Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.304
Πόντοι
506
Το κλουζ ναποκα λεει τιποτα σαν πολη? Μου εχει καρφωθει καπως στο μυαλο. Απο γκομενες τι λεει, ειναι σαν την τιμισοαρα? Εχει τιποτα μειονοτητες εκει? Εγκυκλοπαιδικα ρωτω!
Δεν έχω πάει αλλά ξέρω από μια γκόμενα που είχα από αυτά τα μέρη ότι έχει πολλούς ουγγρους

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.104
Πόντοι
3.656
Δεν έχω πάει αλλά ξέρω από μια γκόμενα που είχα από αυτά τα μέρη ότι έχει πολλούς ουγγρους
οχι
Ούγγρους εχςι οραντεα κ  χαργκιτα βασικα
Κλουζ ειναι σοβαρος κόσμος γενικά
Δεν ειναι γαμισοπεριοχη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.104
Πόντοι
3.656
Το κλουζ ναποκα λεει τιποτα σαν πολη? Μου εχει καρφωθει καπως στο μυαλο. Απο γκομενες τι λεει, ειναι σαν την τιμισοαρα? Εχει τιποτα μειονοτητες εκει? Εγκυκλοπαιδικα ρωτω!
οχι δε λεει
Η Τιμισοάρα ειναι η μονη πολη που αξίζει εαν εισαι σχετικά νεοτερος

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
οχι
Ούγγρους εχςι οραντεα κ  χαργκιτα βασικα
οραντεα τύπε νομιζω οχι τοσο,χαργκιτα και πιο κατω κοβασνα μεχρι τη κορονα όλο μογγολικα ακους στο ραδιο
Κλουζ ειναι σοβαρος κόσμος γενικά
εχει και φοιτητριες τύπε ομως που δεν ειναι σοβαρές γενικά :boobies:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.104
Πόντοι
3.656
οραντεα τύπε νομιζω οχι τοσο,χαργκιτα και πιο κατω κοβασνα μεχρι τη κορονα όλο μογγολικα ακους στο ραδιοεχει και φοιτητριες τύπε ομως που δεν ειναι σοβαρές γενικά :boobies:
παντου εχει φοιτητριες
Το θεμα ειναι η ατμοσφαιρα στην πολη γενικα, που δεν ειναι οπως πχ τιμισοαρα η οραντεα και βασικα αραντ που ειναι ψωλοκατασταση γςνικως
Οραντεα στο δρόμο ακους κατα 50% ουγγρικα
Επειδη παω για σεεβις πολλες φορες το αμαξι εκει στα συνεργεια ολοι σχεδον μιλαν μαγιαρικα, εξ ουβκινειναι πολυ καλα. Τα σερβις αντιθετα μς ρην υπολοιπη χωρα
Δυσκολευονται πολλες φορες να καταλαβουν τι τους λεω στα ρουμανικα κ φωναζουν καποιον αλλο που μιλαει ρουμανικα καλα
Μεταξυβτους μιλαν ουγγαρεζικα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.104
Πόντοι
3.656
Target, ψωλοπεριοχη ηταν το Γαλατσι κι η Μπραιλα
Ισως ακόμα ναχει μεινει το φηλινγκ
Δοκιμασε κι εκει, κοντα απο βουκουρεστι ειναι. Γαλατσι μεινε αν πας
Αυτο που αναζητας γενικα δεν υπαρχει στις χωρες αυτες, Ρουμανια Μολδαβια, βουλγαρια

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
οχι δε λεει
Η Τιμισοάρα ειναι η μονη πολη που αξίζει εαν εισαι σχετικά νεοτερος
Tιμισοαρα παλιοτερα επαιζαν μπαλα κατι μπαρμπαθοδωροι με κατι απιστευτα νινια.Ιταλοι και ρουμανοι με πουγκι.Ποτε ποτε και καποιος ελληνας φοιτητης.Τωρα οι περισσοτερες ομορφες εχουν φυγει εξωτερικο για ευνοητους λογους.Και στις πολεις οπως αραντ,τιμισοαρα, εχουν μεινει γκομενες απ τα γυρω χωρια, φοιτητριες κτλπ.. Δηλαδη ο κατιμας. Σιγουρα εχει καλυτερο καμακι απο gr. Aλλα οι πιο χοτ ρουμανες στο  bed, βρισκονται απο την ανατολικη πλευρα της ρουμανιας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.104
Πόντοι
3.656
Tιμισοαρα παλιοτερα επαιζαν μπαλα κατι μπαρμπαθοδωροι με κατι απιστευτα νινια.Ιταλοι και ρουμανοι με πουγκι.Ποτε ποτε και καποιος ελληνας φοιτητης.Τωρα οι περισσοτερες ομορφες εχουν φυγει εξωτερικο για ευνοητους λογους.Και στις πολεις οπως αραντ,τιμισοαρα, εχουν μεινει γκομενες απ τα γυρω χωρια, φοιτητριες κτλπ.. Δηλαδη ο κατιμας. Σιγουρα εχει καλυτερο καμακι απο gr. Aλλα οι πιο χοτ ρουμανες στο  bed, βρισκονται απο την ανατολικη πλευρα της ρουμανιας.
γιατι ειναι κατιμας οι φοιτητριες κι οι πολεις απο τα διπλα χωρια, πολεις? Δεν το καταλαβα?..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
γιατι ειναι κατιμας οι φοιτητριες κι οι πολεις απο τα διπλα χωρια, πολεις? Δεν το καταλαβα?..
Σε συγκριση με το επιπεδο ομορφιας με παλιοτερα. Πχ. τοτε τα 8-9-10 άρια ηταν σε πληθωρα... τωρα εχουν φυγει εξω, και την σκυταλη την εχουν παρει 5-6-7 άρια. Ακομη και στο βουκουρεστι..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.104
Πόντοι
3.656
Σε συγκριση με το επιπεδο ομορφιας με παλιοτερα. Πχ. τοτε τα 8-9-10 άρια ηταν σε πληθωρα... τωρα εχουν φυγει εξω, και την σκυταλη την εχουν παρει 5-6-7 άρια. Ακομη και στο βουκουρεστι..
δεν εχει σχεση η καταγωγη κι η προελευση μ αυτο
Αυτο που λες ισχύει,
ο λογος που ειναι πιο μπαζα σήμερα είναι οτι περπατανε κ γυμναζοντε πιο λιγο απο οτι πριν δρκα χρονια κ μεγαλωσαν με σαβουρα φαι απο φαστ φουντ, εξ ου κ μπαχοποιηθηκαν σε μεγαλο βαθμο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
δεν εχει σχεση η καταγωγη κι η προελευση μ αυτο
Μιλαμε για το στατους και το στυλ μιας γκομενας. Οπως και να το κανουμε αλλιως ειναι το επιπεδο μιας κοπελας απο την πολη, και αλλιως απο το χωριο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.104
Πόντοι
3.656
Μιλαμε για το στατους και το στυλ μιας γκομενας. Οπως και να το κανουμε αλλιως ειναι το επιπεδο μιας κοπελας απο την πολη, και αλλιως απο το χωριο.
οταν ερθει στην πολη σε τρεις τεσσεεεις μηνες ειναι ο πως κι οι αλλες
Κ βασικά τιμισοαρα ειναι μητροπολη της δυτ ρουμανιας κι ςεζονται απο αλλες πολεις κι οχι χωρια
Αν εννοεις τωρα αυτες αποβτα γυρω χωρια που δκυλευουν σε χαμηλες δλυκιες κ πανε κι ερχονται, εκει εχεις δικιο
Γενικα ομως η τιμισοαρα εχει πιο υψηλο επιπεδο απο παντου στην χωρα
Ειναι το νο2 μεταβτο βουκουρεστι
Εγω αν επεστρεφα εππαγγελμαρικα Ρουμανία εκει θα πηγαινα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
οραντεα τύπε νομιζω οχι τοσο,χαργκιτα και πιο κατω κοβασνα μεχρι τη κορονα όλο μογγολικα ακους στο ραδιοεχει και φοιτητριες τύπε ομως που δεν ειναι σοβαρές γενικά :boobies:
Σε αυτα τα μερη μπορει να βρεις καποιο σπανιο μαργαριταρι που να τα σπαει σε εμφανιση, λογω ουγκρικης καταγωγης.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ρουμανια Βουκουρεστι με couch και badoo και καμακι στο δρομο και στα μολ εβγαλα ουσια αλλα δυο πραγματα με ξενερωνασε,πρωτον η νυχτερινη ζωη που ηταν γτπ βεβαια ειχα πει και χριστουγεννα και οτι οι Ρουμανες εχουν αρχισει και γινονται βουβαλακια,εχουν αρκετα κιλακια και γενικα πρασινιζει το μαλλακι βλεπω αυτο το hipstero-styl που σημαινει οτι σε μερικα χρονια αμα συνεχισουν ετσι θα ναι για τον πουτσο τελειως η πρωτεουσα.

Επαρχια που εκατσα ενα τριημερο ειχε πιο καλα μουνετα και δουλευε και badoo,ενας φιλος μου γνωρισε μια που του μιλησε η ιδια οπως πηγαιναμε στο καστρο pale νομιζω λεγεται,δεν γαμησε αλλα μιλανε και θα την κατεβασει Ελλαδα αν σταματησει να μαλακιζεται

Εγω μεχρι και στο καστρο του pale καμακωνα παντως,θετικες ειναι οι Ρουμανες εγω δεν ειχα κανενα θεμα απλα δεν νομιζω να ξαναπαω γιατι η χωρα μου θυμισε την Ελλαδα αρχες 2000 που εσκαγε το χρημα

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Σ όλα τα Βαλκάνια υπάρχει ανάπτυξη εκτός από Ελλάδα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Μολις μπουν και αυτοι στο ευρω θα σφιξουν οι κωλοι..
Και η ιστορια επαναλαμβανεται.. :S

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Μην το θεωρείς κατι δεδομένο αυτό

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σ όλα τα Βαλκάνια υπάρχει ανάπτυξη εκτός από Ελλάδα
από το 50 ως το 2010 είχαμε μεγαλυτερη αναπτυξη από αυτους, οποτε θελουν μισο αιωνα να μας φτασουν.
ποιους ζηλευεις? ΟΛΟΙ οι βαλκανιοι εχουν χαμηλοτερο εισοδημα από τους ελληνες, απλα εμεις ειχαμ 3 αμαξια σε μια οικογενεια και 2 εξοχικα , ενώ αυτοι ειχαν ένα λαντα ή ένα γιουγκο ή ένα ντατσια.

μονο για τις γυναικες να τους ζηλευεις που αυτοι παντα ειχανε ρουμανες και σλαβες και εμεις κοντες , χοντρες, με γκρινια.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
μονο για τις γυναικες να τους ζηλευεις που αυτοι παντα ειχανε ρουμανες και σλαβες και εμεις κοντες , χοντρες, με γκρινια.
Εμεις εχουμε ποκεμον, πικατσου, χομπιτ, και τζαμπα δε χατ.
Που την εχουν δει φωτομοντελα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom