Νέα

Σάλος!Εγγραφο διευθύντριας στα MyMarket:"Χαμογελάτε που'χετε δουλειά με300ευρώ!"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rotem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
...οσοι πιστευετε οτι ο καπιταλισμος και η εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο θα οδηγησει την ανθρωπινη κοινωνια στην υπερβαση,δυστυχως ειστε λαθος...τουλαχιστον ετσι παει μεχρι τωρα το πραγμα...

μη τα λες σε εμας αυτα. Στον Μαρξ πες τα ((αργησες 140 χρονια).
Που ελεγε οτι μαζι με τον καπιταλισμο αναπτυσσονται και οι οροι  υπέρβασης του οτι το καθε τι εμπεριεχει και γεννα το αντιθετο του κατι για διαλεκτικη κινηση της ιστοριας και της υλικοτητας κλπ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Σε καπιταλιστικες χωρες, η ανεργια ειναι συνηθως κατω του 5-6% και την επομενη μερα απο το email Θα ειχαν φυγει οι μισοι υπαλληλοι απο την εν λογω εταιρια, για να βρουν ευκολοτατα δουλεια αλλου με 1200 ευρω

Ζω σε μια τέτοια χώρα με ελεύθερη οικονομία και μπορώ να διεκδικήσω τη ζωή που θέλω και όχι τη ζωή που θα μου επιβάλλει το κάθε σκατοκομμουνι

Η τύπισσα που συνέταξε το έγγραφο, είναι εμετική κατά φαντασίαν γιαπισσα

Όσο για το αν 300€ είναι πολλά για ημιαπασχοληση στην Ελλάδα..
Αν τηρείται το ωράριο και οι εργασιακοί κανόνες, δε βλέπω τι στον πουτσο παραπάνω θα μπορούσε να παίρνει κανείς σε μια χώρα που παράγει μόνο δημόσιους υπαλλήλους και τη στιγμή που π.χ.Γερμανια η ημιαπασχοληση αμοίβεται με 450€

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Δηλαδηη Σουηδία η Ελβετια ο Καναδας η Αυστραλια η Σιγκαπουρη η Νορβηγια το Λουξεμβουργο τι συστημα εχουν;
Αν ηταν η αποκλειστικη αιτια να ηταν ο καπιταλισμος και αυτες οι χωρες θα ηταν οπως η Ινδονησια η το Μεξικο η αυτες οι χωρες δε ειχαν καπιταλισμο.
Ο καπιταλισμος λειτουργει με εναν καποιο τροπο αλλα υπαρχουν πολλα αλλα στοιχεια και παραμετροι που καθοριζουν το επιπεδο διαβιωσης και εργασιακων συνθηκών απο το αν απλως το συστημα ειναι "καπιταλιστικο" η οχι.
Και η Κινα και η Ινδια πάντως ειδαν μεγαλη βελτίωση σε ολα αυτά από τοτε που αποφασισαν να εξελίξουν και να οικοδομησοτν καπιταλιστικες σχεσεις παραγωγης οι ιδιες
αυτο ακριβως γραφω...πως ετσι θα γινουν αυτες οι χωρες....γιατι δεν θα αντεξουν οι κοινωνικες παροχες τους στον καπιταλισμο των τριτων χωρων  ....και θα γινουν ακριβως ετσι γιατι θα παψουν να ειναι ανταγωνιστικες(κατα την φιλελε φρασεολογια)....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
μη τα λες σε εμας αυτα. Στον Μαρξ πες τα ((αργησες 140 χρονια).
Που ελεγε οτι μαζι με τον καπιταλισμο αναπτυσσονται και οι οροι  υπέρβασης του οτι το καθε τι εμπεριεχει και γεννα το αντιθετο του κατι για διαλεκτικη κινηση της ιστοριας και της υλικοτητας κλπ.
...τι λαθος ειχε προβλεψει δηλαδη?.....τι διαφορετικο σου εγραψα?  εχω την εντυπωση οτι καπου το χανουμε...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ζω σε μια τέτοια χώρα με ελεύθερη οικονομία και μπορώ να διεκδικήσω τη ζωή που θέλω και όχι τη ζωή που θα μου επιβάλλει το κάθε σκατοκομμουνι

Αν τηρείται το ωράριο και οι εργασιακοί κανόνες, δε βλέπω τι στον πουτσο παραπάνω θα μπορούσε να παίρνει κανείς σε μια χώρα που παράγει μόνο δημόσιους υπαλλήλους και τη στιγμή που π.χ.Γερμανια η ημιαπασχοληση αμοίβεται με 450€
Δεν σχολιάζουμε το αν είναι πολλά η λίγα τα 300€, αλλά την κινηκοτητα κάποιων ανθρώπων με εξουσία

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Δεν σχολιάζουμε το αν είναι πολλά η λίγα τα 300€, αλλά την [size=20pt]κινηκοτητα[/size] κάποιων ανθρώπων με εξουσία
αισθανομαι σαν να προσπαθησε καποιος να βγαλει τα ματια μου με κουταλι! :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
:grin: στην αρχη διαβασα κινητικοτητα ......

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
377
Πόντοι
2.272
Τα πράγματα είναι απλά, σύνταγμα υπάρχει, νόμοι επίσης υπάρχουν, εφαρμόστε τα επιτέλους τα γαμημένα να τελειώνουμε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Το κυριο θεμα δεν είναι το ποσο των 300 αλλα η αντιμετωπιση των υπαλληλων με τέτοιο τροπο.
Οπως πολυ σωστα ειπες σε ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ αν σε στραβοκοιταξει η στραβομιλησει ενας που την εχει δει τσαμπουκας καταρχην εχει παρει ποδι ο ιδιος πρωτα. Δευτερον τους κουνας μαντηλι και ας τους να κουρεύονται.
Αλλα στο ελλαδισταν φταίει ο... καπιταλισμος. Οσο αποδιδουν σε λαθος αιτιες τα συμπτώματα και επιμενουν τόσο ολα αυτα θα χειροτερεύουν

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Τα πράγματα είναι απλά, σύνταγμα υπάρχει, νόμοι επίσης υπάρχουν, εφαρμόστε τα επιτέλους τα γαμημένα να τελειώνουμε...
σορρυ αλλα τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις με την υποθεση?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
OP
OP
R

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
70
Πόντοι
1
παντως ειναι τουλαχιστο περιεργο το γεγονος,που δεν εχουν μπει οι γνωστοι φιλελομπαχαλακηδες να τα κανουν πουτανα ολα ηδη.....δεν εχω διαβασει ουτε μια φορα τοσες σελιδες νημα ας πουμε -δηλαδη για να κουβαλανε κουτες και να βαζουν μακαρονια στο ραφι για 4ωρες λιγα ειναι 300ε?- η το αλλο θεικο -δεν φτανει που πανε σε μια δουλεια και αποκτουν εργασιακη εμπειρια και πληρωνονται κιολας,θα ηταν καλυτερα ανεργοι σπιτι τους?....αντε ρε μαλακες...τι θα  γινει?
Συνήθως αυτά τα λένε και εξοργίζονται όταν γίνονται στο δημόσιο.
Στον ιδιωτικό τομέα τους φαίνονται εντελώς φυσιολογικά!

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
παντως ειναι τουλαχιστο περιεργο το γεγονος,που δεν εχουν μπει οι γνωστοι φιλελομπαχαλακηδες να τα κανουν πουτανα ολα ηδη.....δεν εχω διαβασει ουτε μια φορα τοσες σελιδες νημα ας πουμε -δηλαδη για να κουβαλανε κουτες και να βαζουν μακαρονια στο ραφι για 4ωρες λιγα ειναι 300ε?- η το αλλο θεικο -δεν φτανει που πανε σε μια δουλεια και αποκτουν εργασιακη εμπειρια και πληρωνονται κιολας,θα ηταν καλυτερα ανεργοι σπιτι τους?....αντε ρε μαλακες...τι θα  γινει?

περίμενε να μπεί ο τράαμου να μας αναλύσει τις μαλακίες του

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
α και που 'στε σας έχω νέα

αυτά ΓΙΝΟΝΤΑΙ και στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

φέρνουν παιδάκια από τις σχολές του ΟΑΕΔ με μισθό 280€ το μήνα για 24 ώρες απασχόλησης την εβδομάδα βγάζουν αρκετή δουλεία μιας και είναι 20 έως 24 χρονών και δεν έχουν και πολλά δικαιώματα

και το κορυφαί επειδή πληρώνονται μέσω προγραμμάτων πληρώνονται και του αγίου πούτσου συνήθως με 3μηνες καυστερήσεις

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216

Καλά αρχίδια. Είχε πάει και ένας δικός μου ανειδίκευτος στην Νορβηγία.
Καθαριστής σε κρουαζιερόπλοια. Έπαιρνε παραπάνω χρήματα από εδώ αλλά γύρισε σακάτης.

:zombie: :zombie:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ BY ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΑ ρε μουνια..
ΕΛΛΗΝΙΚΟ μοντελο διοικησης ρε κουτοφραγκοι..
Πολακης σπηκινγκ..
Στην χωρα του(ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ)υποκατωτατου μισθου(ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ)μια χαρα τα γραφει η κερια..
Να προαχθει αμεσα σε ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
α και που 'στε σας έχω νέα

αυτά ΓΙΝΟΝΤΑΙ και στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

φέρνουν παιδάκια από τις σχολές του ΟΑΕΔ με μισθό 280€ το μήνα για 24 ώρες απασχόλησης την εβδομάδα βγάζουν αρκετή δουλεία μιας και είναι 20 έως 24 χρονών και δεν έχουν και πολλά δικαιώματα

και το κορυφαί επειδή πληρώνονται μέσω προγραμμάτων πληρώνονται και του αγίου πούτσου συνήθως με 3μηνες καυστερήσεις
αυτα γινονται ΠΑΝΤΟΥ σε αυτην την κοινωνια-χαμετυπειο..
Το ιδιο μοντελο διοικησης εφαρμοζεται ΠΑΝΤΟΥ..
Απο τις οικογενειες μεχρι κ την κυβερνηση..
Η ιδια αρρωστημενη νοοτροπια σε ολες τις βαθμιδες κ εκφανσεις της ΕλλΕηνικης κοινωνιας..
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ γιατι ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΛΚΗΣ..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν σχολιάζουμε το αν είναι πολλά η λίγα τα 300€, αλλά την κινηκοτητα κάποιων ανθρώπων με εξουσία

Έγινε σχόλιο επ'αυτού στις προηγούμενες σελίδες

Φυσικά το μείζων είναι πως η κάθε βλάχα που την έχει δει γαμαω, καταστρατηγεί χωρίς την παραμικρή συνέπεια,στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom