Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
συντροφε, καλα τα βιντεο, αλλα ποσεs γαμισεs απο αυτεs? διοτι η Ρουμανια ειναι μονο ματι  :zfuck:  :zfuck:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Tι ειναι ? ουχαχαχαχαχαχαααα! Φιλε μου τι να σου πω , συνηθως οποτε ειμαι σολο κατω εχω κανονισμενες φασεις απο πανω, δεν μπορω να σου πω το μερος που πηγα, ελληνικο νησι ειναι , το ποσο ωραια εχω περασει δεν φανταζεσαι. Οι 2 τυπισσες στο τελευταιο σκηνικο Ελλαδα με πηγαινοφερναν με τζιπ στο νησι επειδη πηγαν πιο νωρις απο μενα και ηξεραν το μερος. Μαλιστα, επελεξαν το συγκεκριμενο νησι για να ειμαστε πιο κοντα, γιατι ελεω καλοκαιριου ψιλοβαριεμαι τις αποστολες σε Μυκονους και αλλες τινες παπαριες που εδω οσοι πανε νομιζουν οτι αγγιξαν τον παραδεισο.. Παρεπιπτοντως εχω αλλες 4 καταστασεις οι οποιες ειναι επισης κανονισμενες, αλλα δεν ξερω αν το πιστευεις η οχι , απλα βαριεμαι γιατι συντομα ανεβαινω και παλι πισω (σου μιλαω τοσο σοβαρα ωστε να κουλαθει το χερι μου που γραφει)

Προσοχη δεν θα δειτε τα κομματια γιατι υπαρχει λογος, αν και αν ελεγα μαλακιες κατι θα βρησκα απο νετ να ποσταρω. Τα σκηνικα που ζω στην Ελλαδα ως μονιμος κατοικος Ρουμανιας αγγιζουν  τα ορια του παραλογισμου.Δεν θα πω λεπτομερειες γιατι σιγουρα θα νομιζετε οτι σας δουλευω. Οτι Ελληνιδες εχω γνωρισει εδω περα οσο καιρο κανω διακοπες τις εχω ή για φιλες ή για τον π..τσο τελειως.(σε οτι εχω ιερο)

Ακουγεται παραλογισμος για τους ντοπιους αλλα ελληνιδες πλεον παιζω μονο σαν ελευθερη σχεση , ξερουν οτι ειμαι πανω, μονο πηδουλο και παρεα. Σταθερη σχεση εχω μονο με το ΥΠΕΡΤΑΤΟ μωρο μου που προκαλει ανακοπες οποτε εχει αδεια και με συνοδευει εδω, εδω και λιγα χρονια, που μαλλον θα ναι μανα των παιδιων μου. Και μαλακιουλες με τις φιλεναδες..  :rockon:

Viva Romania Viva Grecia. TPT ΑΛΛΟ . Και Ελλαδα μονο για το χαβαλε και για να κυλιεσαι κατω με τα σκηνικα που παιζουν γυρω. μαλιστα οι 4 προσφατες ελληνιδες φιλες μου ειναι αποτελεσμα αυτων των σκηνικων. Των ανεαων ακροβολισμων απιστευτων τυπων τριγυρω.Δεν αντεξα, τους λεω σε καποια δοση μα τι στο διαολο κανουν  θα σας την πεσουν η οχι, οι τυποι ακομα κοιμουνται με τις αναστολες τους. Να εχουν λιωσει κι αυτες στο γελιο με τα σκηνικα εδω. Τεσπα , αλλη μεγαλη ιστορια , καποια αλλη στιγμη ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακουγεται παραλογισμος για τους ντοπιους αλλα ελληνιδες πλεον παιζω μονο σαν ελευθερη σχεση , ξερουν οτι ειμαι πανω, μονο πηδουλο και παρεα. Σταθερη σχεση εχω μονο με το ΥΠΕΡΤΑΤΟ μωρο μου που προκαλει ανακοπες οποτε εχει αδεια και με συνοδευει εδω, εδω και λιγα χρονια, που μαλλον θα ναι μανα των παιδιων μου. Και μαλακιουλες με τις φιλεναδες..  :rockon:
δεν ακουγεται καθολου παραλογο.και με μενα οι γνωστες Ελληνιδες που εχω δεν θα λεγαν οχι σε ελευθερη σχεση!μαλιστα οπως ειχα ξαναγραψει οταν ειδαν καποιες φωτο απο γκομενες μου απο τη Ρωσσια ειπαν:κοιτα ρε κατι κουκαλρες εμεις ημαστε μπαζα μπροστα τους!κοιτα κατι ωραια κοριτσια!!!---το ερωτημα μου ειναι πως μπορεις και  :knockinb: της Ελληνιδες μετα απο της Ρουμανες?εγω δεν μπορω να της :knockinb:της Ελληνιδες ειναι τοσο ασχημες!!!!!

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
AQ7 εισαι ρουμανοs? εγω ζω αρκετο χρονο στιν χωρα, & αυτα που λεs δεν ισχυουν για ξενουs. Εκτοs & αν γαμαs σαβουρεs Η τα χωνειs παρα πολυ χοντρα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
AQ7 εισαι ρουμανοs? εγω ζω αρκετο χρονο στιν χωρα, & αυτα που λεs δεν ισχυουν για ξενουs. Εκτοs & αν γαμαs σαβουρεs Η τα χωνειs παρα πολυ χοντρα
παιδια αν εισα σε ενα μερος πανω απο 7-8 χρονια μονιμα.και οι παρεες σου ειναι ντοπιοι δεν θεωρισε πια ξενος.οσο για το οτι οι Ελληνες στη Ρουμανια δεν  :knockinb: πια.δεν με εκπλισει.οπως και εδω αυτοι δεν  :knockinb: με τιποτα.καταρχην δειτε τι Ελληνες πηγαινουν στην Ρουμανια?κατι καραγυφτοι κυλαραδες.που Ελλαδα δεν γυριζει καμια να τους κοιταξει.εδω λογω ακριβειας δεν ερχονται πια.αλλα και να ερθουν δε νομιζω οτι καμια θα τους κοιταξει :2funny:!ή θα τους κοιταξουν με λυπιση!οπως εχω γραψει και παραπανω την Ελλαδα την θεωρουνε σαν μερος για διακοπες β' κατηγοριας.καλητερο απο την Τουρκια ή την Αιγυπτο αλλα οχι στο επιπεδο Γαλλιας,Ισπανιας ή Ιταλιας......

swingman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν ακουγεται καθολου παραλογο.και με μενα οι γνωστες Ελληνιδες που εχω δεν θα λεγαν οχι σε ελευθερη σχεση!μαλιστα οπως ειχα ξαναγραψει οταν ειδαν καποιες φωτο απο γκομενες μου απο τη Ρωσσια ειπαν:κοιτα ρε κατι κουκαλρες εμεις ημαστε μπαζα μπροστα τους!κοιτα κατι ωραια κοριτσια!!!---το ερωτημα μου ειναι πως μπορεις και  :knockinb: της Ελληνιδες μετα απο της Ρουμανες?εγω δεν μπορω να της :knockinb:της Ελληνιδες ειναι τοσο ασχημες!!!!!

Ρε...Άδωνι...δημητράκη, τι έγινε; Ακόμη ποστάρεις "φίδια" στους ανίδεους...Δείξε τους και τις φωτός με τις κουράδες σου στο νιπτήρα ή...αΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...τη φάτσα  σου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....της Ελληνιδες της τραβαει θα ελεγα αν εισαι κατοικος εξωτερικου.ισως και η συμπεριφορα μας ειναι λιγο διαφορετικη απο των Ελληνων που μενουν μονιμα Ελλαδα?ισως της τραβαει το αγνωστο?ισως οτι ντυνοματε διαφορετικα?αυτο που ειπε ο AQ7 για της Ελληνιδες με εκφραζει απολυτα.εμφανησιακα δεν μπορουνε να συγκριθουνε με τιποτα με της ξενες!και τα τελευταια χρονια εχει πεσει το επιπεδο του μεσου Ελληνα παρα πολυ θα ελεγα ειδηκα οικονομικα.οσο για τη Ρουμανια.αν ειναι καποιος Ελληνας που ΕΧΕΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ,ΜΙΛΑΕΙ ΤΑ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (πρεπει να'ναι 7-8 χρονια τουλαχιστον μονιμος κατοικος και να μην πολυ συναναστρεφεται πολυ με ξενους).ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕς ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,και ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΙΚΗ ΑΝΕΣΗ.και ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ  :knockinb:.τωρα αν ειναι ο Ελληνας τουριστας που ντινεται χωρις καμια κομψωτητα ή ειναι γυφτος.συνηθως φορανε ορειβατικα μποτακια  φουσκωτο αντιανεμικο μπουφαν και ειναι κοιλαραδες!ε, που να γαμισουν αυτοι? :jerking:βλεπω κατι τετοιους που ερχονται εδω τους βλεπω και στα αεροπλανα.με κατι κυλιες κατι μουσια :2funny: :jerking:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
....της Ελληνιδες της τραβαει θα ελεγα αν εισαι κατοικος εξωτερικου.ισως και η συμπεριφορα μας ειναι λιγο διαφορετικη απο των Ελληνων που μενουν μονιμα Ελλαδα?ισως της τραβαει το αγνωστο?ισως οτι ντυνοματε διαφορετικα?αυτο που ειπε ο AQ7 για της Ελληνιδες με εκφραζει απολυτα.εμφανησιακα δεν μπορουνε να συγκριθουνε με τιποτα με της ξενες!και τα τελευταια χρονια εχει πεσει το επιπεδο του μεσου Ελληνα παρα πολυ θα ελεγα ειδηκα οικονομικα.οσο για τη Ρουμανια.αν ειναι καποιος Ελληνας που ΕΧΕΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ,ΜΙΛΑΕΙ ΤΑ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (πρεπει να'ναι 7-8 χρονια τουλαχιστον μονιμος κατοικος και να μην πολυ συναναστρεφεται πολυ με ξενους).ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕς ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,και ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΙΚΗ ΑΝΕΣΗ.και ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ  :knockinb:.τωρα αν ειναι ο Ελληνας τουριστας που ντινεται χωρις καμια κομψωτητα ή ειναι γυφτος.συνηθως φορανε ορειβατικα μποτακια  φουσκωτο αντιανεμικο μπουφαν και ειναι κοιλαραδες!ε, που να γαμισουν αυτοι? :jerking:βλεπω κατι τετοιους που ερχονται εδω τους βλεπω και στα αεροπλανα.με κατι κυλιες κατι μουσια :2funny: :jerking:

Aκριβως ετσι. Μα ακριβως. Μα εντελως.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Aκριβως ετσι. Μα ακριβως. Μα εντελως. Δεν εχω ρουμανικο διαβατηριο ουτε προκειται. Αλλα αν πας με ελληνικη νοοτροπια πανω (και λεω πανω γιατι ειμαι ακομα κατω), εχασες. Γι αυτο λεω κανονιζεις φαση απο Ελλαδα ακομα, αν εισαι Ελληνας . Αν μενεις μονιμα εκει ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ αλλη φαση. Και δεν σκαω εντελως τιποτα. Μα τιποτα . Δεν ειμαι του πληρωμενου . Ουτε υπηρξα. Και ουτε ειμαι χορηγος. Ποτε. Αλλα δεν ειμαι δογματικος, αν καποιος γουσταρει μια και ειναι τρελλαμενος, το καταλαβαινω να τα σκασει.Απλα προς το παρον δεν μπηκα σε αυτη τη διαδικασια.
Κυκλοφορω συνηθως με 3-12 κοπελες στην παρεα μου, αλλα τα ελληνικα σκηνικα του χορηγου ακομα δεν τα εχω ζησει κι ουτε το θελω.

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλα οταν ξυπνησειs, ελπιζω να μην ειναι αργα μονο, πεs μαs. Ο Μπλασκοs αν ηξερε οτι αυτα για οποια 'κατιγορει' τιs Ουκρανεs, στιs Ρουμανεs ισχυουν Χ 1.000, θα αλλαζε αποψη  :blahblah1: :coffee:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
@Nemirof: Συμφωνω απολυτως με τα 2 τελευταια σχολια σου

AQ7: Καλε μου φιλε - ειμαι κατασκευαστης στην Ρουμανια, αρκετα ευπαρουσιαστος κ με αρκετα ικανοποιητικη οικονομικη επιφανεια - επετρεψε μου να κρατω επιφυλαξεις για αυτα που αναφερεις.  Το παρων thread ειναι για να πληροφορουμε, οσο το δυνατον καλυτερα, τους φιλους συναγωνιστες για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην Ρουμανια κ οχι να γραφουμε εμπειρειες για καταστασεις που στα, αρκετα, χρονια που δραστηριοποιουμαι δεν εχω δει να συμβαινουν (οχι μονο σε μενα αλλα και σε φιλους κλπ)

Σε κα8ε περιπτωση, οπως σε κα8ε αλλη χωρα της Ανατολικης Ευρωπης οι...'γαμπροι' και λοιποι αναξιοπα8ουντες..ας μεινουν σπιτια τους.  Το 'παιχνιδι΄ειναι πολυ πιο απαιτητικο

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
@Nemirof: Συμφωνω απολυτως με τα 2 τελευταια σχολια σου

AQ7: Καλε μου φιλε - ειμαι κατασκευαστης στην Ρουμανια, αρκετα ευπαρουσιαστος κ με αρκετα ικανοποιητικη οικονομικη επιφανεια - επετρεψε μου να κρατω επιφυλαξεις για αυτα που αναφερεις.  Το παρων thread ειναι για να πληροφορουμε, οσο το δυνατον καλυτερα, τους φιλους συναγωνιστες για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην Ρουμανια κ οχι να γραφουμε εμπειρειες για καταστασεις που στα, αρκετα, χρονια που δραστηριοποιουμαι δεν εχω δει να συμβαινουν (οχι μονο σε μενα αλλα και σε φιλους κλπ)

Σε κα8ε περιπτωση, οπως σε κα8ε αλλη χωρα της Ανατολικης Ευρωπης οι...'γαμπροι' και λοιποι αναξιοπα8ουντες..ας μεινουν σπιτια τους.  Το 'παιχνιδι΄ειναι πολυ πιο απαιτητικο

Φανταζομαι τι φαση σου, το λαθος που συνηθως κανουν οι Ελληνες εδω ειναι οτι γινονται κλικες, Ελληνες με Ελληνες, αντιμετωπιζουν δε τους ντοπιους/ες ως το αναγκαιο κακο, κατι το ξενο κατι το διαφορετικο. Επειδη εχω ζησει χρονια εξωτερικο, και εδω αλλα και σε αρκετες χωρες της Δ.Ευρωπης, παντου ετσι ειναι ο Ελληνας. Αυτο εχει και τα καλα του και τα ασχημα του.

Απο προηγουμενες εμπειριες μου , εχω ορκιστει απο τη μερα που πατησα το ποδι μου εδω να μην μπω ξανα σε αυτη τη διαδικασια. Δεν εχω επαφες με Ελληνες(αντε 1-2). Ολος μου ο κυκλος ειναι Ρουμανοι/ες, Μολδαβοι/ες, γενικως αλλοδαποι. Αυτος ειναι και ο λογος που μαλλον βλεπετε την αλλη οψη του νομισματος. Συμπεριφερεστε σαν ξενοι, οχι σαν ντοπιοι, χωρις να το ξερετε ισως. Κουβαλατε την ελληνικη νοοτροπια στο γκομενικο θεμα. Αυτο ειναι λαθος. Σκεψου μηπως αθελα σου εκπεμπεις το ' ηρθα να κανω την αρπαχτη και να φυγω ' . Παιζει ρολο αυτο.

Παντως οτιδηποτε αναφερω ειναι περα για περα αληθινο. Δεν ειμαι ουτε παιδακι , ουτε θελω να αποδειξω κατι. Γραφω απλως τις δικες μου εμπειριες εδω, και οσο μπορω βοηθαω αν καποιος εχει καποια απορια για μερη κτλ/κλαμπ, δινοντας ανταποκρισεις οταν πηγαινω.

ΥΓ. Οσο για το Real Estate ασχολουμαι και με αυτο. Αυτο δεν λεει κατι. Ολη η χωρα ασχολειται με αυτο.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Δεν τα χωνω και ουτε εχωσα ποτε. Ειμαι τρελλα εγωιστης για να κανω τετοια σκηνικα. Απο την αλλη δεν εχω τπτ με αυτους που τα χωνουν. Ειναι προσωπικες επιλογες αυτα, ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Τα ποτα μου τα ποτα τους κ.ο.κ. Τα σκηνικα με σφηνακια και ιστοριες που βλεπω και στην Ελλαδα, ουτε καν εκει δεν τα εχω κανει, παρα μονο στον πολυ στενο μου φιλικο κυκλο. Προσοχη, δεν λεω οτι ειναι ασχημα, απλα δεν τα γουσταρω εγω προσωπικα.

Οσο για το σαβουρες, σε παραπεμπω στο 'τρελλα εγωιστης' ;)

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμπεριφερεστε σαν ξενοι, οχι σαν ντοπιοι, χωρις να το ξερετε ισως. Κουβαλατε την ελληνικη νοοτροπια στο γκομενικο θεμα. Αυτο ειναι λαθος. Σκεψου μηπως αθελα σου εκπεμπεις το ' ηρθα να κανω την αρπαχτη και να φυγω ' . Παιζει ρολο αυτο.

Παντως οτιδηποτε αναφερω ειναι περα για περα αληθινο. Δεν ειμαι ουτε παιδακι , ουτε θελω να αποδειξω κατι. Γραφω απλως τις δικες μου εμπειριες εδω, και οσο μπορω βοηθαω αν καποιος εχει καποια απορια για μερη κτλ/κλαμπ, δινοντας ανταποκρισεις οταν πηγαινω.

ΥΓ. Οσο για το Real Estate ασχολουμαι και με αυτο. Αυτο δεν λεει κατι. Ολη η χωρα ασχολειται με αυτο.
Έχεις δίκαιο σε αυτο που λες...
Αληθεια στο baboo αξιζει να πας για ένα ποτο , η έχει μονο μαλακισμενες μεσα?

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
@AQ7: 'ασχολουμαι και με αυτο' Αγαπητε μου φιλε, εχω δικη μου κατασκευαστικη με τρεχοντα projects περαν των 7Μ Ευρω - δεν ασχολουμαι και με αυτο, ουτε ειμαι ο Ρουμανος που πουλαει 2αρακια στην Unirii

Ποτε δεν εκανα παρεα με Ελληνες - δεν ειναι αυτο το 8εμα.  Συνεχιζω, ιδιαιτερα μετα την τελευταια απαντηση σου, να αμφισβητω την ορ8οτητα των αποψεων σου

Σε κα8ε πρειπτωση ομως, το thread δεν αφορα τις δικες μου ενστανσεις, αλλα την ενημερωση περι Ρουμανιας

Ο κα8ε συναγωνιστης ας κρινει το αν τα λεγομενα σου εχουν καποια προστι8εμενη αξια....εγω σε οτι με αφορα, πιστευω πως οχι

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
@AQ7: 'ασχολουμαι και με αυτο' Αγαπητε μου φιλε, εχω δικη μου κατασκευαστικη με τρεχοντα projects περαν των 7Μ Ευρω - δεν ασχολουμαι και με αυτο, ουτε ειμαι ο Ρουμανος που πουλαει 2αρακια στην Unirii

Ποτε δεν εκανα παρεα με Ελληνες - δεν ειναι αυτο το 8εμα.  Συνεχιζω, ιδιαιτερα μετα την τελευταια απαντηση σου, να αμφισβητω την ορ8οτητα των αποψεων σου

Σε κα8ε πρειπτωση ομως, το thread δεν αφορα τις δικες μου ενστανσεις, αλλα την ενημερωση περι Ρουμανιας

Ο κα8ε συναγωνιστης ας κρινει το αν τα λεγομενα σου εχουν καποια προστι8εμενη αξια....εγω σε οτι με αφορα, πιστευω πως οχι

Σεβομαι την αποψη σου, αλλα οτι γραφω που αφορα εμενα ισχυει 100%,δεν εχω καμμια αναγκη να προβαλλω οποιαδηποτε αλλη εικονα γιατι ειμαι ευχαριστημενος με το πως περναω τωρα. Τωρα για τη χωρα, κι αν ανατρεξεις και σε προηγουμενα ποστ μου, θα σου πω μονο ο ιδιος ανεφερα οτι τα πραγματα εχουν δυσκολεψει για τους ελευθερους σκοπευτες σε σχεση με παλια. Παντως εξακολουθουν να κινουνται σε εντελως αλλα επιπεδα σε σχεση με την Ελλαδα, τουλαχιστον σε σχεση με τις δικες μου εμπειριες εκει. Και δεν παιζει ουτε καν ως αστειο το ενδεχομενο της επιστροφης στο αμεσο μελλον, παρα μονο για διακοπες.

ΥΓ. Οσο για το 'και με αυτο' που σταθηκες, δεν ειμαι μεσιτης . ;)Kι εγω δικη μου εταιρεια εχω εδω. Και η αξια των projects δεν λεει κατι, σημασια εχει να κανεις πωλησεις, οπως γνωριζεις πολυ καλα φανταζομαι. Αυτο εχει αξια αυτη την περιοδο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βρηκα στο youtube αυτα τα βιντεακια για αυτο το αυτοκηνιτο  [youtube=425,350]Lr9q25DHDp0[/youtube]  λεγεται Dacia Lastun  [youtube=425,350]iKd0Q_yerRg[/youtube]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μου εκανε μεγαλη εντυποση η ομοιοτητα του με το ΟΚΑ οπως ειδα στο βιντεο το Lastun  οπως και το ΟΚΑ εχει κινητηρα  δυκιλινδρο (πρεπει να ειναι αεροψυκτο).διαβασα οτι ειναι 500 κυβικα και εχει τελικη 105χλμ την ωρα.[youtube=425,350]y9mz8YgP_2E&feature=related[/youtube] το ОКА ειχε κινητηρα 2κυλινδρο 650 κυβικα (ο μισος κινητηρας του ваз2109).μοντελο ВАЗ 1111 ή κινητηρα 750 κυβικα το μοντελο ВАЗ 1113 το ΟΚΑ ηταν υδροψυκτο.παραγοταν απο το 1987 μεχρι το 2005.τα τελευταια βγαιναν με κινητηρα 1000 κυβικα 4κυλινδρο κινεζικο.η τελικη του ηταν 110χλμ (650κυβικα)115 (750 κυβικα).με τον κινεζικο κινητηρα βγηκε πολυ ακριβο και για αυτο σταματισε να βγαινει αφου η τιμη του εφτασε κοντα στη τιμη του LADA 2107 (FIAT124).οι Ρωσσοι αυτο το αμαξι δεν το αγαπησαν παρολο που ειχε καταναλωση 4-4,5 λιτρα στα 100χλμ. γιατι στη Ρωσσια θελουν μεγαλα αμαξια.----το Dacia Lastun ειναι πολυ πιθανον να ειναι αντιγραφη του ΟΚΑ διαβασα οτι εβγαινε απο το 1989 μεχρι το 1992 (χωρις να ειμαι σιγουρος για την ακριβεια των ημερομηνιων).Ας δωσει καποιος απο σας που μενει Ρουμανια  καποιες πληροφωριες για αυτο το αμαξι.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Aνταποκριση απο club Le Gaga , Herastrau.. Κλαμπακι σε ελληνικα κυβικα απο αποψη χωρου, μου θυμισε το παλιο καλο Destijl απουσια θαλασσας βεβαια. Τιμες σχεδον ελληνικες στα ποτα, πολυ καλο μουσικο προγραμμα και οι απαραιτητες κοπελες στη μπαρα για χορο, οπως φυσικα συνηθιζεται εδω. Περασαμε πολυ καλα με παρεα 8-10 ατομων, επιπεδο γυναικων κατα 70% πολυ εμφανισιμες (οταν λεμε πολυ εμφανισιμες οσοι δεν εχουν βγει απο τα συνορα μαλλον δεν καταλαβαινουν τι εννοω, οταν λεμε πολυ εμφανισιμες εννοοουμε οτι και παλι σημερα ξανα επιβεβαιωσα γιατι δεν θελω να γυρισω πισω!) και προσεγμενες , σε οποιο μαγαζι και να πατε στην Ελλαδα και να χτυπατε τον κωλο σας κατω 10000 φορες δεν υπαρχουν αυτα , ανυπομονω να φερω φιλαρακια μου απο κατω να το επιβεβαιωσουν αυτο...:) Υπηρχαν παρα πολλες γκομενες που πειτε μου μια απο το σταρ συστεμ της Ελλαδας να γελασω... Απιστευτες παρουσιες επαιζαν , δεδομενο για τη χωρα... Γυρισα με το χαμογελο μεχρι τα αυτια. :)

Το μονο που με χαλασε ηταν η πολυ αισθητη παρουσια security, σκεφτειτε οτι καποιοι εφερναν μπραβους για να πανε ακομα και στην τουαλετα, λογικο απο μια αποψη ειχε αρκετα γνωστο κοσμο μεσα.

Μαλλον θα το τιμησω και αυριο, το προτεινω ανεπιφυλαχτα. Για τραπεζι δεν ξερω ακομα το κοστος, ειχα αλλο στεκι , αλλα θα μαθω αυριο να ενημερωσω. Απο τα must κυριλλε μαγαζια της πρωτευουσας. Πιθανοτητες για κατασταση στο μαγαζι αρκετα λιγες αν δεν εχετε ακρες , αν δεν παιζουν φραγκα ή αν δεν μενετε εδω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom