Ας συμβάλω και εγώ λίγο στο νήμα της Ρουμανίας με παλιά μου εμπειρία από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τώρα το 2017 πλέον η Ρουμανία αποτελεί καμένη γη και όχι τον παράδεισο του μουνιου. Έχουν από το 2007 που μπήκαν στην ΕΕ και μέσα σ’ αυτά τα 10 χρόνια έχουν σκορπήσει όλες οι ρουμάνες στην δυτική Ευρώπη γερμάνια Αυστρία Βέλγιο Ολλανδία Αγγλία καθώς και παρά πολλές ρουμάνες έχουν έρθει στη Ελλάδα με την είσοδο της Ρουμανίας στην ΕΕ.
Ας πάω πίσω στο χρόνο το 2005 το πρώτο μου ταξίδι στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι. Πήγα για τρίμερο ΠΣΚ και προγραμμάτισα την επιστροφή μου το πρωί της δευτέρας. Να επισημάνω τότε αν κάποιος ήθελε να πάει Ρουμανία χρειαζόταν διαβατήριο και δεν πήγαινες με ταυτότητα το λέω αυτό για τους νεότερους τους σημερινούς 20 αριδες που δεν θα γνωρίζουν αυτή τη λεπτομέρεια.
Ανέβηκα Βουκουρέστι με λεωφορείο και όταν έφτασα στο σταθμό λεωφορείων στο Βουκουρέστι πήρα ταξί για να με φέρει στο ξενοδοχείο που είχα κάνει λίγες μέρες πριν το ταξίδι κράτηση. Ανεβαίνω στο ταξί για να με πάει στο ξενοδοχείο δεν περάνανε 5 λεπτά μέσα στο ταξί και ο ταξιτζής αμέσως στο ψητό θέλεις μου λέει κοπέλα για σεξ. Η απάντηση μου ήταν ναι μόλις κάνω check in στο ξενοδοχείο να πάει να μου φέρει κοπέλα εγώ θα πλήρωνα την κούρσα στον ταξιτζή με κάποιο μικρό καπέλο διότι με έφερε την κοπέλα.
Τη κοπέλα την πλήρωσα 35 ευρώ για όλο το βράδυ και μια μερίδα φαγητό. Ναι καλά ακούσατε 35 ευρώ για όλο το βράδυ
Οι παλιοί βλέπουν αυτό που γράφω μπορούν να καταλάβουν
Τόσο πήγαινε η βίζιτα το 2005 στη Ρουμανία.
Να προσθέσω ότι αν ήθελε κάποιος μια γρήγορη ξεπέτα για καμία ωρίτσα με την κοπέλα με 10-15 ευρώ γαμούσες.
Tην άλλη μέρα αργά το απόγευμα γύρω στις 8 έκανα τσάρκα στη πλατεία που βρίσκονται το πανεπιστήμια του Βουκουρεστίου εκεί καναν πιάτσα αρκετές κορασίδες με εμφάνιση 7 αριού 8 αριού το ξενοδοχείο που διέμενα ήταν 5 με τα πόδια από τα πανεπιστήμια. Να μην τα πολυλογώ ψώνισα πιπινακι για μια ώρα με 12 ευρώ. Αργά το βράδυ την ιδία μέρα πήγα ντίσκο για ποτό και ψώνισα από εκεί γκόμενα με 70 ευρώ λίγο ακριβή λόγο ότι αυτές που σύχναζαν στα κλαμπ θεωρούνταν πιο high class γκόμενες και καλά γι’ αυτό και η τιμή ητο τσιμπημένη. Την κράτησα κανένα τρίωρο στο ξενοδοχείο αφού είχα αποχωρήσει από την ντίσκο αλλά η όλη φάση ήταν ξενερα διότι η γκόμενα ήταν ψωναρα
Συμπέρασμα οι εποχές αυτές έχουν περάσει ανεπίστρεπτη για τη Ρουμανία τώρα αν κάποιος βρει αξιόλογη γκόμενα 7 αρι η 8 αρι στο Βουκουρέστι μπορεί να την πληρώσει και ακριβότερα από ότι στη Ελλάδα.
Συμφωνω ότι εχουν ανεβει οι τιμες.
Έχει ανοιξει και η ψαλιδα, ανάμεσα στους φτωχούς και τους πλουσιους. Βλέπεις αλογα και κάρα, ενώ στην Ελληνική υπαιθρο όχι. Η εικόνα αυτή λέει πολλά.