Ανταποκριση απο Mamaia και περιχωρα. Ηρθα solo γνωρισα 2 φοιτητριες εδω αυτη που γουσταρα παρθενα . Τελος παντων δεν τα παω αυτα δεν εχω υπομονη για τετοια. Κανονιζουμε να βγουμε πρωτη φορα εξω, μου σκαει με την κλασσικη χοντρη (αυτο το περιμενα, γυναικες, ανταγωνισμος κτλ, τα λεγα στον κολλητο πολυ πιο πριν μεντιουμ θα γινω, αλλα και την αδερφη της 17 χρονων απιστευτο γκομενακι,περιποιημενο κοντη φουστα, βαμμενο,κυριλλε, ειχε κολλησει σε μενα, το θεμα ειναι οτι αν κολλας σε πολλες μενεις με το πουλι στο χερι, εγω εκει στην τυπισσα , πινουμε τα ουισκια μας ολοι σε μπαρακι, μετα εξοδος στο La Cucaracha για τους γνωριζοντες.Ψιλοπαρακμη το μερος, τα γνωστα σκηνικα κτλ, εγω να το παιζω Ελληναρας, και καλα δεν καταλαβαινω και πολλα , η τυπισσα να με αποφευγει κτλ σε καποια δοση πιανω συζητηση στα ρουμανικα χωρις να το ξερουν, να λεει η φιλη της ...τον γουσταρεις, να λεει αυτη daaaa...τελος παντων απο αυτο και μετα ερχεται διπλα συνεχεια κολαουζος, αλλα διακριτικα...Εφτασα στο αμην δεν γουσταρω παρθενοκαταστασεις (ακομα κι αν δεν ειναι οντως), αυτα στο μυαλο μου τα αφησα μονο στην Ελλαδα. Γιναμε γκολ την καναμε .. Σημερα , μπανακι η τυπισσα ειναι τρελλο κομματι αλλα παρθενωπη. Το παμε αρχικα δηλαδη στο χαλαρο. Σχολιασμα των topless γυρω γυρω , στο καπακι συζητηση για μαθηματα κτλ κατα τα αλλα απο κοντα αλλα τιποτα ιδιαιτερο. Οι ορμονες να βραζουν, η σταθερη γκομενα να παιρνει τηλεφωνο απο τη βαση μου, αστα να πανε.
Τελος παντων βραδι επαιζε Libery parade(για τους γνωστες και παλι) ... Αμα εισαι 20αρης και γουσταρεις να χωθεις ηταν ο απεραντος παραδεισος, εγω επειδη τα βαριεμαι πλεον αυτα τα σκηνικα , πηγαμε ηπιαμε κανα 2 μπυρες , bye bye μετα. Παρεπιπτοντως η καλυτερη της φιλη να εχει το ρολο οδηγου ταξιαρχου, με εμας απο πισω, μεχρι εκει τπτ να το παιζω τρελλα, απο διπλα , υποννοουμενα αλλα ως εκει..Παμε Vama Veche, για οσους δεν ξερουν ειναι κατασταση εντελως χυμα και χιπικη. Με τα πολλα ο στοχος επεσε , βασικα εγινε λαικο προσκυνημα, Ελληνας , να ρχονται παρατρεχαμενες να αναβουν τσιγαρα , χοροι, ιστοριες ..Λεω μην ξανοιχτεις πολυ , εχεις παρθενωπη διπλα σου, παρολα τα 10 ουισκια συγκρατηθηκα ο χριστιανος. Γαμω τις κοπελες και σαν ατομα, cu fitze dar si fara fitze κατι ενδιαμεσο , αυτο που γουσταρω. Η αλλη να αρχιζει να ζηλευει να λεει κτλ , αυτη σε γουσταρει, αφου σου αρεσουν οι ξανθιες γιατι δεν εκανες κατι κτλ...
Τελος παντων, μπερδεμενη ανταποκριση το ξερω, απλα ειμαι λιγο πριν τον υπνο. Ο στοχος επεσε. Καλα που κατεβαινω ελλαδαρα, γιατι δεν μπορω να συνδιασω και πολλες καταστασεις. Συζω με ατομο που φτυνει στη μαπα ατομα που θεωρουνται μοντελα στην Ελλαδα. Τεσπα. Στο επομενο επεισοδιο θα αναλυσουμε τη συμπεριφορα των Ελληνιδων στη Ρουμανια και πως και γιατι διαφερει απο την Ελλαδα. ΑΛΛΗ μεγαλη ιστορια. Παιζει συντομα να παραβω τον υπερτατο ορκο που εδωσα πριν αρκετα χρονια για μη κατασταση με Ελληνιδα.(αυτο το εχω ηδη κανει με ατομο της νυχτας εδω και αρκετα γνωστη στην Ελλαδα )Αυτα αυριο και οταν επιστρεψω. Τα σεβη μου συναγωνιστες.
ΥΓ. Μια λεπτομερεια για τους Ελληνοπαθουντες. Τα ποτα ηταν ο καθενας τα δικα του, οι βενζινες των κοριτσιων, κερασα μια γυρα, τα λεω αυτα για να συγκρινετε καταστασεις καποιες φορες.
Παντως οπως λεει και ο Red οι Ρουμανες ειναι σχολειο. Οι ελληνιδες ειναι ψυχολογικο σχολειο, αυτο το περασα, εχω PhD στο θεμα, αυτες ειναι εντελως αλλη κατασταση. Αυτα που λεει ισχυουν, αλλα ειναι ο ανθρωπος απολυτος , ομως οντως αν εισαι ανυποψιαστος εδω σε δαγκωνουν αγρια. Αυτο γουσταρω την εκπαιδευση. Παιδες οποτε κατεβαινω κατω Ελλαδαρα γελαω ασχημα με αυτα που βλεπω, ειναι ασχημη μεν ψυχολογικη εκπαιδευση, αλλα η Ρουμανια ειναι ενα βημα παραπανω. Ειναι σχολειο αλεξιπτωτιστων ή πεφτεις κατω σωος ή σε μαζευουν
Ειδα σημερα τυχαια στη Mamaia κατι ελληναρες ταξιδευτες στο δρομο, με το Polo το μπλουζακι και το παντελονι στους 37 βαθμους. Δηλαδη ελεος ρε παλικαρια , να κυκλοφορει ο κοσμος με στρινγκ τοπλες και με μαγιο και εσεις με τα παντελονια....Περιεργος ειμαι να μαθω ποσο τους δαγκωσαν. Πραγματικα.