Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lakis1970

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποιός άλλος μέσα από το φόρουμ μένει μόνιμα στο Βουκουρέστι;  Μόλις ήρθα ξανά μετά από το 2006 που ήμουν εδώ και τα πράγματα είναι πολύ αλλαγμένα. Πόσοι είμαστε μόνιμα στη πόλη ;

D

dude901123

Επισκέπτης
Ποιος ο Shinoharas?Αυτοι ειναι εξυπνα ατομα,γραφουν μια προταση και κατεβαινει η τιμη του μουνιου στο τριτο,δεν εχουν σχεση με εμας τους χουβαρνταδες.

Όχι αναφέρομαι σε άλλο άτομο που μόνο μας διαβάζει και μας ξέρει αλλά δεν γράφει εδώ. Αρκετά έμπειρος σε ταξίδια και στην όλη φάση. Όχι μόνο σε Ουκρανία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρουμανία μέρος β

Όπου πήγα στη Ρουμανία άκουγα Ελληνικά που ήταν από Έλληνες τουρίστες και κυρίως ζευγαράκια! Την πρώτη μέρα αργά το βραδι βγήκα με μια παρέα Ελλήνων φοιτητών ιατρικής ! Το τι άκουσα για το επίπεδο σπουδών και κυρίως για τη διαφθορά  μην το ακούσει άνθρωπος... Μακριά από γιατρό από Ρουμανία αν δεν έχει κάνει ειδικότητα σε άλλη  χώρα...
Επίσης από τους φοιτητές διέκρινα τάση εσωστρέφειας και μη διάθεση ενασχόλησης με οτιδήποτε εκτός του κύκλου τους..
Τις επόμενες δύο μέρες είχα το φόρτωμα και μετά μια ξενάγηση και διαμονή στην Τρανσυλβανία! 
Δευτέρα επιτέλους βγήκα έξω με μεγάλη όρεξη! Πήγα παλιά πόλη στο κλαμπ "S" όπου και έμεινα όλο το βραδι γιατί παίχτηκε παρ' ολίγον φόρτωμα ..και προσπάθησα  να συλλάβω  και το παίγνιο!
Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως ερωτική με χορεύτριες να κάνουν σόου με σέξυ εσώρουχα και το μαγαζί να έχει πολλά γκομενάκια που χόρευαν ξεκολα!  100% σλαβική κατάσταση!Κάπου στη μέση της βραδιάς κατάλαβα πως για τους Ντόπιους μεγάλους παίκτες του μαγαζιού που ήταν οι μπράβοι οι φίλοι τους και 1-2 γνωστοί τους μεγαλοπελάτες πως ήμουν ένα αμελητέο ...μιρμήγκι ...και αυτοί είχαν αποκλειστική πρόσβαση στις ακραίες περφόρμερ και τις φίλες τους!
Όμως στους ξένους είχα τον πρώτο λόγο! Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά δύο τύπους που μπήκαν μέσα καθησαν δίπλα μου και όταν έκοψαν την φάση φύγαν διότι σίγουρα θα σκέφτηκαν πως αν δεν φόρτωνα εγώ δεν θα είχαν καμία τύχη..
Εκεί γνώρισα μια 25αρα που είχε μείνει Κω καλό μουνάκι και μου ψωλοτριβόταν κατά διαστήματα, ενώ ήταν σε άλλη παρέα μακρυά,  χωρίς να κερασω τίποτα και σε κάποια φάση πίστευα πως θα φόρτωνα!  Τελικά την έπιασε μια κυκλοθυμία με το κινητό και έφυγε μόνη και νευρική ..
Επίσης μια κοπελίτσα από τη διπλανή παρέα με κέρασε σφηνάκι που πλήρωσε!!! Πραγματικά εκεί θα ήθελα να είχα κάποιο φίλο μαζί μου να εκτιμούσαμε την κατάσταση γιατί στο solo δεν είμαι καλός...
Το μέρος μου φάνηκε πολύ καλό και αν έμενα παραπάνω  θα ήταν θέμα χρόνου να φόρτωνα από τα κλάμπ! Και αν ήμουν και μόνιμος με νορμάλ λεφτά ακόμα καλύτερα!Γι αυτό ζηλεύω τον Μίδα και τον Ντάβαριτσ και όσους άλλους κυνηγούς είναι εκεί πάνω! Πολύ καλή επιλογή χώρας!
Τελευταία μέρα την έβγαλα στο Σπα χαζεύοντας Ρουμάνικα κωλαράκια και έχω να πω πως είναι τυχεροί οι Ρουμάνοι που έχουν τέτοια ωραία κοριτσακια! εκεί μάλιστα είδα και πιτσιρίκες συνοδευόμενες από κυρίους άλλων ηλικιών...
Η παραφωνία ήταν οι γυναίκες από τα Ελληνικά ζευγαράκια που δεν βλέπονταν με το μαγιό! Μακάρι για τα παιδιά τα κορίτσια να έχουν τον καλύτερο χαρακτήρα Αλλιώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος ισσοροπίας για τα χαλιά τους!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Συνημμένα

• IMG-7f25ed11d3bc5ba4c025b7d37a25af3b-V.jpg
    IMG-7f25ed11d3bc5ba4c025b7d37a25af3b-V.jpg
    201 KB · Εμφανίσεις: 83
  • IMG-080c1eb162f7086dc2012189dc924de1-V.jpg
    IMG-080c1eb162f7086dc2012189dc924de1-V.jpg
    203,4 KB · Εμφανίσεις: 96
  • IMG-58f8b7a7ca748ac96d900f150af4183a-V.jpg
    IMG-58f8b7a7ca748ac96d900f150af4183a-V.jpg
    210,6 KB · Εμφανίσεις: 53

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Ξανα ευγε  :)
υγ. Ο Παναγιωταρος ηταν ο καλυτερος απο ολους τους ελληνες  :grin: καλα κονε και με ντοπιους.
ολοι αυτοι μετα και που χαλασε η Ρουμανια πηγαινανε Μολδαβια για να γαμησουν , πολυ ευκολα λογω γλωσσας ... χαζευανε με τα μουνια που ειχε τοτε στο Κισιναου.
και μετα οταν χαλασε και η Μολδαβια αρχισανε την Ουκρανια , αυτη ειναι η φυσικη εξελιξη των πορνοκυνηγων χαχα

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Την πρώτη μέρα αργά το βραδι βγήκα με μια παρέα Ελλήνων φοιτητών ιατρικής ! Το τι άκουσα για το επίπεδο σπουδών και κυρίως για τη διαφθορά  μην το ακούσει άνθρωπος... Μακριά από γιατρό από Ρουμανία αν δεν έχει κάνει ειδικότητα σε άλλη  χώρα...
H πλακα ειναι οτι νομιζουν οτι ειναι απο τους καλυτερους γιατρους. Ενας απο τους λογους που δε θα ηθελα να μετακομίσω ρουμανια, ειναι οτι αμα αρρωστησω θα με στειλουν μια ωρα αρχιτερα. Επιγραμματικά σου λεω οτι 2 φιλες μου με πονοδοντο, πηγαν στον οδοντιατρο και δε τους εβαλε αναισθητικη ένεση...
Εκεί γνώρισα μια 25αρα που είχε μείνει Κω καλό μουνάκι και μου ψωλοτριβόταν κατά διαστήματα, ενώ ήταν σε άλλη παρέα μακρυά, χωρίς να κερασω τίποτα και σε κάποια φάση πίστευα πως θα φόρτωνα!  Τελικά την έπιασε μια κυκλοθυμία με το κινητό και έφυγε μόνη και νευρική..
Απλα ειχε ήδη γκομενο (η γαμια) που μαλλον την τρεχει η ισως της τα φοράει κανονικα.Σε εκεινον έγραφε να εισαι σιγουρος. Κλασικο ρουμανικο σκηνικο, τιποτα πρωτότυπο.
Το μόνο κακόλο είναι πως μετά εξαφανήστικε ..Απέφυγε δεύτερη συνάντηση με άσχημο τρόπο μη απαντώντας σε μυνήματα!Δεν ξέρω τι την πείραξε!
Tιποτα δεν την πειραξε.
Απλα ειχε ήδη γκομενο, ο οποιος της τα φοραει, αυτη το ξέρει, και του ανταπέδωσε για να παρει "εκδίκηση".

Φιλε ασχολουμε με ρουμανες χρονια και χρονια. Eχω και ντοπιους φιλους-φιλες εκει.
Αυτο που εχω μαθει ειναι οτι σχεδον ποτέ δεν ειναι τελειως "μόνες" τους. Αν ομως τις πετυχεις πραγματικά μονες ψυχή και σωματι, τοτε μονο δίνονται. Διαφορετικα ειτε θα εξαφανιστουν οπως και εγινε στην περιπτωση σου, η θα σου σπανε τα αρχίδια με το "give it time".

Συνήθως αν οχι παντα για να μεινει καποια μόνη, θα πρέπει να εχει ξενερώσει τελειως απο τους ντοπιους, τα κέρατα και την υποκρισία τους (οι ρουμανοι ειναι της φασης να ορκιζονται αιώνια αγαπη στην μια γκομενα το πρωι, και το απογευμα να πηδάνε άλλη).

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
H πλακα ειναι οτι νομιζουν οτι ειναι απο τους καλυτερους γιατρους. Ενας απο τους λογους που δε θα ηθελα να μετακομίσω ρουμανια, ειναι οτι αμα αρρωστησω θα με στειλουν μια ωρα αρχιτερα. Επιγραμματικά σου λεω οτι 2 φιλες μου με πονοδοντο, πηγαν στον οδοντιατρο και δε τους εβαλε αναισθητικη ένεση...Απλα ειχε ήδη γκομενο (η γαμια) που μαλλον την τρεχει η ισως της τα φοράει κανονικα.Σε εκεινον έγραφε να εισαι σιγουρος. Κλασικο ρουμανικο σκηνικο, τιποτα πρωτότυπο.Tιποτα δεν την πειραξε.
Απλα ειχε ήδη γκομενο, ο οποιος της τα φοραει, αυτη το ξέρει, και του ανταπέδωσε για να παρει "εκδίκηση".

Φιλε ασχολουμε με ρουμανες χρονια και χρονια. Eχω και ντοπιους φιλους-φιλες εκει.
Αυτο που εχω μαθει ειναι οτι σχεδον ποτέ δεν ειναι τελειως "μόνες" τους. Αν ομως τις πετυχεις πραγματικά μονες ψυχή και σωματι, τοτε μονο δίνονται. Διαφορετικα ειτε θα εξαφανιστουν οπως και εγινε στην περιπτωση σου, η θα σου σπανε τα αρχίδια με το "give it time".

Συνήθως αν οχι παντα για να μεινει καποια μόνη, θα πρέπει να εχει ξενερώσει τελειως απο τους ντοπιους, τα κέρατα και την υποκρισία τους (οι ρουμανοι ειναι της φασης να ορκιζονται αιώνια αγαπη στην μια γκομενα το πρωι, και το απογευμα να πηδάνε άλλη).
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλε!
Πραγματικά ψάχνομαι να βρω τι έγινε και ακόμα είναι εξαφανισμένη η Ρουμάνα ενώ το διάστημα πριν την δω ήταν μια χαρα ..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ξανα ευγε  :)
υγ. Ο Παναγιωταρος ηταν ο καλυτερος απο ολους τους ελληνες  :grin: καλα κονε και με ντοπιους.
ολοι αυτοι μετα και που χαλασε η Ρουμανια πηγαινανε Μολδαβια για να γαμησουν , πολυ ευκολα λογω γλωσσας ... χαζευανε με τα μουνια που ειχε τοτε στο Κισιναου.
και μετα οταν χαλασε και η Μολδαβια αρχισανε την Ουκρανια , αυτη ειναι η φυσικη εξελιξη των πορνοκυνηγων χαχα
Φίλε Τάσσο ζήσατε στον Παράδεισο...
Το επόμενο διάστημα έχω πολυήμερο ταξίδι σε δυνατούς προορισμούς με άτομο υπερδύναμη!
Θα δώσουμε ανταποκρίσεις!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Φίλε Τάσσο ζήσατε στον Παράδεισο...
Το επόμενο διάστημα έχω πολυήμερο ταξίδι σε δυνατούς προορισμούς με άτομο υπερδύναμη!
Θα δώσουμε ανταποκρίσεις!

για ρωσια και ουκρανια;

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλε!
Πραγματικά ψάχνομαι να βρω τι έγινε και ακόμα είναι εξαφανισμένη η Ρουμάνα ενώ το διάστημα πριν την δω ήταν μια χαρα ..
Να εισαι σιγουρος οτι υπαρχει άλλος "μονιμος" τυπε!
Eπισης κατι αλλο, της ειπες να βγειτε για ποτο και αρνηθηκε?
Αρνηση δημοσιας εμφάνισης η δημοσιας εμφάνισης αλλα πάντα παρουσια φιλενάδων της = γκομενος (ειτε πρωην γκομενος που ακομα ομως δεν εχει τελειώσει το θεμα 100%).
Μιλάω εκ πειρας!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αστε την ροθμανια τιποτα δεν εχει

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρουμανια ιδικα βοθκοθρεστι πρεπει να εισαι γνωστισ και με γλωσσα αλλιως σε μαδανε οι ταξιτζιδεσ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χτεσ ηρθε απο βουκοθρεστι ο αδερφοσ μου.λεει καθε χρονο πλουσιευουν χαμοσ απο πορσε στο βουκουρεστι.με πουτανεσ δεν ειχε χρονο 2 μερεσ εκανε σταση απο αγγλια για δουλεια.αλλα παει συνεχεια χρονια εκει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ξεροχυνουμε για Ρουμανια τυπε  :wanker: :knockinb: :rockon:
Φίλε μετά από μέρες είπα να στείλω ένα sms στη Ρουμανα μήπως έχασε το κινητό της με το νούμερό μου διότι αλλιώς δεν εξηγείται η εξαφάνισή της ακόμα και γκόμενο να έχει...Αλλά πριν πατήσω το send σκέφτηκα...που στέλνω? Σε μια 32αρα Ρουμάνα να παρακαλέσω να μου γραψει? Και το άφησα!  Μόνο το κοντέρ έγραψε και πάμε για άλλα! Πλέον την εθνικότητά την κυνηγάμε!
Επίσης άλλη μια φορά θα πω , αντίθετα με το ρεύμα εδώ μέσα πως όσο πιο πολύ αναπτύσσεται οικονομικά μια χώρα της ανατολικής Ευρώπης τόσο πιο πολλές ευκαιρίες δημιουργούνται για γαμήσια με καμάκι χωρίς οικονομικό ανταλαγμα!  Γι αυτό διαπρεπω σε Πολωνία, Τσεχία , Λιθουανία και τώρα Ρουμανία ενώ τρώω τα μούτρα μου Ουκρανία ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
χτεσ ηρθε απο βουκοθρεστι ο αδερφοσ μου.λεει καθε χρονο πλουσιευουν χαμοσ απο πορσε στο βουκουρεστι.με πουτανεσ δεν ειχε χρονο 2 μερεσ εκανε σταση απο αγγλια για δουλεια.αλλα παει συνεχεια χρονια εκει.

τελειωσε η ρουμανια πλεον απο τον απολυτο μουνοπαραδεισο ως το 2007 εγινε πλεον καμενη γη με την εισοδο στην ΕΕ

πιο ευκολα γαμας εδω ελλαδα πλεον παρα στη ρουμανια

ασε για πουτανες ουτε λογος κατσε εδω ελλαδα πιο πολλες επιλογες εχει και ποιοτικοτερες

σκορπισαν ολες οι πουτανες στην κεντρικη και βορεια ευρωπη

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τελειωσε η ρουμανια πλεον απο τον απολυτο μουνοπαραδεισο ως το 2007 εγινε πλεον καμενη γη με την εισοδο στην ΕΕ

πιο ευκολα γαμας εδω ελλαδα πλεον παρα στη ρουμανια

ασε για πουτανες ουτε λογος κατσε εδω ελλαδα πιο πολλες επιλογες εχει και ποιοτικοτερες

σκορπισαν ολες οι πουτανες στην κεντρικη και βορεια ευρωπη
αντε πάλι τα ίδια... Στο κλαμπάκι στη ρουμανία Γκόμενά πήρε 4 σφηνάκια ΤΑ ΠΛΉΡΩΣΕ, έδωσε τα δύο στις φίλες της και το ένα σε εμένα! Πριν δύο χρόνια που ήταν πιο φτωχή η χώρα έβλεπες στο ίδιο μαγαζί που ήταν πιο άδειο, 5-10 να περιμένουν απέναντι από το μπάρ να πας να τους κάνεις προσφορά...
Για εμένα χίλιες φορές καλύτερα το παρείστικο μπλέξιμο.. παρά η πορνοαναζήτηση

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αντε πάλι τα ίδια... Στο κλαμπάκι στη ρουμανία Γκόμενά πήρε 4 σφηνάκια ΤΑ ΠΛΉΡΩΣΕ, έδωσε τα δύο στις φίλες της και το ένα σε εμένα! Πριν δύο χρόνια που ήταν πιο φτωχή η χώρα έβλεπες στο ίδιο άδειο μαγαζί 5-10 να περιμένουν απέναντι από το μπάρ να πας να τους κάνεις προσφορά...
Για εμένα χίλιες φορές καλύτερα το παρείστικο μπλέξιμο.. παρά η πορνοαναζήτηση

ρουμανια φιλε ρολογα δεν εχω φαει τσαμπα ποτέ, δεν μπορεσα να το καταφερω αυτό ισως φταιει που δεν εχω την υπομονη να παιξω το παιχνιδι που κανουν οι βαλκανιες γυναικες.

στο παρελθον τις καλες εποχες πριν ΕΕ εχω παρει απο τις πιο πετυχημενες βιζιτες στα χρονικα μου στο αθλημα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Απριλη του 2015 μεσα στο Boa και στο πριβε μερος του μαγαζιου που ειχαμε τραπεζι, στον δικο μου (30αρης εμφανισιμος) που ειμασταν του την επεσε κανονικα 8αρι οχι για βιζιτα ... μιλησανε πολυ ωρα και ανταλαξανε τηλεφωνα. Την αλλη μερα εφευγα και απο οτι μου ειπε η ιστορια ειχε αισιο τελος μετα απο δυο μερες που βρεθηκανε και βγηκανε εξω μαζι.
Τιποτα δεν ειναι απολυτο λοιπον ,το αν θα φορτωσεις εξαρταται απο πολλα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom