Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Φίλε μετά από μέρες είπα να στείλω ένα sms στη Ρουμανα μήπως έχασε το κινητό της με το νούμερό μου διότι αλλιώς δεν εξηγείται η εξαφάνισή της ακόμα και γκόμενο να έχει...Αλλά πριν πατήσω το send σκέφτηκα...που στέλνω? Σε μια 32αρα Ρουμάνα να παρακαλέσω να μου γραψει? Και το άφησα!  Μόνο το κοντέρ έγραψε και πάμε για άλλα! Πλέον την εθνικότητά την κυνηγάμε!
Επίσης άλλη μια φορά θα πω , αντίθετα με το ρεύμα εδώ μέσα πως όσο πιο πολύ αναπτύσσεται οικονομικά μια χώρα της ανατολικής Ευρώπης τόσο πιο πολλές ευκαιρίες δημιουργούνται για γαμήσια με καμάκι χωρίς οικονομικό ανταλαγμα!  Γι αυτό διαπρεπω σε Πολωνία, Τσεχία , Λιθουανία και τώρα Ρουμανία ενώ τρώω τα μούτρα μου Ουκρανία ...

Αν πας για κανονικό καμάκι και όχι για sponsoring, αυτό εννοείται. Περισσότερα λεφτα, περισσότερες γκόμενες έξω, καλύτερη διάθεση, χωρίς άγχος επιβίωσης κτλ.

Παρά ταύτα υπάρχει μια πτώση, αλλά για άλλους λόγους. Πχ. πριν 15 χρόνια που δεν επισκέπτονταν πολλοί το ανατολικό μπλοκ ο τουρίστας ήταν "εξωτικός" τώρα αυτό δεν υπάρχει καθόλου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.281
Πόντοι
3.656
Μίδα και Ντάβαριτς ...είστε υπέρτατες ..καργιόλες και οι δύο...

Θα σας τα χώσω νυφάλια...

Σε λίγο φορτώνω ..

Γράφω απο την τουαλέτα
Warum?
και καλα ο νταβ εγραφε απο το δαφνι ,εγω γιατι??  :think:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.281
Πόντοι
3.656
αντε πάλι τα ίδια... Στο κλαμπάκι στη ρουμανία Γκόμενά πήρε 4 σφηνάκια ΤΑ ΠΛΉΡΩΣΕ, έδωσε τα δύο στις φίλες της και το ένα σε εμένα! Πριν δύο χρόνια που ήταν πιο φτωχή η χώρα έβλεπες στο ίδιο μαγαζί που ήταν πιο άδειο, 5-10 να περιμένουν απέναντι από το μπάρ να πας να τους κάνεις προσφορά...
Για εμένα χίλιες φορές καλύτερα το παρείστικο μπλέξιμο.. παρά η πορνοαναζήτηση
ηλικιακο ειναι το θεμα
μετα τα 40 ,παρειστικο ειναι ξεκαθαρη αποτυχια
μεχρι τα 30 ειναι μαστ
ενδιαμεσα,οπως κατσει...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Warum?
και καλα ο νταβ εγραφε απο το δαφνι ,εγω γιατι??  :think:
Γιατί ξέρατε που πήγατε! Πολύ καυλιαρικη πόλη το Βουκουρέστι ακόμα και το 2017!
Κάθε  βραδι έξω βλέπεις ζαντιέρες,στριγκάκια, σουτιέν , χουφτώματα και άλλα τέτοια ωραία! Είναι πολύ κλειστό το μπλοκ των χωρών στην Ευρώπη που συμβαίνουν αυτά! Και να μην φορτώσεις είσαι σε ωραίο περιβάλλον που ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί!
Αλλά πρέπει να έχεις τρέλα! Αν είσαι νορμάλ δεν κάνεις τίποτα!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Φίλε μετά από μέρες είπα να στείλω ένα sms στη Ρουμανα μήπως έχασε το κινητό της με το νούμερό μου διότι αλλιώς δεν εξηγείται η εξαφάνισή της ακόμα και γκόμενο να έχει...Αλλά πριν πατήσω το send σκέφτηκα...που στέλνω? Σε μια 32αρα Ρουμάνα να παρακαλέσω να μου γραψει? Και το άφησα!  Μόνο το κοντέρ έγραψε και πάμε για άλλα! Πλέον την εθνικότητά την κυνηγάμε!
Επίσης άλλη μια φορά θα πω , αντίθετα με το ρεύμα εδώ μέσα πως όσο πιο πολύ αναπτύσσεται οικονομικά μια χώρα της ανατολικής Ευρώπης τόσο πιο πολλές ευκαιρίες δημιουργούνται για γαμήσια με καμάκι χωρίς οικονομικό ανταλαγμα!  Γι αυτό διαπρεπω σε Πολωνία, Τσεχία , Λιθουανία και τώρα Ρουμανία ενώ τρώω τα μούτρα μου Ουκρανία ...
Βρε, σου λεω οτι η γκομανα ηθελε απλα ένα πηδο με καποιον που συντομα θα εξαφανιστει.Και αυτο γιατι κατι εχει με καποιον αλλο.
Απλα εσυ ησουν ο τυχερος  :fuck2: (η ενας απο τους τυχερους  :2funny:).
Βεβαια σε καταλαβαινω, ο 'Ελλην όντας ορθολογιστης και λογικος προσπαθει να αναλυσει και να εξηγήσει συμπεριφορες,μου συνέβει και εμενα κατι παρομοιο στο προσφατο παρελθον.
Στην Ουκρανια γιατι δε γαμας, σε ποιες πολεις παιζεις μπαλα, τι τρέχει εκει? :S

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Στην Ουκρανια γιατι δε γαμας, σε ποιες πολεις παιζεις μπαλα, τι τρέχει εκει? :S

μου εχει δημιουργηθει και εμενα η απορια οτι δεν εχει επιτυχια στη ουκρανια και γαμαει με επιτυχια γκομενες στη ρουμανια.

γιατι ο ρολογας ειναι νεος και εχει περαση στα γκομενακια.  

λογικα κατι θα κανει στραβα  :think:

εγω αντιθετως ξεπουτσιαζομαι στην ουκρανια ενω στη ρουμανια την τευλευταια φορα που πηγα το 2015 τζιφος η κατασταση
πηρα μια βιζιτα για 50 ευρω και κακην κακως την εδιωξα μιλαμε για απατηλες καταστασεις

και να φανταστεις ειμαστε κοντα στην ηλικια με τον ρολογα

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
και να φανταστεις ειμαστε κοντα στην ηλικια με τον ρολογα
37 Ειμαι εγω τυπε μου.
Η μεγαλυτερη ζημια παιχτηκε στο επικοινωνιακό κομμάτι το καλοκαιρι του 2015...
Αυτες οι μαλακιες του συριζα με την παρολιγο χρεωκοπια, που σκοπιμως αφησαν να οδηγησει εκει για να μας φορέσουν το Μνημόνιο 3, ειχε ως αποτελεσμα ολα τα media σε ρουμανια,ουκρανια κτλ να λενε οτι η Ελλαδα χρεωκοπησε κτλ. Θυμαμαι μια Ουκρανη που δεν ειχε βρακι στον κωλο της, να μου την λεει στο Skype... μιλαμε για σουρεαλιστικες καταστάσεις...

Bottom line, θελω να πω οτι προ αυτης της ημερομηνιας,οι ανατολικες το ειχαν σαν δεδομένο οτι ειχαμε καποια λεφτα ρε παιδι μου, οτι ημαστε πανω απο το μέσω όρο της χωρας τους αυτομάτως με το καλημερα σας.

Τωρα πρεπει να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελέφαντες.  :orchestra:

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Θελει πολυ προσοχη η πολυ βουκουρεστη για καποιον που δεν ειναι απο εκει.γυναικες υπεροχες και με γοητεια θα προτεινα για παιχνιδι φλερτ σε γκομενες την παλια πολη τα μπαρακια τα μολλ και τα ωραια κλαμπ μπαμπου πλαιερ και μποα.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Το λεπόν....
Μιλουσα πριν λιγο με μια ρομουνα φιλη μου, και μου ειπε πηγε σε ενα καινουργιο club που ανοιξε οκτωμβριο, και ονομάζεται FACE Club. Μου είπε εχει παρα πολλές πουτάνες μεσα (για οποιον ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει  :zfuck:).
Απο περιέργεια μπήκα facebook να το ψάξω, και μετα μεγάλης εκπλήξεως διαπίστωσα οτι οι ρουμανοι γιορτασαν την πρωτοχρονία με Ελληνική μουσικη  :think:

Τελικα οι περιοδίες του Βέρτη ανα την ρουμανια έφεραν αποτελεσμα, και θεωρουν την ελληνικη μουσικη "cool" (εμενα προσωπικα δε μου αρεσει η ελληνικη μουσικη περαν καποιων ελάχιστων τραγουδιών).

Το λινκ εδω Bεβαια δε ξερω πως ολο αυτο το ελληνικό "trend" μπορει να επιρρεάσει τον πουτσο μας. :headbaning1:

Αποψεις?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.281
Πόντοι
3.656
δινει ποντους,αλλα τα σανς ειναι ποοολυ χαμηλα γενικως

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Το λεπόν....
Μιλουσα πριν λιγο με μια ρομουνα φιλη μου, και μου ειπε πηγε σε ενα καινουργιο club που ανοιξε οκτωμβριο, και ονομάζεται FACE Club. Μου είπε εχει παρα πολλές πουτάνες μεσα (για οποιον ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει  :zfuck:).
Απο περιέργεια μπήκα facebook να το ψάξω, και μετα μεγάλης εκπλήξεως διαπίστωσα οτι οι ρουμανοι γιορτασαν την πρωτοχρονία με Ελληνική μουσικη  :think:

Τελικα οι περιοδίες του Βέρτη ανα την ρουμανια έφεραν αποτελεσμα, και θεωρουν την ελληνικη μουσικη "cool" (εμενα προσωπικα δε μου αρεσει η ελληνικη μουσικη περαν καποιων ελάχιστων τραγουδιών).

Το λινκ εδω Bεβαια δε ξερω πως ολο αυτο το ελληνικό "trend" μπορει να επιρρεάσει τον πουτσο μας. :headbaning1:

Αποψεις?

Γιατι η εκπληξη; Προφανως δεν εισαι ενημερωμενος. Ακομα και τωρα πολλα κλαμπ συνεχιζουν να εχουν ζωντανη Ελληνικη μουσικη. Μουλεγε ο θειος μου που εκανε κατι μπιζνες εκει την δεκαετια του 80 οτι ολα ανεξαιρετως τα κλαμπ σε Κωνσταντζα, Γαλατσι, Μαμαγια παιζανε ζωντανη Ελληνικη μουσικη με ντοπια συγκροτηματα. Ορισμενα μαλιστα παιζανε μονο Ελληνικη μουσικη... Το "Σ'αγαπαω μ' ακους" του Σαλαμπαση κοντευε να γινει ο εθνικος τους υμνος...

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Γιατι η εκπληξη; Προφανως δεν εισαι ενημερωμενος. Ακομα και τωρα πολλα κλαμπ συνεχιζουν να εχουν ζωντανη Ελληνικη μουσικη. Μουλεγε ο θειος μου που εκανε κατι μπιζνες εκει την δεκαετια του 80 οτι ολα ανεξαιρετως τα κλαμπ σε Κωνσταντζα, Γαλατσι, Μαμαγια παιζανε ζωντανη Ελληνικη μουσικη με ντοπια συγκροτηματα. Ορισμενα μαλιστα παιζανε μονο Ελληνικη μουσικη... Το "Σ'αγαπαω μ' ακους" του Σαλαμπαση κοντευε να γινει ο εθνικος τους υμνος...

Να προσθέσω απλά ότι τώρα ανεβαίνουν Ελληνες τραγουδιστές για αρπαχτή αδήλωτη χαμός γίνεται σε όλα τα Βαλκάνια

PsyVator

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
παιζανε μπιζνες την δεκαετια του 80 στη Ρουμανια του Τσαουσεσκου και μάλιστα είχαν και κλαμπς;Ουάου και γαμώ τα κομμουνιστικά καθεστότα τότε κ τον είχα παρεξηγημένο...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
παιζανε μπιζνες την δεκαετια του 80 στη Ρουμανια του Τσαουσεσκου και μάλιστα είχαν και κλαμπς;Ουάου και γαμώ τα κομμουνιστικά καθεστότα τότε κ τον είχα παρεξηγημένο...

Οταν καποιος το μεγαλυτερο ταξιδι που εχει κανει ποτε ειναι μεχρι το περιπτερο της γειτονιας του, τοτε ειναι δικαιολογημενος στο να αμολάει αρλουμπες.....

nest35

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
S.O.S
Η πολη ΒΟΡΣΕΚ BORSEC
ξερει κανεις που ειναι;;
Ευχαριστω.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μεταξύ Ιασίου και Κλουζ-Ναποκα. 6 ωρες δρομος απο Βουκουρέστι. Πολυ βόρεια.
Το κλουζ ναποκα λεει τιποτα σαν πολη? Μου εχει καρφωθει καπως στο μυαλο. Απο γκομενες τι λεει, ειναι σαν την τιμισοαρα? Εχει τιποτα μειονοτητες εκει? Εγκυκλοπαιδικα ρωτω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom