Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
της βλεπω της δυτικοευρωπαιες και ειναι οι Γερμανιδες μεενα παντελονι Τζιν σπορτεξ παπουτσια και ενα απλο μπλουζακι το καλοκαιρι.μια μπλουζα η ενα αντιανεμικο μπουφα το χειμωνα.συνηθως ειναι αβαφτες.εν συγκριση με της Ρωσσιδες ειναι εντελως απερηποιητες.στη Ρωσσια οι περισσοτερες ειναι το πρω'ι' βαμενες και φορανε τακουνια και ειναι προκλιτηκα ντυμενες.αφου ενας φιλος μου που ειχε ερθει νομιζε οτι οι μισες εκδιδονται οσο για της Αγγλιδες ειναι οι περισσοτερες οπως εγραψα.οι Ιρλανδες θα ελεγα ειναι πιο περιποιημενες.αυτο το βλεπω με τα ματια μου και ολοι συμφωνουνε μαζι μου.την ιδια αποψη με μενα εχει και ο Pirforos που μιλισαμε προσφατα και ειχε σπουδασει Γερμανια τη δεκαετια του '90.
μάλλον έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη του περιποιημένου όπως σου είπα...και πάντα παίζει ρόλο που βρίσκεσαι και τι κόσμο βλέπεις
τώρα μην αρχίσουμε τα ποιος ζει που από πότε γιατί και πόσο....απλά θα σου πω ότι αυτά που γράφεις για αγγλίδες και γερμανίδες...δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ή τουλάχιστον έχετε εμπειρίες από τίποτα κωλοπεριοχές
για ιρλανδέζες...δεν ξέρω να σου πω