You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάλος!Εγγραφο διευθύντριας στα MyMarket:"Χαμογελάτε που'χετε δουλειά με300ευρώ!"
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Rotem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 338
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
γλυφεις το αφεντικο σου και λες παλι καλα που μου δινει δουλεια...
στον κουκη τα χω χωσει αλλα τωρα τι ειπε και του τα χωνεις;
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Πολυ το μπλεκεις. Αμα πω τι γινεται στο Στρατο που ημουνα 18 μηνες, παει να πει οτι ημουνα ο διοικητης του στρατοπεδου; Οχι στρατιωτης που ημουνα; Σου λεω ειμαι 19 χρονια ιδιωτικος υπαλληλος και μπορω να εχω γνωμη. Γιατι τα εχω εχω δει ολα αυτα και τα ξερω. Οταν λεω λοιπον οτι ο διευθυντης καλει το προσωπικο και λεει <Σεβασμος, αγαπη, χαμογελαστε στον πελατη, δε κανει κακο. Αυτος πληρωνει τον μισθο ολων μας.> Και φυσικα δε το λεει μονο σε αυτον που παιρνει 1000 ευρω λογω προυπηρεσιας, οικογενειας, παιδιων. Το λεει και σε αυτον που παιρνει 300 ευρω. Που διαφωνεις και προς τι η επιθεση σου;γιατι τυπε? νομιζεις οτι ειμαι δημοσιος?αρα εσυ εισαι ηρωας?
σκυφτης εισαι και εγω ιδ. υπαλληλος
σε μια χώρα με την μεγαλύτερη ανεργία στην ζώνη του ευρώ με τεράστιο δημόσιο χρέος 300 δις,με χρεοκοπημένες τράπεζες και πολιτικούς άσχετους και παρτάκιδες που πουλάνε τα κομματά τους για λίγες μέρες παραπάνω υπουργιλίκι...και με μηδέν προοπτική... και επενδύσεις επιπέδου χωρών μπανανιας δηλαδή σχεδόν μόνο στο τουρισμό όπως στην ταιλάνδη...είναι λογικό ένας εργαζόμενος νάνε ευχαριστημένος με 300 ευρώ το μήνα και να κάνει προσευχή που βρήκε και δουλειά παρτ ταιμ με 300 ευρώ..... διότι αυτό ενοούσε η γυναίκα προισταμένη και πέσαν όλοι να την φάνε.άσε που τα αλβαναριά που δουλεύουν κατά πλειοψηφία σε τέτοιες δουλειές προτιμούν τον ελληνικό παράδεισο απο την χώρα τους έστω και με 300,άσε τα πακισταναριά που δουλεύουν στα βενζινάδικα και κάνουν πανηγύρι .καλά για να βρει ελληνας δουλειά σερβιτόρος είναι άπιαστο όνειρο
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.858
- Πόντοι
- 5.506
στον κουκη τα χω χωσει αλλα τωρα τι ειπε και του τα χωνεις;
δεν χωνω τιποτα...Πολυ το μπλεκεις. Αμα πω τι γινεται στο Στρατο που ημουνα 18 μηνες, παει να πει οτι ημουνα ο διοικητης του στρατοπεδου; Οχι στρατιωτης που ημουνα; Σου λεω ειμαι 19 χρονια ιδιωτικος υπαλληλος και μπορω να εχω γνωμη. Γιατι τα εχω εχω δει ολα αυτα και τα ξερω. Οταν λεω λοιπον οτι ο διευθυντης καλει το προσωπικο και λεει <Σεβασμος, αγαπη, χαμογελαστε στον πελατη, δε κανει κακο. Αυτος πληρωνει τον μισθο ολων μας.> Και φυσικα δε το λεει μονο σε αυτον που παιρνει 1000 ευρω λογω προυπηρεσιας, οικογενειας, παιδιων. Το λεει και σε αυτον που παιρνει 300 ευρω. Που διαφωνεις και προς τι η επιθεση σου;
κουκη εγω εχω 32 χρονια σε ιδιωτικη δουλεια...ειχα θεση σε τεραστια πολυεθνικη...το ξερεις οτι πχ δινανε τεραστια σημασια στο χαμογελο του πελατη αλλα και πολυ μεγαλη σημασια στο χαμογελο του υπαλληλου?ξερεις πολυ καλα νομιζω οτι οι πραγματικα μεγαλες εταιριες επενδυουν στο χαμογελο του υπαλληλου?εγω ειχα καποτε να κανω με διαχειριση δυναμικου και επρεπε οι οι ανθρωποι που δουλευαν για "εμας" να ειναι χαρουμενοι...
εγω αν θες θα χαμογελαγα στον πελατη μου ακομα και να επαιρνα 100 ευρω γιατι ειναι υποχρεωση μου αυτο....αμα μου το επεβαλε μια καριολα και επρεπε να το κανω το χαμογελο θα ηταν φτυσιμο
sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Ειπαμε σαν γυναικα η περιφερειακη διευθυντρια, υψηλο ποστο, ηταν τοσο ηλιθια ωστε να το στειλει εγγραφως. Ανεπιτρεπτο. Ουσιαστικα ομως, δεν ειπε κατι καινουριο. <Χαμογελατε πρωτον, δευτερον θα περασει επισκεπτης να σας ελεγξει αιφνιδιαστικα εντος των ημερων>. Το πρωτο, γνωριζω να μαζευει διευθυντης ΟΛΟ το προσωπικο, και να τους λεει οτι καλο ειναι να χαμογελατε στους πελατες, δεν βλαπτει. Εξ αλλου αυτοι πληρωνουν το μισθο ολων μας. Και αυτο το λεει σε ολους. Και στους υπαλληλους των 300 ευρω, των 600, των 800, των 1000. Γιατι υπαρχουν διπλα διπλα. Δευτερον, τυχαινει σε προωθησεις προιοντων, σε πολυκαταστηματα, εμπορικα κεντρα, σουπερμαρκετ, σε πλατειες, η κοπελα που προωθει, να γνωριζει οτι στη βαρδια της ενδεχεται να περασει μυστικος επισκεπτης της εταιρειας, δηθεν περαστικος η πελατης, και να κρινει αν η υπαλληλος φερεται οπως πρεπει. Αρα ουσιαστικα ολα αυτα γινονται, δεν ειναι πρωτακουστα. Η ηλιθιοτητα της εγκειται οτι τα εκανε γραπτα, οτι φερθηκε ειρωνικα και απρεπα μιλωντας για τα 300 ευρω. Θα μπορουσε να τα αποφυγει αυτα.
Έτσι ακριβώς συμβαίνει σε μεγάλες εταιρίες.
Έχει βάση και το "πληρωνόσαστε στην ώρα σας".
Με το υφιστάμενο εργασιακό πλαίσιο στην πράξη ,όχι στις ζαίικες παπαριές,
λίγοι πληρώνονται στην ώρα τους.
εγω αν θες θα χαμογελαγα στον πελατη μου ακομα και να επαιρνα 100 ευρω γιατι ειναι υποχρεωση μου αυτο....αμα μου το επεβαλε μια καριολα και επρεπε να το κανω το χαμογελο θα ηταν φτυσιμο
Ετσι ακριβως, το χαμογελο και η ευγενεια ειναι κοινωνικη υποχρεωση και οχι εξαναγκασμος, ποσο μαλλον στον πελατη που σε προτιμαει εναντι του ανταγωνισμου
Το ξεκωλο-προισταμενη ζητησε το αυτονοητο απο τους υπαλληλους της με πολυ λαθος τροπο
Θα μπορουσε απλα να πει ενα "παρα τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουμε ολοι μας, λογω της οικονομικης συγκυριας στη χωρα, παραμενει βασικη υποχρεωση μας να αντιμετωπιζουμε τους πελατες με τη μεγιστη δυνατη ευγενεια και χαμογελο, κλπ, κλπ" απλα ομορφα και ωραια
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.858
- Πόντοι
- 5.506
ευχαριστω φιλετο χαμογελο και η ευγενεια ειναι κοινωνικη υποχρεωση και οχι εξαναγκασμος,α
κανενα χαμογελο δεν ειναι κοινωνικη υποχρεωση
υποχρεωση ειναι να εκτελεις τα καθηκοντα σου
τις μαρκετιστικες φιλελε πρακτικες τις εχουμε φαει στην μαπα
θελουν να αυξησουν την πελατεια τους αλλα δεν αντιλαμβανονται οτι το προβλημα ειναι οι ιδιοι που τσακιζουν την εσωτερικη ζητηση στις χωρες πραγμα που σαρωνει την κερδοφορια
αφου δεν βαζουν μυαλο θα αντιμετωπιζουν και τις συνεπειες
θελουν να αυξησουν την πελατεια τους αλλα δεν αντιλαμβανονται οτι το προβλημα ειναι οι ιδιοι που τσακιζουν την εσωτερικη ζητηση στις χωρες πραγμα που σαρωνει την κερδοφορια
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
κανενα χαμογελο δεν ειναι κοινωνικη υποχρεωση
Κομμουνιστης εισαι μαστορα;
50% --> κανενα χαμογελο δεν ειναι κοινωνικη υποχρεωση
50% --> υποχρεωση ειναι να εκτελεις τα καθηκοντα σου
Για κομμουνιστης, καλο ειναι το οτι αντιλαμβανεσαι εστω και το 50% των οσων οφειλεις να κανεις οταν δουλευεις
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.904
- Πόντοι
- 24.596
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
είναι λογικό ένας εργαζόμενος νάνε ευχαριστημένοςΕίναι λογικό ένας εργαζόμενος νάνε ευχαριστημένος με 300 ευρώ το μήνα και να κάνει προσευχή που βρήκε και δουλειά παρτ ταιμ με 300 ευρώ.....
φανταζομαι,το λεσ "ειρωνικα"..διοτι αν σοβαρολογεισ,η βλαμενοσ εισαι η υψηλομισθοσ
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
παντως η τυπισσα βρηκε ηδη νεα δουλεια σε γραφειο :S :S :S
καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Κομμουνιστης εισαι μαστορα;
κουμουνιστησ πρεπει να εισαι,για να καταλαβεισ την παπαρια που ειπε η διευθυντρια???
ασ παει να δουλεψει αυτη η καριολα,για 300 ευρω ,κ να χαμογελα ολη μερα..αϊντε με τα σουργελα,διευθυνταδεσ κ ετσι
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.904
- Πόντοι
- 24.596
και η ντροπη δεν ειναι δουλεια τυπε :S :S :Sκαμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη
jhonny64