Φίλε μετά από μέρες είπα να στείλω ένα sms στη Ρουμανα μήπως έχασε το κινητό της με το νούμερό μου διότι αλλιώς δεν εξηγείται η εξαφάνισή της ακόμα και γκόμενο να έχει...Αλλά πριν πατήσω το send σκέφτηκα...που στέλνω? Σε μια 32αρα Ρουμάνα να παρακαλέσω να μου γραψει? Και το άφησα! Μόνο το κοντέρ έγραψε και πάμε για άλλα! Πλέον την εθνικότητά την κυνηγάμε!
Επίσης άλλη μια φορά θα πω , αντίθετα με το ρεύμα εδώ μέσα πως όσο πιο πολύ αναπτύσσεται οικονομικά μια χώρα της ανατολικής Ευρώπης τόσο πιο πολλές ευκαιρίες δημιουργούνται για γαμήσια με καμάκι χωρίς οικονομικό ανταλαγμα! Γι αυτό διαπρεπω σε Πολωνία, Τσεχία , Λιθουανία και τώρα Ρουμανία ενώ τρώω τα μούτρα μου Ουκρανία ...
Αν πας για κανονικό καμάκι και όχι για sponsoring, αυτό εννοείται. Περισσότερα λεφτα, περισσότερες γκόμενες έξω, καλύτερη διάθεση, χωρίς άγχος επιβίωσης κτλ.
Παρά ταύτα υπάρχει μια πτώση, αλλά για άλλους λόγους. Πχ. πριν 15 χρόνια που δεν επισκέπτονταν πολλοί το ανατολικό μπλοκ ο τουρίστας ήταν "εξωτικός" τώρα αυτό δεν υπάρχει καθόλου.