Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
DEN S EBRISE KANENAS
εις το επανιδειν κυριε σημαινει αυτο
οπως κ να τα πουμε φιλε ειτε για τιμισοαρα ΠΡΟ ΔΙΕΤΑς ειτε για κωλο-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ,ΤΩΡΑ,παλι για 1200 το μηνα ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΙς το μενου
κ το τελειωνω εδω,δεν εχει κ κανα νοημα εξαλλου το περεταιρω,αφηνω τον tomcat ,να δωσει το φιναλε :grin:

ακριβης κ περιεκτικος, ας γιουζουαλ - να8ινγκ μορ του αντ  :grin:

πς εισαι Βουκου;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Ξερει καποιος να μου πει καποιο στριπ στο Βουκουρεστι που μπορουμε 2 φιλοι να περασουμε καλα?Απ οτι βλεπω μονο για κλαμπ και εστιατορια εχετε αναφερθει.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρουμανες = μουναρες  Τυχαιο?δεν νομιζω!

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πηγε κανεις στο Ρεμο ? Εντυπωσεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μαλλον βιαζεσαι να απαντησεις φιλε χωρις να διαβασεις ακριβως τι γραφω..και γραφεις και κεφαλαια για να δωσεις υφος,..εμενα στ @@ μου και το βουκουρεστι και οτι αλλο ,εχω γυρισει πολλα μερη και παντα βρισκω την ακρη να μη με πιανουν μαλακα και πληρωνω παντα λιγα..ασχημες γκομενες δεν πηδαω ουτε να με πληρωνουν οπωτε το μις ζεφυρι ακυρο δεν ξερεις τι ηταν αυτες που πηραμε

το ξαναλεω ΑΠΟ 100 Η ΜΙΑ και ενα εικοσαρακι το ταξι 220 και ακομα δυο διαφορετικες πριν φυγουμε απο τα φοιτιτομαγαζα αλλα τοσα,βαλε και απο 55 τη βραδυα στο ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ γαμ.. και διαμονη 420 ευρουλακια Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
φαι ποτα πανω απο 100-120 αποκλειεται
τωρα πως τα εβγαλες εσυ 1200 στον καθενα ......δεν ξερω
και δεν παιρνω 1200 ειναι η πλακα και γυρισα και με λεφτα (με τ αμαξι του φιλου)
αυτα φιλικα και αυτο που ειπες στα ρουμανικα(ελπιζω να μη μεβρισες) αντε γεια
μην ασχολείσαι
είναι ο ίδιος που λέει πως η Μολδαβία είναι πανάκριβη για σεξοτουρίστα
ο καθένας προφανώς όπως μάθει
προφανώς ο ίδιος έχει μάθει να προχωράει με το χέρι στην τσέπη
τα πράγματα είνια απλά
1. κάνε παιχνίδι μέσω ίντερνετ. Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία έχω βρει κι εγώ δυσκολία να βρω ρουμάνες που να ανταποκρίνονται σε ξένο κάλεσμα μέσω νετ, αλλά παρόλαυτά πρέπει να το προσπαθήσεις και αρκετά πιο πριν. ΤΙΠ: Δήλωνε πάντα πως μένεις Ρουμανία

2. Όταν βγαίνεις έξω ποτέ μην πας για τραπέζι. Αυτά είναι για τους μονιμάδες του κάθε μέρους. Μπαράκι και παίξε εκεί.

3. Μπρασοφ, Γιασι, Τιμισοαρα, Κωσταντζα, Σιμπιου, Σατου μάρε και λίγο Κραιοβα παίζει πολύ πιο εύκολα παιχνίδι. Σημείωση: Μιλάω πάντα για καμάκι κατάσταση. Αν θέλεις εσκόρτια, τότε Βουκουρέστι είναι η μάνα και στα άλλα μέρη ψάχνεις με το κιάλι.

4. ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ:
πριν απαντάτε καλό είναι να διαβάζετε τι σας λέει ο άλλος. Σας ρώτησε κάποιος που παίρνει 1200/μήνα πώς θα περάσει φτηνα πάνω ειδικά στο ΜΠΡΑΣΟΦ ΕΙΔΙΚΑ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ πως θα κάτσει για ένα μήνα

5. Ο σεξοτουρισμός είναι φτηνές διακοπές με σκοπό το σεξ, δηλαδή χαλάς τα λεφτά σου στο γαμήσι- ΤΕΛΟΣ
Αυτά που λέτε εσείς που μένετε εκεί είναι πώς να περάσει κάποιος που μένει μόνιμα εκεί, δηλαδή ...αλλού για αλλού. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η γκόμενα κοστίζει περίπου το ίδιο (όταν μιλάμε για πουταναριό) είτε είσαι στην Ελλάδα είτε στη Ρουμανία είτε οπουδήποτε αλλού). Κοινώς, αφού επιλέγετε να κυκλοφορείτε με πορνίδια που θέλουνε σπόνσορες (όχι γιατί είναι οι πιο όμορφες, αλλά γιατί έτσι την έχουνε δει), θα χώσετε βαθιά το χεράκι στο τσεπάκι για να τις συντηρείτε σε όλα τα κράτη.
Δεν πειράζει, εσείς έχετε

Οι υπόλοιποι φτωχοί, εμείς δηλαδή....προσπαθούμε με το καμάκι να πηδήξουμε τσάμπα....αλλά πιανόμαστε εξ απίνης γιατί τα καταφέρνουμε καμιά φορά ακόμα και σε μέρη όπως η Ρουμανία....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ξερει καποιος να μου πει καποιο στριπ στο Βουκουρεστι που μπορουμε 2 φιλοι να περασουμε καλα?Απ οτι βλεπω μονο για κλαμπ και εστιατορια εχετε αναφερθει.
αν μείνεις σε 4+ ξενοδοχείο, συνήθως έχουνε οδηγούς της πόλης που έχουνε και στριπια μέσα.
Αλλά φιλικά σου λέω πως απλά θα χαλάσεις λεφτά χωρίς τσαπού.
Αν αυτό ψάχνεις...δικαίωμά σου
το πιο σίγουρο είναι να ρωτήσεις ένα ταρίφα και να σε πάει στα 2-3 μεγαλύτερα

ΤΙΠ: προσοχή όσοι δεν μιλάτε ρουμάνικα όταν πάτε εκεί και ζητάτε στριπια κλπ που ουσιαστικά είναι περισσότερο για να σου φάνε λεφτά αεριτζίδικα....γιατί θα χάσερτε πολλά λεφτά αν τους δείξετε πως έχετε πολλά λεφτά να χαλάσετε.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

Πας Heavens για μασαζ και ριχνεις και κανα γαμησι.
Πας  Cindy Η Lady Dy για να διαλεξεις αλλα θα σκασεις 500 και κατι τις παραπανω για κανα τριωρακι 250 μαγαζι και 250 κοπελα.
Πισω απο το Radisson ειναι ενα ακομα το οποιο ειναι ακομα πιο ακριβο απο τα 2 ανωθι και σε μουνι εχει τα ιδια περιπου.
Απεναντι απο το Intercontinental εχει ενα(οχι αυτο που ειναι κολλλητα στο καζινο, αυτο ειναι μουφα) το οποιο εχει απο τις πιο σαπιες μεχρι και το πιο τρελο πιπινι.
Και ειναι κι ενα αλλο το maxim που εκει ριχνεις και μεσα με κοστος κανα 200αρι για μιση ωρα... εχει παρα πολλα μουνια εκει αλλα περισσοτερα ειναι GIRLS NEXT DOOR

Αυτα. Ελπιζω να βοηθησα...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
μην ασχολείσαι
είναι ο ίδιος που λέει πως η Μολδαβία είναι πανάκριβη για σεξοτουρίστα
ο καθένας προφανώς όπως μάθει
προφανώς ο ίδιος έχει μάθει να προχωράει με το χέρι στην τσέπη
τα πράγματα είνια απλά
1. κάνε παιχνίδι μέσω ίντερνετ. Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία έχω βρει κι εγώ δυσκολία να βρω ρουμάνες που να ανταποκρίνονται σε ξένο κάλεσμα μέσω νετ, αλλά παρόλαυτά πρέπει να το προσπαθήσεις και αρκετά πιο πριν. ΤΙΠ: Δήλωνε πάντα πως μένεις Ρουμανία

2. Όταν βγαίνεις έξω ποτέ μην πας για τραπέζι. Αυτά είναι για τους μονιμάδες του κάθε μέρους. Μπαράκι και παίξε εκεί.

3. Μπρασοφ, Γιασι, Τιμισοαρα, Κωσταντζα, Σιμπιου, Σατου μάρε και λίγο Κραιοβα παίζει πολύ πιο εύκολα παιχνίδι. Σημείωση: Μιλάω πάντα για καμάκι κατάσταση. Αν θέλεις εσκόρτια, τότε Βουκουρέστι είναι η μάνα και στα άλλα μέρη ψάχνεις με το κιάλι.

4. ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ:
πριν απαντάτε καλό είναι να διαβάζετε τι σας λέει ο άλλος. Σας ρώτησε κάποιος που παίρνει 1200/μήνα πώς θα περάσει φτηνα πάνω ειδικά στο ΜΠΡΑΣΟΦ ΕΙΔΙΚΑ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ πως θα κάτσει για ένα μήνα

5. Ο σεξοτουρισμός είναι φτηνές διακοπές με σκοπό το σεξ, δηλαδή χαλάς τα λεφτά σου στο γαμήσι- ΤΕΛΟΣ
Αυτά που λέτε εσείς που μένετε εκεί είναι πώς να περάσει κάποιος που μένει μόνιμα εκεί, δηλαδή ...αλλού για αλλού. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η γκόμενα κοστίζει περίπου το ίδιο (όταν μιλάμε για πουταναριό) είτε είσαι στην Ελλάδα είτε στη Ρουμανία είτε οπουδήποτε αλλού). Κοινώς, αφού επιλέγετε να κυκλοφορείτε με πορνίδια που θέλουνε σπόνσορες (όχι γιατί είναι οι πιο όμορφες, αλλά γιατί έτσι την έχουνε δει), θα χώσετε βαθιά το χεράκι στο τσεπάκι για να τις συντηρείτε σε όλα τα κράτη.
Δεν πειράζει, εσείς έχετε

Οι υπόλοιποι φτωχοί, εμείς δηλαδή....προσπαθούμε με το καμάκι να πηδήξουμε τσάμπα....αλλά πιανόμαστε εξ απίνης γιατί τα καταφέρνουμε καμιά φορά ακόμα και σε μέρη όπως η Ρουμανία....
μοικανε κατα βαση πιστευω οτι εισαι καλος κι οκ τυπος
μαλλον εισαι κ καλο παιδι
απο τ αλλα ομως η εισαι ποοοολυ αλανι κ καμακι-που δεν το πιστευω,η ζεις στα ονειρα σου αυτα που γραφεις
οσο για μολδαβια,ναι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ,τις ιδιες αποψεις εκφραζαν πριν πανε κι ο πιτσι με τον πυρφορο,κ μετα που πηγαν κισιναου,το βριζουν κ το βγαζουν ακυρο,δεκα φορες πιο πολυ απο οσο λεω εγω
οσο για το ποστ του φιλου,πανε εσυ στο μπρασοφ με 1200ε το μηνα μισθο απο ελλαδα-οχι για να κατσεις ενα μηνα,το καταλαβα το νοημα-
ρε φιλε,δεν εχεις καταλαβει οτι με τα νουμερα αυτα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙς ΠΟΥΘΕΝΑ Κ ΤΙΠΟΤΑ???
τωρα λεγε τα δικα σου ελευθερα,αλλα το "εργο" που παιζεται δεν αλλαζει κ γραφε εσυ οτι κισιναου κ βουκουρεστι ειναι για σεξοτουρισμο του "χιλιαρικου",
τα μερη αυτα,εδω κ καμμια τριετια ειδικα, ειναι κ θα ειναι ,απο ακριβα,εως απλησιαστα για τον μεσο ελληνα-ειδικα τωρα-κι οποιος παει για μουνοκατασταση, θα χασει την ωρα κ τα λεφτα του,εκτος αν γουσταρει τιποτα πεταμενες εκει γυρω απο Αμζει κλπ,γυφτισες,να κολησει κ τιποτα να τον κλεψουνε κιολας....
νασαι καλα,παντα επιτυχιες
ναχεις υποψην σου παντως οτι δεν στην "πεφτω",απλα ρε φιλε αυτα που λες εινε τοσο ΥΠΕΡ"αισιοδοξα" που θα παρεις πολλους στο λαιμο σου σε εποχες πολυ δυσκολες...Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙς παλι θεωρειες,εγω εχω ποσταρει κ καμμια 20αρια κοματια απο μολδαβια κι ουκρανια βασικα,ενω δεν εχω δει καμμια απο πολλους που τα λετε ολα "αισιοδοξα" κι "ελα κοσμε" παρε τζαμπα πραμα....
φιλικα παντα

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

να βγουμε ενα ΠΣΚ να μου δειξεις πως γινονται ολα αυτα τα ωραια που λες, Δασκαλε;  :grin: :grin: :grin:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Πας Heavens για μασαζ και ριχνεις και κανα γαμησι.
Πας  Cindy Η Lady Dy για να διαλεξεις αλλα θα σκασεις 500 και κατι τις παραπανω για κανα τριωρακι 250 μαγαζι και 250 κοπελα.
Πισω απο το Radisson ειναι ενα ακομα το οποιο ειναι ακομα πιο ακριβο απο τα 2 ανωθι και σε μουνι εχει τα ιδια περιπου.
Απεναντι απο το Intercontinental εχει ενα(οχι αυτο που ειναι κολλλητα στο καζινο, αυτο ειναι μουφα) το οποιο εχει απο τις πιο σαπιες μεχρι και το πιο τρελο πιπινι.
Και ειναι κι ενα αλλο το maxim που εκει ριχνεις και μεσα με κοστος κανα 200αρι για μιση ωρα... εχει παρα πολλα μουνια εκει αλλα περισσοτερα ειναι GIRLS NEXT DOOR

Αυτα. Ελπιζω να βοηθησα...
διαβαστε κι αυτα που γραφει ο φιλος εδω,που απο οτι βλεπω."τοχει" το πληρωτεο στο βουκουρεστι...
,κ καντε λογαριασμο τι κανετε με ενα χιλιαρικο κ διακοσια ευρω μαζι με τα εξοδα μετακινησης διαμονης κλπ :helpplea: :think:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Καλα να πω και 2 κουβεντες ακομα ?

Εχω παει παρα πολλες φορες στα μαγαζια αυτα.

Εχω παρει περιπου 15 γκομενες.

4 απο αυτες γεμισαν με αιμα η το προφυλακτικο, η το χερι μου, η τα σεντονια του ξενοδοχειου. Οι περισσοτερες μυριζαν τσιγαριλα..μια βρωμαγε το μουνι της σαπιο ψαρι..
Με 2 περασα καλα .. Αλλα στη μια εσκασα ουτε λιγο ουτε πολυ 700 ευρω για 3 ωρες...

Πηγα Λονδινο και Γερμανια.. Συναντησα παααααρα πολλες ρουμανες και μπορω πλεον να εγγυηθω οτι Βουκουρεστι θα βρεις 2-3 κατηγοριες χαμηλοτερα σε ομορφια μουνια για να γαμησεις επι πληρωμη.
Τα αγαλματα που εβλεπα Γερμανια με 50 ευρω το μισαωρο , πεντακαθαρα , μοσχομυρισμενα , δεν τα εχω δει στην εδρα τους. Παιδια τα πολυ καλα μουνια απο ρουμανια ΚΑΒΑΤΖΩΝΟΝΤΑΙ... ποσες ειναι? ε οσες ειναι τυλιγουν απο εναν σπονσορα που συνηθως ειναι αλλοδαπος και τελειωσε το παραμυθι.. ΠΑρα πολυ ωραιες ρουμανες εκτος ρουμανιας... μεσα ξεμειναν τα δευτερα!

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Καλα να πω και 2 κουβεντες ακομα ?

Εχω παει παρα πολλες φορες στα μαγαζια αυτα.

Εχω παρει περιπου 15 γκομενες.

4 απο αυτες γεμισαν με αιμα η το προφυλακτικο, η το χερι μου, η τα σεντονια του ξενοδοχειου. Οι περισσοτερες μυριζαν τσιγαριλα..μια βρωμαγε το μουνι της σαπιο ψαρι..
Με 2 περασα καλα .. Αλλα στη μια εσκασα ουτε λιγο ουτε πολυ 700 ευρω για 3 ωρες...

Πηγα Λονδινο και Γερμανια.. Συναντησα παααααρα πολλες ρουμανες και μπορω πλεον να εγγυηθω οτι Βουκουρεστι θα βρεις 2-3 κατηγοριες χαμηλοτερα σε ομορφια μουνια για να γαμησεις επι πληρωμη.
Τα αγαλματα που εβλεπα Γερμανια με 50 ευρω το μισαωρο , πεντακαθαρα , μοσχομυρισμενα , δεν τα εχω δει στην εδρα τους. Παιδια τα πολυ καλα μουνια απο ρουμανια ΚΑΒΑΤΖΩΝΟΝΤΑΙ... ποσες ειναι? ε οσες ειναι τυλιγουν απο εναν σπονσορα που συνηθως ειναι αλλοδαπος και τελειωσε το παραμυθι.. ΠΑρα πολυ ωραιες ρουμανες εκτος ρουμανιας... μεσα ξεμειναν τα δευτερα!

προσυπογραφω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρηκα αυτο το ενδιαφερον αρθρο.το 2007 αν δεν κανω λαθος το εργοστασιο ARO τη Ρουμανια εκλεισε μετα απο αποτυχημενη προσπαθια να εξαγει αυτοκινητα στις Η.Π.Α .συμφωνα με αυτα εδω τα Link το ARO παραγεται στην Τσεχια η τιμη του ειναι θα ελεγα αρκετα ακριβη (γραφει 760.000 ρουβλια δηλαδη 19.000 Ευρω.              

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:

lastmoican ιζ ε ναις γκαι....αλλα, συμφωνω μαζι σου - για καποιον π 'ανεβαινει' για μερικες μερες.....φοργκετ αμπαουτ ιτ  :grin: :grin: :grin:
σσσσσσσσ...σιγα μην φωναζεις
θα ξυπνησεις το μοικανο,κ θα του χαλασεις τα sweet dreams :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
οι τιμες εχουν πεσει μασαζ απο 25ε με φραπε 50ε με καλαμακι ποιοτητα καλη

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αλλου 50 φραπε + 40 για τΖακουζι πισινα + 50 για μπριζολα

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Και κορυφη το καρμα σε ολα 80ε 1ωρα γεματη αληθινη

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε φωτη καλη η ενημερωση
καλαμακι κ φραπε το καταλαβαμε
η μπιζολα?
κ με 80 ολα στο καρμα?ολα τι εννοεις?κ γαμησι?
για 1 ωρα?"γεματη" δηλ?βαζεις κ δευτερο αν μπορεις?
κανε μια συγκριση με καλα στουντιο αθηνας αν εχεις εμπειρια
ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom