Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μια Ρουμάνα απ τη Τιμισοάρα μίλαγε με ένα φίλο μου καιρό στο ιντερνετ και συννενοηθήκαν να έρθει ελλάδα και κουβάλησε τη μάνα της χωρίς να του πει τίποτα :headbang: και φυσικά δεν εγινε τπτ αφού η μάνα της δεν τους άφηνε μόνους...Ρε τι ψεύτρες είναι...

Επισκέπτης
Να προσεχετε και να μη στελνετε σε καμια καριολα λεφτα μεσω western union!! Αμα θελετε οπωσδηποτε να φερετε Ελλαδα ενα πορνιδιο απο Ρουμανια, απλα αγοραστε απο εδω τα εισητηρια, δοξα το θεο υπαρχουν και πρακτορεια και αεροπορικες εταιρειες που εχουνε εδρα εδω! ΠΟΤΕ ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ!!!!! Και μια ακομη συμβουλη καθοτι τυγχανει να ειμαι "αρχαιος" στον σεξοτουρισμο! Αμα δεν την εχεις πηδηξει την κοπελα δεν αξιζει να κανεις εξοδα για να την φερεις!!! Καλυτερα πηγαινε εσυ εκει και βαρα τη και μετα την φερνεις και εδω!!! Να τον ακουτε τον παλιο! Μην σας πιανουνε μαλακες οι πεινασμενες!

Σωστός ο φίλος...γιατί να κάνεις έξοδα και στο τέλος να μη γίνει τίποτα...Το καλύτερο πας εσύ στη χώρα της, κάνεις και τουρισμό...και ακόμα καλύτερα να έχεις και άλλα κοννέ εκεί οπότε αμα στραβώσει με εκείνη έχεις εναλλακτικές..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μια Ρουμάνα απ τη Τιμισοάρα μίλαγε με ένα φίλο μου καιρό στο ιντερνετ και συννενοηθήκαν να έρθει ελλάδα και κουβάλησε τη μάνα της χωρίς να του πει τίποτα :headbang: και φυσικά δεν εγινε τπτ αφού η μάνα της δεν τους άφηνε μόνους...Ρε τι ψεύτρες είναι...
εγω παντος οσες εχω καμακωσει και ηταν με τη μανα τους παντα η μανα ηταν υπερ μου!το μονο αρνητικο που μπορει να υπαρχει στην υποθεση ειναι οτι η μανα της λεει συνεχεια υπερ μου ρωταει συνεχεια για μενα και η γκομενα αντιδρα και πολλες φορες δεν νιωθει ανετα μαζι μου.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
για σου dimitrakis29 (1τον)!! μιλούσαμε μέσο msn k αρκετές φορες μέσο cameras από το msn messenger k γκαραντί στις φωτό είναι αυτή..(2ρον)!!!εφόσον ρε φιλε ήθελε να έρθει,k μετά το ξανασκέφτηκε η το μετανιωσε,γιατί δε μου είπε μη μου στηλεις τα λεφτα γιατη ξερεις δε μπορω να ερθω κ αστο για καποια αλλη φορα εε???(3τον) όσο για τα 1000 ευρω που λες δεν υπήρχε περίπτωση να τα στυλο ούτε μια.. στα 150 ευρώ πήρα τα ρίσκα μου στα 1000 k να μου τα ζητούσε θα τις έλεγα άντε για,τόσο απλά σιγά μην κάτσω να στυλο 1000 ευρώ σε εισιτήρια.. είπαμε είμαι θύμα αλλα όχι k έτσι!!(4τον)γενικά πιστεύω ότι η γυναικα έπαιζε μαζί μου k βρήκε την ευκαιρία την άρπαξε k άντε για!!k στο κάτω κάτω δε νομίζω να την χάλασαν κιόλας τα 150 ευρώ μου.. 150 από μένα 300 από κανένα άλλον κ πάει λέγοντας αυτό πιστεύω!!!thanks για το post σου... :headbang: :headbang:να κ αλλες 2 φοτο απο αυτην..εχω ακομα μπολικες αμα θελετε μπορω να της ποσταρω.lol :dancing: :dancing: :dancing:
καλα ρε μεγαλε,ΠΟΣΟ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ?
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ",ειναι δυνατον ποτε ναρθει ελλαδα για 150ευρω,η ποιο κινητρο εχει δηλαδη?να δει τη θαλασσα?πανε κατερινη με 100ε τη βδομαδα
λιγη λογικη ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ,ας μην ονειρευεστε καρβελια παρα την πεινα
σορρυ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλα ρε μεγαλε,ΠΟΣΟ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ?
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ",ειναι δυνατον ποτε ναρθει ελλαδα για 150ευρω,η ποιο κινητρο εχει δηλαδη?να δει τη θαλασσα?[size=10pt]πανε κατερινη με 100ε τη βδομαδα[/size]
λιγη λογικη ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ,ας μην ονειρευεστε καρβελια παρα την πεινα
σορρυ

:thumbsup: :thumbsup:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup: :thumbsup:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ανηκω σε παρομοια κατηγορια με το Δημητρη29,μενω μονιμα στην πρωτευουσα τα τελευταια χρονια, επειδη ξερω αρκετους παλιοτερους οντως τα πραγματα εχουν σφιξει, αλλα δεν παυουν να απεχουν ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ απο την Ελλαδα.

Τη ζωη που κανω εδω περα, τις γκομενες που κυκλοφορω(δεν εχω πληρωσει ποτε για σεξ), το χαβαλε που κανω, τις πλακες, τα ποτα, τα ξενυχτια, στην Ελλαδα ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα μονο (αντε και σε κατι τσοντες στην τηλεοραση).

Εγω εχω σπιτωσει μια με την οποια εχω σταθερη σχεση, και για περιπετειουλες, φλερτ, ξεπεταγματα κτλ υπαρχει κι ο φιλικος περιγυρος.. Ανεξαρτητως τι ζωη κανουν και με ποιον ειναι. Η λεξη Ελληνας, ακομα ανοιγει πορτες, παραθυρα και ... Δεν υπηρχε ουτε μια περιπτωση που σε γνωριμια να μην εχω καταληξει σε γωνια κλαμπ με γλωσσοφιλα και μετα σε κρεβατι, αν οχι πρωτη μερα, το πολυ τριτη. Και η διαφορα με τις δικες μας ειναι οτι αν σε γουσταρουν στο λενε φατσα και στο δειχνουν. Τις παρθενοπιπιτσες με τις λιστες αναμονης των καληνυχτακηδων τις εχω αφησει στα ελληνικα εδαφη και εχω παρει ορκο ιερο και απαραβατο.Ποτε ξανα ελληνιδα.

Για να επαναλαβω αυτο που ειπε κι ο Δημητρης29, αν δεν μενεις σε μια χωρα μονιμα, ειτε ρισκαρεις παραλογα ειτε πληρωνεις πολλα, ειτε χαμηλωνεις την ποιοτητα και τα στανταρντ που εχεις για να παρεις αυτο που θες στο λιγο χρονο που θα καθησεις. Οποτε οσοι μπορειτε παρτε τα μπογαλακια σας (απευθυνομαι σε νεους οπως εγω,παρομοια ηλικια με Δημητρη) και εξαφανιστειτε. Ελλαδα μονο για διακοπες, με μια 2 τρεις 1013. Να βλεπετε τους αλλους με τις ντοπιες χοντροκωλες και κομπλεξικες να τους βγαζουν το λαδι. Κι εσεις απλα να ειστε στον παραδεισο με απεραντη ψυχικη γαληνη και ειρηνη..

Για Τιμισοαρα που ειπα καποιοι, πριν εγκατασταθω εδω ειχα ενα φεγγαρι μια φοιτητρια, που στην Ελλαδα μονο ο Σωκρατης Κοκκαλης κυκλοφορει. Γυρισα στην Ελλαδα και οι φιλοι μου με εραιναν με ροδοπεταλα που λεει ο λογος.. Μεχρι και η μανα μου που την ειδε, αλλαξε 102 χρωματα, με ρωταγε ποτε θα κατεβει να την γνωρισουν κατω. Ασυλληπτο κομματι.

Τωρα, αυτη που εχω σπιτωσει μαλλον θα γινει και γυναικα μου καποια στιγμη. Πανεμορφη, νοικοκυρα, με στηριξε οποτε το χρειαζομουν σε απιστευτες καταστασεις. Και να μην ξεχασω, καρατσεκαρισμενο με τους πλεον απιθανους τροπους (συσκευες, παρακολουθησεις κοριους) δεν με εχει απατησει ποτε.

Οποτε μη βαζετε τους παντες και τα παντα σε ενα τσουβαλι, επειδη ετυχε να σας πιασουν τον κωλο μια φορα σε καποια χωρα , και στην Ελλαδα αμα ερθει τουριστας ανυποψιαστος, απο το Βενιζελο ακομα του χαιδευουν την κωλοτρυπιδα.

Τωρα σχετικα με την ποιοτητα, οι τοπ γκομενες συνηθως δεν ασχολουνται με 200 και 300 ευρω την ωρα, οταν υπαρχουν κλαμπ και τυπακια που κλεινουν τραπεζια με 1000 ευρω τη βραδια και ειναι γιοι πολυεκατομμυριουχων (σε ευρω).

Τις τσιγγανες (επειδη διαβασα για Western Union πριν) να τις αποφευγετε. Τις δε Μολδαβες, που εχουν φημη για την ομορφια τους, πολυ μα πολυ προσοχη γιατι κανουν τζιζ. Τα ματια σας ανοιχτα.

Επισκέπτης
σαλουτ aq7!!!τσε φατσε?
καλοσορισεσ στιν παρεα μασ!οποτε εισαι ο νεοσ αντιπροσοποσ για ρουμανια...οποσ ο διμιτρακισ για ροσια!χεχε!!!
καλι πορνοδιαμονι μιστι μου!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
. Και να μην ξεχασω, καρατσεκαρισμενο με τους πλεον απιθανους τροπους (συσκευες, παρακολουθησεις κοριους) δεν με εχει απατησει ποτε.

Μέγιστο Respect συναγωνιστή!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μια γενική παρατήρηση για τις πρώην ανατολικές:

Κύριοι, να συγκρίνεται πορτοκάλια με πορτοκάλια.

Οι κοπέλες αυτές, όσο όμορφες, νοικοκυρές, γαμήσιμες, ερωτικές ή ακομπλεξάριστες είναι μη ξεχνάτε ότι είναι καταδικασμένες να ζήσουν ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΑ εκεί που ζούν με τον ντόπιο άντρα. Φτωχά. Οι Έλληνες και ολοι οι υπόλοιποι ξένοι ενδόμυχα ή ευθέως απότελούν μιά ΑΡΙΣΤΗ προοπτική διεξόδου. Όποιος αυτό δεν το αναγνωρίζει, αυτοπαραμυθιάζεται και υποβάλλεται. Οπότε τα περί άριστης συμπεριφοράς και τος συγκρίσεις με τις Ελληνίδες και τους παραδείσους εγώ τα ακούω βερεσέ. Όλοι οι αγάμητοι και απότυχημένοι να μπουν στα Ελληνικά πανεπιστήμια γυρισαν με μια άφραγκη  Ρουμάνα/Βουγλάρα/Ουγγαρέζα στη πλάτη και το παίζουν και μαγκες. Αλλού αυτά, κύριοι.

Όποις έχει τα αρχίδια και τις ικανότητες, όλων των ειδών- βγάζει την καλύτερη γκόμενα και περνάει καλά από τα κουφονήσια μέχρο το Τόκυο και την Νέα Υόρκη.

Άντε γιατί μας τα ΄πρίξανε με τις παραδεισένιες πεινάλες...

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Bine bine φιλε μου οσο μπορω θα κανω ανταποκριση, απλα μην περιμενετε συναντησεις , αλλα μονο πληροφοριες, γιατι ειμαι σχετικα γνωστος εδω.. :grin:

Για κλαμπ μη σας παρασυρουν και σας πανε σε τιποτα κυριλε, εκει να πηγαινετε μονο αφου εχετε καβατζωσει κοπελα απο αλλου , ειναι πολυ δυσκολο να γνωρισετε απο κει κατι. Προτιμειστε φοιτητοπεριοχες και κλαμπ του κεντρου, ΟΧΙ Floreasca μπακουρηδες!

Και προτιμειστε περιοχες εκτος πρωτευουσας για γνωριμιες απο νετ. Οι διαφορες στο επιπεδο ζωης ειναι χαωδεις. Aκομα και οι πιο ανεπτυγμενες Constanta , Cluj , Timisoara εχουν πιο προσεγγισιμες κοπελες (για τουριστες).Ειδικα για την τελευταια πολη, καλυτερα να πατε μεσω Βελιγραδιου, ειναι 200 κμ με το τρενο, γιατι απο Βουκουρεστι θα σας βγει η παναγια και/η θα σας πιασουν τον κωλο. Τρανσυλβανια προς Cluj και Brasov εχει και πολυ ουγγρικο πληθυσμο, οποτε μπορειτε να κανετε και συνδιασμους μεσα στην ιδια τη χωρα. Στο βορρα και στα ανατολικα εχει Μολδαβες και Ουκρανες.

Περα απο σεξοτουρισμο, η χωρα εχει μοναδικες ομορφιες ειδικα στα βουνα. Θα παθετε πλακα αν γυρισετε λιγο.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Περα απο σεξοτουρισμο, η χωρα εχει μοναδικες ομορφιες ειδικα στα βουνα. Θα παθετε πλακα αν γυρισετε λιγο.

Αυτό είναι παόλυτα σωστό. Μπρασόβ, ποιάνα, είναι πολυ όμορφα και οικονομικά. Το φαγητό και τα κρασιά επίσης άπαικτα!  :dancing:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Οι κοπέλες αυτές, όσο όμορφες, νοικοκυρές, γαμήσιμες, ερωτικές ή ακομπλεξάριστες είναι μη ξεχνάτε ότι είναι καταδικασμένες να ζήσουν ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΑ εκεί που ζούν με τον ντόπιο άντρα. Φτωχά. Οι Έλληνες και ολοι οι υπόλοιποι ξένοι ενδόμυχα ή ευθέως απότελούν μιά ΑΡΙΣΤΗ προοπτική διεξόδου. Όποιος αυτό δεν το αναγνωρίζει, αυτοπαραμυθιάζεται και υποβάλλεται. Οπότε τα περί άριστης συμπεριφοράς και τος συγκρίσεις με τις Ελληνίδες και τους παραδείσους εγώ τα ακούω βερεσέ. Όλοι οι αγάμητοι και απότυχημένοι να μπουν στα Ελληνικά πανεπιστήμια γυρισαν με μια άφραγκη  Ρουμάνα/Βουγλάρα/Ουγγαρέζα στη πλάτη και το παίζουν και μαγκες. Αλλού αυτά, κύριοι.

Όποις έχει τα αρχίδια και τις ικανότητες, όλων των ειδών- βγάζει την καλύτερη γκόμενα και περνάει καλά από τα κουφονήσια μέχρο το Τόκυο και την Νέα Υόρκη.

Η γυναικα ειναι ιδια παντου σε αυτο το θεμα φιλε μου, να σε τυλιξει κοιταζει, στην Ελλαδα ο μιζερος και ντοπιος αντρας ειναι ο μεροκαματιαρης και ο 'αλλος' ειναι αυτος που τους πλασαρουν στο περιοδικο. Το θεμα ειναι τι κανεις εσυ και πως φερεσαι. Επισης το θεμα ειναι τι παιρνεις για αυτο που δινεις. Αν ειναι να δινεις τον ολο σου εαυτο στην πατσαβουρα που δεν ξερει να βρασει ενα αυγο, αλλα εχει την απαιτηση να την κανεις και βασιλισσα, εγω εχω διαφορετικη αποψη. Καθαρα ψυχρη λογικη χρησιμοποιω. Μια απλη παρακολουθηση ελληνικης τηλεορασης , μια απλη αναγνωση ελληνικων περιοδικων θα σε πεισει. Το Τοκιο η ΝΥ και αρκετες μεγαλουπολεις του εξωτερικου δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση με την ελληνικη πραγματικοτητα. Αλλα ουτε και τα Κουφονησια. Τα τελευταια τα επισκεπτομαι μονο με μιζερες Ρουμανες, τη Ροδο με μιζερες Σκανδιναβες κτλ. Τις μιζερες Ελληνιδες στις χαριζω.

ΥΓ. Δεν ειμαι αποτυχημενος, αλλα ουτε και φοιτητης εδω περα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697

έχεις και εσύ τα δίκια σου, όπως τα λες....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Καλά, παντρεψου εσύ τη Ρουμάνα, φέρτην εδώ, βάλε και κανά κοριό για παρακολουθηση οπως έκανες και πριν και όταν καταλάβεις τι έγραψα, τα ξαναλέμε.

nest

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη μονο οι ρουμανες ξενοπηδιουνται΄΄
οι υπολοιπεσ γυναικεσ καθοντα παντα σπιτι

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλά, παντρεψου εσύ τη Ρουμάνα, φέρτην εδώ, βάλε και κανά κοριό για παρακολουθηση οπως έκανες και πριν και όταν καταλάβεις τι έγραψα, τα ξαναλέμε.

Καταλαβαινω απολυτως τι λες και απλα σου απαντησα οτι παντου ειναι τα ιδια στο τι εχουν οι γυναικες στο πισω μερος του μυαλου τους. Τωρα αν εσυ εξαιρεις τις Ελληνιδες απο το συγκεκριμενο σκεπτικο, ειναι αποψη σου, επιτρεψε μου να διαφωνησω. Και Ελληνιδες εχουν φυγει για Σαουδικη Αραβια σε χαρεμια και ελληνιδες εχουν βγαλει την παναγια και τον αδοξαστο σε αμουστακα παιδια επειδη δεν εχουν αμαξι να τους παν βολτα και ελληνιδες κανουν αναπαντητες για να παρει ο μλκας τηλεφωνο και ελληνιδες κοιταν πανω αριστερα στο ταβανι την ωρα του λογαριασμου.

Ολες στο ιδιο καζανι βραζουν. Ειναι μεχρι τι θα αφησεις την αξιοπρεπεια σου να ανεχτει.
Και δεν φταιν οι γυναικες, οι αντρες φταινε σε ολες τις περιπτωσεις. Αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα του thread.

aplamouareseitosite

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας συναγωνιστές..!! :knockinb:
Ημουν  παλιός  στο site με άλλο  nickname, αλλά  μετά  από το κλείσιμό του  και ένα  χουνέρι  που έπαθα  με το zuzana, απείχα  για αρκετούς  μήνες  του forum, επανήλθα όμως  για να  σας  πώ προσωπική  εμπειρία  Ρουμανίας ( Βουκουρέστι ), μόλις  του προηγούμενου weekend..!!!  ( Το χουνέρι του zuzana  θα το πώ σε άλλο θέμα ).
Βρέθηκα  Βουκουρέστι ( και εκδρομή αυθημερόν στο ΣΙΝΑΙ )  Π.Π.Σ.Κ, με  αφορή ένα  συνέδριο. Δεν είχα ξαναπάει.
Εντυπώσεις: Το αεροδρόμιο, πρέπει να  ξαναφτιαχτεί ( μεγαλώσει )
            Λεωφόροι  και πάρκα Βουκουρεστίου, πάρα  πολύ  καλοί   ( όντως το Παρίσι της ανατολικής Ευρώπης ).  Επαρχιακοί  δρόμοι θέλουν  διαπλατύνσεις,  αυτοκίνητα  στους δρόμους  μουράτα  και τα ξενοδοχεία που είδα, συν αυτό που έμενα ( διεθνής  φίρμα ), με μεγάλα  στάνταρς.
            4 ΡΟΝ  = 1 Ευρώ, οπότε  ταξί, φαγητό κ.λ.π  φτηνά.
             Μνημεία, μουσεία, αρχοντικά, ορθόδοξες εκκλησίες, φαναριώτικη παράδοση Μαυροκορδάτων, Μουρούζηδων κ.λ.π  υπέρ το   δέον..!!
            Καθαριότητα  στους δρόμους, πολύ  ανώτερη των βρωμο-Αθηνών...
Φαγητό  καλό στο Lokanta Jaristea με  φιλέτο αρκούδας  και τσιγγάνικα  βιολία, ενώ στην παλιά μπυραρία Caru cu Berre  στην οδό  Σταυρουπόλεως, ωραίο  κλίμα..!!
            Ο κόσμος  του δρόμου, ο καθημερινός, μιά  χαρά...  Σίγουρα  υπάρχουν λαμόγια, ευτυχώς δεν έπεσα  επάνω  τους.
            Οι γυναίκες  της "διπλανής" πόρτας, ωραιότατες  και μου άλλαξαν την κακή ιδέα  που είχα  λόγω των τσιγγανορουμάνων  που βλέπουμε  εδώ..!!
            Στο ξενοδοχείο μου, διακριτικές  βίζιτες  με 140Ευρώ,  μασατζίδικο  ΚΑΡΜΑ, αξιοπρεπές  με  80Ευρώ  κ.λ.π
           Πήγα  στο γκιριλέ ( όπως μου είπαν ) κλάμπ BAMBOO, με  φίλο                ( κουστουμάτοι ) και με  μερτσέντες ( με οδηγό )  και δεν μπήκαμε λόγω prive party , στο δε  παραδιπλανό FRATELLI, φάγαμε πόρτα  από κάτι φουσκωτούς  γιατί δεν είχαμε  ρεζερβέ και παρότι  κάναμε κίνηση να στάξουμε 50 Ε !!!  ΟΤΙ  ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΠΟΡΤΑ  ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ  σ' αυτή την ηλικία  και μάλιστα  με χλιδάτη  εμφάνιση κ.λ.π  δεν το περίμενα  ποτέ στη  ζωή μου...!!!!  ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!!
Πάντως  οι high class  γκόμενές  τους, απ' ότι είδα  τουλάχιστον, έχουν το ίδιο παγκοσμίως  τουπέ  που έχουν  και οι δικές μας και τόσες  άλλες  εθνικότητες.
Δεν νομίζω να ξαναπάω άμεσα  Ρουμανία, πάντως  ήδη μας έχουν  φτάσει, δεν έχουν  την βρωμιά  των δρόμων μας, δεν έχουν την ακρίβειά μας , δεν έχουν τις χιλιάδες  τριτοκοσμικούς  παράνομους  μετανάστες, το 2012  μπαίνουν στο Ευρώ, οπότε  θ' ακριβήνουν,  ενώ  σε επίπεδο διαβίωσης  προβλέπω  να μας  περνάνε  χαλαρά σε καμιά 5ετία. Εξάλλου έχουν  δικές  τους πετρελαιοπηγές  και τεράτια κοιτάσματα  χρυσού..!!

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γι αυτο ειπα μακρια απο τη Floreasca που παιζουν τετοια κυριλλε κλαμπ.(Οταν λεω το κλεισιμο τραπεζιου σε ορισμενα κλαμπ κανει 1000 ευρω δεν υπερβαλλω). Οι Ελληνες δεν εχουμε συνηθισει τις τρελλες εισοδηματικες ανισοτητες που επικρατους σε χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ. Ξερω περιστατικο ηρθε Ελληνας εδω με Jaguar με την προσδοκια να πουλησει μουρη και εφυγε απρακτος γιατι το αυτοκινητο του δεν προκαλει καμμια μα καμμια εντυπωση. Οι πραγματικα πλουσιοι εδω περα ειναι πολυ περισσοτεροι απο την Ελλαδα (αλλα και οι πολυ φτωχοι). Η μεσαια ταξη ακομα αγκομαχα να σχηματιστει. Ειδικα το Βουκουρεστι Μοσχοβοποιειται με ΤΑΧΕΙΣ ρυθμους.

Να μη χασετε το σχετικα καινουριο κλαμπ Eleven αν και ειναι κυριλλε κλαμπ, ειναι στο κεντρο και συγκεντρωνει ομορφες παρουσιες.

Το φιλετο αρκουδας πραγματικα ενδιαφερον σε γευση αν και παχυ. Το Carul cu bere αξιζει να το επισκεφτειτε οντως. Στη Sinaia που αναφερει ο φιλος να πατε μονο αν εχετε καβατζωσει κατι απο πουθενα αλλου και μονο Παρασκευη/Σαβ, τις αλλες μερες ειναι νεκρα και θα βαρεθειτε. Τυχαινει να εχω σπιτι και εκει και να εχω ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗ ΖΩΗ μου απο ελλειψη νυχτερινης ζωης, πλεον παω μονο για καμμια πεζοπορια ή για ξεκουραση.Να πατε και στην Taverna Serbului εκει , ειναι θεσμος και εχει φοβερο κρεας και απιστευτο χυμα κοκκινο κρασι, αλλα και το παλατι Peles. MΗΝ παραλειψετε να ξεναγηθειτε μεσα, σας υποσχομαι ειναι εμπειρια ζωης. Το πρωτο κτιριο της Ευρωπης με ασανσερ και ηλεκτρικη σκουπα. Απιστευτη χλιδη, ξυλινα χειροποιητα τεμπλα, χρυσος, ιδιωτικο σινεμα, το παλατι κατοικειται ακομα.
Καλυτερα προτιμειστε το πανεμορφο Brasov 50km πιο περα με το απιθανο κλαμπ Κasho..

Αυτο που λες με τους τσιγγανους ξαναπεστο. Δεν ειναι οι Ρουμανες/οι αυτο που βλεπουμε στην Ελλαδα. Αν δεν γνωρισετε κοσμο δεν μπορειτε να καταλαβετε τι εννοω.

aplamouareseitosite

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε  AQ7,  χαίρομαι που παρότι έμεινα  μόνον 3 ημέρες, κατάλαβα  πολλά ( σίγουρα όχι όπως εσύ ), αλλά  που  όντως  επιβεβαιώνουν  τα γραφόμενα  και την εμπειρία σου.
Στο παλάτι Peles μπήκα  κι' επαθα πλάκα...!!  Εμπειρία ζωής  όπως  λές..!!  Και σκεφτείτε  ότι  ανήκε  σε Γερμανό βασιλιά  που τους είχαν  επιβάλει  η προστάτιδες  δυνάμεις..., οι δε Ρουμάνοι, παρά τον κομμουνισμό κ.λ.π  διατήρησαν όλα  τα κτίρια  και τον πολιτισμό τους  ( ορθοδοξία, παλάτια , μουσικές κ.λ.π )  και δεν τα ξεπάτωσαν όπως οι δικοί μας  κομπλεξικοί..!!!  Είχαμε  άριστη  πολύγλωσση  ξεναγό !!!
Εμπειρία  ήταν και το "παλάτι" του Τσαουσέσκου, νυν κοινοβούλιο.  Καλή ξεναγό πέτυχα κι' εδώ..!!
Στο Eleven, δεν πήγα  , γιατί  ο ταξιτζής  δεν μπορούσε  να το βρεί  !!!! :-((((, αλλά  μάλλον πόρτα  θα έτρωγα  κι' εκεί..!!
Οντως, πολύ σωστή παρατήρηση  η Μοσχοβοποίηση  του Βουκουρεστίου...!! Εχω πάει Μόσχα  και ήταν άλλη "πίκρα"..!!!
Οπως  ζήτησες ,  να  ξαν' αναφέρω..: ΟΤΙ,  οι  ΤΣΙΓΓΑΝΟΡΟΥΜΑΝΟΙ και λοιποί  δηλούντες  ΡΟΥΜΑΝΟΙ  στην Ελλάδα, ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΣΧΕΣΗ  έχουν  με τους νορμάλ καθημερινούς  Ρουμάνους  πολίτες  που κοιτάνε την δουλειά και την οικογένειά τους  ( είτε έχουν λεφτά , είτε δεν έχουν ), τούτο δε το γράφει κάποιος  που είχε  εντελώς  αρνητική ιδέα  για την Ρουμανία και τους Ρουμάνους, λόγω της κακής  εν Ελλάδι  εμπειρίας του..
Θα πάω σε άλλο thread τώρα, να γράψω  το χουνέρι της  zuzana...!!!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
+10000000000000  :rockon: :rockon: :rockon:

πορνομετανάστης στο ανατολικό μπλοκ = το αποκορύφωμα της αποτυχίας και της μιζέριας....

Όλοι οι αγάμητοι και απότυχημένοι να μπουν στα Ελληνικά πανεπιστήμια γυρισαν με μια άφραγκη  Ρουμάνα/Βουγλάρα/Ουγγαρέζα στη πλάτη και το παίζουν και μαγκες. Αλλού αυτά, κύριοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom