Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Eιχα παει και εγω τριημερο βουκουρεστι πριν 20 μερες.ιδιες τιμες με ελλαδα περιπου οι τανες.ξενερωσαμε και τις γραψαμε

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οτι παρεις 100. Το καλυτερο value for money ειναι στην πιατσα του Hilton. 3-4 ωρες με αυτα τα λεφτα. Επισης με 120/ωρα eelvira90@yahoo.com. Δεν δοκιμασα. Απο δωρεαν δεν εκατσε τιποτα αλλα δεν κυκλοφορησα πολυ. μονο κατι φοιτητριες & καθημερινα εργαζομενα κοριτσια του 1,65 υψους κανανε παιχνιδι .

Για εμενα τσαμπα κοπος...

Στη πιατσα του Χιλτον?  Δηλαδη?

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι να παω ξανα Βουκουρεστι και δεν ξερω που να μηνω, απο πλευρας ξενοδοχειου αυτη την φορα.  Οποτε εχω παει εχω μηνει στο Μαριοτ ξανα και ξανα και δεν ερχοταν καμια εκει, εκτος απο μερικες εξαιρεσεις. Τι λετε να κανω? ΜΟυ λενε οτι το Ραντισον ειναι ΟΚ για τανες, ειναι φιλικο, τι λετε?

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ειναι να παω ξανα Βουκουρεστι και δεν ξερω που να μηνω, απο πλευρας ξενοδοχειου αυτη την φορα.  Οποτε εχω παει εχω μηνει στο Μαριοτ ξανα και ξανα και δεν ερχοταν καμια εκει, εκτος απο μερικες εξαιρεσεις. Τι λετε να κανω? ΜΟυ λενε οτι το Ραντισον ειναι ΟΚ για τανες, ειναι φιλικο, τι λετε?

Εχω μεινει 10 φορες μαριοτ και ποτε δεν ειχα θεμα, αλλα παντα επαιρνα κοπελα που στεκοταν.. καλοντυμενη κλπ... και εννοειται βραδυ.

Τωρα αν θες να  μπασεις μεσα πρεζακια και γενικα τις πουτανες που εχουν διαφοροι τσιγγανοι για 50 ευρω, ε φιλε στο ξενοδοχειο μενουν και σοβαροι ανθρωποι,οικογενειες και δεν γινεται να αφηνουν τετοιο επιπεδο να παταει τα ακριβα χαλια τους :2funny:.
Πηγαινε εξω, διαλεξε ποια θες και πηγαινετε μαζι μεσα. διαλεξε απο σεξυ κλαμπ οχι απ το δρομο. ελεος δινεις 200 ευρω για δωματιο και τσιγκουνευεσαι εκει που θα βαλεις το πουλι σου ?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Έχω μείνει και εγώ αρκετές φορές στο Marriott και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο να βάλω κοπέλα μέσα. Στις αρχές όταν πήγαινα μου το είχαν συστήσει και οι κοπέλες, ότι δηλαδή δεν έχουν ποτέ προβλήματα με αυτό το ξενοδοχείο.

Αντίθετα, στο Hotel Βουκουρέστ, δεν είχαν βάλει το κορίτσι μέσα. Το έχω πει σε πολύ παλιό μου ποστ.

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εχω μεινει 10 φορες μαριοτ και ποτε δεν ειχα θεμα, αλλα παντα επαιρνα κοπελα που στεκοταν.. καλοντυμενη κλπ... και εννοειται βραδυ.

Τωρα αν θες να  μπασεις μεσα πρεζακια και γενικα τις πουτανες που εχουν διαφοροι τσιγγανοι για 50 ευρω, ε φιλε στο ξενοδοχειο μενουν και σοβαροι ανθρωποι,οικογενειες και δεν γινεται να αφηνουν τετοιο επιπεδο να παταει τα ακριβα χαλια τους :2funny:.
Πηγαινε εξω, διαλεξε ποια θες και πηγαινετε μαζι μεσα. διαλεξε απο σεξυ κλαμπ οχι απ το δρομο. ελεος δινεις 200 ευρω για δωματιο και τσιγκουνευεσαι εκει που θα βαλεις το πουλι σου ?

Οχι φιλε δεν πηρα τσιγγανες.  Απο εδω π.χ. δεν ερχοταν καμια

Και δεν ειναι μονο αυτο το σαιτ ειναι κι αλλα που ειπαν οχι στο Μαριοτ και στο Ιντερκοντινενταλ.

Εσυ απο που επερνες και ερχοντουσαν?

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έχω μείνει και εγώ αρκετές φορές στο Marriott και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο να βάλω κοπέλα μέσα. Στις αρχές όταν πήγαινα μου το είχαν συστήσει και οι κοπέλες, ότι δηλαδή δεν έχουν ποτέ προβλήματα με αυτό το ξενοδοχείο.

Αντίθετα, στο Hotel Βουκουρέστ, δεν είχαν βάλει το κορίτσι μέσα. Το έχω πει σε πολύ παλιό μου ποστ.

Μηπως αλλαξαν τα πραγματα προσφατα?  Ποσο παλια δεν ειχες προβλημα?  Εγω μιλαω για τους τελευταιους μηνες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτή τη φορά πάντως επέλεξα να μείνω στο Howard Johnson. Δεν ξέρω τι παίζει, θα σας πω μόλις φτάσω.
Και επίσης δεν ξέρω αν έχει σημασία το αν έχεις δωμάτιο δίκλινο ή μονό.
εγώ για παν ενδεχόμενο κλείνω πάντα δίκλινο.
Ελπίζω να έρχονται κοπ΄λες.
Πάντως για να λέμε και του στραβύ το δίκιο, όταν βλέπουν πως κάποιος μένει σε καλό ξενοδοχείο, αμέσως ανεβάζουνε και την τιμή. Γιαυτό πρωτα τους λέω να μου πούνε την τιμή για ξενοδοχείο και μετά τους λέω πού είμαι.

με τα φεγγάρια τους πάντως είναι πάντα.

technicker

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και το casakapsa στο βουκουρεστι ειναι ενδιαφερον το ειχα επισκεφτει πριν 1 χρονο.Σου φερνουν τα γκομενακια σε 5' και αν δεν το γουσταρεις σου φερνουν ολες τις πουτανες που πεζουν στο βουκουρεστι,μπορεις  να πας και στο ladydee(κολομπαρο) τοτε που ειχα παει πεζανε ωραια κοματια,εχει και ρουμανες που μιλανε ελληνικα.Και μην ξεχασεισ να περασεις απο το private(πολυτελειας κολομπαρο)το εχει ο ΜΟΥΤΟΥ(ποδοσφαιριστης)

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και το casakapsa στο βουκουρεστι ειναι ενδιαφερον το ειχα επισκεφτει πριν 1 χρονο.Σου φερνουν τα γκομενακια σε 5' και αν δεν το γουσταρεις σου φερνουν ολες τις πουτανες που πεζουν στο βουκουρεστι,μπορεις  να πας και στο ladydee(κολομπαρο) τοτε που ειχα παει πεζανε ωραια κοματια,εχει και ρουμανες που μιλανε ελληνικα.Και μην ξεχασεισ να περασεις απο το private(πολυτελειας κολομπαρο)το εχει ο ΜΟΥΤΟΥ(ποδοσφαιριστης)

To casakapsa ειναι ξενοδοχειο?

Τα κολωμπαρα ladydee και private ειναι κοντα στο Radison μηπως?  Η διευθηνση του ραντισον ειναι:

Calea Victoriei Street 63 - 81
Sector 1
Bucharest 010065

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μοϊκανέ περιμένουμε report μόλις γυρίσεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μοϊκανέ περιμένουμε report μόλις γυρίσεις.
φυσικά
σήμερα θα είμαι Τιμισοαρα, οπότε ίσως να μπορέσω να γράψω και κάτι από εκεί.
αν και από ίντερνετ, για Τιμισοάρα είναι περιορισμένες οι επιλογές

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Είδα σε κάποια προηγούμενα posts ότι δεν επιτρέπουν να περάσεις με κορίτσι στο ξενοδοχείο. Θα ήθελα από περιέργεια να μάθω από κάποιον πόσο καιρό έχει που ιχύει αυτό. Έγω πήγαινα Ρουμανία, Βουκουρέστι και Ιάσιο κυρίως από το 1993 μέχρι και το 2004 οπώτε και έζησα πολλές αλλαγές στον τόπο. Κάτι τέτοιο όμως δεν το είχα ζήσει, το να μην επιτρέπουν να περάσεις με κορίτσια. Τα ξενοδοχεία μάλιστα σου πρότειναν αν θες τίποτα κορίτσια, και δεν μηλάω για γαμιστρώνες αλλά για κανονικά ξενοδοχεία. Η πρόταση γινόταν συνήθως με λίγο συνομωτικό τρόπο και καλά κρυφά από κάποιο υπάλληλο του ξενοδοχείου. Δεν θα μιλήσω για τη δεκαετία του '90 που οι τιμές ήταν πολύ χαμηλές αλλά το 2004 που πήγα τελεφταία φορά η ολονυκτία (6 ώρίτσες με κάποια αγγελικη τσιγγανα) κόστιζε γύρω στα 300€ εκεί που έμενα τις περισσότερες φορές (Hotel Horizont Iasi). Τώρα αυτό που ακούω ότι δεν επιτρέπουν κορίτσια μέσα με αφήνει λίγο μαλάκα αλλά με βάζει και στην υποψία ότι αυτό που συνέβαινε δεν έχει σταματήσει και ότι με τον τρόπο τους θέλουν να πασάρουν τα δικά τους τεμάχεια και γι αυτό ρίχνουν πόρτα στα εκτός. Αρκεί να ξέρεις πως θα το δουλέψεις το θέμα αν έρθεις σε αυτό το σημείο. Έτσι λέω, ίσως να κάνω και λάθος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπόν, νεότερα από Βουκουρέστι όπως είχα υποσχεθεί.
Καταρχάς οι τιμές έχουνε ανέβει ελαφρώς και φυσικά ανεβαίνουνε ακόμα περισσότερο αν έρθουνε στο ξενοδοχείο και ακόμα περισσότερο αν τους πεις καλό ξενοδοχείο.
Δεύτερον εχθές έφαγα μεγάλη ήττα που για αρκετή ώρα δεν ερχότανε κοπέλα στο ξενοδοχείο ή ζητούσε με τη μία κατοστάρικο στο νερό. Για μένα δεν παίζει αυτό - τόσα δίνουμε και στην Ελλάδα, ποια η διαφορά μη χέσω;

Κάποια στιγμή πετυχαίνω από εγγελία από το σάιτ που έχω ξαναπεί δίδυμο με κατοστάρικο στο ξενοδοχείο. Με κορακίστικα αλαμπουρνέζικα μου είπανε πως θα έρθουνε στο δωμάτιο κατευθείαν.
μετά να κατέβω κάτω στη ρεσεψιόν να τις βρω. Εγώ βγήκα έξω να τις συναντήσω οπότε πήρα και τη γλύκα μέσα στο κρύο...
Απλώς αίσχος. Η μία πρέπει να είχε πάρει σύνταξη, χαλασμένα δόντια και γενικώς ένα χάλι. Η άλλη νεότερη, βλεπότανε...αλλά μέχρι εκεί.
Στο διώξιμο (που δεν το καταλάβαιναν κι όλας) μου ζητούσανε 100 ρον για ταξί. Πήρανε τα τρία μου και σε καλό δρόμο.

Το ευτυχές που ως αγαπούλης καλός είχα κονέ με κοπέλα κανονική και μετά τα ποτάκια έπαιξε φάση...
αλλά μου έμεινε απωθημένο.
Σήμερα είδα πολλές κοπελίτσες θεές να έρχονται στο ξενοδοχείο, σίγουρα του κατοστάρικου και πάνω. περνούσανε ανενόχλητες, λογαριασμό δεν έδιναν. και νομίζω πως είδα και καναδυό και στο μπαράκι, εκτός κι αν είναι οι θυληκοί θαμώνες του ξενοδοχείου τόσο καλά κομμάτια.

Για Τιμισοάρα η πιο φτηνή που βρήκα ήταν 70 γιούργια και όταν την πήρα τηλέφωνο μου βγήκε ένας άντρας που δεν καταλάβαινε την τύφλα του. Το σύνηθες είναι 100ρικο και είναι πολύ συγκεκριμένες αυτές που βρίσκεις στο Ίντερνετ. Όμως στο ΝΗ υπάρχει ένας μάγκας σερβιτόρος που σου φέρνει κομμάτια καλά, αλλά και αυτά του κατοστάρικου...

κοινώς ... γδυθείτε ... με την κακή έννοια

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μοϊκανέ, τα καλά κομμάτια ήθελαν κατοστάρικο και πριν 10 χρόνια που πήγαινα.
Μου φαίνονται πολύ λίγα για το 2010.
Πιστεύω ότι πλέον καλό μουνί στο ξενοδοχείο με λιγότερα από 150 δεν βρίσκεις. Και τα 200 πολύ πιθανά.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Έτσι όπως τα λες είναι Nearxe....
Μοϊκανέ, τα καλά κομμάτια ήθελαν κατοστάρικο και πριν 10 χρόνια που πήγαινα.
Μου φαίνονται πολύ λίγα για το 2010.
Πιστεύω ότι πλέον καλό μουνί στο ξενοδοχείο με λιγότερα από 150 δεν βρίσκεις. Και τα 200 πολύ πιθανά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έτσι όπως τα λες είναι Nearxe....
κάνετε λάθος και οι δύο.
έρχονατι καλά κομμάτια και με λιγότερα.
μέχρι πριν από 2 μήνες που ξαναήμουνα δηλαδή εκεί.
Αλλά στα ξενοδοχεία αυτά ΔΕΝ έρχονται με λιγότερα. Η καλύτερη τιμή που βρήκα ήταν 300 ρον.
δηλαδή 75 γιούργια.

Εξακολουθεί όμως κατεμέ η καλύτερη λύση να είναι απαρταμέντε και να πάρεις από anuntul
μια άλλη καλή λύση για μένα είναι να μείνεις στο ξενοδοχείο Ambassador στη Magheru, που είναι 3 λεπτά απόσταση από την Piata Romana και πάνω στη Magheru έχει αρκετά μασατζίδικα και σπίτια, οπότε περπατώντας φτάνεις εύκολα στο στόχο.
Επίσης, έξω από το Howard Johnson μετά τις 11 συνήθως είναι σταθμευμένα ταξί που με κατοστάρικο σου φέρνουνε κοπέλα στο ξενοδοχείο χωρίς πρόβλημα.

Ξαναλέω, πως για μένα, έχοντας εμπειρία τα τελευταία 4 χρόνια από Βουκουρέστι, δεν αξίζει να πάρεις με κατοστάρικο. Γιατί τόσα δίνεις και στην Αθήνα. Άρα αν σκοπός σου είναι σεξοτουρισμός στο Βουκουρέστι, δεν είναι "ευκαιρία". Κάνεις το ίδιο στην Αθήνα χωρίς να ταλαιπωρείσαι μιλώντας με ανθρώπους που δεν ξέρεις τη γλώσσα.
Έτσι όμως το βλέπω εγώ, άλλος μπορεί να έχει άλλη άποψη. Γιαυτό και δίνω και όλες τις ίνφο πώς να βρει κάποιος κοπέλα.

By the way, στο Ambassador υπάρχει και μία που είναι κάθε βράδυ στο λόββυ (κατά τις 11 και μετά), η οποία έρχεται πάνω μαζί σου με 300 ρον. Δεν είναι η θεά, αλλά ήμουνα στο τσακ να της πω να ανέβει...έχει....καλή προσέγγιση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom