Επειδη μιλησα οπως ξερεις με τον δικο μας που ηταν με τον γνωστο εχω καταλαβει οτι κανουν ενα λαθος οταν προκειται για το πληρωμενο ... δεν ασχολουνται με τα σιτε , που οι τιμες ειναι ακομα ιδιες (απο 800 μεχρι 1200) βρισκεις αρκετα καλες οι καβαντζες στην Οδησσο δεν πολυχρειαζονται γιατι δεν ειναι Κισιναου φυσικα , το καλοκαιρι απο μια μου δωσανε τηλ την πηρα και ζητουσε 100 ντολλαρςΤα νέα πάντως από τους μόλις αφιχθέντες από Οδησσό είναι ότι το πράγμα ήδη χάλασε. Γνωστός που ασχολείται με πληρωμένο και ανεβαίνει τα τελευταία 4,5 χρόνια με μόνιμη γκόμενα και πολλές καβάτζες πόρνες (500-1000 Hryvnia) που τις πασάρει και σε φίλους μου έιπε πως η φάση πάνω χάλασε. Έμειναν 1,2 και οι υπόλοιπες παλιές την έκαναν για Κίεβο (ψάχνουν τον ΚΜΑΝ) και όσες νέες προσέγγισε ζητούσαν 100$.
ε ανοιξαμε τα σιτε και περναμε καθε μερα και αλλη στο ενα τριτο της τιμης της , απλα τα πραγματα εκει σε αντιθεση με Κισιναου που δεν παιζει αυτο και πρεπει να εχεις καβαντζες.
Αν δεν σου αρεσει καποια τη δινεις 100 γκριβνα για το ταξι και δρομο ... απορω γιατι δεν το εκαναν.