Αν διαβασεις στο avatar μου δεν εχω σχεση με τον αγοραιο ερωτα. Δεν εχω προβλημα με φιλους που εχουν, καθενας κανει οτι γουσταρει σε αυτο τον κοσμο. Αλλα ακριβως επειδη εχω ζωη στρωμενη και μενω χρονια και ειμαι σχετικα γνωστος στην κοινοτητα , δεν εχω καμμια διαθεση να δημοσιευσω φωτογραφιες και να εκθεσω την προσωπικη μου ζωη στη φορα, οπως και τον περιγυρο μου. Το τι πιστευεις ή οχι αναγεται μονο στην καλη σου προδιαθεση. Οτιδηποτε παντως εχω αναφερει ειναι αληθες. Στη χωρα δεν εχω ερθει μονο γι αυτο φιλε μου, ειμαι επιχειρηματιας εδω. Ισως θα επρεπε να το αναφερω απο την αρχη.
Εχω ζησει χρονια στο εξωτερικο, τα περισσοτερα σε πρωτευουσες χωρων της Δ.Ευρωπης. Δεν ειναι ασχημα να ζεις κι εκει. Απλα δεν ειμαι προκατειλημμενος με καμμια χωρα και κανεναν ανθρωπο, περαν απο τις Ελληνιδες αντε και Ιταλιδες, για τις οποιες επαναλαμβανω επιτρεψε μου να τις χαρισω ολες σε εσενα, Απο την Αλεξανδρουπολη μεχρι τη Ροδο, απο τη Θωδη μεχρι τη Τζουλια και την Πετρουλα. Ειναι ξεχωριστη κατηγορια απο μονες τους.
Ανατολικο Μπλοκ και Σκανδιναβια ειναι το δικο μου target group.
Oσο για το τι ειναι μιζερια και καταντια, θα μπορουσα να σου απαντησω αναλυτικα τι θεωρω εγω μιζερια και καταντια, αλλα σεβομαι την αποψη σου και δεν μου αρεσει να κανω προσωπικες επιθεσεις σε οποιονδηποτε.
Για τα πιρανχας που ακουσα, αυτα υπαρχουν παντου και στην Ελλαδα, ανοιξε τα ματια σου και δες καποιες καταστασεις γυρω σου. Εδω ετυχε να γνωρισω και πιρανχας αλλα και ανθρωπους ευγενικους και τιμιους, με τροπους και συμπεριφορα. Αν εσυ γνωρισες 5-10-50 ατομα ασχημα εδω περα και περνας ταμπελες σε ολο το λαο, εμενα ολος ο περιγυρος μου , φιλοι και συνεργατες ειναι Ρουμανοι. Με τους Ελληνες διατηρω σχεσεις διακριτικες και απο αποσταση. Μονο business τπτ αλλο. Οποτε μαλλον ξερω την πραγματικοτητα εδω περα παραπανω απο εσενα.