Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για Ραντισον υπαρχει καμια πληροφορια?

ΑΠο anantul δεν απαντουν συνηθως το τηλ.  Ισως βλεπουν οτι ειναι Ελληνικο το τηλ και δεν απαντουν διοτι δεν μιλουν Αγγλικα? 

kouvaneiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρουμε τπτ περισσότερο για Timisoara εκτος απο αυτα του συναγωνιστή moican?

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Καταντια να μενεις σε ξενοδοχεια τυπου Μαριοτ και Ιντερκοντινενταλ και να ψωνιζεις σαπιοδοντισσες απο οπου να ναι.

Πηγαινε σε ενα Cindy, σε ενα heavens σε ενα δεν ξερω και γω τι και ψωνισε.. Και μην πει κανεις οτι αυτες τις βρισκουμε και στην ελλαδα, οχι οτι ειναι τιποτα θεες, αλλα σαφως ανωτερες απο οτι μπορει κανεις να βρει εδω.
Τωρα αν θες να γαμησεις με 100 ευρω τι να πω, πατσαβουρα θα πετυχεις..ειδικα απο τηλ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ξέρουμε τπτ περισσότερο για Timisoara εκτος απο αυτα του συναγωνιστή moican?
τιμισοαρα να πας στο three monkeys ειναι κοντα στα φοιτιτικα στεκια που γινεται χαμος και ειναι σε ενα κτιριο που δεν το πιανει το ματι σου στο 2ο οροφο νομιζω και εχει καλα κομματια,ειχε τουλαχιστον οταν πηγα εγω

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Για τους μόνιμους κατοίκους ...

Αυτό το Cindy υπάρχει ακόμα ; Αν ναι,
Πως είναι από ποιότητα κοριτσιών τώρα ;
Πως είναι από τιμές ;
raw data θέλω, όχι φήμες.

Επίσης εκείνο το πάρκο Harastrau που είχε μέσα ένα ξενοδοχείο στου οποίου το εστιατόρειο έβρισκες κορίτσια υπάρχει ακόμα ;

Αντε να δω αν υπάρχει κανάς παλιός εδώ μέσα ...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Βεβαιως υπαρχει αν και για καποιο λογο τα 2 τελευταια χρονια τα μαγαζια αλλαζουν διευθυνση η καμια φορα και διευθυνση και ονομα ωστοσο οι κοπελες παραμενουν οι ιδιες.
Απο ποιοτητα το cindy εχει μια σταθερη μετρια προς το καλη, υπαρχουν και αλλα που προς λυπη μου διαπιστωνω οτι αρκουνται στην κονσομα και τιποτα παραπερα ως πολιτικη(το τι θα κανονισεις εσυ εξαρταται απο την κοπελα και απο το μαγαζι και οχι μονο απ το μαγαζι οπως παλαιοτερα).

Και για τιμες τα μαγαζια ζητουν ενα 200αρι περιπου για να παραχωρησουν την κοπελα για 3-4 ωρες. Η κοπελα συνηθως ζηταει 100 με 200 για κανα 3ωρο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καταντια να μενεις σε ξενοδοχεια τυπου Μαριοτ και Ιντερκοντινενταλ και να ψωνιζεις σαπιοδοντισσες απο οπου να ναι.

Πηγαινε σε ενα Cindy, σε ενα heavens σε ενα δεν ξερω και γω τι και ψωνισε.. Και μην πει κανεις οτι αυτες τις βρισκουμε και στην ελλαδα, οχι οτι ειναι τιποτα θεες, αλλα σαφως ανωτερες απο οτι μπορει κανεις να βρει εδω.
Τωρα αν θες να γαμησεις με 100 ευρω τι να πω, πατσαβουρα θα πετυχεις..ειδικα απο τηλ.
αν δεν ξέρεις καλύτερα μη μιλάς.
καταρχάς ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
αν εσύ θες να σκας πεντακοσάρικα πρόβλημά σου, αλλά έτσι έχει καταντήσει η κάθε κατίνα να ζητάει τον ουρανό με τα άστρα.
εγώ θέλω να παίρνω το αστέρι αν είναι δυνατόν και με πενηντάρικο ακόμα μη σου πω και τσάμπα.
και έχω καβούρια στη τσέπη.
εσύ που τα έχεις να σου τρέχουνε, άστα να στα φάνε.

τις κατάντιες να τις κρατάς για τον εαυτό σου, ειδικά όταν δεν ξέρεις με ποιους μιλάς και πώς πηγαίνει ο καθένας εκεί που πάει.

και το ξαναλέω, κατεμέ είναι αδιανόητο να δίνεις πάνω από 100 στη Ρουμανία, καλύτερα να μείνω αφάγωτος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και βεβαίως το ξαναλέω πως αν κάποιος πηγαίνει τακτικά στη Ρουμανία, αξίζει τον κόπο να επενδύσει σε καμάκι.
εγώ τουλάχιστον τα τελευταία 1,5 χρόνια έτσι τη βγάζω και ξέρω και πού πατάω και πού βρίσκομαι.

και για να προλάβω κάποιους καλοθελητές, πάντα μιλάω για πολύ low budget καταστάσεις και ποτέ για σχέση που να τραβήξει ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του σάιτ, δεν είναι το να αραδιάσουμε το πως χαλάς χρήματα, αλλά το πώς θα κόψεις έξοδα και θα γλυτώσεις χρόνο και χρήμα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Βεβαιως υπαρχει αν και για καποιο λογο τα 2 τελευταια χρονια τα μαγαζια αλλαζουν διευθυνση η καμια φορα και διευθυνση και ονομα ωστοσο οι κοπελες παραμενουν οι ιδιες.
Απο ποιοτητα το cindy εχει μια σταθερη μετρια προς το καλη, υπαρχουν και αλλα που προς λυπη μου διαπιστωνω οτι αρκουνται στην κονσομα και τιποτα παραπερα ως πολιτικη(το τι θα κανονισεις εσυ εξαρταται απο την κοπελα και απο το μαγαζι και οχι μονο απ το μαγαζι οπως παλαιοτερα).

Και για τιμες τα μαγαζια ζητουν ενα 200αρι περιπου για να παραχωρησουν την κοπελα για 3-4 ωρες. Η κοπελα συνηθως ζηταει 100 με 200 για κανα 3ωρο

Απαπαπα ! Έχει ακριβύνει σε βαθμό απαράδεκτο.
Θυμάμαι είχα βρεθεί εκεί όταν είχε πρωτανοίξει. Οι κοπέλες ήταν μουνάρες, και η κάθε μία ήθελε 100€ για να την πάρεις. Και για να σε αφήσει και το μαγαζί να την πάρεις έπρεπε να πληρώσεις μία σαμπάνια, που τότε έκανε 60€.
Δεν ξαναπατάω!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Απαπαπα ! Έχει ακριβύνει σε βαθμό απαράδεκτο.
Θυμάμαι είχα βρεθεί εκεί όταν είχε πρωτανοίξει. Οι κοπέλες ήταν μουνάρες, και η κάθε μία ήθελε 100€ για να την πάρεις. Και για να σε αφήσει και το μαγαζί να την πάρεις έπρεπε να πληρώσεις μία σαμπάνια, που τότε έκανε 60€.
Δεν ξαναπατάω!
Νέαρχε, η Ρουμανία έχει αλλάξει, δεν ξέρω από πότε έχεις να πας.
αλλά τώρα με την κρίση έχουνε βγει πολλές στο κουρμπέτι.
γενικά θεωρώ απαράδεκτο να ψωνίζεις από κωλάδικο ή στριπτιτζάδικο, γιατί χρεώνεσαι πολλά για να έχεις λίγες υπηρεσίες.
Για μένα το vfm είναι στα μασατζίδικα στο Βουκουρέστι.

ο φίλος pink προφανώς μπερδεύει τις ξεδοντιάρες βουλγάρες με τις Ρουμάνες
είναι πολύ καλό το επίπεδο στη Ρουμανία. Την ξεδοντιάρα δεν την παίρνεις που να χτυπιέται, εκτός κι αν το έχεις φετίχ...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ρε παιδια καθε 4 μερες καθε μηνα δηλαδη 4 Χ 12 =48 μερες το χρονο ειμαι βουκουρεστι.

Πλακα μου κανετε οτι δεν εχει ξεδοντιαρες? Να φαν και οι κοτες.. Το ξερουμε οτι εχουν θεμα με τα δοντια οι ανατολικες, οχι ολες αλλα πολλες.

οσον αφορα τις τιμες Δεν ξερω αν εχουν αλλαξει, ολοι ετσι λενε. εγω αυτες τις τιμες τις βρηκα εδω και 3 χρονια.

Ειδα κοπελες που επαιρνα να βρισκουν ρουμανο και να παντρευονται σε νεα ηλικια 24-25... ειδα κοπελες να ανοιγουν δικη τους δουλεια και η να τα σκατωνουν και να ξαναγυρνουν η να σταματουν για παντα... εχω και τη δικη μου ιστορια. γενικα μια γνωση την κατεχω.

Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα, επειδη ειμαι ξενος σιγουρα με βλεπουν ως "λαγο" να βγαλουν κανα φραγκο.

Θα συμφωνησω παρα πολυ με τον last moican οσον αφορα οτι το τελευταιο 3μηνο βγηκαν παρα πολλα νεα τεμαχια στον αγωνα.
Μακαρι να υπηρχαν αξιολογα κομματια στα 100 ευρω.. γιατι μοναχα παγωμενες επαγγελματιες του μισαωρου μπορει να πετυχει κανεις.βεβαια γινονται και θαυματα αλλα μια στο τοσο.

Οντως πανακριβα.. βεβαια παααρα πολλες στριπερς μου εχουν δωσει το τηλ τους να τις συναντησω εκτος για πηδημα με 200 το 3-4ωρο χωρις να παω
στο μαγαζι τους.αυτο καπως αντισταθμιζει τη διαφορα.

ΠΑω μεθαυριο παλι. αν γινει κατι θα γραψω..

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πρώην παίκτρια του handball και νυν του handjob, η Βεατρίκη Κιρίτα (Beatrice Chirita :humpleg: :humpleg: :humpleg: )έπρεπε να γίνει 31 (τώρα 33) χρόνων πριν παίξει σε μία ταινία Γ διαλογής με τον υπέρβαρο και ξεχασμένο Andy Garcia, η οποία γυρίστηκε στην Ρουμανία λόγω χαμηλού μπάτζετ.

Την άλλη μέρα πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό για προφυλακτικά και τα υπόλοιπα πήραν τον δρόμο τους... :pipa3: :pipa3: :pipa3:

19688beatricechirita011.jpg
17384274.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πωπω, μας γάμησες τώρα!
Και δε βρίσκω και το πιεσόμετρο!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
Παιδες υπαρχει κανενα free dating site με προφιλ απο ρουμανες? Μιλω για κονε, γνωριμιες κλπ, οχι εσκορτουδες/call girls

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
Ξερει κανεις αν και οι ρουμανες, οπως πολλες ανατολικοευρωπαιες-ρωσιδες κλπ, δεν εχουν προβλημα να κανουν σχέσεις με άνδρες αρκετά μεγαλύτερους απο την δικη τους ηλικία;

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Πρώην παίκτρια του handball και νυν του handjob, η Βεατρίκη Κιρίτα (Beatrice Chirita :humpleg: :humpleg: :humpleg: )έπρεπε να γίνει 31 (τώρα 33) χρόνων πριν παίξει σε μία ταινία Γ διαλογής με τον υπέρβαρο και ξεχασμένο Andy Garcia, η οποία γυρίστηκε στην Ρουμανία λόγω χαμηλού μπάτζετ.

Την άλλη μέρα πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό για προφυλακτικά και τα υπόλοιπα πήραν τον δρόμο τους... :pipa3: :pipa3: :pipa3:

19688beatricechirita011.jpg
17384274.jpg
τι να λεμε τωρα!!!! η γκομενα ειναι απιστευτη!!!!!!!!!!καμια περετερο πληροφορια κανεις ? ? ?

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ξερει κανεις αν και οι ρουμανες, οπως πολλες ανατολικοευρωπαιες-ρωσιδες κλπ, δεν εχουν προβλημα να κανουν σχέσεις με άνδρες αρκετά μεγαλύτερους απο την δικη τους ηλικία;

Εξαρταται φιλε απο το ποσο μεγαλυτερους. Αμα εισαι χουφταλο, γιατι θα ερθει το γκομενακι μαζι σου ? Για να στα φαει λεμε. Οποτε κοιτας να χτυπησεις γκομενα αλλοδαπη αλλα κοντα στα κυβικα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom