Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ρε ξεκολατε με 3 Ρουμανες ειχα σχεση και οι 3 το ειχαν παραδεχτει..Μου ειπαν κατα λεξη<<η αληθεια ειναι οτι οι Ρουμανες ειμαστε μεγαλες καριολες>> φαντασου για να το παραδεχονται οι ιδιες τι παιζει..Και δεν εχω λογω να μην το πιστεψω γιατη οσες και αν εχω γνωρισει ειναι καριολες.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Κοιτα, η εμπειρία μου ειναι την 10ετία 1997-2007 που είχα θυγατρική στο Βουκουρέστι. Ειμαι επίσης ευκαταστατος, φιτ και ταξιδεμενος. Πηγαινα 1 φορά στον 1,5 μήνα μηνες κατα μεσο ορο για 3-5 ημερες. Ειχα 3 ατομα προσωπικό. Εμενα παντα σε ξενοδοχειο (5*). Ερχοταν και με επερνε απο το αεροδρομιο/δουλιες οδηγος της εταιρίας
Οι Ρουμάνες που γνωρισα ήταν:
1. απο επιχειρηματικο περιβαλλον, medium/high level κοινωνικοοικονομικα. Γάμησα 2-3.
2. day-to-day καθημερινές κοπέλες (πχ. tellers της τραπεζας που συνεργαζομουν ή της μεταφορικής εταιρίας). Γάμησα 5-6
3. Πουτάνες. Κυρίως των ξενοδοχείων. Γάμησα αμέτρητες.

ΚΑΜΙΑ, μα ΚΑΜΙΑ δεν ηταν για να αναπτύξεις οποιουδήοτε είδους ειλικρινη, στενή σχέση. καριόλες. ακόμα και οι φραγκατες. Ιδιοτελεια και υπολογισμός, ακόμα και στα απλούστερα των θεμάτων.

Με τα προσόντας που λες οτι εχεις, βρισκεις Ελληνιδες ΑΣΤΕΡΙΑ.

Αυτή είναι η γνωμη μου.

k, buddy - σεβαστη η αποψη σου, οπως και των υπολοιπων συναγωνιστων

Btw, γιατι εφυγες το 07;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
k, buddy - σεβαστη η αποψη σου, οπως και των υπολοιπων συναγωνιστων

Btw, γιατι εφυγες το 07;

γιατι παρα τον σκληρο και συνεχή έλεγχο, κλέβανε ασύστολα. απο παντου. περναν μιζες ακομα και απο προμηθευτες μας  :headbang:

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Μακριά από Ρουμάνες. Το καλύτερο είναι η επαφή με άμεση πληρωμή.
Κανενός είδους συναισθηματική σχέση, εκτός κι αν κάποιος πάει γυρεύοντας. Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά που και γιατί να ψάχνεις?

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αν δεν ξέρεις καλύτερα μη μιλάς.
καταρχάς ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
αν εσύ θες να σκας πεντακοσάρικα πρόβλημά σου, αλλά έτσι έχει καταντήσει η κάθε κατίνα να ζητάει τον ουρανό με τα άστρα.
εγώ θέλω να παίρνω το αστέρι αν είναι δυνατόν και με πενηντάρικο ακόμα μη σου πω και τσάμπα.
και έχω καβούρια στη τσέπη.
εσύ που τα έχεις να σου τρέχουνε, άστα να στα φάνε.

respect +1
λοιπον συναγωνιστες θα ειμαστε τρια φιλαρακια βουκουκουρεστι 2&3/5. οποιος συναγωνιστης ειναι πανω αυτες τις μερες και γουσταρει ας το γραψει στο thrend να βρεθουμε να πιουμε κανα καφε και να μας δειξει κανα κατατοπι. αν οχι θα τη βρουμε την ακρη μονοι μας.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Πηγαινα 1 φορά στον 1,5 μήνα μηνες κατα μεσο ορο για 3-5 ημερες. Ειχα 3 ατομα προσωπικό. Εμενα παντα σε ξενοδοχειο (5*). Ερχοταν και με επερνε απο το αεροδρομιο/δουλιες οδηγος της εταιρίας

στη Ρουμανια δεν μπορεις ευκολα να ελεγξεις το οποιο 'μαγαζι' με τετοιο προγραμμα - ιδιατερα στα χρονια που δραστηριοποιηθηκες εσυ

ειχα φιλο κατασκευαστη, μεγαλο και πολυπειρο στην Ελλαδα, που μετα 4 χρονια τα μαζεψε και εφυγε χωρις να εχει ριξει κυβικο μπετο - ο λογος; 1 βδομαδα το μηνα 'πανω'...

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γατε ευχαριστω για την επισημανση.τελικα δεν θα παμε τοσο ψηλα μιας και τα αλλα δυο παιδια δουλευουν τελικα δευτερα(γαμω την κριση) και θα μεινουμε σοφια αφου θα παμε οδικος.

υ.γ. γραψε αν θες καμμια λεπτομερεια για το τι εστι μαμαια

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
γατε ευχαριστω για την επισημανση.τελικα δεν θα παμε τοσο ψηλα μιας και τα αλλα δυο παιδια δουλευουν τελικα δευτερα(γαμω την κριση) και θα μεινουμε σοφια αφου θα παμε οδικος.

υ.γ. γραψε αν θες καμμια λεπτομερεια για το τι εστι μαμαια

φαν εντ γκειμς  ;)

η Μαμαια το καλοκαιρι δυσκολα συγκρινεται - 8ελει φραγκα ομως, να μεινεις εκει που πρεπει και να βγεις οπως πρεπει

δεν ειναι σεξο-τουρισμος οπως Ταιλανδη/Ουκρανια και λοιπων μιζερων, κατ εμε, προορισμων

τα υπολοιπα πμ, αν αποφασισεις να 'ανεβεις' στα μερη μας

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
τραγικο λα8ος

1 Μαι, ολο το Βουκουρεστι, 8α βρισκεται Μαμαια για ΠΣΚ

το Βουκου 8α ειναι γκοστ σιτι - κυριολεκτω

Xa! Θυμαμαι πρωτη μερα ανοιξης 1 μαρτιου αν θυμαμαι καλα, μιλαμε οτι τρελενονται με τα λουλουδια και πιστευουν πολυ σε αυτες τις μερες.. ολοι εξω! Μεχρι και μεγαλη βδομαδα ειχε πολυ περισσοτερο πραα παντου

Βγηκα Βραδυ και στα σεξυ κλαμπς εβρισκες αντι για 10-15 , δυο τρεις γκομενες το πολυ. Πικρα αυτες οι μερες επιβεβαιωνω κι εγω!

ΤΟμκατ... δεν ξερω αν θα γνωριστουμε ποτε αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα λογω της στενοτατης συγγενικης σχεσης που εχω με το βουκουρεστι να δραστηριοποιηθω στον τομεα του τροφιμου επανω!
Πιστευω οτι το να επενδυω σε κατασκευες δεν θα μου αποφερει κατι μιας και η εμπειρια μου ειναι ελαχιστη. Απο το τροφιμο ομως που το ξερω κατι μπορει να γινει.. Μελεταω οσο μπορω γλωσσα και κατασταση στην πρωτευουσα. Εχει ψωμι η χωρα αυτη ακομα.. το πιστευω
Ηθελα να προσθεσω επισης οτι γνωριζω αρκετες ρουμανες μεσω της οικογενειεας που ειναι μια χαρα κοριτσια.. Φτωχεια? οκ φτωχεια δεν χαλιουνται.Οι ομορφες ρουμανες δεν νομιζω οτι διαφερουν σε κατι απο τις ομορφες ελληνιδες...  Τομκατ αν ησουν πουτανιαρης θα τη βρισκαμε την ακρη..

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για οσους δεν γνωριζουν καθε Τεταρτη στο Biavati Bar (str Βenjamin Franklin 15) εχει ελληνικο live προγραμμα μουσικης στο οποιο συνηθως γινεται χαμος. Δεν θα πω τι εγινε σημερα , τα μαζευω για εκτενεστερο ρεπορταζ. Ενα εχω να πω , ΔΕΝ υπαρχουν αυτα !(και παλι)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
saβατο στο κλαμπ βαμπου τραπεζι μια μπουκαλα βοτκα μια ουισκι οχι σπεσιαλ  500 ευρα  ολες οι καργιολες του βουκουρεστιου εκει ΔΕΝ υπαρχουν αυτα !(και παλι) στην ελλαδα και σε ολο το ανατολικο μπλοκ

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σχεδον 5 χρονια ειμαι εδω, στο Bamboo δεν καταδεχομαι να παω.ειδικα για τραπεζι,το θεωρω κοροιδια. Τα υπολοιπα fitze τα εχω γυρισει , τωρα περιμενουμε το Le Gaga να ανοιξει κ παλι, αν δεν εχει ανοιξει ηδη, απο τα αγαπημενα μου.

500 ευρω το τραπεζι δεν δινω ουτε στη Madonna την ιδια να χορευει. Υπαρχουν κυριλλε μαγαζια που τη βγαζεις πιο φθηνα. Τραπεζι στο Bamboo, αν δεν εχεις πχ γενεθλια ειναι καμμενα λεφτα. Καλυτερα να τα φαω σε σοκοφρετες. Αλλα φυσικα αυτα ειναι γουστα κ καταστασεις του καθενος, ο καθενας κουμαντο στα λεφτα του κανει.

Πεστα αυτα στους γιγαντες του Κολωνακιου κ της Κηφισιας. Εκει να δεις πεινες φετος. :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
o idios ιταλος που εχει το μπαμπου εχει και το λα γκαγκα  ιδιες τιμες και εκει το καλοκαιρη γαμω την ιταλια και τουσ μακαροναδες  φτηνα ειναι τα φοιτιτιμαγαζα αλλα αμα μπλεχεις με αλφα εθνικη καργιολα αστα να πανε !!!!!!!!!!!! μετριες γκομενιτσες εχει πολες και μπορεις να γαμησεις ανετα στο βουκουρεστι και επιδη ειμε απο το1995 στο βουκουρεστι το του αισσ το εχει ο ιδιος ανθροπος που εχει το μεγαλιτερο ποσοστο του κλουμπ Α για αυτο εινε φτηνα και εχει φοιτιτοκοσμο

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πωπω Club A....Μιλαμε για τεραστια παρακμη, αλλα μαζευει πολυ φοιτητοκοσμο. Μια φορα πηγα και γεια σας. Ο τυπος αυτος ουτε καν θυμαμαι το ονομα του, εφυγα γκολ απο αψεντι, οπως ολοι τελευταια φορα στο πριβε κοντα στις τουαλετες, ειναι μεγαλη μορφη κ πολυ χαμηλων τονων. Δεν ξερω εαν γνωριζεις παντως ειναι μεσα σε τρελλες καταστασεις με τυπισσες. Ενας με γυαλια καραφλος. Παιζει να εχει κι αλλο ενα κλαμπ, λιγο goth, λεπτομερειες ισως αυριο, ειναι καλο εχω παει, δεν θυμαμαι ονομα παλι φοιτητομαγαζο, οχι κεντρο-κεντρο.

Για τα ποτα που λες, το μπουκαλι whisky στο twice ειναι φθηνοτερο απο τα βενζιναδικα πισω απο Unirii. :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ton ξερω τον  λιγνο καραφλα με τα γιαλακια αλλα λενον απο τα παλια!! τα πορνιδια που παντα εχει μαζι εινε και καλα καλητεχνες  :2funny: :2funny: τελος παντον γερασε και αυτος . για την ιστορια το club A ΕΙΝΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΩΤΕΡΟ club του βουκουρεστιου απο το 1969 ειναι το μαγαζι που ο κυριος μετοχος ειναι ο συλλογος φοιτητον της αρχιτεκτονικης σχολης του βουκουρεστιου ..μεχρι και το 2000 ολοι οι διανοηση της ρουμανιας επεινε της μπιρες της εκει με τζαμπα φοιτιτικο_μουνακια σημερα οπου τα κονομισαν την κανανε για παρισια και ελβετιες και στο κλυμπ Α  μειναν φοιτητες αναρχοκουμουνιστες  ροκ και αναμνησεις!!!!!!!!!! για τους νοσταλγους του cult style original κουμουνισμου και του φτινου φοιτιτικομαμισιου

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
o idios ιταλος που εχει το μπαμπου εχει και το λα γκαγκα  ιδιες τιμες και εκει το καλοκαιρη γαμω την ιταλια και τουσ μακαροναδες  φτηνα ειναι τα φοιτιτιμαγαζα αλλα αμα μπλεχεις με αλφα εθνικη καργιολα αστα να πανε !!!!!!!!!!!! μετριες γκομενιτσες εχει πολες και μπορεις να γαμησεις ανετα στο βουκουρεστι και επιδη ειμε απο το1995 στο βουκουρεστι το του αισσ το εχει ο ιδιος ανθροπος που εχει το μεγαλιτερο ποσοστο του κλουμπ Α για αυτο εινε φτηνα και εχει φοιτιτοκοσμο

πλυντηριο ειναι φιλε μου καλε  ;)

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Σχεδον 5 χρονια ειμαι εδω, στο Bamboo δεν καταδεχομαι να παω.ειδικα για τραπεζι,το θεωρω κοροιδια. Τα υπολοιπα fitze τα εχω γυρισει , τωρα περιμενουμε το Le Gaga να ανοιξει κ παλι, αν δεν εχει ανοιξει ηδη, απο τα αγαπημενα μου.

500 ευρω το τραπεζι δεν δινω ουτε στη Madonna την ιδια να χορευει. Υπαρχουν κυριλλε μαγαζια που τη βγαζεις πιο φθηνα. Τραπεζι στο Bamboo, αν δεν εχεις πχ γενεθλια ειναι καμμενα λεφτα. Καλυτερα να τα φαω σε σοκοφρετες. Αλλα φυσικα αυτα ειναι γουστα κ καταστασεις του καθενος, ο καθενας κουμαντο στα λεφτα του κανει.

Πεστα αυτα στους γιγαντες του Κολωνακιου κ της Κηφισιας. Εκει να δεις πεινες φετος. :2funny:

ποτε ανοιγει το Le Gaga;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom