Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Τοχω ξαναγραψει εδω πριν 4-5 χρονια. Οι Ρουμανες ειναι οι μεγαλυτερες καριολες της Ευρωπης. Ουκρανορωσιδια δεν πιανουν μπαζα μπροστα τους.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα FKK στην Γερμανια και τα clubs  στην Ισπανια ειναι τιγκα Ρουμανες.

ειναι θεμα βιζασ φιλε

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• Picture 204.jpg
    Picture 204.jpg
    230,9 KB · Εμφανίσεις: 43

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Σιγουρα θα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα θελει ψαξιμο..
Γκαμπι απο Tusnad μετα απο πολυ μπλα,μπλα στο φ/β' η προσπαθεια επιβραβευτηκε πληρως και αφιλοκερδως..  :sunglasses:
ωραιος ο κορσο!!!!

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
γραφτά γιατι φανταζονται οτι με καμμια δουλεια του χιλιαρικου οτι θαβαι αρχοντες...

+

24χρονες entry level σε corporate περιβαλλον (EY, Deloitte) με μισθο Ευρ 1-1,5Κ/μηνα

Στο Βουκου χωρις σοβαρα assets, μονο Vama Veche πλεον

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Τοχω ξαναγραψει εδω πριν 4-5 χρονια. Οι Ρουμανες ειναι οι μεγαλυτερες καριολες της Ευρωπης. Ουκρανορωσιδια δεν πιανουν μπαζα μπροστα τους.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα FKK στην Γερμανια και τα clubs  στην Ισπανια ειναι τιγκα Ρουμανες.
ναι και τι??στο δια ταυτα...κι οι ιταλιδες ειανι καριολες,
ολα τα μοντελα?
με 2000 γαμας οποια θες στο Μιλανο
και???τι??δινεις ,αν εχεις,τετοια λεφτα???
στο δια ταυτα ,ειναι καριολες οι ρουμανες ,ναι,,και???τι εχεις να μας προτεινεις ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
+

24χρονες entry level σε corporate περιβαλλον (EY, Deloitte) με μισθο Ευρ 1-1,5Κ/μηνα

Στο Βουκου χωρις σοβαρα assets, μονο Vama Veche πλεον
και τι να γινει στο βαμα βεκε?ζερο κι κει σε πληρωφορω..αγονη γραμη για εναλακτικες φασεις
εισαι βουκουρεστι νεξτ γουηκ?
με κατασκευες δεν ασχολεισαι θυμαμαι?
υγ.και 400ε να παιρνουν κ 200..τα ιδια ζητανε ,ασε το βασικο,σιγουρα το ζεις ,ΔΕΝ καθονται.... :thubsdown:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Ο μίδας σίγουρα την ξέρει..
αυτες ειναι για σας φιλε....
εγω πληρωμενο ειδικα ρουμανια ποτε δεν ασχοληθηκα
μονο φοιτητριες η μικροπαντρενες...ιμερ  ;)
και μολδαβια μετα κ ουκρανια τωρα  :hi:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ναι και τι??στο δια ταυτα...κι οι ιταλιδες ειανι καριολες,
ολα τα μοντελα?
με 2000 γαμας οποια θες στο Μιλανο
και???τι??
στο δια ταυτα ,ειναι καριολες οι ρουμανες ,ναι,,και???τι εχεις να μας προτεινεις ?

Πρωτον: Για τις Μιλανεζες... Κατα δηλωση μοντελα....
Δευτερο: Μη μπερδευεις την λέξη καριολα με την λέξη πουτανα....
Καριολα μπορει να ειναι καποια χωρις να ειναι πουτανα, και πουτανα χωρις να ειναι καριολα.
Οι Ρουμανες ειναι και καριολες και πουτανες.
Αντε... στο εκανα πενηνταρακια....
Εγω μια γνωμη εξεφρασα. Που, ποτε, ποια, πως, θα πηδησει ο καθενας δεν μπορω να πω......

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Πρωτον: Για τις Μιλανεζες... Κατα δηλωση μοντελα....
Δευτερο: Μη μπερδευεις την λέξη καριολα με την λέξη πουτανα....
Καριολα μπορει να ειναι καποια χωρις να ειναι πουτανα, και πουτανα χωρις να ειναι καριολα.
Οι Ρουμανες ειναι και καριολες και πουτανες.
Αντε... στο εκανα πενηνταρακια....
Εγω μια γνωμη εξεφρασα. Που, ποτε, ποια, πως, θα πηδησει ο καθενας δεν μπορω να πω......
να πηδηξεις τουριστας  στην ρουμανια,με καμακι ειναι ανεκδοτο
με λεφτα το επιπεδο ειναι μηδεν σχεδον μεχρι τα 100ε
με 200 βρισκεις κατι ,αλλα το γαμησι ειναι οφφ,πολυ φεικ, κατα 90% ,και σε τεικη ποιο το βαλιου?
αυτο ηθελα να πω
τα καλυτερα γαμησθα γινονται οχι απο καριολες αλλα απο νορμαλ ντεβουσκες μολις τις ποτισεις πολυ
ασε που οι ρουμανες ΔΕΝ πινουν κιολας
βαλε χ απο τη ζυριθχη  ενα  εως την κονσταντσα
ο ακυροτερος προορισμος  για σεξ
μονο πλας οτι για κολοβαρεμα το Βουκουρεστι ,ολο το χρονο κι η ευρυτερη περιοχη κονστανς το καλοκαιρι  προσφετερεται
αλλα μεχρι εκει
καβλαντισμα... :-(

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αυτες ειναι για σας φιλε....
εγω πληρωμενο ειδικα ρουμανια ποτε δεν ασχοληθηκα
μονο φοιτητριες η μικροπαντρενες...ιμερ  ;)
και μολδαβια μετα κ ουκρανια τωρα  :hi:
Νονέ μου για να το διευκρινίσω η γκόμενα  έχει δεκάδες φωτογραφίες στο Bamboo και σε άλλα κλαμπ και ίσως την ήξερες οπτικά απο τα tattou υπο την μορφή που όποιος έχει πάει carιbean πάνω απο δυο φορές αναγνωρίζει τις μόνιμες σπονσορετς!
Τριαντάρα είναι εξάλλου και ίσως μια δεκαετία πριν την έπαιρνες και τσάμπα!!!    ;) :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Νονέ μου για να το διευκρινίσω η γκόμενα  έχει δεκάδες φωτογραφίες στο Bamboo και σε άλλα κλαμπ και ίσως την ήξερες οπτικά απο τα tattou υπο την μορφή που όποιος έχει πάει carιbean πάνω απο δυο φορές αναγνωρίζει τις μόνιμες σπονσορετς!
Τριαντάρα είναι εξάλλου και ίσως μια δεκαετία πριν την έπαιρνες και τσάμπα!!!    ;) :hi:
δεν γαμουσα ποτε τοσο λοου λεβελ
κατι μπερδευεις....
με αυτη νταραβεριζεσαι?
εαν ναι
κοπανα τη
δεν υπαρχει φως εντελως,ασε που φαινεται κ μουτρο μη σε μπλεξει καπου κιολας

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν γαμουσα ποτε τοσο λοου λεβελ
κατι μπερδευεις....
με αυτη νταραβεριζεσαι?
εαν ναι
κοπανα τη
δεν υπαρχει φως εντελως,ασε που φαινεται κ μουτρο μη σε μπλεξει καπου κιολας
Όχι όχι καμιά σχέση! Η άλλη είναι μετρίων τόνων "σπιτόγατα" με σπουδές και δουλειά σε πολυεθνική με διαμέρισμα στο κέντρο, αμάξι και ταξίδια στην Ελλάδα!
Σίγουρα θα βγούμε για φαγητό! Απο εκεί και πέρα εξαρτάται απο μεταβλητούς παράγοντες!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Όχι όχι καμιά σχέση! Η άλλη είναι μετρίων τόνων "σπιτόγατα" με σπουδές και δουλειά σε πολυεθνική με διαμέρισμα στο κέντρο, αμάξι και ταξίδια στην Ελλάδα!
Σίγουρα θα βγούμε για φαγητό! Απο εκεί και πέρα εξαρτάται απο μεταβλητούς παράγοντες!
α ειπα κι εγω.....βαλτη να πιει,κρασι,αφου ποτα γενικα δεν πινουν
αν τα πιει εχεις καποια σανς να σοου κατσει
αν αρχισει θελω χυμο κ πινα κολαντα,χαιρετα μου τον πλατανο
πες ναις το μιτ γιου ,ελα ροδο το καλοκαιρι, κοπανα τη και πηγαινε σε κανα κλαμπ να παρεις ματι τουλαχιστον  :happy:

D

dude901123

Επισκέπτης
αν εισΙ κατω απο 30 ειναι πιο καλα ελλαδα
Αν εισαι πανω απο 40 ειναι πιο καλα Ρουμανία λογω οτι παιζει σουγκαρ νταντυ ευρεως
Αν εισαι αναμεσα 30 με 40 εχει σχεση η δουλεια σου κι αν βγαζεις πανω απο 30000 το χρονο σαν ξενος στη ρουμανια.βασικα βουκουρεστι μιλαω  με λιγιτερα απο 2500 το μηνα για ξοδεμα δεν υφιστασαι.Ελλαδα  εισαι υπολογισημος ακομα κ με 2000 στην τσεπη ...
Ουκρανια ακομα κ με 1500 εθσαι για το 90% ο  βασιλιας του μπλοκ

Με 2.500 στην Ουκρανία? Τι είσαι?

D

dude901123

Επισκέπτης
στο κιεβο,ενας ακομα λιγουρης
τις αλλες πολεις ,ο απολυτος στοχος για τις ντεβουσκες
εισαι πανω μηπως???

Σε 20 ημέρες θα είμαι πάνω.. Νιώθω ήδη στόχος αφού θα προσπαθήσω να αποφύγω το Κίεβο και μάλλον θα τα καταφέρω. Απλά πρέπει να περιμένω να τα δω όλα αυτά στην πράξη ως μόνιμος πλέον και όχι ως τουρίστας ή ως υπόθεση :)
Τα νέα πάντως από τους μόλις αφιχθέντες από Οδησσό είναι ότι το πράγμα ήδη χάλασε. Γνωστός που ασχολείται με πληρωμένο και ανεβαίνει τα τελευταία 4,5 χρόνια με μόνιμη γκόμενα και πολλές καβάτζες πόρνες (500-1000 Hryvnia) που τις πασάρει και σε φίλους μου έιπε πως η φάση πάνω χάλασε. Έμειναν 1,2 και οι υπόλοιπες παλιές την έκαναν για Κίεβο (ψάχνουν τον ΚΜΑΝ) και όσες νέες προσέγγισε ζητούσαν 100$.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Σε 20 ημέρες θα είμαι πάνω.. Νιώθω ήδη στόχος αφού θα προσπαθήσω να αποφύγω το Κίεβο και μάλλον θα τα καταφέρω. Απλά πρέπει να περιμένω να τα δω όλα αυτά στην πράξη ως μόνιμος πλέον και όχι ως τουρίστας ή ως υπόθεση :)
Τα νέα πάντως από τους μόλις αφιχθέντες από Οδησσό είναι ότι το πράγμα ήδη χάλασε. Γνωστός που ασχολείται με πληρωμένο και ανεβαίνει τα τελευταία 4,5 χρόνια με μόνιμη γκόμενα και πολλές καβάτζες πόρνες (500-1000 Hryvnia) που τις πασάρει και σε φίλους μου έιπε πως η φάση πάνω χάλασε. Έμειναν 1,2 και οι υπόλοιπες παλιές την έκαναν για Κίεβο (ψάχνουν τον ΚΜΑΝ) και όσες νέες προσέγγισε ζητούσαν 100$.
εκατο τη βραδιά δηλ 4,εως 6,ωρες η 100 την ξεπςτα μιαμισυ ωρα?εχει ιδοποιο διαφορα
Κιεβ ειναι μαπα το καΡπουζιαν πας μεχρι εκει παντως
Παιξε πεειφεριακα προς τα πανω δηλ Τσερνιχοβ και περιχωρα,εχει καλο κι ιζγκοινγκ θεμα.ευκολα ερχονταικ μιεβο μετα διπλα ειναι 120χλστη θεση σου για χειμωνα θα χτυπηγα ντνιπροπετροφσκ κ περιχωρα κριβοι ριχ κλπ

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746

Stories

Νέο!