Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τα λέω πολύ γρήγορα γιατί δεν έχω χρόνο, ίσως γράψω περισσότερα αργότερα, νωρίς το απόγευμα.

1. χρησιμοποιείτε το σάιτ πάτε matrimoniale->ea cauta partener και έχετε ολόκληρη λίστα από αγγελίες.
Πολλές από εκεί έρχονται και στο ξενοδοχείο ή στο διαμέρισμα με 150-200 Lei. Βέβαια προϋπόθεση είναι να μένετε σε ένα σχετικά καλό ξενοδοχείο (δεν είναι ανάγκη να είναι τοπ) ώστε να είναι ασφαλές για αυτή, να το ξέρει και να μην εχει πόρτα (οι περισσότερες είναι παράνομες)

Πηρα καμια 10αρια γκομενες απο εδω

και αυτες που απαντησαν λενε μονο incall κανουμε!  Οι αλλες, μου το κλεισαν κιολας.

Τελικα κανονισα για τη Μαρια εδω

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα ειρθε η Μαρια (πραγματικο ονομα Αντρέα) και:

Πρωτον, δεν πηρα φωτο.  Εχω, τα πιο μιξαρισμενα συναισθηματα ποτε ισως.  Το επαιζε μια ντροπαλη, μια αυταρχικη, μια σουπερ καλη!  Επαθα πλακα το ποσο γρηγορα αλλαζε συμπεριφορα.  Ομως στη πραξη παρα, παρα, παρα πολυ καλη!!!  Ισως η πιο εντονη εμπειρια απο πλευρας γουστων.  Η κοπελα ζει για να πηδιεται.  Ουτα καποια απο Μισελ δεν ερχεται κοντα (Λιδια π.χ.), ουτε η Ινγκα, κτλ.  Πολυ καλο στοματικο επισης.  Τρελαινεται να ρουφαει.  Αυτα τα λιγα για σημερα.

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τα λέω πολύ γρήγορα γιατί δεν έχω χρόνο, ίσως γράψω περισσότερα αργότερα, νωρίς το απόγευμα.

5. γρήγορες επιλογές.
α) fantasymassage. ερωτικό μασάζ που τη μία φορά που πήγα κατέληξε σε μπουμ μπουμ. λίγες επιλογές σε κοπέλες αλλα βρίσκεις πιστεύω. Τώρα, υποθέτω πως δεν μου έκατσε η κορασίδα επειδή είμαι εγώ τρελός γαμήκουλας...αλλά πως συμβαίνει πιο συχνά...
Πάντως καπνίστριες είναι σίγουρα

β) eden massage. μασάζ του κώλου για 120 λέι και φουλ για 200. Στο λένε από την αρχή. Αρκετές επιλογές σε κοπέλες. Πιο πολύ το ευχαριστήθηκα στο fantasy όμως γιατί είχε το παιχνίδι του αν θα σου κάτσει ή όχι.

περισσότερα σε π.μ ή αργότερα στο μέιν.

Το προβλημα μου με τα μασαζαδικα εδω ειναι οτι δεν ξερω ποσο μακρυα ειναι απο το ξενοδοχειο μου διοτι δεν υπαρχει ενα αξιοπιστο σαιτ που να ειχε χαρτη Βουκουρεστιου.  Μπορεις να βοηθησεις?

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
4. Προτιμείστε να πηγαίνετε εσείς σε αυτές .. έτσι τουλάχιστον τις βλέπετε πρώτα εσείς. Και κρίνετε.

Σε αυτο εχω και το προβλημα που εγραψα αμεσως επανω και πως θα το εκανα?  Με ταξι?  Το ταξι εδω ειναι αστα.  Και δεν ξερεις ποσο θα σου χρεωσουν και δεν ξερεις που να το βρεις εαν εισαι στην μεση του πουθενα και η κινηση στο Βουκουρεστι ειναι για να μενεις παντα μεσα στο σπιτι σου και να μην ανοιγεις ουτε τα παραθυρα να την ακουσεις.  Αστεια πραγματα.

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε αυτο εχω και το προβλημα που εγραψα αμεσως επανω και πως θα το εκανα?  Με ταξι?  Το ταξι εδω ειναι αστα.  Και δεν ξερεις ποσο θα σου χρεωσουν και δεν ξερεις που να το βρεις εαν εισαι στην μεση του πουθενα και η κινηση στο Βουκουρεστι ειναι για να μενεις παντα μεσα στο σπιτι σου και να μην ανοιγεις ουτε τα παραθυρα να την ακουσεις.  Αστεια πραγματα.

Ε όχι και δεν ξέρεις πόσο θα σε χρεώσουν τα ταξί!!!!!!!!!!!!  Με μεγάλα γράμματα το γράφει η πόρτα απ 'έξω!!!
Από 1.19lei/km ο φθηνότερος μέχρι 1.69lei/km ο ακριβότερος. Αυτά τουλάχιστον έχω βρει εγώ!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ε όχι και δεν ξέρεις πόσο θα σε χρεώσουν τα ταξί!!!!!!!!!!!!  Με μεγάλα γράμματα το γράφει η πόρτα απ 'έξω!!!
Από 1.19lei/km ο φθηνότερος μέχρι [size=10pt]1.69lei/km ο ακριβότερος[/size]. Αυτά τουλάχιστον έχω βρει εγώ!!

ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!!!!!Πόσο καιρό έχεις να το χρησιμοποιήσεις;;;;;εχει και πανακριβα έως και 5 φορές παραπάνω απο την ακριβότερη τιμή που είπες αλλά σε ενημερώνουν οτι αυτή δουλεύουν με αυτη την τιμή.

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!!!!!Πόσο καιρό έχεις να το χρησιμοποιήσεις;;;;;εχει και πανακριβα έως και 5 φορές παραπάνω απο την ακριβότερη τιμή που είπες αλλά σε ενημερώνουν οτι αυτή δουλεύουν με αυτη την τιμή.

Προχθές γύρισα.....εγώ τέτοιο ταξί δεν έχω δει εδώ και δυο χρόνια.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Προχθές γύρισα.....εγώ τέτοιο ταξί δεν έχω δει εδώ και δυο χρόνια.

φίλε μου τον Οκτωβριο έξω απο το ρομεξπο πηρα ταχι εως το κέντρο πλήρωσα 100 λει νομίζοντας οτι με κλέβη διότι την προιγούμενη μερα ειχα πληρώση 30 λει πηγα στην ρεσεψιον του ξενοδοχείου διοτι δεν ήθελα να τον πληρώσω και με διαβεβαίωσαν τα παραπάνω που ανεφερα.
Βεβαια ωραιο  καινουριο ταξι ο οδηγός μου το ανεφερε οταν μπήκα αλλά εγω λόγο γλώσσας δεν το καταλαβα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το προβλημα μου με τα μασαζαδικα εδω ειναι οτι δεν ξερω ποσο μακρυα ειναι απο το ξενοδοχειο μου διοτι δεν υπαρχει ενα αξιοπιστο σαιτ που να ειχε χαρτη Βουκουρεστιου.  Μπορεις να βοηθησεις?
ρε συ...λες πως μένεις σε σούπερ hotel. Ζήτα ένα χάρτη. Απλά πράγματα.

Μια και τώρα έχω χρόνο, ας τον αφιερώσω ελαφρώς σε εσάς. Άλλωστε, μέχρι το επόμενο μπουμ μπουμ έχω χρόνο.
Λοιπόν.
1. Για τις γνωριμίες κλπ. Έχω γνωρίσει καμιά 10ριά κοπέλες στο Βουκουρέστι. Από αυτές τις μισές τις κατάφερα. Χωρίς πληρωμή. ΔΕΝ μιλάω ρουμάνικα. Ούτε ρώσικα. ΜΟΝΟ απλα και τίμια αγγλικά. Αλλά ΔΕΝ τις έριχνα σε μπαράκια. Σε καφετέρια που έχω την ευχέρια να μιλήσω, να κάνω παιχνίδι. Στο μπαράκι μιλάει του ποτού η τρέλα. Καταρχάς δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να ξενυχτίσω έχοντας δουλειά το πρωί. Ούτε είμαι 25 χρονών πια να τρέχω και να κουνιέμαι σαν σέικερ για να προσελκύσω μια 20χρονη που είναι στην τρέλα της και κάνει πλάκα. Για μένα η φάση πρέπει να γίνει το πολύ σε 2 μέρες. στις περισσότερες το πράγμα πάει αλλού και δεν έχω χρόνο.

2. Εμπειρίες. Ρε μαλάκες, τις εμπειρίες του ο καθένας από εμάς δεν μπορεί να τις κάνει γενικότητα. Σε λίγο θα μου πείτε πως όσοι κινούνται ΜΟΝΟ Ελλάδα, έχουνε όλοι τις ίδιες εμπειρίες. Άλλος γαμάει πιο εύκολα άλλος πιο δύσκολα. Σε άλλον αρέσουνε οι βόλτες στα μπαράκια σε άλλον όχι. Σε άλλον αρέσουνε οι πληρωμένοι έρωτες σε άλλον όχι. Γούστα είναι αυτά.
Σε αυτό δεν υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ. Είναι από τη φύση του υποκειμενικό αφού αρχίζει με το τι έκανε ο καθένας.

@AQ: δεν αμφισβητεί κανείς τις εμπειρίες σου και τα πεπραγμένα σου, αλλά δεν μπορείς να γενικεύεις. Κανείς μας δεν ξέρει ΤΙ χαλάς όταν βγαίνεις έξω και πόσα είσαι διατεθειμένος να σκορπίσεις κάθε βράδυ για να έχεις το "τσάμπα" φαγητό σου. Και ούτε νομίζω πως ενδιαφέρει κανέναν. Είχες γράψει κάπου πως σου αρέσει να ξεχωρίζεις όταν βγαίνεις. Αυτό από μόνο του μαρτυράει πως σκορπάς.
Προσωπικά, εδώ στο σάιτ γράφω πάντα με το σκεπικό πώς να κινηθεί κάποιος στα ξένα (ή και στην Ελλάδα) ΧΩΡΙΣ να ξοδέψει. ΧΩΡΙΣ να ψάξει πολύ. ΧΩΡΙΣ κόπο πολύ.
Το ξόδεμα είναι εύκολη διαδικασία, χρειάζεται μόνο να έχεις φουσκωμένο πορτοφόλι.
Προσωπική μου άποψη είναι πως εδώ μέσα ενημερωνόμαστε για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και λιγόερο πολυέξοδη. Φανάζομαι πως ο καθένας έχει υποχρεώσεις που θα προτιμούσε να ξοδέψει 100-200-500 ή περισσότερα ευρώ που θα γλυτώσει χρησιμοποιώντας πληροφορίες από εδώ.

Το να ταξιδέψει κάπου και να χαλάσει 2 χιλιάρικα για να πηδήξει είναι κάτι που δεν χρειάζεται να μπει εδώ για να μάθει πού να τα χαλάσει. Όπως και να τα χαλάσει, και χωρίς καμιά πληροφόρηση από εδώ, θα γαμήσει τελικά. Στο κάτω κάτω της γραφής, δίνει ένα διακοσάρι σε ένα ταξιτζή και του φέρνει κάθε μέρα καινούργιες. Σημείωση: Δεν είναι όλοι οι ταξιτζήδες έτσι στο Βουκουρέστι-προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

3. Και τελευταίο γιατί το κουράζω:
Και πάλι προσωπική άποψη. Το να δώσω στη Ρουμανία 100 γιούργια για πληρωμένο έρωτα το βρίσκω απαράδεκτο. Και στην Ελλάδα τόσο δίνεις τελικά, γιατί πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι εκεί για να τα δώσεις; Και στην Ελλάδα ρωσίδες θα σου έρθουνε και μολδαβές και ρουμάνες. Αντιλαμβάνομαι πως εκεί ο καθένας είναι μόνος του και έχει άλλη χάρη, αλλά από οικονομικής άποψης...δεν λέει κάτι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Από 1.19lei/km ο φθηνότερος μέχρι 1.69lei/km ο ακριβότερος. Αυτά τουλάχιστον έχω βρει εγώ!!
για τα ταξί:
μεγάλη προσοχή.
αναφέρω ενδεικτικά:
Λεόνε: 1,35/km
Μεριντιαν: 1,65/χλμ
Φλάι: 2,5/χλμ (το ρίξανε οι αγιογδύτες που το είχανε 3,2)

Τώρα, υπάρχουνε και ταξί που πληρώνεις ακόμα και 7 ή 8 λέι το χιλιόμετρο. Προσοχή λοιπόν. Το γράφουνε όμως πάντα από έξω.

Για μασατζίδικα:
Γενικώς υπάρχουνε γύρω από τις μεγάλες πλατείες. Αλμπα γιούλια, Ουνίριι, Βικροτιέι
Αν χρησιμοποιήσεις το anuntul, τότε πρέπει να φας καμιά ώρα να βρεις καλή περίπτωση. (που να μιλάει αγγλικά, να έρχεται στο χώρο σου, να είναι φτηνή κλπ.) Αγγελίες είναι , όπως και στην Αθήνα.

Γενικώς πρέπει να αποφασίσετε κάτι, σε όποιο μέρος και να πηγαίνετε για τέτοια σπορ. Υπάρχουνε 2 τρόποι. Ο ένας είναι να το παίξετε ζεν πρεμιέ. Να προσπαθείστε ανέξοδα ή "ανέξοδα", δηλαδή με καμάκι. Αυτό είναι δύσκολο παντού αν δεν ξέρεις τη γλώσσα. Ωστόσο πρέπει να πω πως στη Ρουμανία και στη Μολδαβία εγώ προσωπικά το βρήκα πολύ πιο εύκολο από τη Βουλγαρία ας πούμε. Είναι πιο ανοιχτές οι γυναίκες στη συζήτηση. Και βγαίνουνε και μόνες τους (γυναικοπαρέες). Και στην Ελλάδα βγαίνουνε αλλά για συμπαράσταση στην ξινίλα μόλις τους μιλάς.

Ο άλλος είναι να ξοδέψετε σε πληρωμένο. Ε, αυτό είναι εύκολος και γνωστός τρόπος σε όλα τα κράτη. Ξεκινάς από τα βασικά - αγγελίες, ίντερνετ, εφημερίδες - και προχωράς σε πιο εξεζητημένες πληροφορίες που δίνουν ανά κράτος εδώ οι συνάδελφοι στα διάφορα θρεντ.

Και πάλι προσωπική άποψη. Όταν πας στα ξένα θέλεις ντόπιο κρέας, άρα προτιμώ το καμάκι για να δω τι ψάρια πιάνω και εγώ και αυτές.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και ένα σχόλιο για Γερμανία (ακόμα δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν κάποιοι να εκφέρουν απόψεις για χώρες που δεν τις έχουνε ζήσει, και να είναι και κάθετοι, αλλά τεσπα, άσχετο)
Μια και είμαι γερμανοτραφής. Οι πιο ωραίες Γερμανίδες είναι οι μελαχροινές. Μπορείς να βρεις θερμές γερμανίδες που δεν το φαντάζεσαι...
Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ δυτικού και ανατολικού κόσμου. Άλλη κοινωνική δομή, άλλες νοοτροπίες, άλλα βιώματα, άλλες σωματοδομές, άλλες ζωές. Συμφωνώ με τον Yorgo, πως είναι θέμα γούστου. Και δικού τους (για τις κοπέλες μιλάω) και δικού μας (για τους άντρες μιλάω).

Αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος πως βλέποντας κάποιος μια Ρουμάνα, Ρωσίδα ή Μολδαβή ή γενικώς ανατολική με μίνι και ψηλοτάκουνο, Όποιος και να είναι, Ό,ΤΙ γούστο και να έχει, αποκτάει θέμα.
Σαφώς και υπάρχουνε απόλυτα γοητευτικές γυναίκες με τζην κλπ (και εμένα μου αρέσουν αυτές), αλλά....όταν σου έρχεται η άλλη και βλέπεις το πόδι λαμπάδα και τον κώλο να σε παρακαλάει...ψάξε γύρεψε.

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ μπλα μπλα, λιγο συγκεκριμενες βοηθειες παιδες.  Τηλεφωνα η/και φωτο εχετε να προσφερετε?

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ρε συ...λες πως μένεις σε σούπερ hotel. Ζήτα ένα χάρτη. Απλά πράγματα.

Μια και τώρα έχω χρόνο, ας τον αφιερώσω ελαφρώς σε εσάς. Άλλωστε, μέχρι το επόμενο μπουμ μπουμ έχω χρόνο.
Λοιπόν.
1. Για τις γνωριμίες κλπ. Έχω γνωρίσει καμιά 10ριά κοπέλες στο Βουκουρέστι. Από αυτές τις μισές τις κατάφερα. Χωρίς πληρωμή. ΔΕΝ μιλάω ρουμάνικα. Ούτε ρώσικα. ΜΟΝΟ απλα και τίμια αγγλικά. Αλλά ΔΕΝ τις έριχνα σε μπαράκια. Σε καφετέρια που έχω την ευχέρια να μιλήσω, να κάνω παιχνίδι. Στο μπαράκι μιλάει του ποτού η τρέλα. Καταρχάς δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να ξενυχτίσω έχοντας δουλειά το πρωί. Ούτε είμαι 25 χρονών πια να τρέχω και να κουνιέμαι σαν σέικερ για να προσελκύσω μια 20χρονη που είναι στην τρέλα της και κάνει πλάκα. Για μένα η φάση πρέπει να γίνει το πολύ σε 2 μέρες. στις περισσότερες το πράγμα πάει αλλού και δεν έχω χρόνο.

2. Εμπειρίες. Ρε μαλάκες, τις εμπειρίες του ο καθένας από εμάς δεν μπορεί να τις κάνει γενικότητα. Σε λίγο θα μου πείτε πως όσοι κινούνται ΜΟΝΟ Ελλάδα, έχουνε όλοι τις ίδιες εμπειρίες. Άλλος γαμάει πιο εύκολα άλλος πιο δύσκολα. Σε άλλον αρέσουνε οι βόλτες στα μπαράκια σε άλλον όχι. Σε άλλον αρέσουνε οι πληρωμένοι έρωτες σε άλλον όχι. Γούστα είναι αυτά.
Σε αυτό δεν υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ. Είναι από τη φύση του υποκειμενικό αφού αρχίζει με το τι έκανε ο καθένας.

@AQ: δεν αμφισβητεί κανείς τις εμπειρίες σου και τα πεπραγμένα σου, αλλά δεν μπορείς να γενικεύεις. Κανείς μας δεν ξέρει ΤΙ χαλάς όταν βγαίνεις έξω και πόσα είσαι διατεθειμένος να σκορπίσεις κάθε βράδυ για να έχεις το "τσάμπα" φαγητό σου. Και ούτε νομίζω πως ενδιαφέρει κανέναν. Είχες γράψει κάπου πως σου αρέσει να ξεχωρίζεις όταν βγαίνεις. Αυτό από μόνο του μαρτυράει πως σκορπάς.
Προσωπικά, εδώ στο σάιτ γράφω πάντα με το σκεπικό πώς να κινηθεί κάποιος στα ξένα (ή και στην Ελλάδα) ΧΩΡΙΣ να ξοδέψει. ΧΩΡΙΣ να ψάξει πολύ. ΧΩΡΙΣ κόπο πολύ.
Το ξόδεμα είναι εύκολη διαδικασία, χρειάζεται μόνο να έχεις φουσκωμένο πορτοφόλι.
Προσωπική μου άποψη είναι πως εδώ μέσα ενημερωνόμαστε για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και λιγόερο πολυέξοδη. Φανάζομαι πως ο καθένας έχει υποχρεώσεις που θα προτιμούσε να ξοδέψει 100-200-500 ή περισσότερα ευρώ που θα γλυτώσει χρησιμοποιώντας πληροφορίες από εδώ.

Το να ταξιδέψει κάπου και να χαλάσει 2 χιλιάρικα για να πηδήξει είναι κάτι που δεν χρειάζεται να μπει εδώ για να μάθει πού να τα χαλάσει. Όπως και να τα χαλάσει, και χωρίς καμιά πληροφόρηση από εδώ, θα γαμήσει τελικά. Στο κάτω κάτω της γραφής, δίνει ένα διακοσάρι σε ένα ταξιτζή και του φέρνει κάθε μέρα καινούργιες. Σημείωση: Δεν είναι όλοι οι ταξιτζήδες έτσι στο Βουκουρέστι-προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

3. Και τελευταίο γιατί το κουράζω:
Και πάλι προσωπική άποψη. Το να δώσω στη Ρουμανία 100 γιούργια για πληρωμένο έρωτα το βρίσκω απαράδεκτο. Και στην Ελλάδα τόσο δίνεις τελικά, γιατί πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι εκεί για να τα δώσεις; Και στην Ελλάδα ρωσίδες θα σου έρθουνε και μολδαβές και ρουμάνες. Αντιλαμβάνομαι πως εκεί ο καθένας είναι μόνος του και έχει άλλη χάρη, αλλά από οικονομικής άποψης...δεν λέει κάτι.

+100

Για τον συναγωνιστη που σωνει και καλα 8ελει 'γραφεια', τανες κλπ.....μενω Ρουμανια, ειμαι κατασκευαστης κ αρα δεν εχω προβλημα να πληρωσω το νιμου -8α συμφωνησω με τον Lastmoican , και βεβεαια 8α διαφωνισω με τον κα8ε πικραμενο που δεν γαμαει στην Ελλαδα κ νομιζει οτι η Ρουμανια του 09 ειναι πιο ευκολη....ισως σε χωρια που δεν εχει ρευμα ;)

Στο δια ταυτα, βγες εξω και παιξε μπαλα.  Σε ολα τα mainstream clubs γινεται παιχνιδι (Office, La Gaga, Fratellis, etc)

Μια συμβουλη μονο...το οτι εισαι Ελληνας δεν σημαινει, σχεδον, τπτ πλεον.  Παιζε μπαλα σωστα κ οι κοποι σου, μαλλον, 8α ανταμειφ8ουν

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αμα δεν σημαινει τιποτε που ειμαστε Ελληνες τοτε παιζουμε μπαλα και Ελλαδα.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
+100

Για τον συναγωνιστη που σωνει και καλα 8ελει 'γραφεια', τανες κλπ.....μενω Ρουμανια, ειμαι κατασκευαστης κ αρα δεν εχω προβλημα να πληρωσω το νιμου -8α συμφωνησω με τον Lastmoican , και βεβεαια 8α διαφωνισω με τον κα8ε πικραμενο που δεν γαμαει στην Ελλαδα κ νομιζει οτι η Ρουμανια του 09 ειναι πιο ευκολη....ισως σε χωρια που δεν εχει ρευμα ;)

Στο δια ταυτα, βγες εξω και παιξε μπαλα.  Σε ολα τα mainstream clubs γινεται παιχνιδι (Office, La Gaga, Fratellis, etc)

Μια συμβουλη μονο...το οτι εισαι Ελληνας δεν σημαινει, σχεδον, τπτ πλεον.  Παιζε μπαλα σωστα κ οι κοποι σου, μαλλον, 8α ανταμειφ8ουν
"tomkat" σορρυ αλλα απο προηγουμενα ποστ σου σε ειχα συγκαταλεξει στους μη "αρτσι μπουρτσι κ λουλας",γι αυτο κ θα σε σχολιασω,αυτο δειχνει την εκτιμηση μου ,γιατι παροτι διαβαζω τα ποστ των τουριστων,δεν μπορω να σχολιασω,πρεπει να γραφω κανα τετραημερο κ παλι στον κοσμο τους θα παραμερινουν
εχεις αρχισει κ μου θυμιζεις τον κατα ολα συμπεθεστατο,ΑΛΛΑ VIRTUAL-REALITY AQ7,δηλ
1.τι μπαλλα θα παιξει στα χωρια??χειροτερα κ πολυ δυσκολοτερα- κ βαζω κ στοιχημα- ειναι απο μεγαλες πολεις,ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑΝαι ΔΗΛΑΔΗ? ΑΠΟ ΤΟ "ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ"?ε σε επιπεδο προσδοκιων απλα,κ του "φατε ματια ψαρια" -λιθρινια- κ η "πουλα",ψαρια κατεψυγμενα κ κοτσομουρα μαροκου...-ανω των 30 κ ψοφιες δηλαδη-
2.εσυ το πιστευεις δηλ οτι με "σωστα  κ τιμια" αγγλικα ,γινεται "σεφτες" κ δη ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ
ΣΕ ρουμανα,εστω καλουτσικη?εγω τα θαυματα  τα γνωριζω ωε τα 7 θαυματα κι αυτο θα ειναι το ογδοο κ δη στο βουκουρεστι
ΟΥΤΕ Κ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ,εκτος απο πολυ μεγαλα θυματα super high spenders κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜεΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, αλλα πολυ φτιαγμενες-στολισμενες γκομενες
ολοι εχουν καμμια μετρια κ κατω,αλλα "καλο κοριτσι" σου λεει,λες κ πηγε ρουμανια να βρει το καλο κοριτσι,εγω κ οσοι ξερω για ΜΟΥΝΑΡΕΣ Η ΚΑΒΛΙΑΡΕΣ πηγαμε,αυτοι πηγαν για καλο κοριτσι η αλλιως 'οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"
παλια εγραφες ,αρκετα παραπλησια στην πραγματικοτητα,τωρα μαλλον "σε παρεσυρε το ρεμα",σορρυ

κι επειδη δηλωνεις κ κατασκευαστης βεληνεκους καπως μεγαλου,πες μου στο χωρο σου,ενας πολυ εμφανισημος ετων κατω των 50 με cayene του κουτιου,ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΑΠΤΑΙΣΤΑ,μηπως ο "σεφτες του ειναι "ΜΗΔΕΝ",σε μετριου βεληνεκους κ κατω των 30 γυναικες,μεχρι που εκανε "εισαγωγη" απο μολντοβα μια γυναικα ,επισης μετρια κ αυτη???
κ δεν ειναι κ κανας μαλακας σιγουρα
επισης νεαρος σωματωδης, μικροκατασκευαστης αυτος,αλλα "φωρτομενος" και  με Χ5,ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Κ ΛΟΙΠΑρουμανικα απταιστα κ γνωριμιες-πρωην φοιτητης κιολας-,κοβει βολτες με κατι κατω του 165,ημιμελαμψες, κ αυτες μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου αν 5ετια,προσφατα εβαλε γκολ κ χαρηκε σε μια 40+!!!!!!
οποτε δηλ πως ΘΑ  γινεται Η ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ  με τους λοιπους?? ΑΥΤΟΙ  ΘΑ εχουνε το "αγγιγμα του ερωτικου μιδα"???
ρωταω απλα,για να μην λεμε οτι μας κατεβαινει
υ.γ. το οτι ο μοικανος γραφει οτι δεν ξερει ρουμανικα αλλα ουτε και ΡΩΣΣΙΚΑ....!!!!!στο βουκουρεστι αναφερομενος!!!
δειχνει οτι καλο παιδι κ με αποψη ειναι, αλλα απο ρουμανια εχει σχεση αρκετα μακρινη..
ειναι σαν να πω ,ημουνα στο Βολο κ χωρις να ξερω ελληνικα ουτε ΤΟΥΡΚΙΚΑ...εκανα καμακι
φιλικα προς ολους θα πω οτι αυτα που εχουν ακουσει ειναι ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,εκτος απο ακριβεσ πουτανες με κακιστο σερβις,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5ΕΤΙΑ!!!ισως καπου αλλου η πριν απο 10-15χρονια εδω
ΣΗΜΕΡΑ Κ ΤΩΡΑ,πιο ευκολα κ απλα βρησκει μουναρα η μετρια η καλη ο ελληνας στην ελλαδα ειτε ειναι ωραιος,ειτε ειναι φωρτομενος ειτε κ τα δυο μαζι,πιο καλη σχεση ποιοτητας τιμης θα βρει στο ελλαντα απο το ρομανια
οι λοιποι που δεν ειναι ουτε ωραιοι ουτε φωρτομενοι,ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗς ΧΩΡΑς κ οτι θελετε πειτε ,οσοι πανε η πηγαν θα τα δουν αυτα "live",eite θα βρουν καμμια ημικοντη ,ημικαλη ημιστραβομουτσουνη κ θα πουν κ αυτοι "ειναι καλο κοριτσι" αυτη θελω κλπ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε άλλη Ρουμανία πάει ο καθένας.......

Επισκέπτης
Red μπορείς να μας πεις κατά τη γνώμη σου οι γκόμενες εκεί γιατί προτιμάνε ένα Ρουμάνο παρά ένα Έλληνα; Εχω μια ιντερνετικη φίλη Ρουμάνα και μου λέει ότι οι Ρουμάνοι είναι απαίσιοι κακομαθημένοι, τις έχουν για πήδημα μόνο, τις κερατώνουν και τις παρατάνε με τη πρώτη ευκαρία..Και μου λέει να ανέβω Βουκουρέστι και ότι θα ξεσκιστώ στις γκόμενες στα κλαμπ..Δε πρόκειτε βέβαια να τρέχω Ρουμανία γιατί δεν τις έχω και σε πολύ εκτίμηση...αλλά μου κάνει εντύπωση ότι τα παρουσιάζει εντελώς διαφορετικά..Να θελει να με κάνει να ανέβω για τη παρτη της δε νομιζω γιατι έχει γκόμενο Ελληνα και θελει να έρθει να ζήσει Ελλαδα..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ένας ψυχάκιας στο Site έχει πει ένα καλό

Γιατί απλά εάν είσαι μίζερος όπου και να πας μίζεορυς θα συναντήσεις.
Εάν είσαι μάγκας μαγκιόρους θα γνωρίσεις, εάν είσαι σπάθος σπάθους θα γνωρίσιες, εάν είσαι σαββούριας σαββούρες θα γνωρίσεις εάν είσαι πρίμας πρίμα θα γαμήσεις.

άντε λόγω ανατολικού μπλοκ και διάφορων ελλειμμάτων εκεί, οι γκόμενες που θα γαμήσεις εκεί να είναι ένα τικ παραπάνω σε ομορφιά ή ευκολία από ότι γαμάς στην έδρα σου

όλα τα άλλα είναι θεωρίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom