Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Τα νέα πάντως από τους μόλις αφιχθέντες από Οδησσό είναι ότι το πράγμα ήδη χάλασε. Γνωστός που ασχολείται με πληρωμένο και ανεβαίνει τα τελευταία 4,5 χρόνια με μόνιμη γκόμενα και πολλές καβάτζες πόρνες (500-1000 Hryvnia) που τις πασάρει και σε φίλους μου έιπε πως η φάση πάνω χάλασε. Έμειναν 1,2 και οι υπόλοιπες παλιές την έκαναν για Κίεβο (ψάχνουν τον ΚΜΑΝ) και όσες νέες προσέγγισε ζητούσαν 100$.
Επειδη μιλησα οπως ξερεις με τον δικο μας που ηταν με τον γνωστο εχω καταλαβει οτι κανουν ενα λαθος οταν προκειται για το πληρωμενο ... δεν ασχολουνται με τα σιτε , που οι τιμες ειναι ακομα ιδιες (απο 800 μεχρι 1200) βρισκεις αρκετα καλες  οι καβαντζες στην Οδησσο δεν πολυχρειαζονται γιατι δεν ειναι Κισιναου φυσικα , το καλοκαιρι απο μια μου δωσανε τηλ την πηρα και ζητουσε 100 ντολλαρς  :grin:
ε ανοιξαμε τα σιτε και περναμε καθε μερα και αλλη στο ενα τριτο της τιμης της , απλα τα πραγματα εκει σε αντιθεση με Κισιναου που δεν παιζει αυτο και πρεπει να εχεις καβαντζες.
Αν δεν σου αρεσει καποια τη δινεις 100 γκριβνα για το ταξι και δρομο ... απορω γιατι δεν το εκαναν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Επειδη μιλησα οπως ξερεις με τον δικο μας που ηταν με τον γνωστο εχω καταλαβει οτι κανουν ενα λαθος οταν προκειται για το πληρωμενο ... δεν ασχολουνται με τα σιτε , που οι τιμες ειναι ακομα ιδιες (απο 800 μεχρι 1200) βρισκεις αρκετα καλες οι καβαντζες στην Οδησσο δεν πολυχρειαζονται γιατι δεν ειναι Κισιναου φυσικα , το καλοκαιρι απο μια μου δωσανε τηλ την πηρα και ζητουσε 100 ντολλαρς  :grin:
ε ανοιξαμε τα σιτε και περναμε καθε μερα και αλλη στο ενα τριτο της τιμης της , απλα τα πραγματα εκει σε αντιθεση με Κισιναου που δεν παιζει αυτο και πρεπει να εχεις καβαντζες.
Αν δεν σου αρεσει καποια τη δινεις 100 γκριβνα για το ταξι και δρομο ... απορω γιατι δεν το εκαναν.
δεν εχουνε διαβασει πορνομεταναστη μιτσο49 οπως εμεις ..τους λοιπουν τα βααικα ,,,, :happy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε 20 ημέρες θα είμαι πάνω.. Νιώθω ήδη στόχος αφού θα προσπαθήσω να αποφύγω το Κίεβο και μάλλον θα τα καταφέρω. Απλά πρέπει να περιμένω να τα δω όλα αυτά στην πράξη ως μόνιμος πλέον και όχι ως τουρίστας ή ως υπόθεση :)
Τα νέα πάντως από τους μόλις αφιχθέντες από Οδησσό είναι ότι το πράγμα ήδη χάλασε. Γνωστός που ασχολείται με πληρωμένο και ανεβαίνει τα τελευταία 4,5 χρόνια με μόνιμη γκόμενα και πολλές καβάτζες πόρνες (500-1000 Hryvnia) που τις πασάρει και σε φίλους μου έιπε πως η φάση πάνω χάλασε. Έμειναν 1,2 και οι υπόλοιπες παλιές την έκαναν για Κίεβο (ψάχνουν τον ΚΜΑΝ) και όσες νέες προσέγγισε ζητούσαν 100$.

Ποιος ο Shinoharas?Αυτοι ειναι εξυπνα ατομα,γραφουν μια προταση και κατεβαινει η τιμη του μουνιου στο τριτο,δεν εχουν σχεση με εμας τους χουβαρνταδες.

D

dude901123

Επισκέπτης
εκατο τη βραδιά δηλ 4,εως 6,ωρες η 100 την ξεπςτα μιαμισυ ωρα?εχει ιδοποιο διαφορα
Κιεβ ειναι μαπα το καΡπουζιαν πας μεχρι εκει παντως
Παιξε πεειφεριακα προς τα πανω δηλ Τσερνιχοβ και περιχωρα,εχει καλο κι ιζγκοινγκ θεμα.ευκολα ερχονταικ μιεβο μετα διπλα ειναι 120χλστη θεση σου για χειμωνα θα χτυπηγα ντνιπροπετροφσκ κ περιχωρα κριβοι ριχ κλπ

Τα κονέ γίνονται μέσα στα γνωστά site γνωριμιών, έτσι τα κάνει ο φίλος μου. Όταν κάποια ζητάει 100$ ακατέβατα και όχι ως πρώτη τιμή για να πέσει τότε η διαπραγμάτευση είναι άκυρη. Για ώρα μιλάμε πάντα. Φυσικά με αυτές καμιά φορά εξαρτάται.. αν δεν είναι επαγγελματίες. Μπορεί να έρθουν για μια ώρα και να κάτσουν για φαγητό, ποτό, διασκέδαση.. τουλάχιστον έτσι λέγανε έως τώρα πως γινόταν. Πλέον δεν παίζει αυτό, μυρίστηκαν πως κυκλοφαρεί περισσότερο χρήμα και οι ερασιτέχνιδες έγιναν επαγγελματίες.
Τώρα ως τουρίστας θα πάω Kamianets-Podilsky, Khmelniskiy, Vinnitsa. Το Khmelniskiy είναι σαφώς η ευκολότερη πόλη τον τελευταίο χρόνο από όσες έχω επισκεφθεί για παιχνίδι με devuskes χωρίς δωράκια και οικονομικό αντάλλαγμα. Πάντως η κατάσταση ήδη αλλάζει πάνω. Δεν νομίζω πως θα κρατήσουν πολύ ακόμη τα δεδομένα ως έχουν. Εσύ τι κάνεις? Είσαι επάνω, θα ανέβεις?

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
και τι να γινει στο βαμα βεκε?ζερο κι κει σε πληρωφορω..αγονη γραμη για εναλακτικες φασεις
εισαι βουκουρεστι νεξτ γουηκ?
με κατασκευες δεν ασχολεισαι θυμαμαι?
υγ.και 400ε να παιρνουν κ 200..τα ιδια ζητανε ,ασε το βασικο,σιγουρα το ζεις ,ΔΕΝ καθονται.... :thubsdown:

ναι, αγονη γραμμη + αλτερνατιβ

εχω εμπλακει σε 2 προτζεκτς Μαμαια κ εχω 'ζησει' Constanta κ περιχωρα αρκετα - εχω πετυχει καμποσες σε Globe/FKK

δεν μιλησα για προ/σεμι-προ. Εννοουσα οτι οταν η νορμαλ Ρουμανα 'βγαζει' 1-1,5Κ σε ΕΥ (εχω 2 φιλες εκει), ο Ελληνας γαμπρος με λιγοτερα απο 3-4Κ δεν εμφανιζεται καν στον χαρτη

Ειμαι μονιμα πανω - στειλε πμ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα κονέ γίνονται μέσα στα γνωστά site γνωριμιών, έτσι τα κάνει ο φίλος μου. Όταν κάποια ζητάει 100$ ακατέβατα και όχι ως πρώτη τιμή για να πέσει τότε η διαπραγμάτευση είναι άκυρη. Για ώρα μιλάμε πάντα. Φυσικά με αυτές καμιά φορά εξαρτάται.. αν δεν είναι επαγγελματίες. Μπορεί να έρθουν για μια ώρα και να κάτσουν για φαγητό, ποτό, διασκέδαση.. τουλάχιστον έτσι λέγανε έως τώρα πως γινόταν. Πλέον δεν παίζει αυτό, μυρίστηκαν πως κυκλοφαρεί περισσότερο χρήμα και οι ερασιτέχνιδες έγιναν επαγγελματίες.
Τώρα ως τουρίστας θα πάω Kamianets-Podilsky, Khmelniskiy, Vinnitsa. Το Khmelniskiy είναι σαφώς η ευκολότερη πόλη τον τελευταίο χρόνο από όσες έχω επισκεφθεί για παιχνίδι με devuskes χωρίς δωράκια και οικονομικό αντάλλαγμα. Πάντως η κατάσταση ήδη αλλάζει πάνω. Δεν νομίζω πως θα κρατήσουν πολύ ακόμη τα δεδομένα ως έχουν.

Ο άλλος μπαίνει στο μάμπα και ψάχνει αυτές που θέλουν σπόνσορα.Εντάξει.
Και μετά δίνει το τέταρτο από αυτό που δίνουν οι άλλοι και οι γκόμενες πάνε μαζί του γιατί είναι πιο χοντρός,προσφέρει γκρίβνυα και έχει τρόπους.Σίγουρα.
Ετσι ακριβώς δουλεύει το πράγμα.
Αλλά τώρα που άνοιξε η βίζα δυσκόλεψαν τα πράγματα και δεν έχει νόημα να ταξιδεύεις γιατί οι πουτανίτσες ανέβασαν το κασέ χώρια που πλάκωσαν οι παπάρες οι ξένοι και ανεβάζουν τις τιμές.Είναι τρελές εξελίξεις,άγνωστα πράγματα,καινούργια.Πριν γαμούσες τζάμπα.
Οποιος έφαγε έφαγε από τους τυχεράκηδες.
Ευτυχώς οι βαλκανιοπουτσιστές γαμάμε ες αεί είμαστε υπεράνω ιστορικών και κοινωνικοοικονομικοπολιτικών εξελίξεων.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Τώρα ως τουρίστας θα πάω Kamianets-Podilsky, Khmelniskiy, Vinnitsa. Το Khmelniskiy είναι σαφώς η ευκολότερη πόλη τον τελευταίο χρόνο από όσες έχω επισκεφθεί για παιχνίδι με devuskes χωρίς δωράκια και οικονομικό αντάλλαγμα. Πάντως η κατάσταση ήδη αλλάζει πάνω. Δεν νομίζω πως θα κρατήσουν πολύ ακόμη τα δεδομένα ως έχουν. Εσύ τι κάνεις? Είσαι επάνω, θα ανέβεις?
μπορει να περασω ακολουθωντας το δρομο λβοβ τσερναβτσι κισιναου τιρασπολ οδησο νικολεαφ κ μετα κατω απο γαλατσι βουκουρεσρι κ γκρετσια..πω πω κουραστηκα που ταγραψα...πολυ χιλιομετρο..κατω απο 7 νεα κομματια θα ειναι αποτυχια που λεει κι ο κμαν...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αλλά τώρα που άνοιξε η βίζα δυσκόλεψαν τα πράγματα και δεν έχει νόημα να ταξιδεύεις γιατί οι πουτανίτσες ανέβασαν το κασέ χώρια που πλάκωσαν οι παπάρες οι ξένοι και ανεβάζουν τις τιμές.Είναι τρελές εξελίξεις,άγνωστα πράγματα,καινούργια.Πριν γαμούσες τζάμπα.
Οποιος έφαγε έφαγε από τους τυχεράκηδες.

kman2 τα ιδια γραφω και εγω μερικες σελιδες πιο πριν (σελ. 108) και τα επιβαιβεωνει και o midas που ηταν μονιμος
κατοικος στη ρουμανια για πολλα χρονια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
pope για ουκρανια μιλαει ο κμαν , οχι για ρουμανια  ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
kman2 τα ιδια γραφω και εγω μερικες σελιδες πιο πριν (σελ. 108) και τα επιβαιβεωνει και o midas που ηταν μονιμος
κατοικος στη ρουμανια για πολλα χρονια

Εγω τα γραφω ειρωνικα για πλακα.Δεν ηταν ποτε οπως τα λενε.Απλα αμα δυσκολευει το μερος πρεπει και εσυ να αναβαθμιζεις τον εαυτο σου για να παραμενεις σχετικος.
Αλλιως σε παιρνει το ποταμι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγω τα γραφω ειρωνικα για πλακα.Δεν ηταν ποτε οπως τα λενε.Απλα αμα δυσκολευει το μερος πρεπει και εσυ να αναβαθμιζεις τον εαυτο σου για να παραμενεις σχετικος.
Αλλιως σε παιρνει το ποταμι.

:thumbsup:

D

dude901123

Επισκέπτης
μπορει να περασω ακολουθωντας το δρομο λβοβ τσερναβτσι κισιναου τιρασπολ οδησο νικολεαφ κ μετα κατω απο γαλατσι βουκουρεσρι κ γκρετσια..πω πω κουραστηκα που ταγραψα...πολυ χιλιομετρο..κατω απο 7 νεα κομματια θα ειναι αποτυχια που λεει κι ο κμαν...
Αν και εσύ τα ξέρεις καλύτερα απλά σου υπενθυμίζω.. Lviv-Striyl-IvanoFrankiv-Kolomia-Snyatin-Chernivcy. Μην μπερδευτείς και πας Lviv-Ternopil. Εκτός και αν έχεις Camaz ή τρακτέρ. Αν γουστάρεις κάστρα και μικρές τουριστοπόλεις Ουκρανικές ρίξε μια ματιά στο Kamianets. Δεν απέχει πολύ από Chernivcy(150 km).

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πριν λίγο μπήκε γκολάκι με τη γκόμενα του τίντερ!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:Ήταν ωραία στις φώτο και ακόμα ωραιότερη στην πραγματικότητα(εξαίρεση των εξαιρέσεων τιντερογκόμενα να είναι καλύτερη απο τις φωτογραφίες)!Πολύ παθιασμένο κρεβάτι και τα έκανε όλα τα βασικά !!
Έφυγε πριν λίγο και σκέφτομαι να βγώ τώρα που έχω ψυχολογία ...αλλά αυριο πρωί φεύγω για Τρανσυλβανία ..
Υπόκλιση στον Μίδα για τις έγκυρες πληροφορίες  :kneel:!Το 5% πιθανότητα  επιτυχίας που έδωσε το πιάσαμε απο τα μαλλιά  :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μίδα και Ντάβαριτς ...είστε υπέρτατες ..καργιόλες και οι δύο...

Θα σας τα χώσω νυφάλια...

Σε λίγο φορτώνω ..

Γράφω απο την τουαλέτα

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Πριν λίγο μπήκε γκολάκι με τη γκόμενα του τίντερ!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:Ήταν ωραία στις φώτο και ακόμα ωραιότερη στην πραγματικότητα(εξαίρεση των εξαιρέσεων τιντερογκόμενα να είναι καλύτερη απο τις φωτογραφίες)!Πολύ παθιασμένο κρεβάτι και τα έκανε όλα τα βασικά !!
Έφυγε πριν λίγο και σκέφτομαι να βγώ τώρα που έχω ψυχολογία ...αλλά αυριο πρωί φεύγω για Τρανσυλβανία ..
Υπόκλιση στον Μίδα για τις έγκυρες πληροφορίες  :kneel:!Το 5% πιθανότητα  επιτυχίας που έδωσε το πιάσαμε απο τα μαλλιά  :rockon:
Δωσε background story, που , πως, το ποιον της γκομενας κτλ κτλ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δωσε background story, που , πως, το ποιον της γκομενας κτλ κτλ.
Αυριο επιστρέφω και θα τα γράψω αναλυτικά!
Το μόνο που έχω να πω τώρα είναι πως κάποιοι εδώ πρόλαβαν και έζησαν τον παράδεισο!Αν τώρα γίνονται αυτά τα ξεκολώματα...απορώ τι θα γινόταν τότε

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Αυριο επιστρέφω και θα τα γράψω αναλυτικά!Το μόνο που έχω να πω τώρα είναι πως κάποιοι
εδώ πρόλαβαν και έζησαν τον παράδεισο!Αν τώρα γίνονται αυτά τα ξεκολώματα...απορώ τι θα γινόταν τότε
:hi:
Τοτε,πιο δυσκολο ηταν να παρεις τσιγαρα απ'το περιπτερο, απ'οτι να παρεις τηλεφωνο απο γκομενα.. :sunglasses:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Περιμένοντας τη πτήση θα γράψω τη περίληψη του ταξιδιού...
Η φιλοξενία άψογη 5 αστέρων με έμφαση στο Ευρωπαϊκό πρόσωπο της χώρας που πράγματι είναι πολύ μαζεμένη και σε πολλές περιπτώσεις θυμίζει Αυστρία!Το κέντρο του Βουκουρεστίου κλάσεις ανώτερο απο της Αθήνας των γκράφιτι και των λαθρομεταναστών..
Η οικονομία τους γνωρίζει μια ανάπτυξη όπως εμείς τη δεκαετία του 90 αλλά με όλη την Ελληνική-Βαλκανική παθογένεια σε διαφθορά και έλλειψη κινήτρου εργασίας στο δημόσιο...

Η Ρουμάνα που ανέβασα στο διαμέρισμα το Σάββατο είναι 32 χρονών και ήταν ένα απο τα ελάχιστα match στο Τίντερ!Της  είχα κάνει Superlike επειδή είχε μια φωτογραφία σε Ελληνικό αρχαιολογικό χώρο και την έψηνα 2 εβδομάδες πριν με φωτογραφίες απο Ρόδο!!Απο κοντά ήταν πανέμορφη και κυρίως χωρίς ρούχα !!!Θα της έβαζα 7,5!Δουλευει σε πολυεθνική και κάνει την ανάλογη ζωή με πολύ δουλειά καθημερινές και μόνο Σαβατοκύριακο ελεύθερο!
Έμεινε τρεις ώρες μαζί μου και απο το δεκάλεπτο απο την ώρα που ανέβηκε είχα ήδη μπει! :knockinb:
Το τι ακολούθησε ήταν σκέτη ...πορνοταινία !Ουρλιαχτά, ξύλο , deep throat τσιμπούκια, κώλο και πολλές στάσεις!
Αν κρίνω απο αυτή , έχουν δική τους ..σχολή γαμησιού οι Ρουμάνες!Που πατάνε κάτω Πολωνο-Ουκρανές !Μόνο οι Ρωσίδες είναι σε αυτά τα επίπεδα !
Το μόνο κακόλο είναι πως μετά εξαφανήστικε ..Απέφυγε δεύτερη συνάντηση με άσχημο τρόπο μη απαντώντας σε μυνήματα!Δεν ξέρω τι την πείραξε!Πιθανές εικασίες μου είναι ---->πως βλέπει πολύ sex and the city, είναι δυσκολοχώνευτο το ..σπέρμα μου, με χρησιμοποίησε σαν "ανδρική πόρνη" και φλερτάρει στο τίντερ με κάποιον άλλο..Τι λέτε οι πιο γνώστες?
Απο την άλλη μου έδωσε έδαφος να βγω!Το τι είδα έξω θα το γράψω το βράδι + κάποια άλλα για τη χώρα!

Συνημμένα

• IMG_5656.PNG
    IMG_5656.PNG
    160 KB · Εμφανίσεις: 105

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Περιμένοντας τη πτήση θα γράψω τη περίληψη του ταξιδιού...
Η φιλοξενία άψογη 5 αστέρων με έμφαση στο Ευρωπαϊκό πρόσωπο της χώρας που πράγματι είναι πολύ μαζεμένη και σε πολλές περιπτώσεις θυμίζει Αυστρία!Το κέντρο του Βουκουρεστίου κλάσεις ανώτερο απο της Αθήνας των γκράφιτι και των λαθρομεταναστών..
Η οικονομία τους γνωρίζει μια ανάπτυξη όπως εμείς τη δεκαετία του 90 αλλά με όλη την Ελληνική-Βαλκανική παθογένεια σε διαφθορά και έλλειψη κινήτρου εργασίας στο δημόσιο...

Η Ρουμάνα που ανέβασα στο διαμέρισμα το Σάββατο είναι 32 χρονών και ήταν ένα απο τα ελάχιστα match στο Τίντερ!Της  είχα κάνει Superlike επειδή είχε μια φωτογραφία σε Ελληνικό αρχαιολογικό χώρο και την έψηνα 2 εβδομάδες πριν με φωτογραφίες απο Ρόδο!!Απο κοντά ήταν πανέμορφη και κυρίως χωρίς ρούχα !!!Θα της έβαζα 7,5!Δουλευει σε πολυεθνική και κάνει την ανάλογη ζωή με πολύ δουλειά καθημερινές και μόνο Σαβατοκύριακο ελεύθερο!
Έμεινε τρεις ώρες μαζί μου και απο το δεκάλεπτο απο την ώρα που ανέβηκε είχα ήδη μπει! :knockinb:
Το τι ακολούθησε ήταν σκέτη ...πορνοταινία !Ουρλιαχτά, ξύλο , deep throat τσιμπούκια, κώλο και πολλές στάσεις!
Αν κρίνω απο αυτή , έχουν δική τους ..σχολή γαμησιού οι Ρουμάνες!Που πατάνε κάτω Πολωνο-Ουκρανές !Μόνο οι Ρωσίδες είναι σε αυτά τα επίπεδα !
Το μόνο κακόλο είναι πως μετά εξαφανήστικε ..Απέφυγε δεύτερη συνάντηση με άσχημο τρόπο μη απαντώντας σε μυνήματα!Δεν ξέρω τι την πείραξε!Πιθανές εικασίες μου είναι ---->πως βλέπει πολύ sex and the city, είναι δυσκολοχώνευτο το ..σπέρμα μου, με χρησιμοποίησε σαν "ανδρική πόρνη" και φλερτάρει στο τίντερ με κάποιον άλλο..Τι λέτε οι πιο γνώστες?
Απο την άλλη μου έδωσε έδαφος να βγω!Το τι είδα έξω θα το γράψω το βράδι + κάποια άλλα για τη χώρα!

:rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Μπραβο ρολογα , αξιος  :rockon:
ειπαμε στο γαμησι πολλες φορες οι ρουμανες απλα δεν παιζονται , ο χαρακτηρας τους ειναι για την τσαπου αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν σε ενδιαφερει. Περασες καλα ,το απολαυσες και αυτο ειναι που μετραει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom