Περιμενα να γραψεις για να σου πω οτι εφαγα 2 ωρες απο το βραδι μου χτες να διαβασω τα προηγουμενα ποστ που εγραφες εδω μεσα. Σε γενικες γραμμες συμφωνουμε, η Ρουμανια εχει αλλαξει τα τελευταια χρονια και ειναι λογικο. Και η Ελλαδα αποχαιρετουσε τα ναυτακια του Αμερικανικου Στολου με ευγνωμοσυνη, τωρα τους ριχνει και κανα γιαουρτι αμα λαχει.. Αυτοι που ηρθαν στην αρχη περασαν αρχοντικα. Οχι οτι τωρα ειναι ασχημα, δεν γυρναω Ελλαδα πισω, δεν υπαρχει ουτε 1% πιθανοτητα.Εχω τις δουλειες μου εδω, τη ζωη μου, καλα περναω, οποτε ?
Σορρυ φιλε απαντησα γενικα και στους προηγουμενους και τα ακουσες εσυ που δεν επρεπε. Ειμαι 31χρονων, οποτε εχω αρκετα πραγματα να δω ακομα. Δεν ηξερα οτι ξερεις Ρουμανικα, νομιζα οτι κανεις διαδρομες εδω και σαβ/κα. Σορρυ. Οσο για τη ζωη μου , στην πρωτευουσα μενω, απλα ανεφερα ενα περιστατικο πριν εγκατασταθω εδω, οταν εκανα αποστολες αυτοκτονιας, μονος, στο πουθενα, χωρις γνωση της γλωσσας, τοτε τα ειδα τα πιρανχας. Παντως οντως στην Τιμισοαρα οι γυναικες ειναι αστερια συνηθως.
Γενικα οτι εχει μεινει απο την παλια Ρουμανια, αλλα μικρο κομματι υπαρχει μονο εκτος πρωτευουσας πλεον. Η πρωτευουσα παιζει σε αλλα επιπεδα πλεον. Οι τιμες ειναι νορμαλ για τους Ελληνες αλλα παραλογες για αυτα που προσφερει τις περισσοτερες φορες. Αλλα η χωρα εχει προοπτικη να γινει νουμερο ενα στα Βαλκανια. Γι αυτο ηρθα εδω πρωτα απο ολα. Και το συνδιασα και με την τυπισσα που ειμαι τωρα που εως τωρα ειναι αστερι σε ολα, μεσα και εξω.
Σε εσενα μου τη σπαει που εισαι απολυτος. Υπαρχουν και καλοι/ες ανθρωποι εδω δεν ειναι ολοι Δρακουμελ. Μη σου πω οτι λογω ακριβως των εμπειριων που ειχα απο Ελληνες και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο, τους εχω σε αποσταση.
Δημητρακη29 φιλε μου εισαι καμικαζι, οπως ημουν κι εγω πριν καποια χρονια γι αυτο σε παραδεχομαι. Αυτο με τις Ελληνιδες που λες οτι ειναι κακομαθημενες , πεστο 1000 φορες. Ειχα καλεσει φιλικο ζευγαρι εδω απο Ελλαδα και μολις το παλικαρι ηρθε ανοιξαν τα ματια του, τι εδινε ο ιδιος, τι επαιρνε προσωπικα, η τυπισσα τον ειχε πηγαινε ελα, δεν εχει βρασει ενα αυγο στη ζωη της, μονο απαιτει απαιτει απαιτει..Περιττο να σου πω οτι με το που γυρισε πισω με το που πατησε το ποδι στην Ελλαδα ειπε το στερνο το αντιο....