Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
δεν ασχολουμαι,ειανι οφφ το μερος απο το 2006 κ μετα για μενα
υγ γραψε μου ομως τις πολεις που ασχολεισαι
εχω μια υπονοια οτι απο συμπτωση εχεις πεσει στις εξαιρεσεις πολεις
buc, tm , bv, con, is

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
μμμ...σαλατα γρετσεασκα..
για Τιμισοαρα κ μπρασοφ εισαι μαζι με οραντεα  κλουζ στις 4 πολεις που η νοοτροπια ειναι πολυ καλυτερη απο την αλλη χωρα κ καποιος που θελει ντε κ σωνει ρουμανα μπορει να πετυχει κ καποιες πιο νορμαλ κι ειδικα τιμισοαρα οραντεα και γκομεναρες..αλλη φυλη επι της ουσιας,ακομα κι η προφορα τους παει στο τευτονικο
ομως
ιασι αλλα ειδικα Βουκουρεστι κ κοσταντζα ,πεφτει μεσα κι ολη η γυφτια του νοτου απο κραιοβα μεχρι καλαρασι :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
,και ειναι το κλιμα οφφ κ τα νιμου εντελως καμενα..οι χειροτερες της ευρωπης μαζι με τι σλοβακες μπρατισλαβας σε νοοτροπια...σπαστικες γλωσουδες κ ωφελημιστριες οσο δεν παει
αυτα τα λιγα
σομν ουσορ

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Βουκουρεστι,ιασι κ κοσταντζαειδικα ειναι το κλιμα οφφ κ τα νιμου εντελως καμενα..οι χειροτερες της ευρωπης μαζι με τι σλοβακες μπρατισλαβας σε νοοτροπια...σπαστικες γλωσουδες κ ωφελημιστριες οσο δεν παει
αυτα τα λιγα      σομν ουσορ
Καμενα-ξεκαμενα ακομη το τριποντο μπαινει.Οταν παραγνωριστεις.. αυτα συμβαινουν. -Βισε πλακουτε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656

Καμενα-ξεκαμενα ακομη το τριποντο μπαινει.Οταν παραγνωριστεις.. αυτα συμβαινουν. -Βισε πλακουτε
βισελε.... ;)  
ασχολησου μονο με οραντεα τιμισοαρα μπρασοφ κ δεν εχεις να χασεις..
τα αλλα βαλτα χ...imop   :hi:
τιντερ μπαντου η με τα τοπικα  σαιτ την πεφτεις?? :erection:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
  βισελε.... ;) 
ασχολησου μονο με οραντεα τιμισοαρα μπρασοφ κ δεν εχεις να χασεις..
τα αλλα βαλτα χ...imop
οκ τυπε, ωραια το ανελυσες..  :sunglasses:
βισελε = τα ονειρα / βισε= ονειρα /- αρα, βισε πλακουτε  ;)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (2).jpg
    αρχείο λήψης (2).jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 28

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
vise placute τελικα,εχεις δικιο
μαλλον η πολλη παρεα μονο  με μολδαβες μουκανε κακο.... :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ας συμβάλω και εγώ λίγο στο νήμα της Ρουμανίας με παλιά μου εμπειρία από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τώρα το 2017 πλέον η Ρουμανία αποτελεί καμένη γη και όχι τον παράδεισο του μουνιου. Έχουν από το 2007 που μπήκαν στην ΕΕ και μέσα σ’ αυτά τα 10 χρόνια έχουν σκορπήσει όλες οι ρουμάνες στην δυτική Ευρώπη γερμάνια Αυστρία Βέλγιο Ολλανδία Αγγλία καθώς και παρά πολλές ρουμάνες  έχουν έρθει στη Ελλάδα με την είσοδο της Ρουμανίας στην ΕΕ.
Ας πάω πίσω στο χρόνο το 2005 το πρώτο μου ταξίδι στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι. Πήγα για τρίμερο ΠΣΚ και προγραμμάτισα την επιστροφή μου το πρωί της δευτέρας. Να επισημάνω τότε αν κάποιος ήθελε να πάει Ρουμανία χρειαζόταν διαβατήριο και δεν πήγαινες με ταυτότητα το λέω αυτό για τους νεότερους τους σημερινούς 20 αριδες που δεν θα γνωρίζουν αυτή τη λεπτομέρεια.
Ανέβηκα Βουκουρέστι με λεωφορείο και όταν έφτασα στο σταθμό λεωφορείων στο Βουκουρέστι πήρα ταξί για να με φέρει στο ξενοδοχείο που είχα κάνει λίγες μέρες πριν το ταξίδι κράτηση. Ανεβαίνω στο ταξί για να με πάει στο ξενοδοχείο δεν περάνανε 5 λεπτά μέσα στο ταξί και ο ταξιτζής αμέσως στο ψητό θέλεις μου λέει κοπέλα για σεξ. Η απάντηση μου ήταν ναι μόλις κάνω check in στο ξενοδοχείο να πάει να μου φέρει κοπέλα εγώ θα πλήρωνα την κούρσα στον ταξιτζή με κάποιο μικρό καπέλο διότι με έφερε την κοπέλα.
Τη κοπέλα την πλήρωσα 35 ευρώ για όλο το βράδυ και μια μερίδα φαγητό. Ναι καλά ακούσατε 35 ευρώ για όλο το βράδυ
Οι παλιοί βλέπουν αυτό που γράφω μπορούν να καταλάβουν
Τόσο πήγαινε η βίζιτα το 2005 στη Ρουμανία.
Να προσθέσω ότι αν ήθελε κάποιος μια γρήγορη ξεπέτα για καμία ωρίτσα με την κοπέλα με 10-15 ευρώ γαμούσες.
Tην άλλη μέρα αργά το απόγευμα γύρω στις 8 έκανα τσάρκα στη πλατεία που βρίσκονται το πανεπιστήμια του Βουκουρεστίου εκεί καναν πιάτσα αρκετές κορασίδες με εμφάνιση 7 αριού 8 αριού  το ξενοδοχείο που διέμενα ήταν 5  με τα πόδια από τα πανεπιστήμια. Να μην τα πολυλογώ ψώνισα πιπινακι για μια ώρα με 12 ευρώ. Αργά το βράδυ την ιδία μέρα πήγα ντίσκο για ποτό και ψώνισα από εκεί γκόμενα με 70 ευρώ λίγο ακριβή λόγο ότι αυτές που σύχναζαν στα κλαμπ θεωρούνταν πιο high class γκόμενες και καλά γι’ αυτό και η τιμή ητο τσιμπημένη. Την κράτησα κανένα τρίωρο  στο ξενοδοχείο αφού είχα αποχωρήσει από την ντίσκο αλλά η όλη φάση ήταν ξενερα διότι η γκόμενα ήταν ψωναρα

Συμπέρασμα οι εποχές αυτές έχουν περάσει ανεπίστρεπτη για τη Ρουμανία τώρα αν κάποιος βρει αξιόλογη γκόμενα 7 αρι η 8 αρι στο Βουκουρέστι μπορεί να την πληρώσει και ακριβότερα από ότι στη Ελλάδα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
ετσι ειναι
εγω εχω πιασει το νημα απο το 95,κ το 99 πηγα μονιμος εως το 2007,οπου αποχωρησα
πηγαινω συχνα βεβαια αλλα για αλλα πραγματα ,το νιμου εντος χωρας το ξεχναμε

καμενη γη οπως το περιεγραψες
το ππαιχνιδι του κορσο ,αν και ειναι βαρετο,ειναι πολυ πιο σωστο,δηλαδη να προσκαλεις για διακοπες
αν πας στην χωρα τα σανς ειναι σχεδον 0 για οτιδηποτε αξιολογο
μην ξεχναμε μιλαμε για την χειροτερη φαρα γυναικων σαν χαρακτηρα και ατιτιουντ της ευρωπης.ισως οι αλβανιδες ,που δεν εχω αποψη ,να τις πλησιαζουν
το μονο τιπ που εχω να δωσω,ταγραψα κ πριν, ειναι οτι τιμισοαρα οραντεα μπρασογ κ κλουζ ειναι αρκετα καλυτερα τα πραγματα
βουκουρεστι κονσταντζα ιασι κλπ ειναι εντελως οφφ η νοοτροπια
εξισου χαλια ειανι κ το κισναου πλεον εδω κ τρια χρονια,λογω πολλων,απειρων ρουμανικων διαβατηριων που δινονται αερα μπανα για πολιτικους λογους κ την  απελευθερωση τουριστικης βιζας για τα μολδαβεζικα διαβατηρια
καμενη γη εξισου,μονο κατι ρωσσοφωνες παιζει μπαλα ,αλλα με βασικα ρωσικα επικοινωνιακα να ξερεις,αλλιως χ...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ετσι ειναι
εγω εχω πιασει το νημα απο το 95,κ το 99 πηγα μονιμος εως το 2007,οπου αποχωρησα
πηγαινω συχνα βεβαια αλλα για αλλα πραγματα ,το νιμου εντος χωρας το ξεχναμε

καμενη γη οπως το περιεγραψες
το ππαιχνιδι του κορσο ,αν και ειναι βαρετο,ειναι πολυ πιο σωστο,δηλαδη να προσκαλεις για διακοπες
αν πας στην χωρα τα σανς ειναι σχεδον 0 για οτιδηποτε αξιολογο
μην ξεχναμε μιλαμε για την χειροτερη φαρα γυναικων σαν χαρακτηρα και ατιτιουντ της ευρωπης.ισως οι αλβανιδες ,που δεν εχω αποψη ,να τις πλησιαζουν
το μονο τιπ που εχω να δωσω,ταγραψα κ πριν, ειναι οτι τιμισοαρα οραντεα μπρασογ κ κλουζ ειναι αρκετα καλυτερα τα πραγματα
βουκουρεστι κονσταντζα ιασι κλπ ειναι εντελως οφφ η νοοτροπια
εξισου χαλια ειανι κ το κισναου πλεον εδω κ τρια χρονια,λογω πολλων,απειρων ρουμανικων διαβατηριων που δινονται αερα μπανα για πολιτικους λογους κ την  απελευθερωση τουριστικης βιζας για τα μολδαβεζικα διαβατηρια
καμενη γη εξισου,μονο κατι ρωσσοφωνες παιζει μπαλα ,αλλα με βασικα ρωσικα επικοινωνιακα να ξερεις,αλλιως χ...

φιλε χειροτερη φαρα γυναικων δεν εχω γνωρισει στον πλανητη η λεξη συναισθημα ειναι αγνωστη μονο χρημα !!!!!!!
μακρια απο αυτες τις πουτανες!!!!!!!!!!

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Oι Ρουμάνες των Αθηναικών μπουρδέλων, φημίζονται για αγαπησιάρες?

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Ας συμβάλω και εγώ λίγο στο νήμα της Ρουμανίας με παλιά μου εμπειρία από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τώρα το 2017 πλέον η Ρουμανία αποτελεί καμένη γη και όχι τον παράδεισο του μουνιου. Έχουν από το 2007 που μπήκαν στην ΕΕ και μέσα σ’ αυτά τα 10 χρόνια έχουν σκορπήσει όλες οι ρουμάνες στην δυτική Ευρώπη γερμάνια Αυστρία Βέλγιο Ολλανδία Αγγλία καθώς και παρά πολλές ρουμάνες  έχουν έρθει στη Ελλάδα με την είσοδο της Ρουμανίας στην ΕΕ.
Ας πάω πίσω στο χρόνο το 2005 το πρώτο μου ταξίδι στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι. Πήγα για τρίμερο ΠΣΚ και προγραμμάτισα την επιστροφή μου το πρωί της δευτέρας. Να επισημάνω τότε αν κάποιος ήθελε να πάει Ρουμανία χρειαζόταν διαβατήριο και δεν πήγαινες με ταυτότητα το λέω αυτό για τους νεότερους τους σημερινούς 20 αριδες που δεν θα γνωρίζουν αυτή τη λεπτομέρεια.
Ανέβηκα Βουκουρέστι με λεωφορείο και όταν έφτασα στο σταθμό λεωφορείων στο Βουκουρέστι πήρα ταξί για να με φέρει στο ξενοδοχείο που είχα κάνει λίγες μέρες πριν το ταξίδι κράτηση. Ανεβαίνω στο ταξί για να με πάει στο ξενοδοχείο δεν περάνανε 5 λεπτά μέσα στο ταξί και ο ταξιτζής αμέσως στο ψητό θέλεις μου λέει κοπέλα για σεξ. Η απάντηση μου ήταν ναι μόλις κάνω check in στο ξενοδοχείο να πάει να μου φέρει κοπέλα εγώ θα πλήρωνα την κούρσα στον ταξιτζή με κάποιο μικρό καπέλο διότι με έφερε την κοπέλα.
Τη κοπέλα την πλήρωσα 35 ευρώ για όλο το βράδυ και μια μερίδα φαγητό. Ναι καλά ακούσατε 35 ευρώ για όλο το βράδυ
Να προσθέσω ότι αν ήθελε κάποιος μια γρήγορη ξεπέτα για καμία ωρίτσα με την κοπέλα με 10-15 ευρώ γαμούσες.
Tην άλλη μέρα αργά το απόγευμα γύρω στις 8 έκανα τσάρκα στη πλατεία που βρίσκονται το πανεπιστήμια του Βουκουρεστίου εκεί καναν πιάτσα αρκετές κορασίδες με εμφάνιση 7 αριού 8 αριού  το ξενοδοχείο που διέμενα ήταν 5  με τα πόδια από τα πανεπιστήμια. Να μην τα πολυλογώ ψώνισα πιπινακι για μια ώρα με 12 ευρώ. Αργά το βράδυ την ιδία μέρα πήγα ντίσκο για ποτό και ψώνισα από εκεί γκόμενα με 70 ευρώ λίγο ακριβή λόγο ότι αυτές που σύχναζαν στα κλαμπ θεωρούνταν πιο high class γκόμενες και καλά γι’ αυτό και η τιμή ητο τσιμπημένη. Την κράτησα κανένα τρίωρο  στο ξενοδοχείο αφού είχα αποχωρήσει από την ντίσκο αλλά η όλη φάση ήταν ξενερα διότι η γκόμενα ήταν ψωναρα

Συμπέρασμα οι εποχές αυτές έχουν περάσει ανεπίστρεπτη για τη Ρουμανία τώρα αν κάποιος βρει αξιόλογη γκόμενα 7 αρι η 8 αρι στο Βουκουρέστι μπορεί να την πληρώσει και ακριβότερα από ότι στη Ελλάδα.
Συμφωνω ότι εχουν ανεβει οι τιμες.
Έχει ανοιξει και η ψαλιδα, ανάμεσα στους φτωχούς και τους πλουσιους. Βλέπεις αλογα και κάρα, ενώ στην Ελληνική υπαιθρο όχι.  Η εικόνα αυτή λέει πολλά.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Ας συμβάλω και εγώ λίγο στο νήμα της Ρουμανίας με παλιά μου εμπειρία από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τώρα το 2017 πλέον η Ρουμανία αποτελεί καμένη γη και όχι τον παράδεισο του μουνιου. Έχουν από το 2007 που μπήκαν στην ΕΕ και μέσα σ’ αυτά τα 10 χρόνια έχουν σκορπήσει όλες οι ρουμάνες στην δυτική Ευρώπη γερμάνια Αυστρία Βέλγιο Ολλανδία Αγγλία καθώς και παρά πολλές ρουμάνες  έχουν έρθει στη Ελλάδα με την είσοδο της Ρουμανίας στην ΕΕ.
Tην άλλη μέρα αργά το απόγευμα γύρω στις 8 έκανα τσάρκα στη πλατεία που βρίσκονται το πανεπιστήμια του Βουκουρεστίου εκεί καναν πιάτσα αρκετές κορασίδες με εμφάνιση 7 αριού 8 αριού  το ξενοδοχείο που διέμενα ήταν 5  με τα πόδια από τα πανεπιστήμια. Να μην τα πολυλογώ ψώνισα πιπινακι για μια ώρα με 12 ευρώ. Αργά το βράδυ την ιδία μέρα πήγα ντίσκο για ποτό και ψώνισα από εκεί γκόμενα με 70 ευρώ λίγο ακριβή λόγο ότι αυτές που σύχναζαν στα κλαμπ θεωρούνταν πιο high class γκόμενες και καλά γι’ αυτό και η τιμή ητο τσιμπημένη. Την κράτησα κανένα τρίωρο  στο ξενοδοχείο αφού είχα αποχωρήσει από την ντίσκο αλλά η όλη φάση ήταν ξενερα διότι η γκόμενα ήταν ψωναρα

Έχει ανοιξει και η ψαλιδα, ανάμεσα στους φτωχούς και τους πλουσιους. Βλέπεις αλογα και κάρα, ενώ στην Ελληνική υπαιθρο όχι.  Η εικόνα αυτή λέει πολλά.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
vise placute τελικα,εχεις δικιο
μαλλον η πολλη παρεα μονο  με μολδαβες μουκανε κακο.... :grin:
χαχα το τερματισατε με την γλωσσα ...

υγ και αυτο με τις διακοπες δικοπο μαχαιρι ειναι , αν ειναι γκαου η αλλη οπου και να την πας ετσι θα μεινει.
ολα αυτα τα χρονια μονο δυο μολδαβες κατεβασα κατω , μια στην μυκονο και μια στην κρητη ... η πρωτη ρουμανοφωνη με τα κομπλεξ της μου τα εσπασε στην κυριολεξια  :grin: ενω η αλλη ρωσσοφωνη περασα απιστευτα ωραια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom