+100
Για τον συναγωνιστη που σωνει και καλα 8ελει 'γραφεια', τανες κλπ.....μενω Ρουμανια, ειμαι κατασκευαστης κ αρα δεν εχω προβλημα να πληρωσω το νιμου -8α συμφωνησω με τον Lastmoican , και βεβεαια 8α διαφωνισω με τον κα8ε πικραμενο που δεν γαμαει στην Ελλαδα κ νομιζει οτι η Ρουμανια του 09 ειναι πιο ευκολη....ισως σε χωρια που δεν εχει ρευμα ;)
Στο δια ταυτα, βγες εξω και παιξε μπαλα. Σε ολα τα mainstream clubs γινεται παιχνιδι (Office, La Gaga, Fratellis, etc)
Μια συμβουλη μονο...το οτι εισαι Ελληνας δεν σημαινει, σχεδον, τπτ πλεον. Παιζε μπαλα σωστα κ οι κοποι σου, μαλλον, 8α ανταμειφ8ουν
"tomkat" σορρυ αλλα απο προηγουμενα ποστ σου σε ειχα συγκαταλεξει στους μη "αρτσι μπουρτσι κ λουλας",γι αυτο κ θα σε σχολιασω,αυτο δειχνει την εκτιμηση μου ,γιατι παροτι διαβαζω τα ποστ των τουριστων,δεν μπορω να σχολιασω,πρεπει να γραφω κανα τετραημερο κ παλι στον κοσμο τους θα παραμερινουν
εχεις αρχισει κ μου θυμιζεις τον κατα ολα συμπεθεστατο,ΑΛΛΑ VIRTUAL-REALITY AQ7,δηλ
1.τι μπαλλα θα παιξει στα χωρια??χειροτερα κ πολυ δυσκολοτερα- κ βαζω κ στοιχημα- ειναι απο μεγαλες πολεις,ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑΝαι ΔΗΛΑΔΗ? ΑΠΟ ΤΟ "ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ"?ε σε επιπεδο προσδοκιων απλα,κ του "φατε ματια ψαρια" -λιθρινια- κ η "πουλα",ψαρια κατεψυγμενα κ κοτσομουρα μαροκου...-ανω των 30 κ ψοφιες δηλαδη-
2.εσυ το πιστευεις δηλ οτι με "σωστα κ τιμια" αγγλικα ,γινεται "σεφτες" κ δη ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ
ΣΕ ρουμανα,εστω καλουτσικη?εγω τα θαυματα τα γνωριζω ωε τα 7 θαυματα κι αυτο θα ειναι το ογδοο κ δη στο βουκουρεστι
ΟΥΤΕ Κ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ,εκτος απο πολυ μεγαλα θυματα super high spenders κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜεΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, αλλα πολυ φτιαγμενες-στολισμενες γκομενες
ολοι εχουν καμμια μετρια κ κατω,αλλα "καλο κοριτσι" σου λεει,λες κ πηγε ρουμανια να βρει το καλο κοριτσι,εγω κ οσοι ξερω για ΜΟΥΝΑΡΕΣ Η ΚΑΒΛΙΑΡΕΣ πηγαμε,αυτοι πηγαν για καλο κοριτσι η αλλιως 'οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"
παλια εγραφες ,αρκετα παραπλησια στην πραγματικοτητα,τωρα μαλλον "σε παρεσυρε το ρεμα",σορρυ
κι επειδη δηλωνεις κ κατασκευαστης βεληνεκους καπως μεγαλου,πες μου στο χωρο σου,ενας πολυ εμφανισημος ετων κατω των 50 με cayene του κουτιου,ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΑΠΤΑΙΣΤΑ,μηπως ο "σεφτες του ειναι "ΜΗΔΕΝ",σε μετριου βεληνεκους κ κατω των 30 γυναικες,μεχρι που εκανε "εισαγωγη" απο μολντοβα μια γυναικα ,επισης μετρια κ αυτη???
κ δεν ειναι κ κανας μαλακας σιγουρα
επισης νεαρος σωματωδης, μικροκατασκευαστης αυτος,αλλα "φωρτομενος" και με Χ5,ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Κ ΛΟΙΠΑρουμανικα απταιστα κ γνωριμιες-πρωην φοιτητης κιολας-,κοβει βολτες με κατι κατω του 165,ημιμελαμψες, κ αυτες μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου αν 5ετια,προσφατα εβαλε γκολ κ χαρηκε σε μια 40+!!!!!!
οποτε δηλ πως ΘΑ γινεται Η ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ με τους λοιπους?? ΑΥΤΟΙ ΘΑ εχουνε το "αγγιγμα του ερωτικου μιδα"???
ρωταω απλα,για να μην λεμε οτι μας κατεβαινει
υ.γ. το οτι ο μοικανος γραφει οτι δεν ξερει ρουμανικα αλλα ουτε και ΡΩΣΣΙΚΑ....!!!!!στο βουκουρεστι αναφερομενος!!!
δειχνει οτι καλο παιδι κ με αποψη ειναι, αλλα απο ρουμανια εχει σχεση αρκετα μακρινη..
ειναι σαν να πω ,ημουνα στο Βολο κ χωρις να ξερω ελληνικα ουτε ΤΟΥΡΚΙΚΑ...εκανα καμακι
φιλικα προς ολους θα πω οτι αυτα που εχουν ακουσει ειναι ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,εκτος απο ακριβεσ πουτανες με κακιστο σερβις,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5ΕΤΙΑ!!!ισως καπου αλλου η πριν απο 10-15χρονια εδω
ΣΗΜΕΡΑ Κ ΤΩΡΑ,πιο ευκολα κ απλα βρησκει μουναρα η μετρια η καλη ο ελληνας στην ελλαδα ειτε ειναι ωραιος,ειτε ειναι φωρτομενος ειτε κ τα δυο μαζι,πιο καλη σχεση ποιοτητας τιμης θα βρει στο ελλαντα απο το ρομανια
οι λοιποι που δεν ειναι ουτε ωραιοι ουτε φωρτομενοι,ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗς ΧΩΡΑς κ οτι θελετε πειτε ,οσοι πανε η πηγαν θα τα δουν αυτα "live",eite θα βρουν καμμια ημικοντη ,ημικαλη ημιστραβομουτσουνη κ θα πουν κ αυτοι "ειναι καλο κοριτσι" αυτη θελω κλπ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....