Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Περα απο σεξοτουρισμο, η χωρα εχει μοναδικες ομορφιες ειδικα στα βουνα. Θα παθετε πλακα αν γυρισετε λιγο.

Όντως. Η νοητή καμπύλη που ξεκινάει από Timisoara περνάει από Sibiu και καταλήγει Brasov, περιλαμβάνει εξαιρετικές ομορφιές, τοπία αλλά και τεμάχια.

Ειδικότερα η περιοχή γύρω από Sibiu και λόγω του θεσμού της πολιτιστικής πρωτεύουσας, είναι εξαιρετικό μέρος να περάσει κανείς μερικές μέρες.

Πανεπιστημιούπολη, καθαρή και upscale πόλη, με τοπική εφημερίδα και πινακίδες στα γερμανικά!  :grin:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μια γενική παρατήρηση για τις πρώην ανατολικές:

Κύριοι, να συγκρίνεται πορτοκάλια με πορτοκάλια.

Οι κοπέλες αυτές, όσο όμορφες, νοικοκυρές, γαμήσιμες, ερωτικές ή ακομπλεξάριστες είναι μη ξεχνάτε ότι είναι καταδικασμένες να ζήσουν ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΑ εκεί που ζούν με τον ντόπιο άντρα. Φτωχά. Οι Έλληνες και ολοι οι υπόλοιποι ξένοι ενδόμυχα ή ευθέως απότελούν μιά ΑΡΙΣΤΗ προοπτική διεξόδου. Όποιος αυτό δεν το αναγνωρίζει, αυτοπαραμυθιάζεται και υποβάλλεται. Οπότε τα περί άριστης συμπεριφοράς και τος συγκρίσεις με τις Ελληνίδες και τους παραδείσους εγώ τα ακούω βερεσέ. Όλοι οι αγάμητοι και απότυχημένοι να μπουν στα Ελληνικά πανεπιστήμια γυρισαν με μια άφραγκη  Ρουμάνα/Βουγλάρα/Ουγγαρέζα στη πλάτη και το παίζουν και μαγκες. Αλλού αυτά, κύριοι.

Όποις έχει τα αρχίδια και τις ικανότητες, όλων των ειδών- βγάζει την καλύτερη γκόμενα και περνάει καλά από τα κουφονήσια μέχρο το Τόκυο και την Νέα Υόρκη.

Άντε γιατί μας τα ΄πρίξανε με τις παραδεισένιες πεινάλες...
:thumbsup: :thumbsup: PEΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ,ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ,ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΑ-ΜΟΛΔΑΒΗ ΚΑΛΛΟΝΗ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ΟΠΩς ΤΑ ΓΡΑΦΕΙς ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,Η μαλλον οποιος δεν εχει δουλεια να τα 'παιρνει" εδω κ καθεται μπας κ γαμησει,που ποσως αμφιβαλλω για ολους οσους δεν εχω δει φωτο,απο κινητα κ μεσα σε σπιτια-οπως εγω βαζω συχνα,για να μην "αερομπουρδολογουμε κ μονο--οποιος καθεται σε τετοιες χωρες μονο γι αυτο,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Κ ΒΡΑΣΕ ΡΥΖΙ :S :think:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
για το φιλο που εκθειαζει την ρουμανια κ τα "πιρανχας-κοπροσκυλα " αυτα,ΑΝ ΖΕΙ Κ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ,ΜΟΝΟ, ΣΕ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ η ΚΛΟΥΖ,εχει απολυτο δικιο :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ"ΦΕΞΕ ΜΟΥ Κ ΓΛΥΣΤΡΗΣΑ" απλα  :helpplea:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup: :thumbsup: PEΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ,ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ,ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΑ-ΜΟΛΔΑΒΗ ΚΑΛΛΟΝΗ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ΟΠΩς ΤΑ ΓΡΑΦΕΙς ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,Η μαλλον οποιος δεν εχει δουλεια να τα 'παιρνει" εδω κ καθεται μπας κ γαμησει,που ποσως αμφιβαλλω για ολους οσους δεν εχω δει φωτο,απο κινητα κ μεσα σε σπιτια-οπως εγω βαζω συχνα,για να μην "αερομπουρδολογουμε κ μονο--οποιος καθεται σε τετοιες χωρες μονο γι αυτο,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Κ ΒΡΑΣΕ ΡΥΖΙ :S :think:

Αν διαβασεις στο avatar μου δεν εχω σχεση με τον αγοραιο ερωτα. Δεν εχω προβλημα με φιλους που εχουν, καθενας κανει οτι γουσταρει σε αυτο τον κοσμο. Αλλα ακριβως επειδη εχω ζωη στρωμενη και μενω χρονια και ειμαι σχετικα γνωστος στην κοινοτητα , δεν εχω καμμια διαθεση να δημοσιευσω φωτογραφιες και να εκθεσω την προσωπικη μου ζωη στη φορα, οπως και τον περιγυρο μου. Το τι πιστευεις ή οχι αναγεται μονο στην καλη σου προδιαθεση. Οτιδηποτε παντως εχω αναφερει ειναι αληθες. Στη χωρα δεν εχω ερθει μονο γι αυτο φιλε μου, ειμαι επιχειρηματιας εδω. Ισως θα επρεπε να το αναφερω απο την αρχη.

Εχω ζησει χρονια στο εξωτερικο, τα περισσοτερα σε πρωτευουσες χωρων της Δ.Ευρωπης. Δεν ειναι ασχημα να ζεις κι εκει. Απλα δεν ειμαι προκατειλημμενος με καμμια χωρα και κανεναν ανθρωπο, περαν απο τις Ελληνιδες αντε και Ιταλιδες, για τις οποιες επαναλαμβανω επιτρεψε μου να τις χαρισω ολες σε εσενα, Απο την Αλεξανδρουπολη μεχρι τη Ροδο, απο τη Θωδη μεχρι τη Τζουλια και την Πετρουλα. Ειναι ξεχωριστη κατηγορια απο μονες τους.

Ανατολικο Μπλοκ και Σκανδιναβια ειναι το δικο μου target group.

Oσο για το τι ειναι μιζερια και καταντια, θα μπορουσα να σου απαντησω αναλυτικα τι θεωρω εγω μιζερια και καταντια, αλλα σεβομαι την αποψη σου και δεν μου αρεσει να κανω προσωπικες επιθεσεις σε οποιονδηποτε.

Για τα πιρανχας που ακουσα, αυτα υπαρχουν παντου και στην Ελλαδα, ανοιξε τα ματια σου και δες καποιες καταστασεις γυρω σου. Εδω ετυχε να γνωρισω και πιρανχας αλλα και ανθρωπους ευγενικους και τιμιους, με τροπους και συμπεριφορα. Αν εσυ γνωρισες 5-10-50 ατομα ασχημα εδω περα και περνας ταμπελες σε ολο το λαο, εμενα ολος ο περιγυρος μου , φιλοι και συνεργατες ειναι Ρουμανοι. Με τους Ελληνες διατηρω σχεσεις διακριτικες και απο αποσταση. Μονο business τπτ αλλο. Οποτε μαλλον ξερω την πραγματικοτητα εδω περα παραπανω απο εσενα.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αν διαβασεις στο avatar μου δεν εχω σχεση με τον αγοραιο ερωτα. Δεν εχω προβλημα με φιλους που εχουν, καθενας κανει οτι γουσταρει σε αυτο τον κοσμο. Αλλα ακριβως επειδη εχω ζωη στρωμενη και μενω χρονια και ειμαι σχετικα γνωστος στην κοινοτητα , δεν εχω καμμια διαθεση να δημοσιευσω φωτογραφιες και να εκθεσω την προσωπικη μου ζωη στη φορα, οπως και τον περιγυρο μου. Το τι πιστευεις ή οχι αναγεται μονο στην καλη σου προδιαθεση. Οτιδηποτε παντως εχω αναφερει ειναι αληθες. Στη χωρα δεν εχω ερθει μονο γι αυτο φιλε μου, ειμαι επιχειρηματιας εδω. Ισως θα επρεπε να το αναφερω απο την αρχη.

Εχω ζησει χρονια στο εξωτερικο, τα περισσοτερα σε πρωτευουσες χωρων της Δ.Ευρωπης. Δεν ειναι ασχημα να ζεις κι εκει. Απλα δεν ειμαι προκατειλημμενος με καμμια χωρα και κανεναν ανθρωπο, περαν απο τις Ελληνιδες αντε και Ιταλιδες, για τις οποιες επαναλαμβανω επιτρεψε μου να τις χαρισω ολες σε εσενα, Απο την Αλεξανδρουπολη μεχρι τη Ροδο, απο τη Θωδη μεχρι τη Τζουλια και την Πετρουλα. Ειναι ξεχωριστη κατηγορια απο μονες τους.

Oσο για το τι ειναι μιζερια και καταντια, θα μπορουσα να σου απαντησω αναλυτικα τι θεωρω εγω μιζερια και καταντια, αλλα σεβομαι την αποψη σου και δεν μου αρεσει να κανω προσωπικες επιθεσεις σε οποιονδηποτε.

Για τα πιρανχας που ακουσα, αυτα υπαρχουν παντου και στην Ελλαδα, ανοιξε τα ματια σου και δες καποιες καταστασεις γυρω σου. Εδω ετυχε να γνωρισω και πιρανχας αλλα και ανθρωπους ευγενικους και τιμιους, με τροπους και συμπεριφορα. Αν εσυ γνωρισες 5-10-50 ατομα ασχημα εδω περα και περνας ταμπελες σε ολο το λαο, εμενα ολος ο περιγυρος μου , φιλοι και συνεργατες ειναι Ρουμανοι. Με τους Ελληνες διατηρω σχεσεις διακριτικες και απο αποσταση. Μονο business τπτ αλλο. Οποτε μαλλον ξερω την πραγματικοτητα εδω περα παραπανω απο εσενα.
μαλλον με εχεις μπερδεψει με τον αλλο που συνομιλησατε
δεν σου ειπα εγω για καταντια κ μιζερια
σε ολο αυτο το συγκεκριμενο  ποστ ειναι σαν να διαβαζω δικο μου ποστ,κι εγω αν δεις πιο παλια μου ποστ,γραφω οτι ειμαι υπερ κ μονο ΣΚΑΥΝΔΙΝΑΥΒΙΑΣ Κ ΑΝ.ΜΠΛΟΚ,αλλα θα διαχωρισω τη θεση μου,ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ,εχει κ μουναρες κ καλες κ καβλιαρς,απλα εγω ειμαι εκτος πλεον,λογω γαμου κ μ αρεσει κ η γυναικα μου,οποτε το "χομπυ",εξασκειται στο EAST-EUROPE,ΚΑΙ SPORADIKA στην ολλανδια,σιγουρα παω κι ενα ταξιδι οσλο φετος
ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,αν εισαι επιχειρηματιας οπως λες,ΠΟΣΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?ΚΑΤΩ ΑΠΟ 35?γιατι αν εισαι ανω,ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ happy-sex life στο RΟΜΑΝΙΑ,ektoε,ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ,ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ,που εχει τις καλυτερες συνολικα γυναικες ολης της περιοχης σε ολα αναφερομαι,εμφανιση,χαρακτηρα,γαμησι,παρεα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ,αλλα ΜΟΝΟ κ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ
ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
ΥΓξαναδες τα ποστ να καταλαβεις ποιος εγραφε τι,ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ οι ανευ λογου αντιδικιες
RED :)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αν διαβασεις στο avatar μου δεν εχω σχεση με τον αγοραιο ερωτα.

OYTE EGΩ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΤΩΡΑ,ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑς ΠΡΟ 15ΕΤΙΑς ΔΗΛ ΕΙΧΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ "ΚΟΥΒΑ" Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ
για το θεμα αν γνωριζω τη χωρα,με 17 χρονια γνωριμιας κ 9 ετη μονιμης παραμονης κ αριστης γνωσης της γλωσσας απο 7ετιας,μαλλον θα σου ευχηθω,δεν ειμαι εγωιστης ουτε κακεντρεχης,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ Κ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Κ ΔΗΜ.ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ
παντα φιλικα,απλα για να αντιληφθεις οτι μαλλον δεν ειμαι ο τυπικος επισκεπτης του σαιτ αυτου
RED

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αν διαβασεις στο avatar μου δεν εχω σχεση με τον αγοραιο ερωτα.

OYTE EGΩ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΤΩΡΑ,ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑς ΠΡΟ 15ΕΤΙΑς ΔΗΛ ΕΙΧΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ "ΚΟΥΒΑ" Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ
για το θεμα αν γνωριζω τη χωρα,με 17 χρονια γνωριμιας κ 9 ετη μονιμης παραμονης κ αριστης γνωσης της γλωσσας απο 7ετιας,μαλλον θα σου ευχηθω,δεν ειμαι εγωιστης ουτε κακεντρεχης,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ Κ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Κ ΔΗΜ.ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ
"PIRANHAS" kai "goldfingers" gagici,οπως στην ρουμανια,θα εξαιρεσω το ΑΡΝΤΕΑΛ παλι,δεν υπαρχουν πουθενα αλλου,οταν ημουν για δουλεια βουλγαρια γελουσα με την απλοικοτητα των δηθεν "πιρανχας" της σοφιας που ειναι του "γλυκου νερου" σε σχεση με τα "μπαρακουντασ" τΟΥ βουκουρεστοιυ,ΑΛΛΑ ΟΠΩς ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ,δεν φταινε αυτες,ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΝΕ Grin
παντα φιλικα,απλα για να αντιληφθεις οτι μαλλον δεν ειμαι ο τυπικος επισκεπτης του σαιτ αυτου
RED

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά, παντρεψου εσύ τη Ρουμάνα, φέρτην εδώ, βάλε και κανά κοριό για παρακολουθηση οπως έκανες και πριν και όταν καταλάβεις τι έγραψα, τα ξαναλέμε.
παιδια το εχω τονισει επανελημενα!αν ζειτε μονιμα Ρουμανια τοτε παντρευτητε Ρουμανα.αν ζειτε μονιμα Ρωσσια Ρωσσιδα.εμεις εδω εχουμε πιο μεγαλη ποικηλια γιατι εχουμε πανω απο 150 λαους σε ολη τη Ρωσσια!θα μου πειτε οι περισσοτεροι που ζειτε Ελλαδα τι να κανουμε?κατα τη γνωμη μου ειναι μεγαλο λαθος για καποιον που ζει στην Ελλαδα να φερει ξενη γυναικα για να ζησει μαζι της στην Ελλαδα!μονη εξαιρεση οι ξενες που μενουν ειδη Ελλαδα ή καποια που σπουδαζει Ελληνικη φιλολογια και εχει καποια σχεση με την Ελλαδα ή ομογενεις Ελληνικης καταγωγης του εξωτερικου......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
............η συμβουλη μου για καποιον που μενει μονιμα Ελλαδα ειναι να παρει Ελληνιδα!ή απο καποιες χωρες που η ζωη ειναι παρομοια.θα συμβουλευα απο Τουρκια ή απο Αραβικες χωρες που οι γυναικες ειναι πιστες και καλες και εοχυν τον αντρα σαν αφεντη.και ειναι και καβλιαρες!!!οι Ελληνιδες δεν ειναι ολες κακασχημες εχει και ωραιες.το προβλημα ειναι αλλου κατα τη γνωμη μου.στο οτι ειναι κακομαθημενες!βλεπω απο τη μανα μου.οταν εγινε 18 ετων της πηραν αμαξι και της δωσαν οι γονεις της καμποσα διαμερισματα.την αδερφη μου η μανα μου της πηρε αμαξι.αυτο δεν γινεται πουθενα στον κοσμο!ειναι φυσικο μετα απο αυτο μια κοπελα να κακομαθει.η δε Ελληνιδα δεν εχει κανενα προβλημα να χωρισει.στις Αραβικες χωρες αυτα δεν γινονται!!!οι εκει γυναικες που ειναι μορφωμενες και δεν της παντρευονται οι ντοπιοι και ουτε και αυτες τους θελουν ψαχνουν για καποιον αντρα απο το εξωτερικο και οι Ελληνες ειναι η καλητερη λυση για αυτες.διοτι η ζωη το κλιμα το φα'ι' και παρα πολλα πραγματα μοιαζουν παρα πολυ στις Αραβικες χωρες με την Ελλαδα........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
..............οσο για της Ρουμανες υπαρχουν Ρουμανες και Ρουμανες.καταρχην ΜΙΑ ΡΟΥΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗς (διμερισμα δικο της ή μενει με τους γονεις της.δουλεια ή σπουδαζει) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.και ειναι φυσικο να μην παει και με τον τουριστα.να τον κανει τι?να της δωσει 100 Ευρω?στην Ελλαδα θα ερθει η φτωχη απο 'κανα χωριο που δεν εχει στον ηλιο μοιρα.αυτη θα παει και με καποιον τουριστα.και με μεγαλη της χαρα θα φυγει απο τη Ρουμανια.αφου δεν θα εχει πισω της τιποτα.θα εχει δε και πολλα αποθημενα αφου θα εχει μαγαλωσει σε ενα φριχτο περιβαλον.αλλα ακομα και αυτη δεν θα θελησει να μεινει μονιμα στην Ελλαδα.εκτος απο ελαχιστες εξειρεσεις.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε τι μαθαινει κανεις διαβαζοντας στο burdela.tv.
Εγω εχω μεινει στο "οτι με μια κουτα τσιγαρα ΚΕΝΤ 100'ς " πινεις τον καφε σου, την κανεις ταρατσα σε κυριλε εστιατοριο, παιρνεις και το καλυτερο μουνι απο το μαγαζι για ολη την νυχτα, δινεις τα μπουρμπουαρ σου, και σου περισευουνε και κατι ψηλα
Βρε πως αλλαζουν οι καιροι.

Επισκέπτης
παιδια το εχω τονισει επανελημενα!αν ζειτε μονιμα Ρουμανια τοτε παντρευτητε Ρουμανα.αν ζειτε μονιμα Ρωσσια Ρωσσιδα.εμεις εδω εχουμε πιο μεγαλη ποικηλια γιατι εχουμε πανω απο 150 λαους σε ολη τη Ρωσσια!θα μου πειτε οι περισσοτεροι που ζειτε Ελλαδα τι να κανουμε?κατα τη γνωμη μου ειναι μεγαλο λαθος για καποιον που ζει στην Ελλαδα να φερει ξενη γυναικα για να ζησει μαζι της στην Ελλαδα!μονη εξαιρεση οι ξενες που μενουν ειδη Ελλαδα ή καποια που σπουδαζει Ελληνικη φιλολογια και εχει καποια σχεση με την Ελλαδα ή ομογενεις Ελληνικης καταγωγης του εξωτερικου......

Μήτσο μπορείς να εξηγήσεις τους λόγους που πιστεύεις ότι δε θα πετύχει γάμος ή συμβίωση με Ρωσίδα ή άλλη ανατολική στην Ελλάδα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο μπορείς να εξηγήσεις τους λόγους που πιστεύεις ότι δε θα πετύχει γάμος ή συμβίωση με Ρωσίδα ή άλλη ανατολική στην Ελλάδα;
ενας λογος ειναι η μεγαλη διαφορα στον τροπο ζωης.που δυσκολα κανεις συνηθιζει.γι' αυτο ειπα οτι μια γυναικα απο Αραβικες χωρες ή Τουρκια ειναι καλητερη επιλογη.ενας αλλος λογος ειναι η διαφορα νοοτροπιας και σκεψης.και φυσικα η γλωσσα.για τους Ρουμανους δεν ξερω.οι Ρωσσοι και οι Πολωνοι ειναι αλοι που δεν μαθαινουν ευκολα ξενες γλωσσες.ακομα και μετα απο 8-10 χρονια ζωης στο εξωτερικο ελαχιστοι ξερουν καλα τη γλωσσα του τοπου οπου μενουν.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μια χαρά ζεις με ξένη στην Ελλάδα. Εκτός εάν έχω πέσει στην περίπτωση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μια χαρά ζεις με ξένη στην Ελλάδα. Εκτός εάν έχω πέσει στην περίπτωση.
ξενη απο που?που τη γνωρισες?αν στην Ελλαδα ειναι αλλη κατηγορια.εγω μιλαω για μια γυναικα που θα πας και θα την γνωρισεις ΕΚΕΙ μια γυναικα ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ δεν εχει καμια σχεση με Ελλαδα.και θα την φερεις Ελλαδα να μεινεται μονιμα.απο αυτους τους γαμους θα πετυχουν το πολυ 10%.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ξενη απο που?που τη γνωρισες?αν στην Ελλαδα ειναι αλλη κατηγορια.εγω μιλαω για μια γυναικα που θα πας και θα την γνωρισεις ΕΚΕΙ μια γυναικα ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ δεν εχει καμια σχεση με Ελλαδα.και θα την φερεις Ελλαδα να μεινεται μονιμα.απο αυτους τους γαμους θα πετυχουν το πολυ 10%.

είμαι στο 10% τότε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπορει να ειναι κ'ετσι?πληροφωριες δεν εχω και δεν μπορω να ξερω ειδεικα την δικη σου περιπτωση.παντος απο δυτικη Ευρωπη συνηθιζουν πιο ευκολα θα ελεγα γιατι ισως η ζωη στην Ελλαδα εχει καποια κοινα.απο Ανατολικη Ευρωπη πολυ πιο δυσκολα συνηθιζει μια γυναικα στην Ελλαδα.δε μιλαω για αυτες που μενουν Ελλαδα και της γνωριζεις στην Ελλαδα.και αυτες θα τις χωριζα σε 2 μεγαλες κατηγοριες (μα ελαχιστες εξαιρεσεις).μια κατηγορια που στην Ελλαδα βασανιζονται και θελουν να γυρισουν πισω αλλα καθονται για να μαζεψουν λεφτα.και μια κατηγορια που τους αρεσει στην Ελλαδα και θελουν να μεινουν για παντα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μπορει να ειναι κ'ετσι?πληροφωριες δεν εχω και δεν μπορω να ξερω ειδεικα την δικη σου περιπτωση.παντος απο δυτικη Ευρωπη συνηθιζουν πιο ευκολα θα ελεγα γιατι ισως η ζωη στην Ελλαδα εχει καποια κοινα.απο Ανατολικη Ευρωπη πολυ πιο δυσκολα συνηθιζει μια γυναικα στην Ελλαδα.δε μιλαω για αυτες που μενουν Ελλαδα και της γνωριζεις στην Ελλαδα.και αυτες θα τις χωριζα σε 2 μεγαλες κατηγοριες (μα ελαχιστες εξαιρεσεις).μια κατηγορια που στην Ελλαδα βασανιζονται και θελουν να γυρισουν πισω αλλα καθονται για να μαζεψουν λεφτα.και μια κατηγορια που τους αρεσει στην Ελλαδα και θελουν να μεινουν για παντα.

απο δυτική ευρώπη είναι η δικιά μου, την γνώρισα έξω, δεν είχε καμία σχέση με ελλάδα, δεν έχει κανένα πρόβλημα στην ελλάδα, βέβαια, οι συνθήκες μας επιτρέπουν ένα σημαντικό μέρος του χρόνου να είμαστε εκτός

ανατολικές, sorry guys, αλλά δεν μπορώ να τις πάρω σοβαρά

πάντως, εάν θες την γνώμη μου, αυτά τα πράγματα δεν μπαίνουν σε απόλυτα καλούπια

από όσα ζευγαρώματα γνωρίζω ελληνων με ξένες (δυτικές, ανατολικές whatever), σε όσες περιπτώσεις βάρεσαν κανόνι, το μεγαλύτερο φταίξιμο είχαν οι ελληνάρες (και κυρίως οι μανούλες τους) και όχι οι ξένες

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
απο δυτική ευρώπη είναι η δικιά μου, την γνώρισα έξω, δεν είχε καμία σχέση με ελλάδα, δεν έχει κανένα πρόβλημα στην ελλάδα, …

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό Γιώργο.
Ήρθε από το πολιτισμό στο τρίτο κόσμο και δεν έχει κανένα πρόβλημα ;
Δεν είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει.
Εκτός, και είναι τόσο ερωτευμένη μαζί σου, που βλέπει την Ελλάδα μέσα από τα φίλτρα της καρδιάς της …

ΥΣ: Είμαστε τελείως of topic!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom