Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Μάγκες τη Ρουμάνα γκόμενα πρέπει να τη βλέπεις σα βίζιτα μάκρας διαρκείας.
Μόνο χαρτζιλίκι!!!
ΠΟΤΕ να μη πιάνει πολλά λεφτά στα χέρια της.Να βλέπει ότι τα έχεις, να ελπίζει ότι θα τα πάρει, αλλα ίσα-ίσα να γλύφει το κοκκαλάκι που έσυ διαλέγεις να της πετάξεις...αρκετό της είναι και αυτο!

+1000000000000000000000000000000000000000000000

μην κανετε τους αβερτους ετσι χαλασαμε και τα δικα μας τα ξεκωλακια και ξυπνησαν και κανουν της κυριες.Μην τους δινετε τιποτα παραπανω απο οσα πραγματικα αξιζουν.Κανα στριγκακι,κανα φαγακι,κανα ποτακι αντε κανα φορεματακι στις εκπτωσεις και ΜΕΤΑ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΕΜΠΛΟΚΗ.

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Σωστός!
Και μη ξεχνάτε ότι ο μέσος μισθός στη Ρουμανία είναι γύρω στα 300 ευρώ.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Ρε φιλε εχουν ακουσει τα αυτακια μου ιστοριες απο ρουμανες για δικους μας καψουριδες που ειναι για να τραβας τα μαλλια σου. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε φιλε εχουν ακουσει τα αυτακια μου ιστοριες απο ρουμανες για δικους μας καψουριδες που ειναι για να τραβας τα μαλλια σου. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...
Εχει δίκιο ο φίλος πείτε μας τις εμπειρίες σας οπως ο φίλος που την Πάτησε ηρωικά μέ την εμπειρία του
δέν μπορεί έχετε πάει Ρουμανία σάν επισκέπτες ή σαν μακροχρόνιοι κάτοικοι και να μήν μάς ενημερώνετε για το που πήγατε , πώς πήγατε , πού μείνατε,που διασκεδάσατε, άν  και πως βρήκατε παρεα :knockinb: :knockinb: :knockinb: τί σας κόστισε οικονομικά ,ψυχολογικά η εμπειρία σας.
Αυτά μας ενδειαφέρουν και πως να αποφύγουμε παγίδες που θα μας χαλάσουν τήν διαθεσή μας,-
να περάσουμε καλά εκει που πάμε ή προκειτε να πάμε.
Τι μας ενδειφέρει ποιος ειναι μάγκας και ποιος ξέρει καλυτερα τίς Ρουμάνες και γενικά όλλες τις τανες...
εγώ ετσι τις βλέπω αφ΄όσον δέν θέλω να κάνω σοβαρό δεσμό αλλα να περάσω καλα είτε με καμάκι είτε να πληρώσω για να περάσω καλά.
Δώστε μας το φώτα σας στα παραπάνω να έχει ζουμί το φόρουμ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
οι ρουμανες ειναι χειροτερες απο τις ελληνιδες σε θεματα συμπεριφορας και πονηριας.Θα γαμηθουν πιο ευκολα αλλα εαν την εχεις γκομενα την ρουμανα μπορει να σου σπαει τον πουτσο πολυ ασχημα και πολυ χειροτερα απο ελληνιδα.
ΔΓ/ΔΑ
Ποτέ δεν τις είδα (τις Ρουμάνες) σαν γυναίκες υποψήφιες για σχέση.

Ειναι στο αιμα τους η βλαχια και η κουτοπονηρια και οπως ειπε ενας φιλος εχουν μεγαλο κολλημα με τα φραγκα.Εαν δουνε οτι παιζει χρημα μπορει να τρελλαθουν.
:thumbsup:

Ειναι ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ και δεν κανουν για σχεση.Για γκομενες να τις γαμεις μονο και μετα αντε στο καλο ειναι οκ.

Μάγκες τη Ρουμάνα γκόμενα πρέπει να τη βλέπεις σα βίζιτα μάκρας διαρκείας.

Εχει δίκιο ο φίλος πείτε μας τις εμπειρίες σας οπως ο φίλος που την Πάτησε ηρωικά μέ την εμπειρία του
δέν μπορεί έχετε πάει Ρουμανία σάν επισκέπτες ή σαν μακροχρόνιοι κάτοικοι και να μήν μάς ενημερώνετε για το που πήγατε , πώς πήγατε , πού μείνατε,που διασκεδάσατε, άν  και πως βρήκατε παρεα τί σας κόστισε οικονομικά ,ψυχολογικά η εμπειρία σας. Αυτά μας ενδειαφέρουν και πως να αποφύγουμε παγίδες που θα μας χαλάσουν τήν διαθεσή μας,- να περάσουμε καλά εκει που πάμε ή προκειτε να πάμε. Τι μας ενδειφέρει ποιος ειναι μάγκας και ποιος ξέρει καλυτερα τίς Ρουμάνες και γενικά όλλες τις τανες... εγώ ετσι τις βλέπω αφ΄όσον δέν θέλω να κάνω σοβαρό δεσμό αλλα να περάσω καλα είτε με καμάκι είτε να πληρώσω για να περάσω καλά. Δώστε μας το φώτα σας στα παραπάνω να έχει ζουμί το φόρουμ.
Ωραίος.

Λοιπόν, στη Ρουμανία ανεβοκατεβαίνω από τέλη δεκαετίας '80. Δεν έχει σημασία τι γινόταν τότε, αλλά μόνο τι ισχύει σήμερα. Όσο πιο πίσω πας χρονικά, τόσο πιο εύκολα γαμούσες. Κάποτε γαμούσες μία εβδομάδα χαρίζοντας μερικά παλιά Levis 501.

Την γλώσσα δεν την μιλάω, καταλαβαίνω αρκετά, αλλά τρίχες, δεν μετράει, είναι σαν να μην την μιλάω. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας, λόγω συνθηκών αδιάφορων για το thread, ταξιδεύω συχνά σε διάφορες χώρες και εάν καθόμουνα να ξέρω όλες αυτές τις γλώσσες, θα άλλαζα επάγγελμα και θα άνοιγα φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

Σε ότι αφορά Ρουμανία, IMHO, money talks, and talks a lot!. Ο καθένας επενδύει όσο θέλει και ότι θέλει (κουμάντο δεν θα κάνω εγώ στο πορτοφόλι κανενός), αρκεί προφανώς να μένει ικανοποιημένος από αυτό που παίρνει.

Σε ότι αφορά πουτάνες κλπ, ΟΚ, εκεί θέλει μέτρο και έχει κάποιο νόημα η συμπεριφορά στο πόσο εύκολα δίνεις χρήματα και πόσο μεγάλα ποσά.

Σε ότι αφορά free καμάκι κλπ, τα περί πιάτσας κλπ, sorry guys, τα ακούω βερεσέ. Παζάρι είναι, δεν θα διαμορφώσω εγώ την κοινωνία της Ρουμανίας και ειδικότερα την συμπεριφορά των γυναικών εκεί. Εγώ πάω για 2-3 ημέρες το τρίμηνο π.χ. και γουαστάρω να κάνω το χαβαλέ μου σε στυλ "ψεκάστε, σκουπίστε. τελείωσατε". Ο καθένας κινείται όπως τον παίρνει αλλά κυριότερα όπως γουστάρει και κρίνει αυτός καλύτερα, με στόχο να πάρει αυτό που θέλει, ότι και να είναι αυτό.

Έχω καταλήξει, ότι οι Ρουμάνες κατά κανόνα (μην πιάσουμε εξαιρέσεις), είναι τρελές σκύλες (χωρίς συναγωνσιμό μάλιστα) που έχουν μάθει ότι το μουνί τους πρέπει να το πουλάνε ακριβά. Βασικά, πολλές νομίζουν, ότι μόνο για αυτό έχουν έρθει στη γη. Δεν πειράζει, αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να περάσεις καλά, ειδικότερα εάν είσαι επισκέπτης (έστω και συχνός), όπως εγώ.

Όσο πιο μεγάλο είναι το αστικό κέντρο και όσο πιο όμορφες είναι, τόσο πιο έντονο είναι το φαινόμενο. Στο Βουκουρέστι λοιπόν, βολτίτσες συγκεκριμένες μέρες και σε συγκεκριμένα clubs, έχει πολύ πράγμα, πολύ μουνί. Θεωρώ το Cuando και το Bamboo τις πιο δυνατές μουνοφωλιές της πόλης. Αυτονόητο λοιπόν τα καλά μουνιά εκεί να έχουν "απαιτήσεις".

Αντιλαμβάνομαι, ότι κάποιος που μένει εκεί, ή βρίσκεται πολύ συχνά εκεί, θέλει και προσπαθεί να τιθασεύει την χρηματομανία τους. Προσωπικά, στα παπάρια μου. Το σύστημα βεντάλια δουλεύει άψογα. Και προφανώς δεν εννοώ να φτερουγίζω χαρτονομίσματα, ούτε να κερνάω ποτά και να γίνομαι ντίρλα. Υπάρχουν τρόποι να χλιδιάσεις γκόμενα και να της δώσεις την δυνατότητα να ζήσει για λίγο το όνειρό της, χωρίς να τις δώσεις φράγκο στο χέρι. Αλλά θα χλιδιαστεί και θα "πέσει" για τις 2-3 ημέρες που θα βρεθεί κάποιος επισκέπτης εκεί. Όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές μπορώ να πω.

Εκτός Βουκουρεστίου λοιπόν (το οποίο το θεωρώ σιχαμερή και τρισάθλια πόλη), έχω εντοπίσει 3 πόλεις που μου έχουν κάνει τρομερή εντύπωση. Brasov, Timisoara και κυρίως Sibiu. Σε αυτές τις τρεις έχω σποτάρει φοιτητικά clubάκια , στα οποία όμως έχει τρελό κέφι και πολλές κουκλάρες οι οποίες ακόμη δεν το έχουν καβαλήσει όσο οι "πρωτευουσιάνες".

Ειδικά στην Timisoara και Sibiu, παίζει τρελό φοιτητικό μουνί, το οποίο πρέπει να πω ότι κατά τη γνώμη μου είναι αξιοπρεπέστατο σε συμπεριφορά παρόλο που φυσάει από ομορφιά. Εκεί το χρήμα βοηθάει μεν, αλλά εάν έχεις και μία δόση "τρέλας", βοηθάει περισσότερο και μπορείς να παίξεις μπάλα. Θα έλεγα, ότι εάν ήμουν νεότερος, από το να βγω για διασκέδαση ένα ΠΣΚ εδώ, θα προτιμούσα να πήγαινα σε αυτές τις πόλεις και θα περνούσα καλύτερα. Τα μουνιά χιλιάδες φορές καλύτερα από Ελλάδα, τα clubs μία χαρά, και οι τιμές απίστευτα χαμηλές. Προφανώς, δεν κάνει για αγαπούληδες όμως.

Για χλαπάτσες που έχω φάει στη Ρουμανία, μπορώ να σας γράφω άπειρες ώρες, ειδικά στο θέμα πουτάνας. Κάποια είναι γραμμένα και στα threads των CT. Δεν έχει σημασία, όποιος δεν γυρίζει, δεν μυρίζει και όποιος φοβάται, κοιμάται όπως λέει και ένας σκατόγαυρος ιταλιάνος του site  :grin:. Έχω όμως περάσει και πάρα πολλές φορές ζάχαρη και πρέπει να πω, ότι 2-3 σκηνικά θα τα λέω στον εγγονό μου και μετά από χρόνια.

Αυτά από μένα παίδες.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αν καποιος φανει μαλακας δλδ οτι θελει σχεσεις και τετοια σιγουρο ειναι οτι θα σου φανε χρημα και μιλαω γενικα........
Τι μανια ειναι αυτη...σχεσεις και πιπες.....
Γι'αυτο οι γυναικες μας εχουν πιασει μαλακες............αυτες στο μουνι τους....περνανε καλα........κατι το οποιο θα επρεπε να κανει ο αντρας.......

Η ζωη στη Ρουμανια ποσο φτηνη ειναι με τα σημερινα δεδομενα?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Αν καποιος φανει μαλακας δλδ οτι θελει σχεσεις και τετοια σιγουρο ειναι οτι θα σου φανε χρημα και μιλαω γενικα........
Τι μανια ειναι αυτη...σχεσεις και πιπες.....
Γι'αυτο οι γυναικες μας εχουν πιασει μαλακες............αυτες στο μουνι τους....περνανε καλα........κατι το οποιο θα επρεπε να κανει ο αντρας.......

Η ζωη στη Ρουμανια ποσο φτηνη ειναι με τα σημερινα δεδομενα?
αν εισαι τσακαλος κανεις δεν σου τρωει λεφτα ειτε ελλαδα ειτε ρουμανια ειτε ζιμπαμπουε!!!
ο φιλος Γιωργος λεει για καποια συγκεκριμενα σκηνικα και για καποιες συγκεκριμενες μερες που παει....ναι στην ρουμανια δεν εχουν τα ταμπου που εχουνε σε αλλες χωρες!μαμιουνται ευκολα!!!αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν βρισκεις καλους ανθρωπους με πανεπιστημιο δικα τους σπιτια και καλα αυτοκινητα!!
αν π.χ. γαμας τετοιο μουνι και σε καιρναει κιολας (τοτε εσυ τις πιανεις κορόιδα) αλλα..............για να πετυχεις κατι τετοιο σημαινει οτι το πετυχαινεις και ελλαδα και παντου......κοινως εισαι τζωβενι ;) :cheesy:
κατι το οποιο δεν υπαρχει στην ρουμανια ειναι η μεσαια ταξη......ή πολυ πλουσιους θα βρεις ή πολυ φτωχους!!!!πολυ καλα αυτοκινητα και φτηνιαρικα....τα μετρια σπανιζουν!!!το ιδιο ισχυει και με το ντυσιμο τους και με τα σπιτια τους!!!2αρι και απο κατω καλη Mercedes CLS και ας ειναι σκατομεταχειρισμενη απο γερμανια ή κλεμενη...το αμαξι αμαξι και το 2αρι 2αρι.........ολοι εχουνε 2 κινητα...κλπ κλπ
η ζωη ειναι το ιδιο ακριβη πλεον οσο και ελλαδα θα μπορουσα να πω!!σε λιγα χρονακια δεν θα πλησιαζεται η ρουμανια!!ειδη τα τελευται 5 χρονακια για να μην πω 10 οι διαφορες στο κοστος ζωης ενοικιων σουπε μαρκετ διασκεδασης ειναι η μερα και η νυχτα!!!!!!
ποτε δεν συγκρινουμε ρουμανια -βουλγαρια.......καποιοι νομιζουν οτι ειναι το ιδιο και το αυτο!!
ας μου πει τωρα οποιος θελει εμενα οτι ειναι φτηνα οταν Βουκουρεστι δεν υπαρχει σπιτι κατω απο 500 ευρω τον μηνα και επαρχια 350 γκαρσονιερα 400 διαρι και 350 μετα απο παζαρια και αν του πεις οτι θα σου δινω και καανα νοικι 2πλο........μινιμουμ παραγκελια 8-10 ευρω αναλογως το μαγαζι...(ας το διαψευσει κ αυτο καποιος)!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
αν εισαι τσακαλος κανεις δεν σου τρωει λεφτα ειτε ελλαδα ειτε ρουμανια ειτε ζιμπαμπουε!!!
ο φιλος Γιωργος λεει για καποια συγκεκριμενα σκηνικα και για καποιες συγκεκριμενες μερες που παει....ναι στην ρουμανια δεν εχουν τα ταμπου που εχουνε σε αλλες χωρες!μαμιουνται ευκολα!!!αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν βρισκεις καλους ανθρωπους με πανεπιστημιο δικα τους σπιτια και καλα αυτοκινητα!!
αν π.χ. γαμας τετοιο μουνι και σε κερναει κιολας (τοτε εσυ τις πιανεις κορόιδα) αλλα..............για να πετυχεις κατι τετοιο σημαινει οτι το πετυχαινεις και ελλαδα και παντου......κοινως εισαι τζωβενι ;) :cheesy:
η ζωη ειναι το ιδιο ακριβη πλεον οσο και ελλαδα θα μπορουσα να πω!!σε λιγα χρονακια δεν θα πλησιαζεται η ρουμανια!!ειδη τα τελευται 5 χρονακια για να μην 10 οι διαφορες στο κοστος ζωης ενοικιων σουπε μαρκετ διασκεδασης ειναι η μερα και η νυχτα!!!!!!
ποτε δεν συγκρινουμε ρουμανια -βουλγαρια.......καποιοι νομιζουν οτι ειναι το ιδιο και το αυτο!!
ας μου πει τωρα οποιος θελει εμενα οτι ειναι φτηνα οταν Βουκουρεστι δεν υπαρχει σπιτι κατω απο 500 ευρω τον μηνα και επαρχια 350 γκαρσονιερα 400 διαρι και 350 μετα απο παζαρια και αν του πεις οτι θα σου δινω και καανα νοικι 2πλο........μινιμουμ παραγκελια 8-10 ευρω αναλογως το μαγαζι...(ας το διαψευσει κ αυτο καποιος)!!

1-Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες ;)
2-Θα σου κανω ερωτηση αλλα δημητρακης!Τα διαμερισματα ποσο πανε ετσι για να εχουμε πιο σφαιρικη ματια........

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αν π.χ. γαμας τετοιο μουνι και σε καιρναει κιολας (τοτε εσυ τις πιανεις κορόιδα) αλλα..............για να πετυχεις κατι τετοιο σημαινει οτι το πετυχαινεις και ελλαδα και παντου......κοινως εισαι τζωβενι ;) :cheesy:
κατι το οποιο δεν υπαρχει στην ρουμανια ειναι η μεσαια ταξη......ή πολυ πλουσιους θα βρεις ή πολυ φτωχους!!!!πολυ καλα αυτοκινητα και φτηνιαρικα....τα μετρια σπανιζουν!!!το ιδιο ισχυει και με το ντυσιμο τους και με τα σπιτια τους!!!2αρι και απο κατω καλη Mercedes CLS και ας ειναι σκατομεταχειρισμενη απο γερμανια ή κλεμενη...το αμαξι αμαξι και το 2αρι 2αρι.........ολοι εχουνε 2 κινητα...κλπ κλπ
η ζωη ειναι το ιδιο ακριβη πλεον οσο και ελλαδα θα μπορουσα να πω!!σε λιγα χρονακια δεν θα πλησιαζεται η ρουμανια!!ειδη τα τελευται 5 χρονακια για να μην πω 10 οι διαφορες στο κοστος ζωης ενοικιων σουπε μαρκετ διασκεδασης ειναι η μερα και η νυχτα!!!!!!

Απο την δική μου εμπειρία συμφωνώ με τον παραπάνω συναγωνιστή
και αυτή τη στιγμή για μένα τουλάχιστον μόνο η Βουλγαρία προσφέρει το φθηνότερο τουρισμό και
δέν ξέρω για πόσο ακόμα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
1-Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες ;)
2-Θα σου κανω ερωτηση αλλα δημητρακης!Τα διαμερισματα ποσο πανε ετσι για να εχουμε πιο σφαιρικη ματια........
κοιταξε οι τιμες διαφοροποιουνται τοσο γρηγορα.....γινεται ενας χαμος στο ισωμα με λιγα λογια......γνωστη μου αγορασε διαμερισμα στο κεντρο 2αρι με 50.000 + το 2005 και τωρα εχει 90.000 (καλοκαιρι που ρωτησαμε)!!!
αν αγοραζες 3 σπιτια 2αρια το 1997-98 (οχι πολυ παλια) απο 20-22.000 $ το καθε σπιτι και τα πουλουσες τωρα απο 60.000$-65 που θα δινες τοτε θα τα πουλουσες το λιγοτερο 210.000 ευρω τωρα (και τα 3)...απο 70.000 εως 90.000 το καθενα αναλογα την περιοχη το σπιτι την χρονολογια δηλ το ποσο παλιο ειναι!!τοτε το $ ητανε ανωτερο...αλλα τωρα ειναι το ευρω....σχεδον το ιδιο!!
ενοειτε να τα προσεχες και λιγο....κανα βαψιματακι κλπ οχι να ριξεις χοντρα λεφτα............
αλλα για να κανεις φιλε μου τετοια κινηση χρειαζεται ΚΕΦΑΛΑΙΟ....χωρις αυτο δεν κανεις τπτ.....καποιοι το πηρανε το ρισκο...και ισως με ρωτησεις γιατι ρισκο....γιατι σιγουρα δεν πεφτει ποτε η αξια ενος ακινητου αλλα δεν ξερεις αν θα βγαλεις.......και επειδη εισαι και ανθρωπος και ποτε δεν ξερεις τι θα σου συμβει εισαι και επιφυλακτικος!!!!
ελπιζω λιγο πολυ να σου δωσα να καταλαβεις!!

Υ.Γ παντα υπαρχουνε και εξαιρεσεις!!(να μην ξεχνιομαστε)σου μιλησα για νορμαλ πραγματα οχι για πολυτελεις και τζακουζια και υδρομασαζ και βιλες!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Απο την δική μου εμπειρία συμφωνώ με τον παραπάνω συναγωνιστή
και αυτή τη στιγμή για μένα τουλάχιστον μόνο η Βουλγαρία προσφέρει το φθηνότερο τουρισμό και
δέν ξέρω για πόσο ακόμα.
ακριβως!!
ε το πολυ 3-4-5 χρονακια το πολυ!!μετα θα λες δεν παω αραχωβα η καϊμαχτσαλαν γιατι να παω βουλγαρια?
;) ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τελος με εσενα.εισαι βλακας εντελως
απο χθες προσπαθω να το τελειωσω εγω και δεν με αφηνεις....
μια τελευταια ερωτηση....
τι εξεταση εκανες στις πουτανες για να δεις οπως γραφεις αν πληρουν τις προδιαγραφες;;;;;
θα μου πεις;;;;;
και ιατρικα;;;;;γιατρος εισαι;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
κρίμα που δε σας τον έκοψαν ούτως ή άλλως...
δε θα μας ζάλιζες τα παπάρια τώρα.
εσυ μιλας ετσι σε καποιον που εκτελουσε τετοι κοινωνικο εργο;;;;;
με ποιους συνεργαζοτανε για τα χαρτια για να μπουνε δεν μας ειπε....
απο που τις βαζανε;;;;;;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλα ειπα οτι εισαι μπατσος και ρουφιανακος.σιγα να μην σου δωσω λογαριασμο.αντε πανε σε κανενα χωριο να το παιξεις σε καμια τσατσα 80 χρονων εξυπνος μηπως σου δωσει και γαμισεις τζαμπα.οσο για την ρουμανια ουτε σε φοτο θα την εχεις δει.πιες και μια μπυρα απο εμενα το βραδυ στο καφενειο σαββατο ειναι σημερα.
ακου τωρα προσεχτικα σε τι γκελες εχεις πεσει ....
εχεις σταματησει λες εδω και 5 χρονια,αρα οτι εκανες το εκανες μεχρι το 2003...
εστελνες λες εσυ πουτανες στα μπαρακια....οι πουτανες τοτε ηταν παρανομες και χρειαζοντουσαν ψευτικα χαρτια το οποιο σημαινει νταραβερι με μαφια θες δεν θες....
μετα το γυρισες οτι σαν τον ερυθρο σταυρο κοιταγες να μην εχουν καμμια αρρωστια και σε γαμισουν....ποιοι;;;;
το ελληνικο κρατος;;;;;αφου ηταν η παρανομες και τις εστελνες καβατζα η νομιμες με fake χαρτια οποτε ολα ο.κ. απο το κρατος;;;;
οι μαγαζατορες;;;;σε ποους τα λες;;;;τι τους ενοιαζε αυτους αν ειχαν κατι οι γκομενες στα μπαρακια τους;;;;αφου παλι η ηταν παρανομες οποτε το τελευταιο που τους ενοιαζε ηταν για υγειονομικο ελεγχο η ''νομιμες'' οποτε παλι ολα ο.κ.....και πως θα καταλαβαιναν οτι ειχαν κατι;;;;θα τις περναγανε αυτοι απο γιατρο;;;; :jerking: :jerking: :jerking:
εσυ ποιους φοβοσουνα και τις περναγες εξετασεις...;;;;;;;
μονος σου λες βλακειες,φαινεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ οτι εισαι εντελως ασχετος με αυτα τα θεματα και ενω σου εδωσα τοσες ευκαιριες χτες και εκανα τον μαλακα εξακολουθουσες να ψαχνεσαι και να λες μαγκιες....
σταματα τις αναρθρες κραυγες και τις ψευτομαγκιες και προσπαθησε να συμμετασχεις στο φορουμ ομορφα και ωραια,,,,
και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να μην μιλας προκλητικα σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις....

αυτα......

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ο τιν 30 ή οπως αλλιως λεγεται εγινε moderated!!Παρακαλω συνεχιστε την συζητηση σας  :grin: :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λοιπόν..μετά από διάβασμα πάλι μπόλικων σελίδων,..να κατεβάσω πάλι σεντόνι κι εγώ.

1. Δεν ξέρω αν πάλι αυτός ήτανε ο Αρίωνας (πολύ πιθανό) αλλά με το τελευταίο του ποστάρισμα ξέφυγε (πάλι). Η ουσία είναι πως ακόμα και αν είχε νταραβάρια με Ρουμανία το 2003 τώρα, 5 χρόνια μετά τα πράγματα έχουνε αλλάξει. Οπότε...προτιμάτε τα πρόσφατα φυστίκια...

2. Φίλε Θάνο, ωραίο το νέο λουκ και φυσικά συμφωνώ με τα γραφόμενά σου. By the way, προετοιμάζω επιστροφή στην Κωστάτζα. Θα σε ενημερώσω.

3. όποιος κλείσει 1000ρικο για μια εβδομάδα, να είναι πολύ προσεκτικός. Μην ακούσω για χοντρικές τιμές και μαλακιες. Μπορεί να το κάνει ακόμα πιο φτηνά αφενός, αφετέρου δεν ξέρω να δίνονται τιμές χοντρική. by the way αυτό το 1000ρικο με γκόμενα μοντέλο για πάρτη σου υπάρχει και με εκδρομή στο Δούναβη.

4. Εγώ έχω 2 προβλήματα στο Βουκουρέστι. πρώτα πρώτα δεν μου αρέσει η πόλη και δεν έχω φροντίσει να τη μάθω, ειδικά από τη στιγμή που δεν κινούμαι με αυτοκίνητο αλλά με ταξί. Άρα δεν μπορώ να πω στον ταξι΄τζή "τράβα με εκεί", γιατί απλά δεν ξέρω πού να του πω να με πάει. Δεύτερον, είμαι συνήθως μόνος, οπότε το να βγω μόνος μου να τα πιω μου φαίνεται κάπως. Είναι αλλιώς όταν έχεις φιλαράκι παρέα και πάτε για καμάκι.

5. Φίλε Yorgos συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου. Και είμαι σε ακριβώς την ίδια κατάσταση με εσένα. Μήκως κάνουμε και την ίδια δουλειά δεν ξέρω. (καλό είναι να μιλήσοπυμε πριβέ). Άμα μάθαινα κάθε γλώσσα από τα κράτη που πάω θα έπρεπε να μάθω άλλες 7 γλώσσες μίνιμουμ.

6. ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Γνωρίστηκα μέσα σε διάστημα 1 μηνός με 3 Ρουμάνες. Σε άσχετα μέρη. Αεροδρόμιο τη μία, ξενοδοχείο την άλλη, από σάιτ την τρίτη.
ένοντας συνολικά στο Βουκ. 6 μέρες αυτό το μήνα.
Βγήκα και με τις τρεις. Η μία ήταν εντελώς σάικο, ούτε ήξερε τι ζητούσε ή τι ήθελε. Χι-Χα η γκόμενα. (χαρακτήρας και πρόσωπο για μπάτσες). Η δεύτερη και η τρίτη μου κάτσανε στη δεύτερη φορά που βρεθήκαμε με την καθεμία. Ειδικά η μία ΘΕΑ. ΚΑΙ οι δύο είχαν περάσει κάποιο καιρό στην Ελλάδα και την αγαπούσανε. Όταν μιλάω για πρόσφατα, μιλάω πως με την μία ήμουνα την Τετάρτη και με την άλλη την Πέμπτη. Και εχθές γύρισα από Βουκουρέστι. Και φυσικά το πολύ να ξαναβρεθώ μια φορά ακόμα με την καθεμία (και πολύ λέω!) γιατί δεν είναι για χόρταση. (Σημ. είμαι παντρεμένος και φυσικά θέλω να παραμείνω έτσι.)

7. Πληρωμένος έρωτας. Γενικά το μαλλί έχει ακριβύνει. Αλλά μπορείς να βρεις από 70 ρον μέχρι όσο θέλεις. Προσωπικά δεν θα έκλεινα ποτέ γυναίκα για μακρόχρονο ραντεβού. Ούτε Ρουμανία ούτε αλλού. Σόρρυ αλλά 12 ώρες δεν μπορώ να πηδάω εγώ. Και θα έκλεινα ραντεβού μόνο για να πηδήξω. Άρα 1-2 ώρες είναι αρκετές. Το παραπάνω είναι τσάμπα χρήμα.

Αυτά.
Θάνο, χαιρομαι που βλέπω πως είσαι καλά.
Yorgos, θέλω να τα πούμε π.μ.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
παιδια αυτα με τιμες χοντρικης δεν τα συνηστω και εγω προσοχη πριν κανετε καποια κινιση

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παιδιά δέν υπάρχουν τιμές  χονδρικής απλά αν εισαι ή είσουν συνεργάτης με κάποιους
της δουλειάς σου προσφέρουν Δώρο κάποια γκόμενα να περάσεις καλά δώρο ή σε χρεώνουν δύο ώρες και σου την αφήνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Δέν είναι μούφα  έχει γίνει τέτοια φάση στη Σλοβακία και είναι δυνατον,
μήν περιμένεις να την έχεις όλη την εβδομάδα 7Χ24 και σύνολο να ξοδέψεις 1000 €  all inn.
Απίθανο εμπειρικά εκτός  αν είνα γκόμενα και οχι τάνα επι χρήμασι.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
για πες μας δηλαδη τι ειδους συνεργατης πρεπει να εισαι?????

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ελα ρε φίλε μου μήν κάνεις τον χαζό αναφέρομαι σε σχέση με τα λεγόμενα του  tin30
ή νομίζεις οτι αυτά δέν γίνονται και εδώ στην Ελλάδα.

Ας σοβαρευτούμε λίγο και τί μας ενδειαφέρει εμάς τι είδους συνεργασίες έχει ο καθένας εφόσον
δέν έχουμε διάθεση να κάνουμε συνεργασίες αλλά να μάς δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες
μέσα απο τίς εμπειρίες τους Π Ρ Ο Σ Φ Α Τ Ε Σ και οχι προ  ετών διότι όπως
είπε και κάποιος συναγωνιστής κάθε χρόνο αλλάζουν το πράγματα ταχύτατα.

Δέν καταλαβαίνω γιατί αυτή η αντιπαλότητα μεταξύ των φίλων του Φόρουμ όταν ο σκοπός είνα κοινός,
κατ΄εμένα που μου αρέσουν και πάω ταξίδια, θέλω να εχω την γνώση και την πρόταση των φίλων
που έχουν την εμπειρία σε μέρη που εγώ δέν έχω δει ή επισκεφθεί ή πήγα και δέν είξερα που να πάω να περάσω καλά.

Δέν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω γιατί αυτή η αντιπαλότητα καί άν καποιος έχει την δυνατότητα να οργανώση κάποια  εκδρομούλα γιατί όχι??? το πολύ πολύ να είναι μούφα η γνώση που λέει οτι έχει και τί έγινε πιστεύεις ότι αν βρεθούμε σε έναν σεξοτουρισμό δέν θα βρούμε τρόπο να κινηθούμε έστω και μόνοι μας???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom