Νέα

Σάλος!Εγγραφο διευθύντριας στα MyMarket:"Χαμογελάτε που'χετε δουλειά με300ευρώ!"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rotem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.906
Πόντοι
24.596

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
ανεβασε το βασικο και προσπαθει να καταπολεμησει με το να ενισχυσει τους μηχανισμους την απληρωτη εργασια να καταπολεμηθουν φαινομενα απο την επιθεωρηση εργασιας

τα εργασιακα πρεπει να ειναι το πρωτο μελημα αλλα στον καπιταλισμο και στην ελευθερη οικονομια δεν γινεται ετσι ευκολα ακομα και με νομους

θελει μεγαλο προστατευτισμο που μονο η αριστερα το εχει στο πολιτικο της προγραμμα κανεις αλλος

τι να πουμε να παμε στο σοσιαλισμο να παμε ρε παιδια το φωναζουμε χρονια

Επι ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση Σημίτη, πιτσιρικάς πέρασα απο Βασιλόπουλο, με απολύσαν γιατι μου λεγαν χτυπα τη κάρτα οτι σχόλασες κ έλα αλλη μια ώρα απλήρωτα.. έλεγα αν χτυπήσω κάρτα έφυγα, αν θες καθομαι αλλα να πληρωθώ.. Σοσιαλισμος κι ετσι...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
καλα μιλας για ατομα που αντε το πολυ να εχουν ενα αμαξι και ενα σπιτι σε ολη τους τη ζωη

εδω οι ελβετοι προσπαθουν να δραπετευσουν απο την μιζερια

berlin-wall-647-x-404_110915034255.jpg

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
γι αυτο λεμε ρε τυπε οτι στην κριση τα εργασιακα και η νομοθεσια εχει ξεφτυλισστει εις βαρος των εργαζομενων

πρωτα φορα τα ακουτε η επειδη τα λεει το παμε ειναι γραφικοι??

και στις εταιρειες γινονται τετοια που δεν υπαρχουν σωματεια

οταν ομως ειπανε στα hm το μαγαζι με τα ρουχα να μην υπογραψουν καποιες νεες συμβασεις το πηραν πισω

οι εργαζομενοι εχουν χρεος να ξερουν οτι στη δυσκολη στιγμη θα απευθυνθουνε καπου και θα μπορεσουν να ακουστουν

αλλιως και χειροτερα
εγώ δεν κάνω πολιτικοποιημένες συζητήσεις, δεν έχω χρώμα, δεν έχω κόμμα και δεν σχολιάζω ούτε το παμε ούτε τίποτα σχετικό.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Επι ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση Σημίτη, πιτσιρικάς πέρασα απο Βασιλόπουλο, με απολύσαν γιατι μου λεγαν χτυπα τη κάρτα οτι σχόλασες κ έλα αλλη μια ώρα απλήρωτα.. έλεγα αν χτυπήσω κάρτα έφυγα, αν θες καθομαι αλλα να πληρωθώ.. Σοσιαλισμος κι ετσι...

και μιλας για εποχες τωρα που ο μισθος ποσο ηταν ???

θυμασαι ??

καμια σχεση με το χαλι του σημερα

βασικα τοτε ησουν αρχοντας

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.833
Πόντοι
606
και μιλας για εποχες τωρα που ο μισθος ποσο ηταν ???

θυμασαι ??

καμια σχεση με το χαλι του σημερα

βασικα τοτε ησουν αρχοντας
οχι και αρχοντας ρε τυπε επειδη επερνες 2-3 κατοσταρικα παραπανω  :dunno:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγώ δεν κάνω πολιτικοποιημένες συζητήσεις, δεν έχω χρώμα, δεν έχω κόμμα και δεν σχολιάζω ούτε το παμε ούτε τίποτα σχετικό.

επειδη δεν εχεις χρωμα εσυ -και οχι εσυ προσωπικα - μπορει καποιος απο πανω να γαμαει καποιους

οι απο πανω εχουν χρωμα αυτο ειναι το θεμα

καταλαβαινεις ελπιζω τι εννοω

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
Μποϊκοταζ στα μουνοπανα , να φαληρισουν και να κλεισουν οπως ο μαρινοπουλος και να γινουν ολα LIDL , που τουλαχιστον και περισσοτερο μισθο δινουν στους εργαζομενους , δεν τους βαζουν να κανουν υπερωριες απληρωτα και γενικοτερα προκειται για υγιες εργασιακο περιβαλλον

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μποϊκοταζ στα μουνοπανα , να φαληρισουν και να κλεισουν οπως ο μαρινοπουλος και να γινουν ολα LIDL , που τουλαχιστον και περισσοτερο μισθο δινουν στους εργαζομενους , δεν τους βαζουν να κανουν υπερωριες απληρωτα και γενικοτερα προκειται για υγιες εργασιακο περιβαλλον

ετσι ειναι τα λιντλ

απλα σε γαμανε στη δουλεια κυριολεκτικα σε σταζουν και αυτοι ειναι μουνοπανα απλα μουνοπανα που πληρωνουν παραπανω απο τους αλλους

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
Μονη λυση να κρατικοποιηθουν ολα τα σουπερ μαρκετ...εγω απο τοτε που μπηκα στο δημοσιο ξυνω την πετσα μου και οι αλλοι χαμογελανε για 300 ευρω...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μονη λυση να κρατικοποιηθουν ολα τα σουπερ μαρκετ...εγω απο τοτε που μπηκα στο δημοσιο ξυνω την πετσα μου και οι αλλοι χαμογελανε για 300 ευρω...

νο πολιτικα μοδεφακα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
νο πολιτικα μοδεφακα

Εσυ τυπε που εχεις πληροφορηση εκ των εσω, κατι επιδοματα και ντεμεκ υπερωριες που παιρναμε προ κρισης θα μας τα δωσει ο τσιπρας προεκλογικα ή παλι τα αρχιδια μας θα παρουμε? :think:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εσυ τυπε που εχεις πληροφορηση εκ των εσω, κατι επιδοματα και ντεμεκ υπερωριες που παιρναμε προ κρισης θα μας τα δωσει ο τσιπρας προεκλογικα ή παλι τα αρχιδια μας θα παρουμε? :think:

τα χουν κοψει αυτα το πολυ πολυ κανα δωρο να δωθει

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Εάν είσαι υπάλληλος των 360, και εφόσον μέλλον δεν υπάρχει, τι κάνεις;

Στοίχημα; Bitcoin? Κλέβεις; Σπουδάζεις κι’ άλλο; Άδεια από ΚΕΚ; Βιογραφικά; Εξωτερικό; Αν ναι που;

Εγώ προσωπικά δε μπορώ να ξαναγυρίσω στα 370,  γιατί έτσι δούλευα. Τώρα κάθομαι και τρώω αυτά που έβγαλα από ιντερνετια (εξού και οι αβέρτα βίζιτες) και είμαι ταμείο ανεργίας. Σκέφτομαι τι θα κάνω μετά.

Κάποιος που δουλεύει 370, τι κάνει; Δεύτερη δουλειά; Εξτραδάκια; Γιατί οικογένεια δε κάνεις, τουλάχιστον όχι χωρίς πλάτες από οικογένεια, συγγενείς κλπ. Πέντε χρόνια δούλευα για 370, χάσιμο χρόνου.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.981
Πόντοι
2.356
Δεν εχετε ιδεα γιατι νταχαου μιλατε μαγκες....Αν μπορουσατε να μπειτε μια μερα στα γραφεια της διευθυνσης να δειτε μουσουδια και να ακουσετε αποψεις θα βγαζατε αφρους.....οι τυποι δεν κανουν για τιποτα..απλα με την κριση εχουν την ευκαιρια να παιξουν μεγαλη μπαλα και να βγαλουν τον χειριστο χαρακτηρα τους στην επιφανεια...ξερετε ποσος κοσμος παει και παρακαλαει για το 300ρι που γραφει η σιχαμενη?
ετσι ειναι! προτιμουν να παρακαλανε για το 300αρι σε τσιμεντουπολεις αντι να γυρισουν στα χωρια τους και να αποσυμφορηθουν οι πολεις απο τους παραπανισιους ανεργους-χαραμοφαηδες των μισθων 300ευρω που ζουν με τους γονεις αφου δε μπορουν να νοικιασουν...

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281

Bitcoin αδερφέ. Ακόμα τρώω από τα περσινά χαχαχα έτυχε να έχω ξεχασμένα μερικά όταν ναυάγησε μια αγορά και τα άλλαξα σε ευρώ όταν χτύπησαν 19-20 πριν την πτώση. Με 23% fee βέβαια αλλά δε γαμιεται. Από δουλειά 370 με σύμβαση 6ωρο, γελάει ο κόσμος, τους παράτησα κ’ έφυγα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.981
Πόντοι
2.356
Γιατί ο Σκλαβενίτης τα σωματεία φοβάτε και δίνει κάτι παραπάνω? Πήγαινε να ρωτήσεις στο Πλαίσιο να δεις τι γίνεται...και στα Παμπλικ και σε όλες τις μεγάλες Εταιρείες. Η πολιτική της κάθε Εταιρείας ορίζετε από την Νομοθεσία και από τα περιθώρια που θέλει να θέσει ο πρώτος ενδιαφερόμενος...αυτός που έβαλε τα λεφτά.
το πλαισιο και καλα εχει τα μικροφωνα ανοιχτα πανω στους εργαζομενους για να επικοινωνουν μεταξυ τους αλλα ολως τυχαιως καταγραφονται ολα οσα λενε μεταξυ τους η στους πελατες με σκοπο το φακελωμα. επισης εκδιδουν και "εφημεριδα" με τους υπαλληλους του μηνα και λοιπα ρουφιανιλικια. τους νοιαζει να πουλησουν και την ψυχη τους στο διαολο για να πιασουν το στοχο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom