Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
της βλεπω της δυτικοευρωπαιες και ειναι οι Γερμανιδες μεενα παντελονι Τζιν σπορτεξ παπουτσια και ενα απλο μπλουζακι το καλοκαιρι.μια μπλουζα η ενα αντιανεμικο μπουφα το χειμωνα.συνηθως ειναι αβαφτες.εν συγκριση με της Ρωσσιδες ειναι εντελως απερηποιητες.στη Ρωσσια οι περισσοτερες ειναι το πρω'ι' βαμενες και φορανε τακουνια και ειναι προκλιτηκα ντυμενες.αφου ενας φιλος μου που ειχε ερθει νομιζε οτι οι μισες εκδιδονται :2funny:οσο για της Αγγλιδες ειναι οι περισσοτερες οπως εγραψα.οι Ιρλανδες θα ελεγα ειναι πιο περιποιημενες.αυτο το βλεπω με τα ματια μου και ολοι συμφωνουνε μαζι μου.την ιδια αποψη με μενα εχει και ο Pirforos που μιλισαμε προσφατα και ειχε σπουδασει Γερμανια τη δεκαετια του '90.

μάλλον έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη του περιποιημένου όπως σου είπα...και πάντα παίζει ρόλο που βρίσκεσαι και τι κόσμο βλέπεις

τώρα μην αρχίσουμε τα ποιος ζει που από πότε γιατί και πόσο....απλά θα σου πω ότι αυτά που γράφεις για αγγλίδες και γερμανίδες...δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ή τουλάχιστον έχετε εμπειρίες από τίποτα κωλοπεριοχές

για ιρλανδέζες...δεν ξέρω να σου πω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μάλλον έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη του περιποιημένου όπως σου είπα...και πάντα παίζει ρόλο που βρίσκεσαι και τι κόσμο βλέπεις

τώρα μην αρχίσουμε τα ποιος ζει που από πότε γιατί και πόσο....απλά θα σου πω ότι αυτά που γράφεις για αγγλίδες και γερμανίδες...δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ή τουλάχιστον έχετε εμπειρίες από τίποτα κωλοπεριοχές

για ιρλανδέζες...δεν ξέρω να σου πω
στ'αεροπλανο της βλεπω και εχω παει και μερικες φορες Γερμανια.Αγγλια δεν εχω παει αλλα βλεπω στ'αεροπλανο παρα πολλες και στην Ελλαδα.ο Pirforos παντος που εχει μεινει χρονια Γερμανια και πολλοι αλλοι συμφωνουνε που μενουν σε αυτες της χωρες οτι οι γναικες στη δυτικη Ευρωπη δεν ειναι περιποιημενες.απλως φιλε Γιωργος δεν πρεπει να εχεις παει στη Ρωσσια να δεις ποσο περιποιημνενες ειναι.ο Kostas23 που μενει Μαντσεστερ και ειχαμε μιλισει.μου ειχε πει οτι ειχαν 3-4 Ρωσσιδες στο πανεπηστημιο.τελικα αποδιχτηκαν απο χωρες της Βαλτικης.μου ειχε πει οτι πρεπει να ειναι πολυ πλουσιες αφου ολο με γουνς κυκλοφωρουνε και ντυνονται τοσο καλα.ειπε γι αυτες πιο πολλα οτι μενουν σε εστια και οτι δεν ειναι απο Ρωσσια και καταλαβα οτι δεν εχουν και πολλα λεφτα.αφου σπουδαζουν με υποτροφιες σαν Ευρωπα'ι'κη Ενωση.του ειπα οτι ολες εδω ετσι κυκλοφωρουνε!καλοβαλμενες και καλοντυμενες.η γνωμη του Pirforou θα ειναι πολυ σημαντικη γιατι εχει ζησει Γερμανια καποια χρονια και εχει παει και Ρωσσα 3-4 φορες.παντος ειναι ενα πολυ ενδιαφερον θεμα.ισως πρεπει να ανοιξουμε ξεχωριστο Thread Π.Χ.περιποιημενες γυναικες ή που ειναι πιο περιποιημενες οι γυναικες Δυτικη ή Αντολικη Ευρωπη και γιατι?.θα εχει ενδαφερον.χωραει πολυ συζητιση το θεμα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ρε συ μητσάρα...το θέμα δεν είναι ποιες είναι πιο περιποιημένες ή όχι...απλούστατα γιατί ο καθένας έχει διαφορετικό ορισμό για το θέμα περιποιημένη

πιστεψέ με...έχω πάει σε πάρα πολλές χώρες του ανατολικού μπλοκ και συνεχίζω να πηγαίνω (στην αγαπημένη σου Ρωσία...και πετρούπολη έχω πάει λόγω φίλων γερμανών εκεί, και μόσχα και έχω φτάσει μέχρι το Βλαδιβοστόκ, βέβαια...πήγα από την άλλη μεριά, από Ιαπωνία, αλλά τέσπα)

σε ότι αφορά δύση και ειδικά 2-3 συγκεκριμένες χώρες, πάω κάποιες μέρες κάθε μήνα, οπότε έχω αρκετά καλή άποψη επί του θέματος

δεν έχει σημασία, ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να λέει και να παρουσιάζεται όπως θέλει και δεν έχει νόημα να γράφουμε που πως και πότε διαμόρφωσε ο καθένας την άποψή του

ή άποψη μετράει, και εάν από εκεί και πέρα δεν υπάρχει εμπειρία και κάποιος γράφει παπαριές....μαγκιά του και στα παπάρια μου

εγώ π.χ. τις περισσότερες ανατολικές, έτσι όπως ντύνονται, μιλάνε, συμπεριφέρονται, κοινώς με τον τρόπο που ίδιες αυτοπαρουσιάζονται, τις βλέπω σαν πουτάνες....sorry guys, αλλά έτσι τις βλέπω

σαν ξεβράκωτες που βγήκαν βόλτα, κάνουν μάλιστα και μπαμ από χιλιόμετρο

έχουν και μία τάση προς το κιτς, γιατί όπως και να το κάνουμε....οι κοπέλες δεν έχουν και πολλές παραστάσεις και ότι τους σερβίρουν...αυτό ξέρουν και νομίζω είναι περιτό να αναλύσουμε τα περί κιτσαρίας που κυκλοφορεί και προβάλλεται σε αυτά τα κράτη

από εκεί και πέρα...πρέπει να συγκρίνεις και όμοια πράγματα, όμοιες τάξεις, όμοιες κλάσεις...κατά τη γνώμη μου οι ανατολικές χάνουν κατά κράτος και για λόγους που δεν φταίνε οι ίδιες, απλά έτσι είναι το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσαν

δεν φτάνει να κυκλοφορείς σαν playmate για να θεωρηθείς περιποιημένη, πόσο μάλλον σοβαρή ή ακόμη πιο πολύ, να θεωρηθείς γοητευτική

συνοψίζοντας και καταλήγοντας....το θέμα είναι υποκειμενικό, υπό ΚΣ και πριν ανοίξει η κουβέντα, θα πρέπει να συμφωνήσουμε στο τι είναι περιποιημένη γκόμενα και μετά να κάνουμε συγκρίσεις

πάω στοίχημα...δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε γιατί απλούστατα  μας αρέσουν διαφορετικά πράγματα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι αν σου αρεσουν οι γυναικες που ντυνονται οχι προκλητικα σιγουρα για σενα ειναι η Δυτικη Ευρωπη.εγω πρτιμαω παντος το πουτανε στυλ!εχει καποια θυλικοτητα!για μενα η γυναικα πρεπει να ειναι καυλοτικη!ελκυστικη!βαμενη!με μια σουπερ μινι φουστα!και οχι σεμνη με παντελονι σαν της Γερμανιδες!τωρα το πως φερονται ειναι ενα εντελως αλλο θεμα.οι Δυτικες οντως εχουν καλητερη συμπεριφορα και αυτο δεν χωραει καμια αμφιβολια!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Συμφωνούμε σε τι διαφωνούμε.

Μία γυναίκα μπορεί να είναι ελκυστική ακόμη και σε παντελόνι, δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να κυκλοφορεί σαν playmate για να το καταφέρει αυτό.

με ένα jean, ένα t-shirt, ξυπόλητη και άβαφη....μπορεί να είναι χιλιάδες φορές πιο ελκυστική από κάποια που είναι στολισμένη σαν έλατο και κυκλοφορεί με μόνο 2 τετραγωνικά εκατοστά ύφασμα επάνω της, πόσο μάλλον γοητευτική

το πρώτο ειδικά...είναι πολύ πιο δύσκολο να το καταφέρει μία γυναίκα, το δεύτερο...το κάνουν και κάτι παλληκάρια στην Συγγρού, με πλήρη υδραυλικά μάλιστα

Αυτό και εάν είναι άλλο θέμα!

Διαφωνούμε στα κριτήρια και όχι στο αποτέλεσμα της σύγκρισης

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
θα συμφωνησω με το μιτσο οτι το "ξεκωλε" ντυσιμο με φτιαχνει κ μου αρεσει,χτες βγηκα με μια στο κισιναου,ειχα κ ενα μικρο ατυχημα με το αμαξι,αλλα μολις ηρθε το "αλογο" 175 υψοε,21χρ και μια σηκωμενη  κολαρα στο θεο!!!!,με ενα "μινι 10 ποντους κ ψιλοτακουνα,"ανεβηκα" κ τα ξεχασα ολα,προχτες που την εκανα καμακι που δουλευε στο φαρμακειο,με παντελονι κλπ μου αρεσε βεβαια,αλλα ξεβρακωτη ηταν 100 φορες καλυτερη κ το βασικο ,πιο καβλωτικη,εξ ου κ το χοντρο κωλοχερο μετα,γκολ σημερα αναμενω μολις σχολασει απο δουλεια
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ,ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ,οποιος εχει παει Π-1(pe-ainz δηλαδη,εξ ου κ το δικο μου νικ!!!!!!!!!!!),οποιος εχει παει εχει δει τι σημαινει γερμανιδες μουναρες κ καβλιαρες κ ντοιτσλαντ ουμπερ αλλες,ειδικα ΜUNICH,ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΕΣ κ στην πορεια μπορει μεινω κ μονιμα εκει,βεββαια σκανδιναυια κ ολανδια ειναι επισης ΤΟΠ,πιο καλα κι απο ΟΥΚΡΑΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εγω πρτιμαω παντος το πουτανε στυλ!εχει καποια θυλικοτητα!για μενα η γυναικα πρεπει να ειναι καυλοτικη!ελκυστικη!βαμενη!με μια σουπερ μινι φουστα!και οχι σεμνη με παντελονι σαν της Γερμανιδες!τωρα το πως φερονται ειναι ενα εντελως αλλο θεμα.οι Δυτικες οντως εχουν καλητερη συμπεριφορα και αυτο δεν χωραει καμια αμφιβολια!

Οι καλύτερες πουτάνες (και κατα σύμπτωση οι ποιό ακριβές) που έχω γαμήσει ανα την Ευρώπη, ήταν ενδεδημένες με ένα office styl classical ''armani look'' ή ένα τζινάκι. Ήταν τόσο μα τόσο όμορφες που δεν χρειάζονταν τίποτα άλλο. Εμένα το ''ξεκολλέ'' στυλ με ξε-καυλώνει. Μόνο με πολύ ποτο το ξεπερνάω :boobies:

Επισκέπτης
στ'αεροπλανο της βλεπω και εχω παει και μερικες φορες Γερμανια.Αγγλια δεν εχω παει αλλα βλεπω στ'αεροπλανο παρα πολλες και στην Ελλαδα.ο Pirforos παντος που εχει μεινει χρονια Γερμανια και πολλοι αλλοι συμφωνουνε που μενουν σε αυτες της χωρες οτι οι γναικες στη δυτικη Ευρωπη δεν ειναι περιποιημενες.απλως φιλε Γιωργος δεν πρεπει να εχεις παει στη Ρωσσια να δεις ποσο περιποιημνενες ειναι.ο Kostas23 που μενει Μαντσεστερ και ειχαμε μιλισει.μου ειχε πει οτι ειχαν 3-4 Ρωσσιδες στο πανεπηστημιο.τελικα αποδιχτηκαν απο χωρες της Βαλτικης.μου ειχε πει οτι πρεπει να ειναι πολυ πλουσιες αφου ολο με γουνς κυκλοφωρουνε και ντυνονται τοσο καλα.ειπε γι αυτες πιο πολλα οτι μενουν σε εστια και οτι δεν ειναι απο Ρωσσια και καταλαβα οτι δεν εχουν και πολλα λεφτα.αφου σπουδαζουν με υποτροφιες σαν Ευρωπα'ι'κη Ενωση.του ειπα οτι ολες εδω ετσι κυκλοφωρουνε!καλοβαλμενες και καλοντυμενες.η γνωμη του Pirforou θα ειναι πολυ σημαντικη γιατι εχει ζησει Γερμανια καποια χρονια και εχει παει και Ρωσσα 3-4 φορες.παντος ειναι ενα πολυ ενδιαφερον θεμα.ισως πρεπει να ανοιξουμε ξεχωριστο Thread Π.Χ.περιποιημενες γυναικες ή που ειναι πιο περιποιημενες οι γυναικες Δυτικη ή Αντολικη Ευρωπη και γιατι?.θα εχει ενδαφερον.χωραει πολυ συζητιση το θεμα

Σχετικά με τις Γερμανίδες έχω να πω ότι όντως είναι λιγότερο απεριποίητες απ τις Ρωσίδες ή Ελληνίδες αλλά το χειρότερο είναι ότι είναι κρύες...τέσσερα χρόνια Γερμανία μόνο μια είχα βρεί να με φτιάχνει...Ευτυχώς που είχε όλων των ειδών τις Σλάβες... :lheel: Βέβαια υπάρχουν και Γερμανίδες ξανθιες ψηλες μοντέλα...αλλά για τη πλειοψηφία λέμε..Για τις Ρωσίδες δε χρειαζεται να τοποθετηθώ ξέρετε τη γνώμη μου... :smitten:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
guys......... το θεμας ειναι η Ρουμανια και οι Ρουμανες................ουτε οι Ρωσιδες ουτε οι Γερμανιδες ουτε οι Αγγλιδες ουτε οι ελληνιδες ουτε οι Τουρκαλες!!!!!
ελεος!!!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
guys......... το θεμας ειναι η Ρουμανια και οι Ρουμανες................ουτε οι Ρωσιδες ουτε οι Γερμανιδες ουτε οι Αγγλιδες ουτε οι ελληνιδες ουτε οι Τουρκαλες!!!!!
ελεος!!!!
Aaaaaaaxxxxxxxx Αυτές οι Ρουμάνες....
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ρουμανόπληκτους.
kαλα το πες......... :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ρουμανόπληκτους.
kαλα το πες......... :2funny:
ααααπ,εδω βλεπω 'απουσιες"
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙς,αγαπητε συμφοιτητη, :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
ΡΟΥΜΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ κλπ μαλακιες :grin: ειναι δικα μου "σλογκαν",οχι να παιρνουν αλλοι τα ευσημα :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ Red, γιατι εισαι τοσο πολυ κατα των ρουμανων, μια χαρα ειναι τα κοριτσια, πιστεs, μουναρεs εργατικεs....ενταξει, οχι ολεs  :rolleyes:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε συ Red, γιατι εισαι τοσο πολυ κατα των ρουμανων, μια χαρα ειναι τα κοριτσια, πιστεs, μουναρεs εργατικεs....ενταξει, οχι ολεs  :rolleyes:
to eιχα απωθημενο να παρω ρουμανα :idiot: :idiot: :idiot:,αλλα οσο κι αν προσπαθησα ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σχετικα με το ντυσιμο στην Ελλαδα εχουμε παρανοησει πολλα πραγματα τα τελευταια χρονια.

Η καλαισθησια εχει μπερδευτει με την αγορα ακριβων ρουχων, αυτα τα 2 δεν πανε απαραιτητα μαζι. Οποτε βλεπεις ξερω γω την ταπα με 5 διαφορετικους χρωματικους συνδιασμους, μαλλι Κοσμοπολιταν τελευταιας κοπης και τσαντα Λουις Βουιτον.. ΕΛΕΟΣ!

Οι Ρουμανες , γενικα οι ανατολικοευρωπαιες κλινουν αρκετες προς το κιτς, δεν ειναι τυχαιο αυτο, ολα εξηγουνται, οταν ζεις επι 50 χρονια με σοσιαλιστικες ενδυμασιες, λογικο ειναι να ξεφυγεις στο αλλο ακρο τωρα. Παντως αυτες που ξερουν να ντυθουν απεχουν χιλιομετρα απο τις ελληνιδες. Φροντιζουν τον εαυτο τους.

Νυχια, μαλλια , ποδια, βγαινουν περιποιημενες εξω σχεδον παντα, οχι σαν τσολια, καθε γειτονια εχει 2-3 κομμωτηρια, πεντικιουρ μανικιουρ και ειναι παντα γεματα.

Θα συμφωνησω ΚΑΙ ΠΑΛΙ με το Δημητρακη29 ...Φιλτατε τι να πω καποια στιγμη πρεπει να σε γνωρισω. Κι εμενα μου αρεσει το προκλητικο ντυσιμο σε γυναικα. Οταν κατεβαινω Ελλαδα συνηθως εκει που βγαινω μαζευω τα ληγουρια και τους δημοσιοσχεσιτες και καλα του μαγαζιου, σφηνακια ιστοριες , γιατι παντα κι εγω και αυτη που ειναι διπλα μου (η μονιμη αλλα και οι υπολοιπες) θελουμε να ξεχωριζουμε.

Παντως ρε παιδια δεν σχολιασαμε το θεμα των αντρων εδω. Μα τι αντιτουριστικες φυσιογνωμιες ειναι οι περισσοτεροι. Λες και ηρθαν απο αλλη χωρα αυτοι.....Εχω μιλησει με εκατονταδες Ρουμανες, ολες τα ιδια λενε, φερτε ολους τους Ελληνες εδω και στειλτε ολους τους Ρουμανους στις δικες σας κατω..... :s&m_3:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:think: Αυτά τα καϋμένα τα κορίτσια που λές ζητούν γαμβρό, για σοβαρή σχέση?

Μα καλα βρε ανθρωπε που τα βρηκες αυτα, τα περισσοτερα ειναι fake οπως βαζουν στα Zoo facebook και adultfinder για να μαζευουν λαο :)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μα βγαζουν ματι οτι ειναι ψευτικα......ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom