Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
αλλος με τα στερεοτυπα....

ειμαι Ρουμανια αρκετα χρονια - οχι σαν φοιτητης

μην κρινεις απ αυτες που ερχονται Ελλαδα....κατω απο συγκεκριμενη λογικη (και με συγκεκριμενο στοχο/etc)
Σωστα επρεπε να αναφερω οτι η γνωμη μου ειναι για αυτες που βρισκονται ελλαδα...

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ψαχνουν σεναριογραφους στο Hollywood - δεν κανεις αιτηση;

ειπαμε να βοη8αμε - οχι να γραφουμε οτι μας κατεβει.....

φιλικα...παντα ;)

Για να σου φαίνετε σενάριο κάτι που τουλάχιστον το 80% των χρηστών web dating sites κάνουν έχω την εντύπωση πως δεν έχεις ποτέ γαμίσει χωρίς λευτά. Απορώ πραγματικά τι το περίεργο και "σεναριώδες" είδες στο πόστ μου.

Φιλικά και εγώ...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μετα απο 15 χρονια μονιμος στο βουκουρεστι εχω να πω οτι 1 ρουμανα μονο για διασκεδαση τιποτα παραπανο 2 οσα λιγοτερα σας φαει τοσο το καλητερο 3 αμα εινε στην ελλαδα δυο φορες πιο επικινδηνη γιατι ξερει τη θελει 100% < το μαλακα που θα της κανει δυο παιδια και θα την πληρωνει μεχρι να πεθανει> 4 δεν υπαρχει εξερεση στον κανονα !!!!!!!!!!!!!5 το μονο πραγμα που υπολογιζουν ειναι δυστηχος το ξηλο  το κερατο και τα λεφτα!!!!!! 6  δυστηχος ειναι οι καλητερες στην ευρωπη για διασκεδαση και γουστα ! 7 ακομα και αν την σκοτωσεις αυτη θα σου γαμιεται !φιλικα προσοχη                                                        Υ.Γ μακρια απο τα αεροπλανα του ανατολικου μπλοκ στην πολονια σημερα κλαινε τον προεδρο!!!!!!!!!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
μετα απο 15 χρονια μονιμος στο βουκουρεστι εχω να πω οτι 1 ρουμανα μονο για διασκεδαση τιποτα παραπανο 2 οσα λιγοτερα σας φαει τοσο το καλητερο 3 αμα εινε στην ελλαδα δυο φορες πιο επικινδηνη γιατι ξερει τη θελει 100% < το μαλακα που θα της κανει δυο παιδια και θα την πληρωνει μεχρι να πεθανει> 4 δεν υπαρχει εξερεση στον κανονα !!!!!!!!!!!!!5 το μονο πραγμα που υπολογιζουν ειναι δυστηχος το ξηλο  το κερατο και τα λεφτα!!!!!! 6  δυστηχος ειναι οι καλητερες στην ευρωπη για διασκεδαση και γουστα ! 7 ακομα και αν την σκοτωσεις αυτη θα σου γαμιεται !φιλικα προσοχη                                                        Υ.Γ μακρια απο τα αεροπλανα του ανατολικου μπλοκ στην πολονια σημερα κλαινε τον προεδρο!!!!!!!!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σπασιμπα για τις συμβουλες νταβαριτς!!!!

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Για να σου φαίνετε σενάριο κάτι που τουλάχιστον το 80% των χρηστών web dating sites κάνουν έχω την εντύπωση πως δεν έχεις ποτέ γαμίσει χωρίς λευτά. Απορώ πραγματικά τι το περίεργο και "σεναριώδες" είδες στο πόστ μου.

Φιλικά και εγώ...

σε περιμενω στο office (Mamaia) να μου πεις και μενα πως 8α 'σκοτωσεις' ενα 9αρακι με το προαναφερ8εν συστημα

πς εχω κτισει/πουλησει ανω των 200 διαμερισματων - το αν 'πηδαω' με λεφτα ή οχι ειναι επιλογη οχι αναγκη

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

ρε φιλε, γιατι τοσο 'ξυλο' στις κορασιδες εκ Ρουμανιας;

ειμαι και γω αρκετα πανω - στην συγκριση Ρουμανας/Ελληνιδας δλδ, 8εωρεις την Ρουμανα αναξιοπιστη;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε φιλε, γιατι τοσο 'ξυλο' στις κορασιδες εκ Ρουμανιας;

ειμαι και γω αρκετα πανω - στην συγκριση Ρουμανας/Ελληνιδας δλδ, 8εωρεις την Ρουμανα αναξιοπιστη;
frate asa e!!!!!!!  δυστηχος εχω δει με τα ιδια μου τα ματια να καταστρεφεται πολις κοσμος αραβες ιταλοι εληνες αμερικανοι ολοι μα ολοι!!!! οι <σοβαροι> ρουμανοι παντρευονται ξενες mutu xatzi ciriac ktl φιλικα παντα !!!!!!! κυνδυνος θανατος

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
frate asa e!!!!!!!  δυστηχος εχω δει με τα ιδια μου τα ματια να καταστρεφεται πολις κοσμος αραβες ιταλοι εληνες αμερικανοι ολοι μα ολοι!!!! οι <σοβαροι> ρουμανοι παντρευονται ξενες mutu xatzi ciriac ktl φιλικα παντα !!!!!!! κυνδυνος θανατος

stiu frate, dar....

κ, 8ελει προσοχη - αλλα κ ποια γκομενα δεν 8ελει αλλωστε  ;)

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε περιμενω στο office (Mamaia) να μου πεις και μενα πως 8α 'σκοτωσεις' ενα 9αρακι με το προαναφερ8εν συστημα

πς εχω κτισει/πουλησει ανω των 200 διαμερισματων - το αν 'πηδαω' με λεφτα ή οχι ειναι επιλογη οχι αναγκη

Τέλοσπάντων!! πάντως οτί αυτό πού είπα κατατάσετε στα σενάρια δεν στέκει με την καμια!!! Ο σκοπός του datingsite είναι αποκλείστικά αυτός.. μπλα μπλα.. παραμύθι.. εμφάνιση λιγάκι... χρήμα και ίσως τσιμπήσεις κάποια.. Μου κάνει εντύπωση πώς το είδες τραγικό!

Αν πάω ποτέ ρουμανιά πάντως θα ζητήσω τη γνώμη σου!

rtfm

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
επισκέφτηκα πρόσφατα το βουκουρέστι. Λόγω θηλυκής συντροφιάς δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα φυσικά.
Αν ενδιαφέρεται κανείς, σε γενικές γραμμές είδα ωραία κορμιά τις καθημερινές ώρες και το κόστος ζωής φαίνεται χαμηλότερο από ελλάδα αρκεί φυσικά κάποιος να ξέρει που να πάει-κάτι που δεν εγνώριζα.

Ελπίζω να ξαναανέβω σύντομα και μάλιστα χωρίς παλτά. Παρεμπιπτόντως ταξίδεψα αεροπορικώς με την εταιρία blueair. Προσοχή στους ταρίφες στο αεροδρόμιο είναι κλέφτες.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

ως προς την Ελληνιδα ηταν η ολοκληρωμενη ερωτηση....

Δεν ξερω ποιες Ρουμανες γνωριζεις - αν ειναι αυτες που κατεβαινουν στην επαρχια του Βαλκανικου Νοτου να 'δαγκωσουν' κανα γαμπρο....καλα να πα8ουν (οι γαμπροι)

αν μενεις 'πανω' - 8α σου προτεινα να αλλαξεις παρεες...φιλικα παντα  ;)

εγω μενω αρκετα χρονια πανω - ειμαι αρκετα ευκαταστατος (χωρις να 8ελω να περιαυτολογησω), fit με παρεες στην ηλικια μου  κλπ κλπ

Οι Ρουμανες που εχω γνωρισει ειναι σαφως πιο ποιοτικες απο τις αντιστοιχες Ελληνιδες

Τωρα, αν μου συγκρινεις κατι τελευταιους 45αρηδες, με ή χωρις λεφτα δεν εχει σημασια, που 'άνεβαινουν' πανω και βγαζουν ολα τα απο8ημενα της μιζερης Ελληνικης ζωης τους....'ταιζοντας' οτι κινειται με την ελπιδα οτι μερικα ευρω, ...εν ετη 2010, αρκουν....καλα να πα8ουν

εν κατακλειδι, τα παντα ειναι supply and demand  :2funny:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Το ειχα ποσταρει 1 χρονο πριν - το παρα8ετω αυτουσιο, εφοσον πιστευω οτι παραμενει επικαιρο:

Καταρχας συνχαρητηρια για την πλη8ωρα κ ποιοτητα των περισσοτερων σχολιων

Καταφερα να διαβασω, επιγραμματικα ειναι η αληθεια, την αποψη αρκετων συναγωνιστων κ θα η8ελα να παραθεσω την δικη μου (η οποια κ ανερτηθει αυτουσια κ σε παρεμφερες thread - εντουτοις παραμενει επικαιρη)

Δραστηριοποιουμαι στην Ρουμανια αρκετα χρονια (κατασκευαστης).  Ειναι αλη8εια οτι, οπως κ στις περισσοτερες χωρες του πρωην Ανατολικου Μπλοκ (κ οχι μονο) η συμπεριφορα των γυναικων βασιζεται σε μια απλη, οικονομικη θεωρια - προσφορα κ ζητηση

Στα πρωτα χρονια μετα την καταρρευση του συστηματος Τσαουσεσκου, η Ρουμανια ειχε κατι για ολους - για τον πικραμενο Βορειο Ελλαδιτη μικρο εισαγωγεα, τον ασυγκρατητο φοιτητη, το μεσαιο τραπεζικο στελεχος και τον περηφανο επιχειρηματια

Οσο τα χρονια περνουσαν, και η ροη εξωτερικου συνναλαγματος ενισχυετο, τοσο αναβαθμιζονταν οι τοπικοι παικτες (μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται κ η γλαστρα, λεει ο θυμοσοφος λαος μας) κ βεβαια αυξανονταν κ οι απαιτησεις του εγχωριου 'προιοντος'

Παραλληλα, η αγορα προσελκυε κ νεους παικτες (βλεπε Ισραηλ κ Μεση Ανατολη γενικοτερα, Ασια, Κεντρικη Ευρωπη κλπ) οι οποιοι μαζι με τα κοστουμια Hugo Boss τα AudiR8 και το sushi στο Howard Johnson, αναποφευκτα εφεραν μαζι κ τον πληθωρισμο

Το ημι-επισημο ανοιγμα των Ευρωπαικων συνορων (αρχες του 00) εδρασε σαν καταλυτης για τις μετεπειτα εξελιξεις

Θα συμφωνησω εν μερει με εκεινους τους συναγωνιστες οι οποιοι αναπολουν τα 'ομορφα χρονια' οπου ο οιοσδηποτε, και δεν αποτελει μομφη για κανεναν απο τους προλαλησαντες, μπορουσε να 'χτυπησει' τρελλο μωρο - απ αυτα που δυσκολα οι εν Ελλαδι φιλοι του θα πιστευαν οτι μπορει να εχει - και εδω ερχεται η ειδοποιος διαφορα με προτερα χρονια κ το σημειο διαφωνιας μου με μερικους φιλους συναγωνιστες

Η Ρουμανια εξακολουθει να παραμενει ενας μαγικος προορισμος, ενα Σαββατοβραδο οπου ολα γινονται κ τιποτα δεν λεγεται - οι γυναικες παραμενουν ποιοτικες με τα οσα ελλατωματα κ ιδιοτροπιες (κουσουρια, αν 8ελετε) η σχεδον αστραπιαια μεταβαση στον καπιταλισμο τους 'αφησε'

The name of the game ομως αλλαξε - μια πορτοκαλαδα, 1 φαγητο η ενα 3μερο στα βουνα η στην Mamaia δεν ειναι πλεον αρκετα - ειπαμε προσφορα κ ζητηση

Κ τελος παντων, η Ρουμανια δεν αποτελει το κυπελλο της παρηγοριας για 'μικρομεσαιες' ομαδες - χρειαζεται συστημα, χρημα κ, προφανως, ικανοτητα

Το ψαροντουφεκο με...μπουκαλες τελειωσε

Και για οποιον ισχυριστει οτι 'καλα, αν ειναι να κανουμε τις χλιδες μας για ενα πουτσο τοτε καθομαστε κ στην Ελλαδα' απαντω:

Ο λογος ποιοτητα προς ελαχιστη προσπαθεια παραμενει μεγαλυτερος της μοναδας κατα πολυ και παντως πολυ περισσοτερο απο την Ελλαδα οπου ανασφαλη, μετα εφηβικα κοριτσακια πνιγμενα στην κοκα και στους...μασαζορκοσεδες τους απαιτουν τοσα πολλα προσφεροντας τοσα λιγα
Απάντηση

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Τομκατ αεροπλανικε, αληθεια ειναι οτι σιγα σιγα η ρουμανικη οικονομια ανακαμπτει ? Εχω ακουσει ετσι για τις κατασκευες αλλα αυτο ισχυει γενικα η οχι ακομα ?

Το καταλαβαινουν ορισμενοι οτι αν ενας μεσος μισθος στο βουκουρεστι ειναι 400 ευρω περιπου και ενας ελληνικος 600+ ποσο θα εξισωθουν οταν το διεθνες ταμειο πει -20 με 30% οι ελληνικοι μισθοι ?

Και οι μεν να πανε σιγα σιγα και στα 500 και οι δε να δεχονται δουλειες και με λιγοτερα απο 400 ??? εκει παμε παιδια.. εκτος αν χρεοκωπησουμε! τοτε θα ερχονται οι ρουμανοι με το ευρω εδω και περνανε καλα κι εμεις θα παρακαλαμε 

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Τομκατ αεροπλανικε, αληθεια ειναι οτι σιγα σιγα η ρουμανικη οικονομια ανακαμπτει ? Εχω ακουσει ετσι για τις κατασκευες αλλα αυτο ισχυει γενικα η οχι ακομα ?

Το καταλαβαινουν ορισμενοι οτι αν ενας μεσος μισθος στο βουκουρεστι ειναι 400 ευρω περιπου και ενας ελληνικος 600+ ποσο θα εξισωθουν οταν το διεθνες ταμειο πει -20 με 30% οι ελληνικοι μισθοι ?

Και οι μεν να πανε σιγα σιγα και στα 500 και οι δε να δεχονται δουλειες και με λιγοτερα απο 400 ??? εκει παμε παιδια.. εκτος αν χρεοκωπησουμε! τοτε θα ερχονται οι ρουμανοι με το ευρω εδω και περνανε καλα κι εμεις θα παρακαλαμε 

US Navy, dear  ;)

ειναι αλη8εια - ολα τα fundamentals (ισοζυγιο τρεχουσων συνναλαγων, εμπορικο ισοζυγιο, πλη8ωρισμος) βαινουν βελτιουμενα

ασφαλως χρειαζεται ακομη αρκετη προσπα8εια - εφοσον και το προβλημα της ανεργειας - lagging factor ειναι στο 8.3%

Οι τραπεζες, σιγα-σιγα, 'ανοιγουν' την πιστωση - μενει να εισρευσει 'φρεσκο' FDI (και οχι επαναεπενδυση λογω κινητρων)

Οσον αφορα την οικοδομη, οι αδειες/παραγγελιες commodities ειναι κατω y/y, αλλα ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξος  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
f14_tomcat_3_insig.jpg

tzak

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ημουν ρουμανια το πασχα,εχω αρκετους ρουμανους φιλουε εκει.ο μεσος μισθος δεν ειναι 400 ευρω,αλλα 170-200 ευρω δυστηχως.και δεν μιλαω επειδη ακουσα κατι,το εχω δει με τα ματια μου αυτο.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ως προς την Ελληνιδα ηταν η ολοκληρωμενη ερωτηση....

Δεν ξερω ποιες Ρουμανες γνωριζεις - αν ειναι αυτες που κατεβαινουν στην επαρχια του Βαλκανικου Νοτου να 'δαγκωσουν' κανα γαμπρο....καλα να πα8ουν (οι γαμπροι)

αν μενεις 'πανω' - 8α σου προτεινα να αλλαξεις παρεες...φιλικα παντα  ;)

εγω μενω αρκετα χρονια πανω - ειμαι αρκετα ευκαταστατος (χωρις να 8ελω να περιαυτολογησω), fit με παρεες στην ηλικια μου  κλπ κλπ

Οι Ρουμανες που εχω γνωρισει ειναι σαφως πιο ποιοτικες απο τις αντιστοιχες Ελληνιδες

Τωρα, αν μου συγκρινεις κατι τελευταιους 45αρηδες, με ή χωρις λεφτα δεν εχει σημασια, που 'άνεβαινουν' πανω και βγαζουν ολα τα απο8ημενα της μιζερης Ελληνικης ζωης τους....'ταιζοντας' οτι κινειται με την ελπιδα οτι μερικα ευρω, ...εν ετη 2010, αρκουν....καλα να πα8ουν

εν κατακλειδι, τα παντα ειναι supply and demand  :2funny:

Κοιτα, η εμπειρία μου ειναι την 10ετία 1997-2007 που είχα θυγατρική στο Βουκουρέστι. Ειμαι επίσης ευκαταστατος, φιτ και ταξιδεμενος. Πηγαινα 1 φορά στον 1,5 μήνα μηνες κατα μεσο ορο για 3-5 ημερες. Ειχα 3 ατομα προσωπικό. Εμενα παντα σε ξενοδοχειο (5*). Ερχοταν και με επερνε απο το αεροδρομιο/δουλιες οδηγος της εταιρίας
Οι Ρουμάνες που γνωρισα ήταν:
1. απο επιχειρηματικο περιβαλλον, medium/high level κοινωνικοοικονομικα. Γάμησα 2-3.
2. day-to-day καθημερινές κοπέλες (πχ. tellers της τραπεζας που συνεργαζομουν ή της μεταφορικής εταιρίας). Γάμησα 5-6
3. Πουτάνες. Κυρίως των ξενοδοχείων. Γάμησα αμέτρητες.

ΚΑΜΙΑ, μα ΚΑΜΙΑ δεν ηταν για να αναπτύξεις οποιουδήοτε είδους ειλικρινη, στενή σχέση. καριόλες. ακόμα και οι φραγκατες. Ιδιοτελεια και υπολογισμός, ακόμα και στα απλούστερα των θεμάτων.

Με τα προσόντας που λες οτι εχεις, βρισκεις Ελληνιδες ΑΣΤΕΡΙΑ.

Αυτή είναι η γνωμη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom