Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
tomcat00 τι ειναι αυτα????? συμφωνειs με τον Red? προσεξε μιν χαρακτιριστειs κλωνοs του, απο τον Αβερελ του σιτε  :s&m_2: :2funny: :2funny: :2funny:

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και για να αποδιδουμε τα του καισαρα στον καιρασα, δεν μου λεs Red, εσυ που τιν λεs τοσο στιs ρουμανεs, μηπωs εισαι με ρουμανοφωνη τωρα τελευταια? και μηπωs ειναι απο τιν πολη (οχι απο χωριο), & μηπωs δεν σου ζητισε τιποτα εκτοs απο σεξ & αγαπη?  :think: :think: :think: :s&m_1:

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ....ΜΠΡΑΒΟ,αυτο δεν το ειχαμε σκεφτει
παω τωρα να βγαλω καρτες με ρουμανικο κινητο!!!πως το λενε το κινητο στα ρουμανικα?
ασε που δεν ξεραμε που να τις βρουμε τις διαθεσιμες κ περιμεναμε στη GARA DE NORD ΝΑ ΜΑς ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ
Ε,ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ,τι μεγα λαυος καναμε...
multumim frumos,esti unbaiat de nota 10 si mai mult
de acum in colo asa facem
inca o dta va multumim din suflet baiatule,ne ai descis oci,sa traisesti,sarut mainile κλπ
μηπως κανεις κ παρεα με τον AQ7??αυτο το plus,εμεισ δεν τοχουμε
cu mare stima,multumim inca o data
τα βλεπεις tomcat???διαβασε κ λιγο....

Nici o problema . Sunteti de experti.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Nici o problema . Sunteti de experti.
pilotenie θες  κ λιγο διαβασμα στα ρουμανικα!!!
η "sunteti experti" αν αναφερεσαι σε πολλους
H "sunteti expert" αν χρησημοοειεις πλυθηντικο ευγενειας,
"sunteti de experti" ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ....
πλακα κανουμε,μην τα παιρνεις κ σοβαρα,παντως αυτο με τις καρτες ηταν ,σορρυ,το ανεκδοτο του μηνα..
φιλικα

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
και για να αποδιδουμε τα του καισαρα στον καιρασα, δεν μου λεs Red, εσυ που τιν λεs τοσο στιs ρουμανεs, μηπωs εισαι με ρουμανοφωνη τωρα τελευταια? και μηπωs ειναι απο τιν πολη (οχι απο χωριο), & μηπωs δεν σου ζητισε τιποτα εκτοs απο σεξ & αγαπη?  :think: :think: :think: :s&m_1:
ρε "παλιοκλωνε" τα βαζεις τωρα κ με το "δασκαλο"?????
η ρουμανοφωνη ειναι στη μολδαβια ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ,κι ελπιζει,απο τα ποιηματα ποθ λεω ,ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗς ΤΟΥς "ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥς" ΑΛΛΟΔΑΠΟΥς ΕΠΕΝΔΥΤΕς,οπως κ ξερει οτι ειναι το συστημα
μεχρι τοτε .τη γαμαω ΚΑΙ ΕΓΩ,,,,μετα ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ!!!

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
pilotenie θες  κ λιγο διαβασμα στα ρουμανικα!!!
η "sunteti experti" αν αναφερεσαι σε πολλους
H "sunteti expert" αν χρησημοοειεις πλυθηντικο ευγενειας,
"sunteti de experti" ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ....
πλακα κανουμε,μην τα παιρνεις κ σοβαρα,παντως αυτο με τις καρτες ηταν ,σορρυ,το ανεκδοτο του μηνα..
φιλικα

Κοίτα φίλε μου, καθοτι αυτοδίδακτος, στο γράψιμο βασικά δεν τα πάω καλά. Φέτος κλείνω 15 χρονάκια πέρα δώθε.....κάτι έχει μάθει και ο παππούς....

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Κοίτα φίλε μου, καθοτι αυτοδίδακτος, στο γράψιμο βασικά δεν τα πάω καλά. Φέτος κλείνω 15 χρονάκια πέρα δώθε.....κάτι έχει μάθει και ο παππούς....
ΕΓΩ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΕ ΕΙΧΑ,ΣΟΡΡΥ-καλο ειναι αυτο βεβαια,να σε παιρνουν για φοιτητη,μακαρι να με παιρναν κ μενα.... :grin: :grin: :grin: :grin:
αλλα ρε θηριο 15 χρονια εχεις κ λες τετοια?με καρτες στο πασκουσι κλπ?μαλλον μας δουλευεις η θες να "ριχνεις νερο στο μυλο να γινεται τζερτζελες" :grin: :grin: :grin: :grin:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
tomcat00 τι ειναι αυτα????? συμφωνειs με τον Red? προσεξε μιν χαρακτιριστειs κλωνοs του, απο τον Αβερελ του σιτε   :s&m_2: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

μπορει να μην συμφωνω 100%, αλλα καλα κανει και 'βαραει'....εχουμε 'γεμισει' γαμπρους κ λοιπους...αναξιοπα8ουντες στο Βουκου π με ενα leasing και ενα 3αρι στην Unirii νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απ τα....ιδια  :2funny:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ρε "παλιοκλωνε" τα βαζεις τωρα κ με το "δασκαλο"?????
η ρουμανοφωνη ειναι στη μολδαβια ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ,κι ελπιζει,απο τα ποιηματα ποθ λεω ,ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗς ΤΟΥς "ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥς" ΑΛΛΟΔΑΠΟΥς ΕΠΕΝΔΥΤΕς,οπως κ ξερει οτι ειναι το συστημα
μεχρι τοτε .τη γαμαω ΚΑΙ ΕΓΩ,,,,μετα ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ!!!

:2funny: :2funny: :2funny:  χαλας την πιατσα

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΕΓΩ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΕ ΕΙΧΑ,ΣΟΡΡΥ-καλο ειναι αυτο βεβαια,να σε παιρνουν για φοιτητη,μακαρι να με παιρναν κ μενα.... :grin: :grin: :grin: :grin:
αλλα ρε θηριο 15 χρονια εχεις κ λες τετοια?με καρτες στο πασκουσι κλπ?μαλλον μας δουλευεις η θες να "ριχνεις νερο στο μυλο να γινεται τζερτζελες" :grin: :grin: :grin: :grin:

Δηλαδή τι θες να σου πω τώρα, πελάτης του Vox Maris και του Black & White είμουνα τις καλές εποχές...άσε που έφαγα και cheesberger όταν άνοιξε το MC Donalds to 96 (αν θυμάμαι καλα..)
Κατα τα άλλα, χαμός στο palatul Elizabeta (Που τότε ηταν ξενοδοχειο...), τι τα θυμάμαι τώρα και τσαντίζομαι..

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδή τι θες να σου πω τώρα, πελάτης του Vox Maris και του Black & White είμουνα τις καλές εποχές...άσε που έφαγα και cheesberger όταν άνοιξε το MC Donalds to 96 (αν θυμάμαι καλα..)
Κατα τα άλλα, χαμός στο palatul Elizabeta (Που τότε ηταν ξενοδοχειο...), τι τα θυμάμαι τώρα και τσαντίζομαι..
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ
ΑΦΡΟΥς ΒΓΑΖΩ ΜΟΝΟ!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
τοχω γραψει κι αλλου
τετοιες κολαρες-κυριολεκτω- κ ετσι με το κιλο κ σχετικα φτηνα,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΝ,κοντα μας τουλαχιστον,οχι 18 ωρες στο αεροπλανο

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δεν sto παιζω παλιος αλλα ,σαν τουριστας κ φιλος φοιτητων της εποχης προλαβα ανοιγμα spring-time στην piata victoria, kai disco "le baron"!!!!! :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Eπειδη δεν εχω ορεξη να γραφω κατεβατα και παλι, επειδη αναφερθηκε και παλι το ονομα μου, θα πω τα εξης, ο καθενας ζει την καθημερινοτητα του και δεν γινεται να ζουμε ακριβως το ιδιο. Και κατι αλλο για ....τις 'καταστασεις που συνηθως κανω εξω'.. Κατα 99% πληρωνω μονο το ποτο μου, πλην γιορτων και γενεθλιων μου. Για να μην παρεξηγουμαστε. Και οπως ειπε και ο Δημητρης, η ιδιοκατοικηση παιζει κι αυτη το ρολο της. Και δεν μιλαμε για Militari ή τπτ Jilava. Oπως παιζει και σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Eπειδη δεν εχω ορεξη να γραφω κατεβατα και παλι, επειδη αναφερθηκε και παλι το ονομα μου, θα πω τα εξης, ο καθενας ζει την καθημερινοτητα του και δεν γινεται να ζουμε ακριβως το ιδιο. Και κατι αλλο για ....τις 'καταστασεις που συνηθως κανω εξω'.. Κατα 99% πληρωνω μονο το ποτο μου, πλην γιορτων και γενεθλιων μου. Για να μην παρεξηγουμαστε. Και οπως ειπε και ο Δημητρης, η ιδιοκατοικηση παιζει κι αυτη το ρολο της. Και δεν μιλαμε για Militari ή τπτ Jilava. Oπως παιζει και σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου.
επειδη εγω σε ανεφερα αγαπητε κ καθ ολα συμπαθη,δεν το εκανα για να σε θιξω
λιγη πλακα βεβαια εκανα,αλλα οχι κατι χοντρο νομιζω...
τα ποστ σου παντως,δεν ξερω αν ισχυουν για εσενα,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,αλλα εισαι ο μονος που ζει κ περιγραφει τετοιες καταστασεις,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ Κ ΗΜΙ-ΣΧΕΤΙΚΟΙ,τα ακριβως αντιθετα βιωνουν,,,,
ελπιζω να μην παρεξηγηθεις αλλα αυτα ,χωρις παντα να θελω να σε θιξω πιστευω κ γι αυτο,κατα καιρους και τα αναφερω για την - KΑΙ  ISXYOYN ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΛΥΤΗ,κατα τη γνωμη μου,πλειοψηφια ξενων στο βουκουρεστι,K ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥς ΑΠ ΟΛΕς ΤΙς ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕς Κ ΠΟΛΕΙς.....
ΑΥΤΑ,ακομα κ το τελευταιο,οτι δηλ βγαινεις με μουναρα η μετρια ρουμανα κι αυτη πληρωνει τα ποτα κ το φαγητο της,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ,και ποτε απο κανενα αλλον ουτε ακουσει κ φυσικα ουτε ταχω δει!!!
φιλικα
RED

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
επειδη εγω σε ανεφερα αγαπητε κ καθ ολα συμπαθη,δεν το εκανα για να σε θιξω
λιγη πλακα βεβαια εκανα,αλλα οχι κατι χοντρο νομιζω...
τα ποστ σου παντως,δεν ξερω αν ισχυουν για εσενα,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,αλλα εισαι ο μονος που ζει κ περιγραφει τετοιες καταστασεις,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ Κ ΗΜΙ-ΣΧΕΤΙΚΟΙ,τα ακριβως αντιθετα βιωνουν,,,,
ελπιζω να μην παρεξηγηθεις αλλα αυτα ,χωρις παντα να θελω να σε θιξω πιστευω κ γι αυτο,κατα καιρους και τα αναφερω για την - KΑΙ  ISXYOYN ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΛΥΤΗ,κατα τη γνωμη μου,πλειοψηφια ξενων στο βουκουρεστι,K ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥς ΑΠ ΟΛΕς ΤΙς ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕς Κ ΠΟΛΕΙς.....
ΑΥΤΑ,ακομα κ το τελευταιο,οτι δηλ βγαινεις με μουναρα η μετρια ρουμανα κι αυτη πληρωνει τα ποτα κ το φαγητο της,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ,και ποτε απο κανενα αλλον ουτε ακουσει κ φυσικα ουτε ταχω δει!!!
φιλικα
RED

@red: σε βλεπω για....MythBusters - The Romanian edition  :2funny: :2funny: :2funny:

ηταν π ηταν στραβο το κλιμα, λογω lay offs etc, εχουν αρχισει να φευγουν κ αυτες π δεν πηγαιναν προς....Babylon μερια για πιο legit καταστασεις...πριν μια βδομαδα το μεγαλυτερο mall του Dubai 'τσιμπησε' 25 κοριτσακια για κλειστο συμβολαιο ενος χρονου...μαλλον 8α χρειαστω τους χαρτες που εχεις απο Ουκραινα μερια  :2funny: :2funny: :2funny:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
περασαμε και απο ρουμανια :grin:

Συνημμένα

• SDC10580.JPG
    SDC10580.JPG
    137,6 KB · Εμφανίσεις: 46

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
@red: σε βλεπω για....MythBusters - The Romanian edition   :2funny: :2funny: :2funny:

ηταν π ηταν στραβο το κλιμα, λογω lay offs etc, εχουν αρχισει να φευγουν κ αυτες π δεν πηγαιναν προς....Babylon μερια για πιο legit καταστασεις...πριν μια βδομαδα το μεγαλυτερο mall του Dubai 'τσιμπησε' 25 κοριτσακια για κλειστο συμβολαιο ενος χρονου...μαλλον 8α χρειαστω τους χαρτες που εχεις απο Ουκραινα μερια  :2funny: :2funny: :2funny:
α οι αραβες τα βρισκουν με αυτες-εκτος συνορων παντα..εντος "τρωνε" κ πιο πολυ "ξυλο" απο ευρωπαιους-γιατι ειναι χειροτεροι απο  δαυτες κ εχουν κ την απειρη "γυφτο"υπομονη που απαιτειται
ουκρανια ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙς......ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΕΣΕΙς εχεις απο 10-1010 πιθανοτητες να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: παραπανω απο οπου στη ρουμανια... :rockon: :rockon: :rockon:

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

φιλε, μπορω να δεχτω οτιδηποτε μου πειs για τιs ρουμανεs, δεν ειμαι αρνητικοs μαζι τουs, αλλα οτι βγαινειs εξω με ρουμανα, & δεν τιs πληρωνειs τα ποτα, φαγητα κτλ,  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: δεν υπαρχει ουτε 1 περιπτωση στα 23 εκατομυρια, & αs εχειs σπιτι μαζι με τον Basescu, φιλικα για να μην αυτο-παραμηθιαζομαστε 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom