Τύποι βουκουρεστι πολύ βυζι ρεεεε
Κάνα καλό μασατζιδικο ξέρει κανείς εδώ να επισκεφτώ?
Πάντως οι Ρουμάνος προχω πολύ με τα αυτοκινητακια τους μες στο χρήμα δεν νομίζω ότι παίζουν τουλάχιστον στο κέντρο που κυκλοφορώ εγώ δεν βλέπω να τρώω εύκολα ποιο πολύ εύκολο να φας τουριστακι αν και τα περισσότερους έχουν έρθει ζευγαρωμενα
από προσωπική εμπειρία έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ο πληρωμένος έρωτας στο Βουκουρέστι. Όσες αξίζουν έχουν πάει είτε Ισπανία είτε Ιταλία είτε Γερμανία και κονομάνε χοντρά.
Στο Βουκουρέστι έχουν μείνει μπάζα και μάλιστα πανάκριβα μπάζα. Αυτή η <<μετανάστευση>> σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη οικονομική άνοδο της χώρας οδήγησε στην απόλυτη μεταβολή των συνθηκών : από εκεί που η χώρα ήταν η χαρά και ο παράδεισος του τύπου που ήθελε να περάσει όμορφα με 2 - 3 κορίτσια, τώρα είναι σκέτη ξεραϊλα με κοπέλες μέτριες ή και κάτω του μετρίου και με τιμές ........ από ακριβές έως πανάκριβες.
Αν μάλιστα δεν μιλάς ρουμάνικα ........... άστα και κλάφτα ! Μόλις ακούσουν να μιλάς αγγλικά, αμέσως οι τιμές διπλό - τριπλασιάζονται. Εγώ όποτε κλείνω κάποιο έσκορτ στο Βουκουρέστι, πλέον το κλείνω μόνον βάζοντας κάποιον Ρουμάνο φίλο να μου το κανονίσει. Απλό και πρακτικό κι αποτελεσματικό κόλπο.
Για να μην γκρινιάζουμε μόνον, τουλάχιστον έφτιαξε η ποιότητα του εσπρέσσο στην χώρα, καθότι 2 χρόνια πριν έπινες ένα κάποιο μαυροζούμι ως <<εσπρέσσο>>.
πλέον όλοι οι Έλληνες κάνουν επαφές μέσα από την δουλειά τους και είθισται γραμματείς, μεταφράστριες, υπάλληλοι γραφείου, πωλήτριες κλπ να έχουν πολύ θετική γνώμη για τους Έλληνες και για την Ελλάδα. Επίσης γίνονται κάποιες γνωριμίες και στα mall ειδικά στο καινούργιο στα βόρεια της πόλης.
Μου κάνει ειλικρινή εντύπωση ότι εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια που πηγαινοέρχομαι, η αγάπη των Ρουμάνων για την Ελλάδα είναι παροιμιώδης !
καλά να περνάς μίστερ Φρόιντ