θα κάνεις χαβαλέ και αν δεν είναι απαραίτητος ο πελάτης θα αφήσω αυτό που έχω σε όποιον βρω διαθέσιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom