You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρουμανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 270K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
προσοχη με τα...βαλκανια ειπαμε....δεν ειναι για πολλα νταραβερια,ουτε επαγγελματικα για δουλιες κανουνε ουτε για γκομενοδουλιες. παραασχολουμαστε με αυτους τους απιθανους αλβανορουμανοβουλγαρους και ξεχασαμε οτι υπαρχουνε και αλλοι. σε περιεργο τριπακι εχουμε μπει μου φενεται,πολλοι απο εμας. η φτηνια τρωει τον παρα μαγγες μη το ξεχνατε. σας μιλαω και εγω οχι για να το παιξω μαγγας σε κανεναν και εμενα μαλακα με πιασανε αρκετες φορες μεχρι που τους εσβυσα απο το χαρτη. μαγγας ειναι ο παλιος μου χρηματιστης(50 αρης,ασχημος, αλλα μαγγας αντρας ) που επερνε ρουμανιτσες για μια βδομαδα και στο τελος τους εδινε 50 ευρο και κανανε κολοτουμπες(πριν 3-4 χρονια αυτο).οταν μου γνωρισε μια πρωην του και του ειπα ειναι ωρεο μορο , να της δωσω κανα 100 ευρω για καμια βδομαδα μου εβαλε τις φωνες οτι χαλαω τη πιατσα και δικιο ειχε. εμεις με τις μαλακιες μας και τη χαζομαρα μας καναμε μαγγες τουσ σκατογυφτους αλβανοβουλγαρορουμανοροσσους.λες και δεν υπαρχει τιποτα αλλο,κολλησαμε με τους μαλακες τους ανατολικους αλεπουδιαρηδες.... και να θεσω το μεγα ερωτημα τωρα που εφαγα φλασακι....
ΡΕ ΣΕΙΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ?
εσυ εισαι χειροτερος απο μενα....σκας γαιδαρο...δεν μπορω να καταλαβω?κρυβεσε απο κατι? φοβασε κατι? οι εισαι κανενας μπατσος ρε?
δηλαδη τι θελεις;;;;δεν με ρωτησες αμα τα μιλαω;;;δεν σου απαντησα;;;
τι αλλο να κανω;;;;
πριν 3 χρονια για μια εβδομαδα 50 ευρω;;;;προσοχη με τα...βαλκανια ειπαμε....δεν ειναι για πολλα νταραβερια,ουτε επαγγελματικα για δουλιες κανουνε ουτε για γκομενοδουλιες. παραασχολουμαστε με αυτους τους απιθανους αλβανορουμανοβουλγαρους και ξεχασαμε οτι υπαρχουνε και αλλοι. σε περιεργο τριπακι εχουμε μπει μου φενεται,πολλοι απο εμας. η φτηνια τρωει τον παρα μαγγες μη το ξεχνατε. σας μιλαω και εγω οχι για να το παιξω μαγγας σε κανεναν και εμενα μαλακα με πιασανε αρκετες φορες μεχρι που τους εσβυσα απο το χαρτη. μαγγας ειναι ο παλιος μου χρηματιστης(50 αρης,ασχημος, αλλα μαγγας αντρας ) που επερνε ρουμανιτσες για μια βδομαδα και στο τελος τους εδινε 50 ευρο και κανανε κολοτουμπες(πριν 3-4 χρονια αυτο).οταν μου γνωρισε μια πρωην του και του ειπα ειναι ωρεο μορο , να της δωσω κανα 100 ευρω για καμια βδομαδα μου εβαλε τις φωνες οτι χαλαω τη πιατσα και δικιο ειχε. εμεις με τις μαλακιες μας και τη χαζομαρα μας καναμε μαγγες τουσ σκατογυφτους αλβανοβουλγαρορουμανοροσσους.λες και δεν υπαρχει τιποτα αλλο,κολλησαμε με τους μαλακες τους ανατολικους αλεπουδιαρηδες.... και να θεσω το μεγα ερωτημα τωρα που εφαγα φλασακι....
αυτος ητανε μαγκας.....
εμεις φιλε να ξερεις ειμαστε.οι πουσταραδες πολιτικοι που ψηφηζουμε ειναι καραγκιοζιδες.αλλιως επρεπε να μπουμε στα σκοπια με τις πουτσες ορθιες και να τους γαμισουμε με τη μια και οχι να συζιταμε με τις κολοτριπιδες για ονομασια και τετοια.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ?ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ?
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
οχι επαγγελματιες φιλε χριστιδι.καμακι κανει ο ανθρωπος,το κυνηγαει το πραμα(αυτα πριν 3-4 χρονια που συνεργαζομασταν....), κα αμ τον δεις χαλια αντρας απο εμφανιση και 50ρης.αλλα ξυπνιος. και χρηματιστης και μαγγας πακετο. ουτε για φτυσιμο δε κανουνε αυτες οι χωρες τελικα και καθομστε και ασχολιομαστε μαζι τους....
α σορρυ δεν το καταλαβα...και το 50αρι που τους εδινε που κολλαγε;;;;οχι επαγγελματιες φιλε χριστιδι.καμακι κανει ο ανθρωπος,το κυνηγαει το πραμα(αυτα πριν 3-4 χρονια που συνεργαζομασταν....), κα αμ τον δεις χαλια αντρας απο εμφανιση και 50ρης.αλλα ξυπνιος. και χρηματιστης και μαγγας πακετο. ουτε για φτυσιμο δε κανουνε αυτες οι χωρες τελικα και καθομστε και ασχολιομαστε μαζι τους....
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
και εγω σε ξαναρωταω φιλαρακι τιν30. τουσ καραγκιοζηδες πολιτικους που εχουμε και συμφωνω μαζι σου...ποιος τους βαζει εκει πανω? οι σουηδοι μηπως? ι ισπανοι? ι κογκολεζοι? η μηπως σε ολα τα στραβα που κανουμε μας φταινε παντα οι εβραιοι σαν τα φαντασματα? οι τουρκοι ειναι πιο σοβαροι φιλε σε αρκετα πραγματα ...εμεις τι κανουμε ειναι το θεμα. μεχρι και οι σαβουρηδες οι ανατολικοι αμα σνεχισουμε ετσι θα μας περασουνε σε οικονομικο επιπεδο σε 8-10 χρονια λενε οι μελετες(τωρα με τη κριση βεβαια ακυρωνονται ολα αυτα)
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
χαρτζιλικι ρε συ χριστιδι, σαν δορακι, αφου δεν εχουνε σαλιο εκει περα...
Φιλε αυτα γινοτανε τα εχω κανει και εγω.τον δικο σου μαλλον τον δασκαλεψε καποιος και λιγο και να ειχε και τη μαγκια καλα εκανε.παντως το πιο γνωστο κολπο ητανε δειχναμε φωτογραφιες απο τα νησια στα ρουμανακια και ταζαμε διακοπες το καλοκαιρι ακι ενα χειμωνα τα ειχαμε καβα για γαμισι ακι τα πασαραμε και σε φιλους και δεν εωγαζαν και τσιμουδια.αλλα στο τελος εμεναν με την ορεξη.
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
ναι πιθανον να τον ειχανε δασκαλεψει. δουλεβε λονδινο,γαμω τις δουλειες βεβαια,χωρισε στα 48 του και το εριξε στη γυρα ;) πηγενε καθε μηνα 10 μερες ρουμανια και 10 μερες ταιλανδη και 10 μερες δουλια φυσικα και εμενα με ειχανε δαγκωσει(απλα ειχα τα ματια μου ανοιχτα και καταλαβενα οτι ειναι δαγκωμα η δουλεια και τουσ τα εχωνα ...ετσι για εμπειρια...γελαγα συνηθως μεσα μου με τα κολπακια και τα ψεμματακια τους....ταξιτζηδες,πουτανες,receptionists κλπ). απλα ρε μαγγες δε γουσταρα που κραξατε το παληκαρι,πρεπει να βοηθιομαστε και να εκμεταλλευομαστε εμεις αυτους ειδικα στο εξωτερικο και οχι να σφαζομαστε για μαλακιες και να κανουμε μαγγες κατι μαλακοβαλκανιους εις βαρος μας. ειναι πιο μαγγες αυτοι απο εμας στη τελικη?ποτε γινανε..? δηλαδη αμα μπλεκαμε ετσι με τιποτα ιταλους(που τους κοβει η γκλαβα τους κατι παραπανω) τι θα γινοτανε?πιπα κολο θα μας πηγαινανε? οκ να μη σηκωνουμε μυτη, συμφωνω! αλλα εδω καναμε αρχηγοπουλα τους τελευταιους του χωριου ρε σεις και οπως παμε παλλι με τι τσαπου στο χερι θα μεινουμε
να σε ρωτησω σε ποιο κλαμπ πηγατε με την κοπελα???
Λεγοταν "Turambo".......ειχε κατι "ξεκωλα" που χορευανε πανω στην μπαρα(ανδρες και γυναικες)...ειχε και ομορφες παρουσιες αλλα ειχε και κατι "φατσες"!!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ρε φιλε επειδηξη γνωσεων θα κανουμε εδω μεσα??αφου την ξερεις πες μας και σε εμας να την μαθουμε μιπως ημασταν αλλου και δεν πειραμε χαμπαρι τιποτα.καταρχην ρουμανικα ξερεις?
γνωρισα παιδια που ειχαν μαμαδες ρουμανες και μεγαλωσαν ελλαδα...ρουμανια πηγαιναν μια φορα τον χρονο για να δουνε το σόι και τα ρουμανικα τα δικα μου δεν τα ξερανε.......
και τι εγινε?θες να μας κατι μ αυτο? ουτε φροντιστηρια εκανα σαν αλους ουτε τιποτα και???????
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
οι ρουμανες ειναι χειροτερες απο τις ελληνιδες σε θεματα συμπεριφορας και πονηριας.Θα γαμηθουν πιο ευκολα αλλα εαν την εχεις γκομενα την ρουμανα μπορει να σου σπαει τον πουτσο πολυ ασχημα και πολυ χειροτερα απο ελληνιδα.Ειναι στο αιμα τους η βλαχια και η κουτοπονηρια και οπως ειπε ενας φιλος εχουν μεγαλο κολλημα με τα φραγκα.Εαν δουνε οτι παιζει χρημα μπορει να τρελλαθουν.Εαν κανεις οτι δεν το δινεις κιολας εκει να δεις τι τρελλα βαρανε.Ειναι ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ και δεν κανουν για σχεση.Για γκομενες να τις γαμεις μονο και μετα αντε στο καλο ειναι οκ.
Ρε παιδια..........Ρε παιδια!!τι φαγωμαρα ειναι αυτη???Εδω ακουγονται ολες οι γνωμες φτανει να διατυπωνονται με ωραιο τροπο..........Ηρεμηστε λιγακι.........ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ,ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!Θελω να παρακαλεσω να πεσουν οι τονοι......
Εγω εγραψα αυτο που μου συνεβει για να μην την παθουν αλλοι και οχι για να "μαλωνετε" ποιος ξερει καλυτερα την ρουμανια,την βουλγαρια και τ'αλλα μερη....
Επισης νομιζω η προταση του Tin kai tou allantalon(για εκδρομη τελη Μαρτιου με τιμες χονδρικης,οπως λεει ο tin)ειναι πολυ καλη!!
Εγω εγραψα αυτο που μου συνεβει για να μην την παθουν αλλοι και οχι για να "μαλωνετε" ποιος ξερει καλυτερα την ρουμανια,την βουλγαρια και τ'αλλα μερη....
Επισης νομιζω η προταση του Tin kai tou allantalon(για εκδρομη τελη Μαρτιου με τιμες χονδρικης,οπως λεει ο tin)ειναι πολυ καλη!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ναι φιλαρακι αλλα να σου πω κατι επειδη καποιος ξερει 5 χ,ψ πραγματα (και μαγκια του) δεν ειναι και αναγκη να μπαινει εδω μεσα με ενα στυλακι (λιγο πολυ ετσι καταλαβα εγω) οτι εγω υα ξερω ολλα και σεις ετσι κ ετσι....!!να ρωταει αν ξερουμε ρουμανικα ή οχι! που ξερει τι εχουμε κανει και τι οχι!!κατεβαζε γυναικες π.χ οκ μπραβο του ΚΑΙ??????νομιζεις οτι εγω θα ψαρωσω και θα πω ααα ο τυπος ξερει.....ισα ισα την χειροτερη αποψη σχηματιζω!!! κλπ κλπ κλπΡε παιδια..........Ρε παιδια!!τι φαγωμαρα ειναι αυτη???Εδω ακουγονται ολες οι γνωμες φτανει να διατυπωνονται με ωραιο τροπο..........Ηρεμηστε λιγακι.........ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ,ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!Θελω να παρακαλεσω να πεσουν οι τονοι......
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
φιλε αυτο που λες ειναι καλο να γινει.μια καλη εποχη ειναι τελη μαρτιου ωστε να τρωγεται και ο καιρος γιατι καποιοι συναγωνιστες που δεν ειναι μαθημενοι θα πεθανουν απο το κρυο.Επισης πρεπει να γινει μια προεργασια απο εμενα ωστε να εχουμε την καλυτερη δυνατη σχεση προιοντος με αυτο που πληρωνουμε γιατι θα δουλεψουμε χοντρικη λογο παρεας και πρεπει να απαιτουμε και τις προσφορες μας αλλα και το επιπεδο αριστο επιπεδο απο πλευρας υπηρησιων.υπολογιζε τελικο κοστος για 5 μερες με ολα πληρωμενα φαγητα,ποτα,υπνος,πουτανες,εισιτηρια,στα 1000 ευρς κοντα.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ.
Εγώ ειμαι μέσα πάντως ενημέρωσέ με οποτε θέλεις δέν ειναι σοβαρό ποσό για μένα και τις διαθέσεις μου
έτσι και αλλοιώς παραδίδω ενα έργο εως τα μέσα Φεβρουαρίου και είμαι ελέυθερος για τους επόμενους έξι μήνες
να τους διαθέσω σε εκδρομές και ταξίδια. περιμένω λοιπόν απο σενα να ενημερώσεις.
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
Μάγκες τη Ρουμάνα γκόμενα πρέπει να τη βλέπεις σα βίζιτα μάκρας διαρκείας.
Μόνο χαρτζιλίκι!!!
ΠΟΤΕ να μη πιάνει πολλά λεφτά στα χέρια της.Να βλέπει ότι τα έχεις, να ελπίζει ότι θα τα πάρει, αλλα ίσα-ίσα να γλύφει το κοκκαλάκι που έσυ διαλέγεις να της πετάξεις...αρκετό της είναι και αυτο!
Μόνο χαρτζιλίκι!!!
ΠΟΤΕ να μη πιάνει πολλά λεφτά στα χέρια της.Να βλέπει ότι τα έχεις, να ελπίζει ότι θα τα πάρει, αλλα ίσα-ίσα να γλύφει το κοκκαλάκι που έσυ διαλέγεις να της πετάξεις...αρκετό της είναι και αυτο!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πές μας περισσότερα.
Πές μας περισσότερα.
Παρόμοια θέματα