μην ασχολείσαι
είναι ο ίδιος που λέει πως η Μολδαβία είναι πανάκριβη για σεξοτουρίστα
ο καθένας προφανώς όπως μάθει
προφανώς ο ίδιος έχει μάθει να προχωράει με το χέρι στην τσέπη
τα πράγματα είνια απλά
1. κάνε παιχνίδι μέσω ίντερνετ. Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία έχω βρει κι εγώ δυσκολία να βρω ρουμάνες που να ανταποκρίνονται σε ξένο κάλεσμα μέσω νετ, αλλά παρόλαυτά πρέπει να το προσπαθήσεις και αρκετά πιο πριν. ΤΙΠ: Δήλωνε πάντα πως μένεις Ρουμανία
2. Όταν βγαίνεις έξω ποτέ μην πας για τραπέζι. Αυτά είναι για τους μονιμάδες του κάθε μέρους. Μπαράκι και παίξε εκεί.
3. Μπρασοφ, Γιασι, Τιμισοαρα, Κωσταντζα, Σιμπιου, Σατου μάρε και λίγο Κραιοβα παίζει πολύ πιο εύκολα παιχνίδι. Σημείωση: Μιλάω πάντα για καμάκι κατάσταση. Αν θέλεις εσκόρτια, τότε Βουκουρέστι είναι η μάνα και στα άλλα μέρη ψάχνεις με το κιάλι.
4. ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ:
πριν απαντάτε καλό είναι να διαβάζετε τι σας λέει ο άλλος. Σας ρώτησε κάποιος που παίρνει 1200/μήνα πώς θα περάσει φτηνα πάνω ειδικά στο ΜΠΡΑΣΟΦ ΕΙΔΙΚΑ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ πως θα κάτσει για ένα μήνα
5. Ο σεξοτουρισμός είναι φτηνές διακοπές με σκοπό το σεξ, δηλαδή χαλάς τα λεφτά σου στο γαμήσι- ΤΕΛΟΣ
Αυτά που λέτε εσείς που μένετε εκεί είναι πώς να περάσει κάποιος που μένει μόνιμα εκεί, δηλαδή ...αλλού για αλλού. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η γκόμενα κοστίζει περίπου το ίδιο (όταν μιλάμε για πουταναριό) είτε είσαι στην Ελλάδα είτε στη Ρουμανία είτε οπουδήποτε αλλού). Κοινώς, αφού επιλέγετε να κυκλοφορείτε με πορνίδια που θέλουνε σπόνσορες (όχι γιατί είναι οι πιο όμορφες, αλλά γιατί έτσι την έχουνε δει), θα χώσετε βαθιά το χεράκι στο τσεπάκι για να τις συντηρείτε σε όλα τα κράτη.
Δεν πειράζει, εσείς έχετε
Οι υπόλοιποι φτωχοί, εμείς δηλαδή....προσπαθούμε με το καμάκι να πηδήξουμε τσάμπα....αλλά πιανόμαστε εξ απίνης γιατί τα καταφέρνουμε καμιά φορά ακόμα και σε μέρη όπως η Ρουμανία....
μοικανε κατα βαση πιστευω οτι εισαι καλος κι οκ τυπος
μαλλον εισαι κ καλο παιδι
απο τ αλλα ομως η εισαι ποοοολυ αλανι κ καμακι-που δεν το πιστευω,η ζεις στα ονειρα σου αυτα που γραφεις
οσο για μολδαβια,ναι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ,τις ιδιες αποψεις εκφραζαν πριν πανε κι ο πιτσι με τον πυρφορο,κ μετα που πηγαν κισιναου,το βριζουν κ το βγαζουν ακυρο,δεκα φορες πιο πολυ απο οσο λεω εγω
οσο για το ποστ του φιλου,πανε εσυ στο μπρασοφ με 1200ε το μηνα μισθο απο ελλαδα-οχι για να κατσεις ενα μηνα,το καταλαβα το νοημα-
ρε φιλε,δεν εχεις καταλαβει οτι με τα νουμερα αυτα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙς ΠΟΥΘΕΝΑ Κ ΤΙΠΟΤΑ???
τωρα λεγε τα δικα σου ελευθερα,αλλα το "εργο" που παιζεται δεν αλλαζει κ γραφε εσυ οτι κισιναου κ βουκουρεστι ειναι για σεξοτουρισμο του "χιλιαρικου",
τα μερη αυτα,εδω κ καμμια τριετια ειδικα, ειναι κ θα ειναι ,απο ακριβα,εως απλησιαστα για τον μεσο ελληνα-ειδικα τωρα-κι οποιος παει για μουνοκατασταση, θα χασει την ωρα κ τα λεφτα του,εκτος αν γουσταρει τιποτα πεταμενες εκει γυρω απο Αμζει κλπ,γυφτισες,να κολησει κ τιποτα να τον κλεψουνε κιολας....
νασαι καλα,παντα επιτυχιες
ναχεις υποψην σου παντως οτι δεν στην "πεφτω",απλα ρε φιλε αυτα που λες εινε τοσο ΥΠΕΡ"αισιοδοξα" που θα παρεις πολλους στο λαιμο σου σε εποχες πολυ δυσκολες...Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙς παλι θεωρειες,εγω εχω ποσταρει κ καμμια 20αρια κοματια απο μολδαβια κι ουκρανια βασικα,ενω δεν εχω δει καμμια απο πολλους που τα λετε ολα "αισιοδοξα" κι "ελα κοσμε" παρε τζαμπα πραμα....
φιλικα παντα