Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό Γιώργο.
κιόμως...

Ήρθε από το πολιτισμό στο τρίτο κόσμο και δεν έχει κανένα πρόβλημα ;
Δεν είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει.
αυτό που παίζει πολύ ρόλο είναι ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε συνεχώς στην ελλάδα
και πίστεψέ με...πιο πολύ τα παίρνω εγώ με την ζιμπάμπουε, παρά εκείνη

Εκτός, και είναι τόσο ερωτευμένη μαζί σου, που βλέπει την Ελλάδα μέσα από τα φίλτρα της καρδιάς της …
ε τώρα....γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!!!!!!  :2funny:

ΥΣ: Είμαστε τελείως of topic!
τελείως όμως

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον με εχεις μπερδεψει με τον αλλο που συνομιλησατε
δεν σου ειπα εγω για καταντια κ μιζερια
σε ολο αυτο το συγκεκριμενο  ποστ ειναι σαν να διαβαζω δικο μου ποστ,κι εγω αν δεις πιο παλια μου ποστ,γραφω οτι ειμαι υπερ κ μονο ΣΚΑΥΝΔΙΝΑΥΒΙΑΣ Κ ΑΝ.ΜΠΛΟΚ,αλλα θα διαχωρισω τη θεση μου,ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ,εχει κ μουναρες κ καλες κ καβλιαρς,απλα εγω ειμαι εκτος πλεον,λογω γαμου κ μ αρεσει κ η γυναικα μου,οποτε το "χομπυ",εξασκειται στο EAST-EUROPE,ΚΑΙ SPORADIKA στην ολλανδια,σιγουρα παω κι ενα ταξιδι οσλο φετος
ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,αν εισαι επιχειρηματιας οπως λες,ΠΟΣΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?ΚΑΤΩ ΑΠΟ 35?γιατι αν εισαι ανω,ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ happy-sex life στο RΟΜΑΝΙΑ,ektoε,ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ,ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ,που εχει τις καλυτερες συνολικα γυναικες ολης της περιοχης σε ολα αναφερομαι,εμφανιση,χαρακτηρα,γαμησι,παρεα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ,αλλα ΜΟΝΟ κ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ
ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
ΥΓξαναδες τα ποστ να καταλαβεις ποιος εγραφε τι,ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ οι ανευ λογου αντιδικιες
RED :)

Περιμενα να γραψεις για να σου πω οτι εφαγα 2 ωρες απο το βραδι μου χτες να διαβασω τα προηγουμενα ποστ που εγραφες εδω μεσα. Σε γενικες γραμμες συμφωνουμε, η Ρουμανια εχει αλλαξει τα τελευταια χρονια και ειναι λογικο. Και η Ελλαδα αποχαιρετουσε τα ναυτακια του Αμερικανικου Στολου με ευγνωμοσυνη, τωρα τους ριχνει και κανα γιαουρτι αμα λαχει.. Αυτοι που ηρθαν στην αρχη περασαν αρχοντικα. Οχι οτι τωρα ειναι ασχημα, δεν γυρναω Ελλαδα πισω, δεν υπαρχει ουτε 1% πιθανοτητα.Εχω τις δουλειες μου εδω, τη ζωη μου, καλα περναω, οποτε ?

Σορρυ φιλε απαντησα γενικα και στους προηγουμενους και τα ακουσες εσυ που δεν επρεπε. Ειμαι 31χρονων, οποτε εχω αρκετα πραγματα να δω ακομα. Δεν ηξερα οτι ξερεις Ρουμανικα, νομιζα οτι κανεις διαδρομες εδω και σαβ/κα. Σορρυ. Οσο για τη ζωη μου , στην πρωτευουσα μενω, απλα ανεφερα ενα περιστατικο πριν εγκατασταθω εδω, οταν εκανα αποστολες αυτοκτονιας, μονος, στο πουθενα, χωρις γνωση της γλωσσας, τοτε τα ειδα τα πιρανχας. Παντως οντως στην Τιμισοαρα οι γυναικες ειναι αστερια συνηθως.

Γενικα οτι εχει μεινει απο την παλια Ρουμανια, αλλα μικρο κομματι υπαρχει μονο εκτος πρωτευουσας πλεον. Η πρωτευουσα παιζει σε αλλα επιπεδα πλεον. Οι τιμες ειναι νορμαλ για τους Ελληνες αλλα παραλογες για αυτα που προσφερει τις περισσοτερες φορες. Αλλα η χωρα εχει προοπτικη να γινει νουμερο ενα στα Βαλκανια. Γι αυτο ηρθα εδω πρωτα απο ολα. Και το συνδιασα και με την τυπισσα που ειμαι τωρα που εως τωρα ειναι αστερι σε ολα, μεσα και εξω.

Σε εσενα μου τη σπαει που εισαι απολυτος. Υπαρχουν και καλοι/ες ανθρωποι εδω δεν ειναι ολοι Δρακουμελ. Μη σου πω οτι λογω ακριβως των εμπειριων που ειχα απο Ελληνες και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο, τους εχω σε αποσταση.

Δημητρακη29 φιλε μου εισαι καμικαζι, οπως ημουν κι εγω πριν καποια χρονια γι αυτο σε παραδεχομαι. Αυτο με τις Ελληνιδες που λες οτι ειναι κακομαθημενες , πεστο 1000 φορες. Ειχα καλεσει φιλικο ζευγαρι εδω απο Ελλαδα και μολις το παλικαρι ηρθε ανοιξαν τα ματια του, τι εδινε ο ιδιος, τι επαιρνε προσωπικα, η τυπισσα τον ειχε πηγαινε ελα, δεν εχει βρασει ενα αυγο στη ζωη της, μονο απαιτει απαιτει απαιτει..Περιττο να σου πω οτι με το που γυρισε πισω με το που πατησε το ποδι στην Ελλαδα ειπε το στερνο το αντιο.... :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Περιμενα να γραψεις για να σου πω οτι εφαγα 2 ωρες απο το βραδι μου χτες να διαβασω τα προηγουμενα ποστ που εγραφες εδω μεσα. Σε γενικες γραμμες συμφωνουμε, η Ρουμανια εχει αλλαξει τα τελευταια χρονια και ειναι λογικο. Και η Ελλαδα αποχαιρετουσε τα ναυτακια του Αμερικανικου Στολου με ευγνωμοσυνη, τωρα τους ριχνει και κανα γιαουρτι αμα λαχει.. Αυτοι που ηρθαν στην αρχη περασαν αρχοντικα. Οχι οτι τωρα ειναι ασχημα, δεν γυρναω Ελλαδα πισω, δεν υπαρχει ουτε 1% πιθανοτητα.Εχω τις δουλειες μου εδω, τη ζωη μου, καλα περναω, οποτε ?

Σορρυ φιλε απαντησα γενικα και στους προηγουμενους και τα ακουσες εσυ που δεν επρεπε. Ειμαι 31χρονων, οποτε εχω αρκετα πραγματα να δω ακομα. Δεν ηξερα οτι ξερεις Ρουμανικα, νομιζα οτι κανεις διαδρομες εδω και σαβ/κα. Σορρυ. Οσο για τη ζωη μου , στην πρωτευουσα μενω, απλα ανεφερα ενα περιστατικο πριν εγκατασταθω εδω, οταν εκανα αποστολες αυτοκτονιας, μονος, στο πουθενα, χωρις γνωση της γλωσσας, τοτε τα ειδα τα πιρανχας. Παντως οντως στην Τιμισοαρα οι γυναικες ειναι αστερια συνηθως.

Γενικα οτι εχει μεινει απο την παλια Ρουμανια, αλλα μικρο κομματι υπαρχει μονο εκτος πρωτευουσας πλεον. Η πρωτευουσα παιζει σε αλλα επιπεδα πλεον. Οι τιμες ειναι νορμαλ για τους Ελληνες αλλα παραλογες για αυτα που προσφερει τις περισσοτερες φορες. Αλλα η χωρα εχει προοπτικη να γινει νουμερο ενα στα Βαλκανια. Γι αυτο ηρθα εδω πρωτα απο ολα. Και το συνδιασα και με την τυπισσα που ειμαι τωρα που εως τωρα ειναι αστερι σε ολα, μεσα και εξω.

Σε εσενα μου τη σπαει που εισαι απολυτος. Υπαρχουν και καλοι/ες ανθρωποι εδω δεν ειναι ολοι Δρακουμελ. Μη σου πω οτι λογω ακριβως των εμπειριων που ειχα απο Ελληνες και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο, τους εχω σε αποσταση.

Δημητρακη29 φιλε μου εισαι καμικαζι, οπως ημουν κι εγω πριν καποια χρονια γι αυτο σε παραδεχομαι. Αυτο με τις Ελληνιδες που λες οτι ειναι κακομαθημενες , πεστο 1000 φορες. Ειχα καλεσει φιλικο ζευγαρι εδω απο Ελλαδα και μολις το παλικαρι ηρθε ανοιξαν τα ματια του, τι εδινε ο ιδιος, τι επαιρνε προσωπικα, η τυπισσα τον ειχε πηγαινε ελα, δεν εχει βρασει ενα αυγο στη ζωη της, μονο απαιτει απαιτει απαιτει..Περιττο να σου πω οτι με το που γυρισε πισω με το που πατησε το ποδι στην Ελλαδα ειπε το στερνο το αντιο.... :grin:
κοιτα αν μενεις μονιμα,εχεις δικο σου διαμερισμα,πηγαινεις εκει που πηγαινουν οι ντοπιοι και γενικα εχεις καταλαβει πως σκεφτονται οι ανθρωποι (αυτο γινεται μετα τον 5ο-6ο χρονο ΣΥΝΕΧΟΥς ΔΙΑΒΙΩΣΗς)τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα στο να εχεις οσες γκομενες θελεις.---υπαρχει μια μεγαλη διαφορα μεταξυ των Ρουμανων και τον Ρωσσων.οι Ρουμανοι ειναι φιλικοι ριναι ρνας μεσογειακος φιλοξενος λαος.ενω οι Ρωσσοι ειναι ενας βοριος κρυος και αφιλοξενος λαος.----οι Ελληνες δεν ειναι κακοι αλλα ειναι θα ελεγα πολυ λιγουριδες.και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.και ειναι απολυτα φυσικο οταν ερχονται και φορανε ορειβατικα μποτακια και φουσκωτα μπουφαν να μην τους κοιταξει καμια.εδω αν ερχονται ερχονται σαν γκρουπ τουριστων συνηθως μεγαλης ηληκιας......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

παντος Ελληνες εχει και καλα παιδια δεν ειναι ολοι κακοι.αυτο που μου τη σπαει στους Ελληνες ειναι οτι αν βρουνε μια γκομενα τα παρατανε ολα σε γραφουν κανονικα και μπορουν να χαλασουν μια περιουσια για να την :knockinb:.Στις 9 Νοεμβριου θα κλεισω 17 χρονια σαν πορνομεταναστης!---για της Ελληνιδες το εψαξα παρα πολυ για να βγαλω αυτο το συμπερασμα.και ειμαι σιγουρος οτι αυτο φταιει.απο'κει ξεκιναει το κακο μαζι τους.αυτο ομως δεν σημαινει οτι καποιος που ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ή δεν εχει μεινει τουλαχιστον 5-6 χρονια (ειναι η αρχη για να αρχισει κανεις να καταλαβαινει πως σκεφτονται οι ανθρωποι.αν κανει παρεα με ντοπιους και παλι αν ειναι ολο με Ελληνες ουτε σε 50 δεν θα καταλαβει) δε νομιζω οτι πρεπει να παρει μια γυναικα απο τη Ρουμανια.οσο για καποιον που μενει μονιμα θα συμβουλευα να παντρευτει μετα τον 6ο-7ο χρονο.εγω τοτε αναγκαστικα να παντρευτω για να μπορεσω να παρω το Ρωσσικο διαβατηριο.δεν ειχα αλλη λυση.εσεις εκει δεν εχεται κανενα τετοιο προβλημα πια!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
λεπον...να πω την αποψη μου για 1000στη φορα....
ολλα ειναι θεμα χαρακτηρα και ανθρωπου......συμφωνω με τον Μητσο που λεει οτι η Ρουμανα αν εχει δικο της σπιτι και δουλεια και ποσο μαλλον αν ειναι και καμια ωραια δεν θα σηκωθει να φυγει στο εξωτερικο....ναι εχει δικιο...εγω οσες Ρουμανες εχω δει ειτε παντρεμενες ειτε να δουλευεουν,σχεδον καμια δεν ηταν και το τρελο μουνι που θα φανταζοντουσαν καποιοι.....απλα!!
οσο γι αυτο που ειπε παλι ο Μητσος για τις γυναικες απο Αραβικες χωρες δεν συμφωνω.......παλι απ την αρχη....ειναι θεμα ανθρωπου-χαρακτηρα.....ειδα ελληνιδα παντρεμενη με Συριο (σοβαροι και οι 2, γιατροι) και γαμω τους αθρωπους και οι 2!! εγω θα ελεγα οτι ειναι πιο δυσκολο να προσαρμοστει μια απο Συρια στην Ελλαδα παρα μια απο Ρωσια....εντελως αλλοι ανθρωποι εκει....ηθη εθιμα...μπορει να σε φροντιζουνε και να σ εχουνε πασα ΑΛΛΑ!!!
πιο λογικο μου ακουγεται να κατεβει μια Ρουμανα στην ελλαδα που οι συνθηκες ζωης-κλιμα ηθη εθιμα κλπ ολλα ειναι καλυτερα εν συγκριση με την Ρουμανια....
τωρα τι να πω.....ολλα στην ζωη λαχειο ειναι.....που λενε οτι αν εχεις τυχη διαβαινε.....ε κατι τετοιο!!
για μενα αν καποιος ειναι μαγκας ωραιος και γαμαει ωραια μουνια στην ελλαδα θα γαμαει και στην Ρουμανια και παντου.....αυτη ειναι η αποψη μου!! και παλιοτερα οσοι γαμουσαν (κουτσοι στραβοι χοντροι) κανεις δεν γαμουσε και κανα τρελο μουνι....και αυτες που γαμουσανε τις γαμουσανε γιατι ειχανε λεφτα για τα τοτε δεδομενα της Ρουμανιας....ε αμα ειναι και τοσο μαγκες καποιοι ας πανε και τωρα Ρουμανια (οχι σε κανα χωριο) και ας γαμησουνε κανα τρελο μουνι....και μετα ας μου πουνε και μενα.........

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ενας λογος ειναι η μεγαλη διαφορα στον τροπο ζωης.που δυσκολα κανεις συνηθιζει.γι' αυτο ειπα οτι μια γυναικα απο Αραβικες χωρες ή Τουρκια ειναι καλητερη επιλογη.ενας αλλος λογος ειναι η διαφορα νοοτροπιας και σκεψης.και φυσικα η γλωσσα.για τους Ρουμανους δεν ξερω.οι Ρωσσοι και οι Πολωνοι ειναι αλοι που δεν μαθαινουν ευκολα ξενες γλωσσες.ακομα και μετα απο 8-10 χρονια ζωης στο εξωτερικο ελαχιστοι ξερουν καλα τη γλωσσα του τοπου οπου μενουν.
αυτο ειναι στον ανρθωπο φιλε....εχω δει ανθρωπους που στην 3ετια που μιλανε αρκετα ικανοποιητικα και δες και τον Μπαγεβιτς που γερασε στην ελλαδα και ακομη δεν μπορει να μιλησει καλα....
Μια χαρά ζεις με ξένη στην Ελλάδα. Εκτός εάν έχω πέσει στην περίπτωση.
αν βρεις τον καταληλο ανθρωπο και γω ετσι πιστευω.....
μπορει να ειναι κ'ετσι?πληροφωριες δεν εχω και δεν μπορω να ξερω ειδεικα την δικη σου περιπτωση.παντος απο δυτικη Ευρωπη συνηθιζουν πιο ευκολα θα ελεγα γιατι ισως η ζωη στην Ελλαδα εχει καποια κοινα.απο Ανατολικη Ευρωπη πολυ πιο δυσκολα συνηθιζει μια γυναικα στην Ελλαδα.δε μιλαω για αυτες που μενουν Ελλαδα και της γνωριζεις στην Ελλαδα.και αυτες θα τις χωριζα σε 2 μεγαλες κατηγοριες (μα ελαχιστες εξαιρεσεις).μια κατηγορια που στην Ελλαδα βασανιζονται και θελουν να γυρισουν πισω αλλα καθονται για να μαζεψουν λεφτα.και μια κατηγορια που τους αρεσει στην Ελλαδα και θελουν να μεινουν για παντα.
επισης συμφωνω....
απο δυτική ευρώπη είναι η δικιά μου, την γνώρισα έξω, δεν είχε καμία σχέση με ελλάδα, δεν έχει κανένα πρόβλημα στην ελλάδα, βέβαια, οι συνθήκες μας επιτρέπουν ένα σημαντικό μέρος του χρόνου να είμαστε εκτός

ανατολικές, sorry guys, αλλά δεν μπορώ να τις πάρω σοβαρά

πάντως, εάν θες την γνώμη μου, αυτά τα πράγματα δεν μπαίνουν σε απόλυτα καλούπια

από όσα ζευγαρώματα γνωρίζω ελληνων με ξένες (δυτικές, ανατολικές whatever), σε όσες περιπτώσεις βάρεσαν κανόνι, το μεγαλύτερο φταίξιμο είχαν οι ελληνάρες (και κυρίως οι μανούλες τους) και όχι οι ξένες
+1000
και γω δεν μπορω να τις παρω στα σοβαρα....αλλα....σπανια βρισκεις αξιολογους ανθωπους....ειδικα στις μερες μας (και στην ελλαδα και απο γυναικες και απο ανδρες)....κυριαρχει το συμφερον.....απλα σε κεινες τις χωρες τα πραγματα ειναι πιο ωμα....
οσο για αυτο με τις μανουλες...επισης +1000!! κυριως εκεινες φταινε και ο μαμαοθρεφτος ο γιοκας που δεν μπορει να βαλει την μαμακα του στη θεση του.....μην ξεχναμε οτι κανενας λαος δεν ειναι ετσι οπως ειμαστε εμεις με τις οικογενειες μας.....κανενας αλλος λαος δεν εχει το δεσιμο που εχουμε εμεις...

οσες περιπτωσεις ξερω με γαμους με Ρουμανες που βαρεσαν πιστολια.........βαρεσαν πιστολια γιατι 1ον δεν ηταν κοπελες αξιολογες....αλλα κοπελες απο μπαρ κλπ,2ον κοπελες απο χωρια που ηρθαν να βγαλουν λεφτα και να την κοπανισουν και 4ον αυτοι που τις πηραν δεν ειχαν αλλες επιλογες....και τι ενοω? οτι δεν τους κοιταζε αλλη ελληνιδα.....απλα!
εχω δει ομως και παληκαρι με ρουμανα (οχι ξεκωλη του μπαρ) με σχετικα αρκετα λεφτα,η κοπελα ειχε τελειωσει γιατρος και στην ελλαδα ασχοληθηκε με την ιατρικη και οχι με την σερβιτορικη....και ηταν και οι 2 αγαπημενοι και ευτυχισμενοι.......η συγκεκριμενη κοπελα πατουσε στην γη....και αν την ακουγες να σου μιλαει για την χωρα της....σου σηκωνοταν η τριχα.....αλλα ειπαμε....ειναι λαχειο.....
ποσες ελληνιδες βαρεσαν κανονια?
οσοι παντρεονται κοπελες απο Ρουμανια και θελουν να ναι και τρελο μουνι και ξεκωλο και νοικοκυρα και να ανοιγει φυλο για πιτα και καλη μαμα-συζηγος κλπ μαλον δεν απευθυνονται στις σωστες γυναικες.....(ειτε ειναι ρουμανες ειτε ελληνιδες....)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
λεπον...να πω την αποψη μου για 1000στη φορα....
ολλα ειναι θεμα χαρακτηρα και ανθρωπου......συμφωνω με τον Μητσο που λεει οτι η Ρουμανα αν εχει δικο της σπιτι και δουλεια και ποσο μαλλον αν ειναι και καμια ωραια δεν θα σηκωθει να φυγει στο εξωτερικο....ναι εχει δικιο...εγω οσες Ρουμανες εχω δει ειτε παντρεμενες ειτε να δουλευεουν,σχεδον καμια δεν ηταν και το τρελο μουνι που θα φανταζοντουσαν καποιοι.....απλα!!
οσο γι αυτο που ειπε παλι ο Μητσος για τις γυναικες απο Αραβικες χωρες δεν συμφωνω.......παλι απ την αρχη....ειναι θεμα ανθρωπου-χαρακτηρα.....ειδα ελληνιδα παντρεμενη με Συριο (σοβαροι και οι 2, γιατροι) και γαμω τους αθρωπους και οι 2!! εγω θα ελεγα οτι ειναι πιο δυσκολο να προσαρμοστει μια απο Συρια στην Ελλαδα παρα μια απο Ρωσια....εντελως αλλοι ανθρωποι εκει....ηθη εθιμα...μπορει να σε φροντιζουνε και να σ εχουνε πασα ΑΛΛΑ!!!
πιο λογικο μου ακουγεται να κατεβει μια Ρουμανα στην ελλαδα που οι συνθηκες ζωης-κλιμα ηθη εθιμα κλπ ολλα ειναι καλυτερα εν συγκριση με την Ρουμανια....
τωρα τι να πω.....ολλα στην ζωη λαχειο ειναι.....που λενε οτι αν εχεις τυχη διαβαινε.....ε κατι τετοιο!!
για μενα αν καποιος ειναι μαγκας ωραιος και γαμαει ωραια μουνια στην ελλαδα θα γαμαει και στην Ρουμανια και παντου.....αυτη ειναι η αποψη μου!! και παλιοτερα οσοι γαμουσαν (κουτσοι στραβοι χοντροι) κανεις δεν γαμουσε και κανα τρελο μουνι....και αυτες που γαμουσανε τις γαμουσανε γιατι ειχανε λεφτα για τα τοτε δεδομενα της Ρουμανιας....ε αμα ειναι και τοσο μαγκες καποιοι ας πανε και τωρα Ρουμανια (οχι σε κανα χωριο) και ας γαμησουνε κανα τρελο μουνι....και μετα ας μου πουνε και μενα.........
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤ ,ΕΙΔΙΚΑ ,ΓΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ετσι ητανε το εργο τοτε,απο το 91 ερχομαι σποραδικα,απο το 99 μονιμα,τρελλα μουνια κλπ,λιγοι ειχαν κι οχι με εναλλαγες,απλα ειχε τοσο "χυμα" καλο,ΟΧΙ ΑΣΤΕΡΙΑ,καλο ειπα μουνι ο τοπος,που γινονταν ηρωεες αρκετοι "αναπηροι" αλλοδαποι
ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΠΑΝΑΓΙΑ,ΟΙ ΚΩΛΟΡΟΥΜΑΝΕΣ,"κοπροσκυλα" του κερατα η μεγιστη πλειοψηFIA,τους γαμαγανε το κερατο και "στο κερατο" κ σε αλλα πολλα,εκτος απο λιγες φασεις με συμφοιτητες που παντρευτηκαν,ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ,ΔΗΛΑΔΗ Ν Α ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΗ,ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ,οι αλλοδαποι λοιπον που δεν ους κοιτουσε "γιδα" θηλυκια στη χωρα τους,καταφεραν κ με οσα μυρια προβληματα μετα κι "εζησαν το μυθο τους" κι αυτοι,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΡΕΣ,απλα καλες
ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ σημερα,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ Κ ΜΗ,εδω θα διαφωνησω με τους ανωτερω φιλους,ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,δεν ειναι ευκολο ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ,ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ,για καποιο ξενο αυτο,ειδικα ΤΟΥΡΙΣΤΑ,δεν λεω αδυνατον αλλα το πιστευω για το 99.99% των επισκεπτων,ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΛΕΜΕ,αλλα κ με λεφτα η σχεση ποιοτητας τιμης ειναι ΧΑΛΙΑ ΠΛΕΟΝ
ΥΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ,ΜΟΝΟ ΟΝΤΕΣΣΑ Κ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ "GAME" :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αγαπητε μου redpeainz  ! οταν ειπα οτι τα τζωβενια γαμαν παντου δεν ενοω τους ελληναρες που πανε ως τουριστες στην ρουμανια αλλα για αυτους που ειτε ειναι φοιτητες ειτε δουλευουν και τεσπα ειναι στα κολπα με γλωσσα κλπ!

κατα τα αλλα ελαχιστες περιπτωσεις να πεσεις σε καλη ρουμανα.....αξιολογη.....αλλο να γνωρισεις ρουμανα στην ελλαδα που δουλευει σερβιτορα και να σου πασαρει οτι θελει στην τελικη
και αλλο να σαι ηδη ρουμανια να ξερεις την γλωσσα το κρατος την νοοτροπια που ζει πως ειναι η οικογενειακη της κατασταση απο δουλεια λεφτα σπιτι κλπ κλπ και να ναι κοπελα που εχει βγαλει και μια σχολη και εχει μια χ,ψ οικονομικη ανεση κτλπ....τοτε ναι ισως αν υπαρχει αγαπη γινουν και θυσιες τοτε μπορει να πεις οτι ε μπορει να την παρω ελλαδα να ζηουμε μαζι.....
αλλα αυτο για οσους ξερουν απο ρουμανια να βρεις κοπελα οικονομικα ευκατασταη μορφωμενη ομορφη απο καλη οικογενεια και να σε αγαπαει και να θελει να ρθει μαζι σου .........Ε ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ..........πιο ευκολα κερδιζεις λαχειο παρα να βρεις τετοια κοπελα......

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
αγαπητε μου redpeainz  ! οταν ειπα οτι τα τζωβενια γαμαν παντου δεν ενοω τους ελληναρες που πανε ως τουριστες στην ρουμανια αλλα για αυτους που ειτε ειναι φοιτητες ειτε δουλευουν και τεσπα ειναι στα κολπα με γλωσσα κλπ!

κατα τα αλλα ελαχιστες περιπτωσεις να πεσεις σε καλη ρουμανα.....αξιολογη.....αλλο να γνωρισεις ρουμανα στην ελλαδα που δουλευει σερβιτορα και να σου πασαρει οτι θελει στην τελικη
και αλλο να σαι ηδη ρουμανια να ξερεις την γλωσσα το κρατος την νοοτροπια που ζει πως ειναι η οικογενειακη της κατασταση απο δουλεια λεφτα σπιτι κλπ κλπ και να ναι κοπελα που εχει βγαλει και μια σχολη και εχει μια χ,ψ οικονομικη ανεση κτλπ....τοτε ναι ισως αν υπαρχει αγαπη γινουν και θυσιες τοτε μπορει να πεις οτι ε μπορει να την παρω ελλαδα να ζηουμε μαζι.....
αλλα αυτο για οσους ξερουν απο ρουμανια να βρεις κοπελα οικονομικα ευκατασταη μορφωμενη ομορφη απο καλη οικογενεια και να σε αγαπαει και να θελει να ρθει μαζι σου .........Ε ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ..........πιο ευκολα κερδιζεις λαχειο παρα να βρεις τετοια κοπελα......
ΝΑΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΛΑΧΕΙΟ ΞΕΡΩ ΤΡΕΙΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΗ Κ ΜΟΥΝΑΡΑ ΡΟΥΜΑΝΑ,ΕΛΛΗΝΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εγω ξερω Ρουμανα στην Ελλαδα...σερβιτορα σε μπαρ... τρελο μουνι... και με πολυ καλο χαρακτηρα
Να παιξω λαχειο ?  ;)

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σιντροφοι μετα  απο 15  χρονια μονιμις dιαμονις στο bουκουρεστι σας στο  χανα -ποsταρο :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:                                                η ρουμανια είναι "τσιγανοχορα" οι ρουμάνες  προκειμενου  να  σε κολλήσουν  με  το  κορμί πρώτα μετά  με  το  μυαλό  μαζί με  μαγείες  βασκανίες  και  πράγματα  που ο  έλληνας δεν  τα  παίρνει  χαμπάρι αν  δεν  έχει  μείνει  εδώ μεταχειρίζονται τα πάντα έχω δει  να  καταστρέφονται για  πλακα ελληναράδες  ιταλοί aravoiszrailinoi  ο σκοπός τις ρουμάνας είναι  να  σε  ψήσει να  την  παντρευτείς και  με  το  που  θα  σου  κάνει  δυο  παιδιά θα  σε  κάνει  "σκλαβο" θα  γαμιέται αριστερά  δεξιά  και θα  τις τα  ακουμπάς  μέχρι  να  πεθάνεις βάση  ευρωπαϊκού  δικαιου μαύρο φίδι  που  σε έφαγε  προσοχή  meegalli  με  τις  ρουμάνες  αυτά τα  ολίγα περί ρουμανίας                   

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Εγω ξερω Ρουμανα στην Ελλαδα...σερβιτορα σε μπαρ... τρελο μουνι... και με πολυ καλο χαρακτηρα
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ(TO ANEKDOTO) ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
OSO για "τρελο μουνι" κ εκει,κανε κ λιγο κρατει :grin: :grin: :grin:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ(TO ANEKDOTO) ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
OSO για "τρελο μουνι" κ εκει,κανε κ λιγο κρατει :grin: :grin: :grin:

Παιχταρα μου..αν δεν υπηχε κινδυνος να μαθει οτι ποσταρα σε σιτε με μπουρδελα φωτο της με αποτελεσμα να μου παθει τιποτα... θα σου ειχα ποσταρει φωτο της καλλιτεχνικη (γιατι συνεργαζεται και με πρακτορειο modeling) που θα την εβλεπες και θα παθαινες κολουμπρα  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

Αν και υποψιαζομαι οτι ειναι τσιγγανακι... παρολα αυτα το μωρο ειναι το.... α π ο λ υ τ ο  μ ο υ ν ι !!!!
Και το περιεργο ειναι οτι αν και δουλευει πολλα χρονια νυχτα... ειναι καλος χαρακτηρας και καλο παιδι !!!!
Μεχρι και λεφτα μου εχει δανεισει ενω δεν ειχε να φαει !!!

Οποτε ας μην ειμαστε απολυτοι..ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι  ;)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παιχταρα μου..αν δεν υπηχε κινδυνος να μαθει οτι ποσταρα σε σιτε με μπουρδελα φωτο της με αποτελεσμα να μου παθει τιποτα... θα σου ειχα ποσταρει φωτο της καλλιτεχνικη (γιατι συνεργαζεται και με πρακτορειο modeling) που θα την εβλεπες και θα παθαινες κολουμπρα  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

Αν και υποψιαζομαι οτι ειναι τσιγγανακι... παρολα αυτα το μωρο ειναι το.... α π ο λ υ τ ο  μ ο υ ν ι !!!!
Και το περιεργο ειναι οτι αν και δουλευει πολλα χρονια νυχτα... ειναι καλος χαρακτηρας και καλο παιδι !!!!
Μεχρι και λεφτα μου εχει δανεισει ενω δεν ειχε να φαει !!!

Οποτε ας μην ειμαστε απολυτοι..ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι  ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος ΠΡΟΣΕΧΕ και ο νωων νοείτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think:

εδω ναι μεν αλλά Οποτε ας μην ειμαστε απολυτοι..ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι  ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
............η συμβουλη μου για καποιον που μενει μονιμα Ελλαδα ειναι να παρει Ελληνιδα!ή απο καποιες χωρες που η ζωη ειναι παρομοια.θα συμβουλευα απο Τουρκια ή απο Αραβικες χωρες που οι γυναικες ειναι πιστες και καλες και εοχυν τον αντρα σαν αφεντη.και ειναι και καβλιαρες!!!

Συμφωνω απόλτα. When in Rome, do as the Romans do....

Εμπειρικά, εθνικότητες που έχω δει να τα καταφέρνουν με Έλληνα σύζυγο είναι: Τουρκάλες (συνήθως γνωρίζονται σε σπουδες έξω), Γερμανίδες (σηκώνουν βάρη και δεν κλατάρουν :boobies: και είναι και καλές μανάδες - σου κάνουν και μωράκι με μπλέ μάτια :dancing:), Ισπανίδες και Βελγίδες. Αγγλίδες, Ολλανδέζες και Γαλλίδες - όσες γνώρισα - αντέξαν 2-3 χρόνια και αφήσαν τους κυρίους με ένα μηνιάτικο λογαριασμό από 3-20.000€ για την επόμενη 20ετία :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μου ξέφυγε,:boobies:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνω απόλτα. When in Rome, do as the Romans do....

Εμπειρικά, εθνικότητες που έχω δει να τα καταφέρνουν με Έλληνα σύζυγο είναι: Τουρκάλες (συνήθως γνωρίζονται σε σπουδες έξω), Γερμανίδες (σηκώνουν βάρη και δεν κλατάρουν :boobies: και είναι και καλές μανάδες - σου κάνουν και μωράκι με μπλέ μάτια :dancing:), Ισπανίδες και Βελγίδες. Αγγλίδες, Ολλανδέζες και Γαλλίδες - όσες γνώρισα - αντέξαν 2-3 χρόνια και αφήσαν τους κυρίους με ένα μηνιάτικο λογαριασμό από 3-20.000€ για την επόμενη 20ετία :2funny:
φιλε μου αυτο εχω γραψει και 'γω επανελημενα.οποιος θελει να παντρευτει Ελληνιδα ας παρει Τουρκαλα ή απο Αραβικες χωρες.για Αγγλιδες παντος εχω δειμερικους που ειναι παντρεμενοι μαζι τους πολλα χρονια και ζουνε μαζι χωρις προβλημα.μερικες Αγγλιδες προσαρμοζονται θα ελεγα στην Ελλαδα.τωρα θα μου πεις ποσοι αλλοι εχουν χωρισει?ποσοι παθαν αυτο που λες? ισως εχεις δικιο.παντος για της Τουρκαλες το συστηνω ανεπυφιλακτα!δεν μου αρεσει στης δυτικο ευρωπαιες οτι ειναι απερηποιητες.οι Γερμανιδες θα ελεγα παρα πολυ ντυνονται σαν αντρες.οι δε Αγγλοι ειναι ο πιο κακογουστος λαος!οι Αγγλιδες φορανε κοκκινη φουστα πρασινο καλτσον πορτοκαλι μπλουζακι!ΦΡΙΚΗ!εγω ντρεπομαι να της κυκλοφωρισω!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δεν μου αρεσει στης δυτικο ευρωπαιες οτι ειναι απερηποιητες.οι Γερμανιδες θα ελεγα παρα πολυ ντυνονται σαν αντρες.οι δε Αγγλοι ειναι ο πιο κακογουστος λαος!οι Αγγλιδες φορανε κοκκινη φουστα πρασινο καλτσον πορτοκαλι μπλουζακι!ΦΡΙΚΗ!εγω ντρεπομαι να της κυκλοφωρισω!

Αγαπητέ Μητσάρα....θα μου επιτρέψεις, αλλά μάλλον δεν έχεις πλήρη άποψη για τις δυτικοευρωπαίες.

Μπορεί να έχουμε βέβαια και τελείως διαφορετική αντίληψη του τι σημαίνει "περιποιημένη".

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγαπητέ Μητσάρα....θα μου επιτρέψεις, αλλά μάλλον δεν έχεις πλήρη άποψη για τις δυτικοευρωπαίες.

Μπορεί να έχουμε βέβαια και τελείως διαφορετική αντίληψη του τι σημαίνει "περιποιημένη".
της βλεπω της δυτικοευρωπαιες και ειναι οι Γερμανιδες μεενα παντελονι Τζιν σπορτεξ παπουτσια και ενα απλο μπλουζακι το καλοκαιρι.μια μπλουζα η ενα αντιανεμικο μπουφα το χειμωνα.συνηθως ειναι αβαφτες.εν συγκριση με της Ρωσσιδες ειναι εντελως απερηποιητες.στη Ρωσσια οι περισσοτερες ειναι το πρω'ι' βαμενες και φορανε τακουνια και ειναι προκλιτηκα ντυμενες.αφου ενας φιλος μου που ειχε ερθει νομιζε οτι οι μισες εκδιδονται :2funny:οσο για της Αγγλιδες ειναι οι περισσοτερες οπως εγραψα.οι Ιρλανδες θα ελεγα ειναι πιο περιποιημενες.αυτο το βλεπω με τα ματια μου και ολοι συμφωνουνε μαζι μου.την ιδια αποψη με μενα εχει και ο Pirforos που μιλισαμε προσφατα και ειχε σπουδασει Γερμανια τη δεκαετια του '90.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom