midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.283
- Πόντοι
- 3.656
γραφτά γιατι φανταζονται οτι με καμμια δουλεια του χιλιαρικου οτι θαβαι αρχοντες...απολυτα σωστος - 3,5-4Κ εαν δεν εχει κανεις δικο τ σπιτι
γραφτά γιατι φανταζονται οτι με καμμια δουλεια του χιλιαρικου οτι θαβαι αρχοντες...απολυτα σωστος - 3,5-4Κ εαν δεν εχει κανεις δικο τ σπιτι
Αν ειναι σε εμφανιση καποιος πχ. χαρης χριστοπουλος τι κι αν ειναι 50+ δεν θα προλαβαινει
να μαζευει τηλεφωνα απο γκομενακια επανω.-Οσον αφορα το τζαμπα δεν υπαρχει.. απλως αν βγεις
με γκομενα εξω θα κερασεις.. θα παιχτουν κ΄ τα φεικ δωρακια που φαινονται ακριβα, κτλπ..κτλπ..
25 δεν ειναι Πιπίνι...οχι ρε συ αν καποιος ειναι 50 δεν μπορει να γαμησει τζαμπα ενα πιπινακι 25 χρονων
μονο το πορτοφολι του θα τη νοιαζουν διοτι μην ξεχναμε βαλκανια ειναι και η ρουμανια
Kαι χ.χριστοπουλος να εισαι ελλαδα, μια μ_λακισμενη θα εχεις που θα σου σπαει τα φρυδιααν εισαι 50 και σαν τον χαρη χριστοπουλο και εχεις και φραγκα πολλα τοτε πιθανον εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας
σαφως τοτε θα μπορεις να εχεις επιτυχιες και στη ελλαδα δεν χρειαζεται να πας ρουμανια
25 δεν ειναι Πιπίνι...
Ειναι σαν 40αρα Ελληνίδα στο μυαλο κ τα χιλιόμετρα
Κατ αρχας δεν ειμαι 50 ακομα
Κ επισης παντα κλεβουμε αν μπορουμε να το υποστηριξουνε με καλη εμφανιση καμμια 8ετια
Δηλωνω 40 λοιπον κ φυσικα εχω πολλες 20αρες στην ουκρανια με χσρτζηλικια κ πααρα πολλες 25-30 αρες ακομα κ μολδαβια μεχρι το 2014..
Μετα ανοιξαν τα συνορα κ τελειωσε το εργο..
Ομως για ρουμανια δεν υπαρχει το φηλινγκ του ιζυ γκοινγκ που υπηρχε το 2000
Τοτε πηγαιναμε ντισκο στο κισιναοθ κ γαμουσαμε μουναρα οκτω φορες στις δέκα
Αυτο πλεον μονο σε χοτ σποτς στην κεντρικη ουκρανια παιζει ...
μλμ...σαφως και μπορεις να δηλωσεις οσο χρονων θελεις και 25 μπορεις να πεις οτι εισαι
μλμ...
Ειπα να μπορεις να το υποστηριξεις
Δεν υπαρχει καποιος σημερα που να με δει κ να πει εισαι πχ 48..ολοι νομιζουν στα 40 ειμαι
Ο θειος τασος παλι κι ο γιαννης ο φλαουερ.μεχρι που μου ειπαν ποσο ειναι τους εκοβα 5,6 χρονια πιο μικρους
Αυτο λεμε
να μπορεις να το υποστηριξεις
Οχι νασαι σαν τον Χατζηδακη της νδ κ να το παιζεις καμακι στις εικοσαρες ακομα κι ουκρανια...
Αυτια....πουλεγς κι ο.μπλασκος.αυρο ομως πουχει αλλαξει στην ρουμανι εινΙ οτι το 2000 κι οι πενηνταρηδες οι χαλια ειχαν μια μουναρα 25 αρα φιιτητρια γκομενα
Οχι δεκα πουχαμε εμεις αλλα μια ειχαν
Σημερα αυτο ειναι σαφως πιο δυσκολο κι ο πυχης ειναι εκει που ρον εβαλε ο τομκατ πιο πανω
Αντιθετα ελλαδα ξερω πολλους πενηνταρηδες με τριανταρες γκόμενες εμφανισημες κατα βαση φτωχες βεβαια σε φαση σχεσης και γαμου.χωρις πολλες απαιτησεις
Καθοσον οι ελληνιδες δεν εχουν πιασει το εργο τα παιρνω στο εξωτερικο κι ερχομαι πισω κ κανω ρην κυρια,με ξαιρεση καποιες πολθ περπατημενες ενα 5% σηλ
Ρουμανογύφτισα?Ο μίδας σίγουρα την ξέρει..
Φίλε υτο που λες ότι η 25 της ρουμανιας είναι σαν 40αρα της ελλαδας στα χιλιόμετρα και το μυαλο, πως το ενοείς.25 δεν ειναι Πιπίνι...
Ειναι σαν 40αρα Ελληνίδα στο μυαλο κ τα χιλιόμετρα
Κατ αρχας δεν ειμαι 50 ακομα
Κ επισης παντα κλεβουμε αν μπορουμε να το υποστηριξουνε με καλη εμφανιση καμμια 8ετια
Δηλωνω 40 λοιπον κ φυσικα εχω πολλες 20αρες στην ουκρανια με χσρτζηλικια κ πααρα πολλες 25-30 αρες ακομα κ μολδαβια μεχρι το 2014..
Μετα ανοιξαν τα συνορα κ τελειωσε το εργο..
Ομως για ρουμανια δεν υπαρχει το φηλινγκ του ιζυ γκοινγκ που υπηρχε το 2000
Τοτε πηγαιναμε ντισκο στο κισιναοθ κ γαμουσαμε μουναρα οκτω φορες στις δέκα
Αυτο πλεον μονο σε χοτ σποτς στην κεντρικη ουκρανια παιζει ...
Τι μπλέκω Πρε φίλε!Χαβαλέ για τη παρέα κάνω...glock που πας και μπλεκεις σε ειχα για εξυπνο ατομο
με εχεις απογοητευσει τελειως
Τι μπλέκω Πρε φίλε!Χαβαλέ για τη παρέα κάνω...
Match στο Τίντερ ήταν!Αμέσως έκοψα για το τι πρόκειται και αντί να τη μπλοκάρω είπα να ρωτήσω τι παίζει και να τα γράψω εδώ !εννοω για να ανεβεις επανω βουκουρεστι και να μην περασεις καλα
εδω αθηνα να πας θα ψωνησεις και καμια πορνοσταρ η την τηλεπερσονα με τα 500 ευρω που ζηταει αυτη η ρουμανα σαυρα
180 η πορνοσταρ ροζα + 180 η τηλεπερσονα μαρια = 360 το ταμειο και θα περασεις καλύτερα
Match στο Τίντερ ήταν!Αμέσως έκοψα για το τι πρόκειται και αντί να τη μπλοκάρω είπα να ρωτήσω τι παίζει και να τα γράψω εδώ !
Οκ?
Το Τίντερ έχει τα πάντα!Είναι το καμάκι των παλιών καιρών!Βρίσκεις το 90% του κόσμου μέσα!Ελευθερες, παντρεμένες , δεσμευμένες , πλούσιες , φτωχές , νυμφομανείς, βίζιτες, άντρες που το παίζουν γυναίκες...Ότι κυκλοφορεί είναι στο Τίντερ πλέον!Το μισώ το απεχθάνομαι αλλά το .......πληρώνω ...
αδικα ψαχνεις στο tinder δεν θα βρεις κατι αξιολογο και φθηνο, αν υπαρχει κατι αξιολογο θα το πληρωσεις αδρα γι' αυτο
ειπαμε καμενη γη πλεον η ρουμανια
Πάνε καλα...?