Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
Εξαρταται φιλε απο το ποσο μεγαλυτερους. Αμα εισαι χουφταλο, γιατι θα ερθει το γκομενακι μαζι σου ? Για να στα φαει λεμε. Οποτε κοιτας να χτυπησεις γκομενα αλλοδαπη αλλα κοντα στα κυβικα σου.
Σωστη παρατηρηση. Για σχετικα ανεκτες διαφορες ηθελα να πω, πχ. 35 με 20.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
Δεν αμφισβητώ αυτό που λες ότι μπορεί να έχει εκεί καταπληκτικές κοπέλες, δεν με ενδιαφέρουν όμως καλές κοπέλες από τη Ρουμανία, γιατί sorry, αλλά έχουν ελλείμματα και συμπλέγματα τα οποία δεν αντέχω με τίποτα. Εκ πείρας πολύ μεγάλης σου μιλάω.

Mπορει να το αναλυσει καποιος αυτο?

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Mπορει να το αναλυσει καποιος αυτο?

Δεν χριζει αναλυσης - ο κα8ε τελειωμενος παει 3 ταξιδια στην Ρουμανια ή μενει μερικα χρονια φοιτητης στα αστεια Πανεπιστημια της εν λογω χωρας και μετα εχει αποψη για τις Ρουμανες, τα μαμισια, το Milky way κοκ

Διαχρονικοι Ελληναρες-γαμπροι που με 10ε, κανουν...καμακι στο Fratelli

Προχωρα παρακατω

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν χριζει αναλυσης - ο κα8ε τελειωμενος παει 3 ταξιδια στην Ρουμανια ή μενει μερικα χρονια φοιτητης στα αστεια Πανεπιστημια της εν λογω χωρας και μετα εχει αποψη για τις Ρουμανες, τα μαμισια, το Milky way κοκ

Διαχρονικοι Ελληναρες-γαμπροι που με 10ε, κανουν...καμακι στο Fratelli

Προχωρα παρακατω

Μεγάλε μέσωσες γιατί ετοιμαζόμανε να πάω για σπουδες στην Ρουμανία

Αν είναι  έτσι όπως τα λεες τα πράγματα (που έτσι θα είναι γιατί εσύ δεν λές παπάρες)
Θα κάτσω να στρωθώ να μπώ ΕΜΠ, αφού σε κανά εξάμηνο σαν την Ρουμανία θα είμαστε γιατί να ξενιτεύομαι (άλλωστε εδώ έχει πλέον και τα πιο φθηνά ακίνητα)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μεγάλε μέσωσες γιατί ετοιμαζόμανε να πάω για σπουδες στην Ρουμανία

Αν είναι  έτσι όπως τα λεες τα πράγματα (που έτσι θα είναι γιατί εσύ δεν λές παπάρες)
Θα κάτσω να στρωθώ να μπώ ΕΜΠ, αφού σε κανά εξάμηνο σαν την Ρουμανία θα είμαστε γιατί να ξενιτεύομαι (άλλωστε εδώ έχει πλέον και τα πιο φθηνά ακίνητα)

Ακομη εδω ειμαστε ?

Βουρ για Ρουμανια .....  ΦΥΓΑΜΕ !!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε παιδια καθε 4 μερες καθε μηνα δηλαδη 4 Χ 12 =48 μερες το χρονο ειμαι βουκουρεστι.

Πλακα μου κανετε οτι δεν εχει ξεδοντιαρες? Να φαν και οι κοτες.. Το ξερουμε οτι εχουν θεμα με τα δοντια οι ανατολικες, οχι ολες αλλα πολλες.

οσον αφορα τις τιμες Δεν ξερω αν εχουν αλλαξει, ολοι ετσι λενε. εγω αυτες τις τιμες τις βρηκα εδω και 3 χρονια.

Ειδα κοπελες που επαιρνα να βρισκουν ρουμανο και να παντρευονται σε νεα ηλικια 24-25... ειδα κοπελες να ανοιγουν δικη τους δουλεια και η να τα σκατωνουν και να ξαναγυρνουν η να σταματουν για παντα... εχω και τη δικη μου ιστορια. γενικα μια γνωση την κατεχω.

Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα, επειδη ειμαι ξενος σιγουρα με βλεπουν ως "λαγο" να βγαλουν κανα φραγκο.

Θα συμφωνησω παρα πολυ με τον last moican οσον αφορα οτι το τελευταιο 3μηνο βγηκαν παρα πολλα νεα τεμαχια στον αγωνα.
Μακαρι να υπηρχαν αξιολογα κομματια στα 100 ευρω.. γιατι μοναχα παγωμενες επαγγελματιες του μισαωρου μπορει να πετυχει κανεις.βεβαια γινονται και θαυματα αλλα μια στο τοσο.

Οντως πανακριβα.. βεβαια παααρα πολλες στριπερς μου εχουν δωσει το τηλ τους να τις συναντησω εκτος για πηδημα με 200 το 3-4ωρο χωρις να παω
στο μαγαζι τους.αυτο καπως αντισταθμιζει τη διαφορα.

ΠΑω μεθαυριο παλι. αν γινει κατι θα γραψω..
ώπα...μισό λεπτό...
δεν ξέρω τι περιμένει ο καθένας.
αλλά εγώ ξέρω πως με πληρωμένο έρωτα δεν βρίσκεις τον έρωτα της ζωής σου όσο και νατον πληρώσεις.
επαγγελματία θα βρεις.
οπότε τα υπόλοιπα είναι ρέστα.
πάντα εδώ συζητάμε το value for money.
-τις ξεδοντιάρες τις διώχνεις (σαφώς και υπάρχουνε)
-προσπαθείς να κάνεις καλή επιλογή κατά το δυνατόν εφικτόν
-σαφώς και πας να σώσεις λεφτά. Αν από την αρχή δεν σε νοιάζει να δώσεις μια σέσουλα γιούργια, να είσαι σίγουρος πως θα σου έρθει τελικά ξεδοντιάρα και θα σου πάρει μια σέσουλα. Όσο ψιλιασμένος είσαι τόσο δυσκολότερα σε πιάνουνε κότσο.
-ξαναλέω πως είναι καλή περίπτωση το καμακοσπορ, γιατί πιάνει, ειδικά μέσα από το ίντερνετ (το αγαπάνε οι ρουμάνες το βλακοκούτι)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
Μπορει κανενας εμπειρος να μου προτεινει?

Mε βοηθησε μελος του φορουμ και βρηκα τελικα.

Αλλα μου κανει εντυπωση απο οσα προφιλ απο ρουμανες βλεπω: μα ολες, ολες για ολες καπνιζουν????
Καμια ακαπνη?

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Λοιπον αλλη μια περατζαδα απο Βουκουρεστι πρν κανα 3-4 εβδομαδες, τοτε που ειχε το πολυ το κρυο με τους -20..

Περασα παλι απο τα κλαμπακια και επιμενω πως για 3-4 ωρες τα 300-400 ευρω που ζητουν ειναι καλη τιμη.. 100 η ωρα βγαινει!
Βεβαια δεν εχει το GFE feeling που θελω αλλα μπηγνεις ωραια μουνακια και για μενα το Value for money ειναι καλο.

Λοιπον πηγαν στο μπαρακι που ειναι διπλα απο το Ιντερκοντινενταλ. Δεν μου ρχεται το ονομα τωρα. καμια 15αρια κοριτσια ενα μοσχαρι 10 μετριες και 2-3 καλες. Κλασικα ηρθα για να παρω κοπελα γινεται? ναι μου κανουν αλλα εξαρταται και απο την κοπελα

Βρηκα λοιπον μεσα εναν θησαυρο το πολυ 18 ετων κοντουλικο και ακριβως αυτο που λεμε τουμπανο ... το οποιο ειχε δε ενα πανεμορφο προσωπο. Λολιτιστικο να το πεις ? Προστυχο να το πεις ?
Σε προιδεαζε για ξεφτυλισμα.  300ευρω 3 ωρες.

Το πεθανα το πιτσιρικι και με πεθανε κι αυτο ! καταπληκτικο εκανε οτι του ελεγα ,μεχρι και καμψεις πηρε :2funny:

Ξανα ανεβαινω τωρα κοντα.. θα επανελθω

Πολλες νεες φατσες ειδα την τελευταια φορα.. βγαινουν στο κλαρι τα πορνιδια σιγα σιγα, τελος τα λεφτα και βουρ στην πουτσα

kostioan

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κυριοι μπαινω στον κοπο να σας πω κ εγω την μικρη μου αμεσα προσφατη εμπειρια απο ρουμανια-βουκουρεστι κ βασλουι,μια πολη καπου στη ρουμανικη μολδαβια
επισης ημουν κ τρεις μερες κισιναου,αλλα αυτα τα γραφω στο αρμοδιο θρεντ
κατ αρχην αν εχετε τα μυαλα του ακριβως προγραψαντα συντροφου που βρισκει λογικο το κοστος των 300-400 ευρω το 4ωρο με την τουμπανο κοντη ρουμανα του,τοτε το βουκουρεστι ειναι ο "παραδεισος" σας,αυτο το εκλεψα απο το μολδαβικο θρεντ!!
εγω πρωσοπικα κ σε στουντιο  κ στη φυλης,βρηκα με 20 εως 70ε μουναρες ρουμανες με πολυ καλο σερβις
τωρα γιατι πρεπει να ειμαι χαρουμενος στο βουκουρεστι με 400ε,αυτο δεν το συμμεριζομαι με οποια λογικη
οπως καταλαβατε μαζι με αλλους δυο συναδελφους,περασαμε 2 βραδια με υπνο στο πολυ καλο-το συνιστω-ΕΒΡΟΧΟΤΕΛ η καπως ετσι κοντα στο σταθμο
απο μουνια τιποτα καλο κ διαθεσιμο κατω απο 150ε κ βαλε,
ακολουθως πηγαμε στο βασλουι για παρουσιαση σε δυο τοπικες εταιρειες,μειναμε στο κεντρο χοτελ ρακοβα
το βραδυ ζητησαμε απο ρεσεψιονιστ παρεα,μας ειπε με 130 ευρω για 3,4 ωρες απο μια κοπελλα ο ενας
καλο μας φανηκε
μετα απο 30 λεπτα ηρθαν 2,η μια καλη αλλα τσιγκανοφαιρνε πολυ η αλλη κοντη ,τουμπανο,τη διωξαμε
της προτειναμε 200ε κ για τους δυο
δεχτηκε
εμεινε 2 ωρες μας εκανε καλες πιπες κ γ...,ψυχρα βεβαια μας ελεγε κ στα αγγλικα"ντου γιου φινις" αλλα καλη ηταν σε σχεση με οτι -δεν-βρηκαμε στο βουκουρεστι
τη δευτερη νυχτα ζητησαμε παλι απο τον ρεσεψιονιστ ,αλλα αλλες δεν ειχε,οποτε ο συναδελφος που την πρωτη νυχτα δεν συμμετειχε πηρε παλι αυτη με 130ε κ εμεινε σχετικα ευχαρηστημενος
τιποτα αλλο δεν επαιζε,καμακι εξω ουτε καν ειδαμε να μας κοιταει η οπιαδηποτε,ηλικια μας απο 40 εω; 45,ουτε χοντροι ουτε καραφλοι ουτε κ σακης-ρουβας- βεβαια

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έχει και instant μεσσεντζερ! Έχω γαμίσει ουκ λίγες φορές από κει ρουμανάκια που έρχονται για παραθερισμό ελλαδα! :grin:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μας ανεβαζεις με αυτα που λες!

Δεν είναι θέμα ανεβάσματος.. Λίγο χρήμα, λίγο εμφάνιση λίγο χρόνο  και λίγο μπλα μπλα να έχεις τσιμπάς άνετα κάποια..  Δες επίσεις στην εύρεση σε διάφορες που είναι ήδη ελλάδα... Μπορεί να πετύχεις και στριπτιζούδες και τανες και απλές φοιτήτριες..

:grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
Δεν είναι θέμα ανεβάσματος.. Λίγο χρήμα, λίγο εμφάνιση λίγο χρόνο  και λίγο μπλα μπλα να έχεις τσιμπάς άνετα κάποια..  Δες επίσεις στην εύρεση σε διάφορες που είναι ήδη ελλάδα... Μπορεί να πετύχεις και στριπτιζούδες και τανες και απλές φοιτήτριες..

Πιστευω οτι πεφτει πολυ το επιπεδο αν κανω αναζητηση απο ελλαδα, διοτι γενικα οι ρουμανες μετρανε και θα τις την εχουν πεσει χιλιαδες υποψηφιοι ελληναρες...
ενω οι ρουμανες στη ρουμανια δεν θα εχουν τοσο αντρικο ανταγωνισμο, κανω λαθος;

ti_me_les_twra

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα κι απο μενα...
Εχω διαβασει αρκετες απο τις ιστοριες σας,με καποιεσ συμφωνω με καποιες αλλες οχι...δεν εχει σημασια.
Για τον φίλο που ζήτησε site καλα είναι τα:
δουλεύω ρουμανία εδω και 7 μήνες ρουμανια...πρέπει να ψάξεις πολυ για φθηνή και καλη πουτάνα.
Εγώ έχω κάποια τηλ απο Ploiesti με 100-200 ΡΟΝ.
Βουκουρέστι απο αυτα τα site εχω βρει καποιες δεν τις πηρα αλλα ζητουσαν 300-400 ΡΟΝ.
τα lady-d ειναι πολυ μουφα...εχουν φοβερα μουνια αλλα πανακριβα...(80 ευρο εισοδο μετα αλλα 80 για να σου πουν ποσα θελουν να γαμηθουν) αστα να πανε με λιγα λογια...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

ψαχνουν σεναριογραφους στο Hollywood - δεν κανεις αιτηση;

ειπαμε να βοη8αμε - οχι να γραφουμε οτι μας κατεβει.....

φιλικα...παντα ;)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

αλλος με τα στερεοτυπα....

ειμαι Ρουμανια αρκετα χρονια - οχι σαν φοιτητης

μην κρινεις απ αυτες που ερχονται Ελλαδα....κατω απο συγκεκριμενη λογικη (και με συγκεκριμενο στοχο/etc)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom