putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Πάνε καλα...?
χα χα χα χα χα
Πάνε καλα...?
Τοχω ξαναγραψει εδω πριν 4-5 χρονια. Οι Ρουμανες ειναι οι μεγαλυτερες καριολες της Ευρωπης. Ουκρανορωσιδια δεν πιανουν μπαζα μπροστα τους.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα FKK στην Γερμανια και τα clubs στην Ισπανια ειναι τιγκα Ρουμανες.
Σιγουρα θα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα θελει ψαξιμο..Πάνε καλα...?
ETSIΕΙΝΑΙ η κατασταση....ταχω χιλιογραψειΠάνε καλα...?
ωραιος ο κορσο!!!!Σιγουρα θα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα θελει ψαξιμο..
Γκαμπι απο Tusnad μετα απο πολυ μπλα,μπλα στο φ/β' η προσπαθεια επιβραβευτηκε πληρως και αφιλοκερδως..
γραφτά γιατι φανταζονται οτι με καμμια δουλεια του χιλιαρικου οτι θαβαι αρχοντες...
ναι και τι??στο δια ταυτα...κι οι ιταλιδες ειανι καριολες,Τοχω ξαναγραψει εδω πριν 4-5 χρονια. Οι Ρουμανες ειναι οι μεγαλυτερες καριολες της Ευρωπης. Ουκρανορωσιδια δεν πιανουν μπαζα μπροστα τους.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα FKK στην Γερμανια και τα clubs στην Ισπανια ειναι τιγκα Ρουμανες.
και τι να γινει στο βαμα βεκε?ζερο κι κει σε πληρωφορω..αγονη γραμη για εναλακτικες φασεις+
24χρονες entry level σε corporate περιβαλλον (EY, Deloitte) με μισθο Ευρ 1-1,5Κ/μηνα
Στο Βουκου χωρις σοβαρα assets, μονο Vama Veche πλεον
αυτες ειναι για σας φιλε....Ο μίδας σίγουρα την ξέρει..
ναι και τι??στο δια ταυτα...κι οι ιταλιδες ειανι καριολες,
ολα τα μοντελα?
με 2000 γαμας οποια θες στο Μιλανο
και???τι??
στο δια ταυτα ,ειναι καριολες οι ρουμανες ,ναι,,και???τι εχεις να μας προτεινεις ?
να πηδηξεις τουριστας στην ρουμανια,με καμακι ειναι ανεκδοτοΠρωτον: Για τις Μιλανεζες... Κατα δηλωση μοντελα....
Δευτερο: Μη μπερδευεις την λέξη καριολα με την λέξη πουτανα....
Καριολα μπορει να ειναι καποια χωρις να ειναι πουτανα, και πουτανα χωρις να ειναι καριολα.
Οι Ρουμανες ειναι και καριολες και πουτανες.
Αντε... στο εκανα πενηνταρακια....
Εγω μια γνωμη εξεφρασα. Που, ποτε, ποια, πως, θα πηδησει ο καθενας δεν μπορω να πω......
Νονέ μου για να το διευκρινίσω η γκόμενα έχει δεκάδες φωτογραφίες στο Bamboo και σε άλλα κλαμπ και ίσως την ήξερες οπτικά απο τα tattou υπο την μορφή που όποιος έχει πάει carιbean πάνω απο δυο φορές αναγνωρίζει τις μόνιμες σπονσορετς!αυτες ειναι για σας φιλε....
εγω πληρωμενο ειδικα ρουμανια ποτε δεν ασχοληθηκα
μονο φοιτητριες η μικροπαντρενες...ιμερ ;)
και μολδαβια μετα κ ουκρανια τωρα
δεν γαμουσα ποτε τοσο λοου λεβελΝονέ μου για να το διευκρινίσω η γκόμενα έχει δεκάδες φωτογραφίες στο Bamboo και σε άλλα κλαμπ και ίσως την ήξερες οπτικά απο τα tattou υπο την μορφή που όποιος έχει πάει carιbean πάνω απο δυο φορές αναγνωρίζει τις μόνιμες σπονσορετς!
Τριαντάρα είναι εξάλλου και ίσως μια δεκαετία πριν την έπαιρνες και τσάμπα!!! ;)
Όχι όχι καμιά σχέση! Η άλλη είναι μετρίων τόνων "σπιτόγατα" με σπουδές και δουλειά σε πολυεθνική με διαμέρισμα στο κέντρο, αμάξι και ταξίδια στην Ελλάδα!δεν γαμουσα ποτε τοσο λοου λεβελ
κατι μπερδευεις....
με αυτη νταραβεριζεσαι?
εαν ναι
κοπανα τη
δεν υπαρχει φως εντελως,ασε που φαινεται κ μουτρο μη σε μπλεξει καπου κιολας
α ειπα κι εγω.....βαλτη να πιει,κρασι,αφου ποτα γενικα δεν πινουνΌχι όχι καμιά σχέση! Η άλλη είναι μετρίων τόνων "σπιτόγατα" με σπουδές και δουλειά σε πολυεθνική με διαμέρισμα στο κέντρο, αμάξι και ταξίδια στην Ελλάδα!
Σίγουρα θα βγούμε για φαγητό! Απο εκεί και πέρα εξαρτάται απο μεταβλητούς παράγοντες!
αν εισΙ κατω απο 30 ειναι πιο καλα ελλαδα
Αν εισαι πανω απο 40 ειναι πιο καλα Ρουμανία λογω οτι παιζει σουγκαρ νταντυ ευρεως
Αν εισαι αναμεσα 30 με 40 εχει σχεση η δουλεια σου κι αν βγαζεις πανω απο 30000 το χρονο σαν ξενος στη ρουμανια.βασικα βουκουρεστι μιλαω με λιγιτερα απο 2500 το μηνα για ξοδεμα δεν υφιστασαι.Ελλαδα εισαι υπολογισημος ακομα κ με 2000 στην τσεπη ...
Ουκρανια ακομα κ με 1500 εθσαι για το 90% ο βασιλιας του μπλοκ
στο κιεβο,ενας ακομα λιγουρηςΜε 2.500 στην Ουκρανία? Τι είσαι?
στο κιεβο,ενας ακομα λιγουρης
τις αλλες πολεις ,ο απολυτος στοχος για τις ντεβουσκες
εισαι πανω μηπως???
εκατο τη βραδιά δηλ 4,εως 6,ωρες η 100 την ξεπςτα μιαμισυ ωρα?εχει ιδοποιο διαφοραΣε 20 ημέρες θα είμαι πάνω.. Νιώθω ήδη στόχος αφού θα προσπαθήσω να αποφύγω το Κίεβο και μάλλον θα τα καταφέρω. Απλά πρέπει να περιμένω να τα δω όλα αυτά στην πράξη ως μόνιμος πλέον και όχι ως τουρίστας ή ως υπόθεση
Τα νέα πάντως από τους μόλις αφιχθέντες από Οδησσό είναι ότι το πράγμα ήδη χάλασε. Γνωστός που ασχολείται με πληρωμένο και ανεβαίνει τα τελευταία 4,5 χρόνια με μόνιμη γκόμενα και πολλές καβάτζες πόρνες (500-1000 Hryvnia) που τις πασάρει και σε φίλους μου έιπε πως η φάση πάνω χάλασε. Έμειναν 1,2 και οι υπόλοιπες παλιές την έκαναν για Κίεβο (ψάχνουν τον ΚΜΑΝ) και όσες νέες προσέγγισε ζητούσαν 100$.
Thanks, pal !!!ωραιος ο κορσο!!!!
αυτες ειναι για σας φιλε....
εγω πληρωμενο ειδικα ρουμανια ποτε δεν ασχοληθηκα
μονο φοιτητριες η μικροπαντρενες...ιμερ ;)
και μολδαβια μετα κ ουκρανια τωρα