allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
6. ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Γνωρίστηκα μέσα σε διάστημα 1 μηνός με 3 Ρουμάνες. Σε άσχετα μέρη. Αεροδρόμιο τη μία, ξενοδοχείο την άλλη, από σάιτ την τρίτη.
ένοντας συνολικά στο Βουκ. 6 μέρες αυτό το μήνα.
Βγήκα και με τις τρεις. Η μία ήταν εντελώς σάικο, ούτε ήξερε τι ζητούσε ή τι ήθελε. Χι-Χα η γκόμενα. (χαρακτήρας και πρόσωπο για μπάτσες). Η δεύτερη και η τρίτη μου κάτσανε στη δεύτερη φορά που βρεθήκαμε με την καθεμία. Ειδικά η μία ΘΕΑ. ΚΑΙ οι δύο είχαν περάσει κάποιο καιρό στην Ελλάδα και την αγαπούσανε. Όταν μιλάω για πρόσφατα, μιλάω πως με την μία ήμουνα την Τετάρτη και με την άλλη την Πέμπτη. Και εχθές γύρισα από Βουκουρέστι. Και φυσικά το πολύ να ξαναβρεθώ μια φορά ακόμα με την καθεμία (και πολύ λέω!) γιατί δεν είναι για χόρταση. (Σημ. είμαι παντρεμένος και φυσικά θέλω να παραμείνω έτσι.)
7. Πληρωμένος έρωτας. Γενικά το μαλλί έχει ακριβύνει. Αλλά μπορείς να βρεις από 70 ρον μέχρι όσο θέλεις. Προσωπικά δεν θα έκλεινα ποτέ γυναίκα για μακρόχρονο ραντεβού. Ούτε Ρουμανία ούτε αλλού. Σόρρυ αλλά 12 ώρες δεν μπορώ να πηδάω εγώ. Και θα έκλεινα ραντεβού μόνο για να πηδήξω. Άρα 1-2 ώρες είναι αρκετές. Το παραπάνω είναι τσάμπα χρήμα.
τι καλύτερο απο αυτό??? φίλε μου geopon δέν σου άρεσε ???
εδώ είναι το νοήμα του φότουμ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.