thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
1ον οι γενικομαλακιες που λες για σενα ισως καποια θεωρουνται δεδομενα αλλα για τους αλους ΟΧΙ!!τους ενδιαφερει λιγο πολυ να εχουν μια σφαιρικη αποψη!!!!καλα ρε μεγαλε
ο αλλως γραφει αλλα αντ αλλων
τι θελει να πειδηλ,? εσυ που γραφεις ακριβως
δηλ συμφωνεις?σε τι?αλλα προσεξε,οχι τις γενικομαλακιες που λεει ο προηγουμενος αλλα σ αυτα που λεω εγω στο φιλο που ροτησε για κλουζ
στο ξαναλεω μπας και το καταλαβεις!! καποιοι θελουν να εχουνε μια γενικη εικονα!ακου ελληναρα αναλφαβητε
εγω γραφω οτι το κλουζ ΔΕΝ εχει επιπεδο σε γκομενεσ
κ τωρα τ αλλα που λες ειτε ειναι μαλακιες ειτε οχι,τι σχεση εχουν με τα δικα μου για το παιδι που ροτησε για κλουζ δεν καταλαβα
τωρα οσο για το αναλφαβητος ο αλλος γραφεται ετσι και οχι 'αλλως'
και το ρωτησε γραφεται ετσι οχι 'ροτησε'.....για να δεις το επιπεδο σου στο λεω αυτο!οχι οτι εγω γραφω τελεια μερικα ξεφευγουν κιολας αλλα οχι και σε τετοιο χαλι! εγω δεν σου εκανα κριτικη για το πως γραφεις αλλα για το ΤΙ!!!
ΜΑΦΙΑ???????κ τη μαφια στη ρουμανια που την ειδες ρε οργιο?
σε καμια σειρα εκει στο pro-tv?η ακουσες κανα τραγουδι με τους paraziti,bugmafia κλπ φλορια τοπικα κ το πιστεψες κ εσυ?
α ρε βουλγαρια κ ουκραινα που σας χρειαζεται..
ακου μαφια στην ρουμανια,σιγα δεν θα ξαναρθω τωρα που τομαθα
χαχαχαχαχαχα! ρε φαε λαδι και ελα βραδυ!!
και που σαι μην ξαναρθεις καλυτερα! Βουλγαρια και ουκρανια??
και ξανα φαε λαδι και ελα βραδυ! και που ξερεις τι ξερω εγω και τι δεν ξερω απο Βουλγαρια??!
constanta bucuresti 1ες σε μαφια σε ολη την χωρα!!
pro tv??? μαυρα μεσανυχτα εχεις αγορι μου!
συμφωνω οτι η εκεινη η πλευρα της Ρουμανιας ειναι πιο 'αξιολογη' !!!!κ επειδη ισως ακομα δεν καταλαβες,γιατι εισαι νυχτα απο ανατ.ευρωπη,οι ρουμανοι του αρντεαλ ειναι τελειως αλλος κοσμος απο τους υπολοιπους ολτενιους μολδαβους κ λοιπους,στ αρχιδια μου κ αυτοι ολοι βεβαια
αλλα τις μαλακιες δεν τις αντεχω να τις ακουω
μετα τιμης
τωρα οσο για τους μολδαβους κλπ κλπ που ανεφερα στο ξαναλεω επειδη υπαρχει και θεματακι για τετια μερη καποιους τους ενδιαφερει να ακουσουνε εστω 5 πραγματα......
αν εσενα ειναι στα @@@@@@@ σου
ε σορυ κιολας αλλα δεν σε ρωτησα τι θα φας?