Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλα ρε μεγαλε
ο αλλως γραφει αλλα αντ αλλων
τι θελει να πειδηλ,? εσυ που γραφεις ακριβως
δηλ συμφωνεις?σε τι?αλλα προσεξε,οχι τις γενικομαλακιες που λεει ο προηγουμενος αλλα σ αυτα που λεω εγω στο φιλο που ροτησε για κλουζ
1ον οι γενικομαλακιες που λες για σενα ισως καποια θεωρουνται δεδομενα αλλα για τους αλους ΟΧΙ!!τους ενδιαφερει λιγο πολυ να εχουν μια σφαιρικη αποψη!!!!
ακου ελληναρα αναλφαβητε
εγω γραφω οτι το κλουζ ΔΕΝ εχει επιπεδο σε γκομενεσ
κ τωρα τ αλλα που λες ειτε ειναι μαλακιες ειτε οχι,τι σχεση εχουν με τα δικα μου για το παιδι που ροτησε για κλουζ δεν καταλαβα
στο ξαναλεω μπας και το καταλαβεις!! καποιοι θελουν να εχουνε μια γενικη εικονα!
τωρα οσο για το αναλφαβητος ο αλλος γραφεται ετσι και οχι 'αλλως'
και το ρωτησε γραφεται ετσι οχι 'ροτησε'.....για να δεις το επιπεδο σου στο λεω αυτο!οχι οτι εγω γραφω τελεια μερικα ξεφευγουν κιολας αλλα οχι και σε τετοιο χαλι! εγω δεν σου εκανα κριτικη για το πως γραφεις αλλα για το ΤΙ!!!
κ τη μαφια στη ρουμανια που την ειδες ρε οργιο?
σε καμια σειρα εκει στο pro-tv?η ακουσες κανα τραγουδι με τους paraziti,bugmafia  κλπ φλορια τοπικα κ το πιστεψες κ εσυ?
α ρε βουλγαρια κ ουκραινα που σας χρειαζεται..
ακου μαφια στην ρουμανια,σιγα δεν θα ξαναρθω τωρα που τομαθα
ΜΑΦΙΑ???????
χαχαχαχαχαχα! ρε φαε λαδι και ελα βραδυ!!
και που σαι μην ξαναρθεις καλυτερα! Βουλγαρια και ουκρανια??
και ξανα φαε λαδι και ελα βραδυ! και που ξερεις τι ξερω εγω και τι δεν ξερω απο Βουλγαρια??!
constanta bucuresti 1ες σε μαφια σε ολη την χωρα!!
pro tv??? μαυρα μεσανυχτα εχεις αγορι μου!
κ επειδη ισως ακομα δεν καταλαβες,γιατι εισαι νυχτα απο ανατ.ευρωπη,οι ρουμανοι του αρντεαλ ειναι τελειως αλλος κοσμος απο τους υπολοιπους ολτενιους μολδαβους κ λοιπους,στ αρχιδια μου κ αυτοι ολοι βεβαια
αλλα τις μαλακιες δεν τις αντεχω να τις ακουω
μετα τιμης
συμφωνω οτι η εκεινη η πλευρα της Ρουμανιας ειναι πιο 'αξιολογη' !!!!
τωρα οσο για τους μολδαβους κλπ κλπ που ανεφερα στο ξαναλεω επειδη υπαρχει και θεματακι για τετια μερη καποιους τους ενδιαφερει να ακουσουνε εστω 5 πραγματα......
αν εσενα ειναι στα @@@@@@@ σου
ε σορυ κιολας αλλα δεν σε ρωτησα τι θα φας?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αν εχεις πιει κατι δικαιολογησε ...αν οχι βρισκεσαι σε παραληρημα...
και μαλακια να ειπα  η αντιδραση σου ειναι υπερβολικη....ηρεμα....
ειναι τζαμπα κοπος φιλε να κατσεις να μιλησεις με τετοια ατομα!
και κριμα που σπαμαρουμε το θεματακι γιατι καποιοι που ισως θελησουνε να πανε και να διαβασουνε 5 πραγματακια ισως να τους ενδιεφερε να ξερουνε και καποια εγκυκλοπαιδικα!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ηρεμησε και ασε τους χαρακτηρισμους....
η ρουμανια δεν ειναι ουτε βουλγαρια ουτε ουκρανια που κυβερνουνται απο την μαφια αλλα μαφια υπαρχει....καπου την ειδα....και το μεγαλυτερο κυκλωμα κλεμμενων αυτοκινητων που διακινουνται σε ολη την ευρωπη περναει απο τα χερια της ρουμανικης μαφιας....
και στις γυναικες εχει μαφια αλλα οχι στα επιπεδα των αλλων χωρων που προαναφεραμε...
ακου αρχηγε
εγω πηγαινω στις χωρες αυτες απο το 90 κ μενω μονιμα απο το 99 για δουλειες κ μιλαω ρουμανικα καλυτερα απο οτι πολλοι ελληνικα
μπηκα στο σαιτ χτες,ενας φιλος μουπε οτι γραφουνε διαφορα για ρουμανια μολδαβια ουκρανια βουλγαρια κλπ
μπηκα να δωσω καμια γνωμη να βοηθησω
τα πηρα λιγο παραπανω,σ αυτο ειναι το μονο πουχεις δικιο,ητανε λαθος
αλλα ολα τ αλλα που θα πω η αν με ξαναρωτησει καποιος ειδικα για ρουμανια μολδαβια κ δυτ.ουκρανια δε μπαινουν σε συζητηση γιατι εγω τα ζω καθε μερα κ εσας καποιος σας τα λει
ακομα κ οι φοιτητες δε μπορουν να γνωριζουν αυτα που εγω  ξερω,γιατι λογω δουλειας οργωνω ολες αυτες τις κωλοχωρες
τλσπαντων δεν κανω τον πονηρο
οποιος ενδιαφερεται με ρωταει κ οτι θελει πιστευει
αυτα για να μην υπαρχουν ανευ λογου παρεξηγησεις μαζι σου
ο αλλος ειναι φλωροτσολιας

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
για το φιλο που ροτησε για κλουζ οτι σουπα πιο πανω ισχυει,αν οι μαλακιες αυτες προσθετουν κατι στη γνωση σου για τη πολη του κλουζ πεστο μου κ μενα
εχει ξεχασα να σου πω κ εφημεριδα με αγγελιες εχει κ για γκομενες βιζιτα στηλη αλλα θες καποιον να ξερει τη γλωσσα αλλιως ειναι εκ των ουκ ανευ
α και κατι αλλο!!!
εγω παραθεση εκανα σε σενα και οχι στο παληκαρι που ρωτησε για Κλουζ! εγω απλα συμφωνησα για το Κλουζ και διαφωνησα για αυτα που ελεγες για τις υπολοιπες πολεις!! οι λεξεις πληροφορηση παραπληροφορηση ξερεις τι σημαινουν?
την 2η δηλ η παραπληροφορηση απο κατι τετοια ατομα σαν και σενα γινεται!!
και αυτο στο λεω γιατι λες μαλακιες για τις υπολοιπες πολεις!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ακου αρχηγε
εγω πηγαινω στις χωρες αυτες απο το 90 κ μενω μονιμα απο το 99 για δουλειες κ μιλαω ρουμανικα καλυτερα απο οτι πολλοι ελληνικα
μπηκα στο σαιτ χτες,ενας φιλος μουπε οτι γραφουνε διαφορα για ρουμανια μολδαβια ουκρανια βουλγαρια κλπ
αλλα ολα τ αλλα που θα πω η αν με ξαναρωτησει καποιος ειδικα για ρουμανια μολδαβια κ δυτ.ουκρανια δε μπαινουν σε συζητηση γιατι εγω τα ζω καθε μερα κ εσας καποιος σας τα λει
ακομα κ οι φοιτητες δε μπορουν να γνωριζουν αυτα που εγω  ξερω,γιατι λογω δουλειας οργωνω ολες αυτες τις κωλοχωρες
αυτα για να μην υπαρχουν ανευ λογου παρεξηγησεις
o sa iti mai zic inca o data!!! nu spune niste lucruri cand nu ai de unde sa sti daca ceilalti cunosc sau nu si de unde si cum!! (si asa mai departe)
nu fi atat de sigur ca nu exista si niste persoane care cunosc macar 5 lucruri!
ai inceput sa ne injuri fara niciun motiv! puteai pur si simplu sa spui cu ce esti de acord si cu ce nu si sa facem o discutie!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
o sa iti mai zic inca o data!!! nu spune niste lucruri cand nu ai de unde sa sti daca ceilalti cunosc sau nu si de unde si cum!! (si asa mai departe)
nu fi atat de sigur ca nu exista si niste persoane care cunosc macar 5 lucruri!
ai inceput sa ne injuri fara niciun motiv! puteai pur si simplu sa spui cu ce esti de acord si cu ce nu si sa facem o discutie!!
γιατι μου τα γραφεις ρουμανικα? να δεις αν ξερω
αν ελεγες τα ιδια κ στην αρχη δε θα σε χαρακτηριζα οπως σε χαρακτηρισα

nu ai inteles probabil ca eu nu m am referat la orase celelalte dar la cum este lumea acolo mai ales fetele de pula mea sau de doi bani,cum iti place mai bine, care locuiesc in tara aceasta al dracului
εν ολιγοις εγω ειναι σαν να με ρωταει ενας γaλλος οτι παει στη χαλκιδα διακοπες κ του λεω καλα ειναι μη ψαχνεις για πολλα ομως
βγαινεις  μετα εσυ κ λες κατι ασχετα με το θεμα, κλουζ ητανε το θεμα
κ με λες κ οτι κατι παιρνω ,ε κ τα παιρνω
οσον αφορα τωρα τα αλλα που λες περι κοσταντζας κλπ ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις!!

si ultimul cuvint,ca nu mai ma ocup cu subject
noapta buna si somn usor,asa cum zic si prieteni vostri al dracu romani
ciao boys

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ακου αρχηγε
αυτα για να μην υπαρχουν ανευ λογου παρεξηγησεις μαζι σου
ο αλλος ειναι φλωροτσολιας
καλα κανεις και μπηκες.μπραβο συνεχισε ετσι.δως μας ενδιαφερουσες πληροφωριες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παιδια καντε και καμια μεταφραση.να καταλαβαινουμε και 'μεις!εγω οταν γραφω κατι Ρωσσικα το μεταφραζω αμεσως

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
καλα κανεις και μπηκες.μπραβο συνεχισε ετσι.δως μας ενδιαφερουσες πληροφωριες!
μα μ ενοχλει το γεγονος για τις 2 αυτες κωλοχωρες να ακουω διαφορα
εχω ακουσει κ εγω βεβαια για αγ.πετρουπολη διαφορα,να βγω τωρα κ να σου λεω εσενα πουσαι εκει!!
ε δε θα τα παρεις?
βεβαια αυτος που εγραψε ρουμανικα σιγουρα κατι ιδεα εχει πιο πολυ
αλλα κι η θεια μου στο περιστερι ξερει ελληνικα,δεν ξερει ομως τι παιζει στη γλυφαδα με τα μαγαζια κ τις προστασιες οπως ο ξαδερφος πουχει 2 μπαρ?
κατι τετοιο ειναι

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
παιδια καντε και καμια μεταφραση.να καταλαβαινουμε και 'μεις!εγω οταν γραφω κατι Ρωσσικα το μεταφραζω αμεσως
δεν λεμε τιποτα
απλα αυτοι λενε γιατι τους την ειπα στραβα κ εγω οτι λαθος καταλαβανε κ πηρανε φορα,ανευ  αιτιας κ τους ταχωσα λιγο
αλλα μεχρι κ σπακοι νοστ στο τελος ειπαμε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μα μ ενοχλει το γεγονος για τις 2 αυτες κωλοχωρες να ακουω διαφορα
εχω ακουσει κ εγω βεβαια για αγ.πετρουπολη διαφορα,να βγω τωρα κ να σου λεω εσενα πουσαι εκει!!
ε δε θα τα παρεις?
βεβαια αυτος που εγραψε ρουμανικα σιγουρα κατι ιδεα εχει πιο πολυ
αλλα κι η θεια μου στο περιστερι ξερει ελληνικα,δεν ξερει ομως τι παιζει στη γλυφαδα με τα μαγαζια κ τις προστασιες οπως ο ξαδερφος πουχει 2 μπαρ?
κατι τετοιο ειναι
ετσι ειναι!εγω για Ρουμανια παντος δεν ξερω τιποτα μονο οτι ακουω απο το σα'ι'τ και απο προ'ι'ν φοιτητες.Ρουμανια πηγαινα στο Μπρασοφ για σκι καθε χριστουγεννα απο το 1985 μεχρι το 1988 για 12-13 μερες.τοτε ημουνα 11-14 ετων.μετα δεν ξαναπηγα ποτε.Βουλγαρια ημουνα το 1992 για ενα μηνα ολο τον Οκτωβριο ειχα παει στο Μπουργκας σαν φοιτητης.αλλα δεν μου αρεσε καθολου και εφυγα.οι Βουλγαροι γενικα ειναι πολυ πρωτογοννος λαος.πολυ φτωχος γενικα ειναι πολλα χρονια πισω.τους Ρουμανους τοτε τους ειχα δει πιο εξελιγμενους....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......πριν το 1985 πηγαινα για σκι απο το 1981-1984 στο Παμποροβο καθε χρονο αλλα μετα θυμαμαι ακριβινε παρα πολυ η Βουλγαρια.τοτε ημουνα 7-10 ετων.για τη Ρωσσια εχω γραψει τα παντα στο Russia Sex&Vodka.αν εχεις χρονο και ενδιαφερον διαβασε το.Εχεις δικιο που λες οτι γενικα δεν ξερουν για Βουλγαρια και Ρουμανια.γενικα δεν εχουν δωσει και πολλες πληροφωριες.μονο ο Ιωσηφ ξερει αλλα οπως καταλαβα δεν τον πολυ ενδιαφερουν τα καθαρα οικονομικα θεματα και οι τιμες των διαμερισματων.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ετσι ειναι!εγω για Ρουμανια παντος δεν ξερω τιποτα μονο οτι ακουω απο το σα'ι'τ και απο προ'ι'ν φοιτητες.Ρουμανια πηγαινα στο Μπρασοφ για σκι καθε χριστουγεννα απο το 1985 μεχρι το 1988 για 12-13 μερες.τοτε ημουνα 11-14 ετων.μετα δεν ξαναπηγα ποτε.Βουλγαρια ημουνα το 1992 για ενα μηνα ολο τον Οκτωβριο ειχα παει στο Μπουργκας σαν φοιτητης.αλλα δεν μου αρεσε καθολου και εφυγα.οι Βουλγαροι γενικα ειναι πολυ πρωτογοννος λαος.πολυ φτωχος γενικα ειναι πολλα χρονια πισω.τους Ρουμανους τοτε τους ειχα δει πιο εξελιγμενους....
κοιτα απο ολους τους αναφερθεντες οι ρουμανοι ειναι οι πιο ευρωπαιοι
εγω κ καλα εχω περασει στη ρουμανια κ παραπονο ειδικα επαγελματικα δεν εχω
αλλο θεμα αυτα τα κοπροσκυλα,οι καριολες αυτες που ανταλακτικο δεν εχουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
συμφωνα με τη γνωμη ενος παιδιου που ειχε σπουδασει Τιμισοαρα και Κρα'ι'οβα απο 1989-1996 τους Ρουμανους τους χαρακτηριζε πιο φιλικους απο τους Ρωσσους μου ειπε οτι ειναι μεσογειακος λαος και φιλοξενοι.οι Ρωσσοι ειναι απο τους πιο αφιλοξενους λαους θα ελεγα.εχω φιλους που τους ξερω 8-10 χρονια και σπιτι τους δεν με εχουν καλεσει!δεν ξερω που μενουν!το καλο εινα οτι οι Ρωσσοι ειναι πιο υσηχοι ξυλο εδω δεν παιζουν.στη Ρουμανια μου ειπε πλακονοντουσαν συνεχεια!παντος οι Ρουμανες πολυ πιο καυτες απο της Ρωσσιδες που ειναι σαν πτωματα!καμια σχεση δε συγκρινονται.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
......πριν το 1985 πηγαινα για σκι απο το 1981-1984 στο Παμποροβο καθε χρονο αλλα μετα θυμαμαι ακριβινε παρα πολυ η Βουλγαρια.τοτε ημουνα 7-10 ετων.για τη Ρωσσια εχω γραψει τα παντα στο Russia Sex&Vodka.αν εχεις χρονο και ενδιαφερον διαβασε το.Εχεις δικιο που λες οτι γενικα δεν ξερουν για Βουλγαρια και Ρουμανια.γενικα δεν εχουν δωσει και πολλες πληροφωριες.μονο ο Ιωσηφ ξερει αλλα οπως καταλαβα δεν τον πολυ ενδιαφερουν τα καθαρα οικονομικα θεματα και οι τιμες των διαμερισματων.
κοιτα απο ουκρανια εχω κ εγω ειδικα τη δυτικη καλη αποψη,αλλα επειδη δεν εχω πολλα χρονια ,μονο κανα 3αρι που μπαινοβγαινω κ δε πολυμιλαω κ ρωσικα,ασε που αποδω μιλανε κ ουκρανικα κ δε μαθανω κιολας γρηγορα,πιο πολλα στη μολδαβια εμαθα,αλλα δεν εκφερω γνωμη ακομα,να δω τι λεγετε στο σαιτ γενικα
ο ιωσηφ αυτα που λεει ειναι πιο πολλυ για κιεβο ,θα μου βαλει χερι αν τα δει αυτα,αλλα για επαρχια δεν πολυισχυουν
κ ξενα σαιτ που βλεπω τα ιδια λενε,
παντως ρουμανια οι ρουμανες επειδη ειναι  ο κοσμος ιδιαιετερης νοοτροπιας δε θελουν ξενους γενικα
οχι αν εισαι χειροτερος,οπως οι πιο πολλοι ξενοι,αλλα κ καλυτερος νασαι αυτοι θελουν μεταξυ τους να τα λενε,εχουνε ιδιαιτεροτητες πολλες ταχουν κολησει απο τους γυφτους νομιζω
βεβαια κ στο κιεβο ειναι εξισου για κλωτσιες ο κοσμος αλλα προς τα εδω,δυτ.ουκρανια ειναι πιο οκ
η ρουμανια εκτος απο τιμισοαρα  κ κλουζ ειναι παντου για πιο πολλες κλωτσιες
βεβαια αν μιλας τη γλωσσα κ εισαι κ αλανι,περπατημενος σε ολλανδιες,αμβουργα κλπ,καταλαβες τωρα,οχι αθηνα κ μαλακιες του γλυκου νερου,τοτε τη καταλαβαινουν κ πανε πασο,σε ολα κ στις δουλειες
δηλ ευκολη φαινομενικα η ρουμανια,αλλα στη πραξη πρεπει νασαι κομαντο σε ολα αν δεν εχεις πλατες,που συνηθως δεν εχεις

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
συμφωνα με τη γνωμη ενος παιδιου που ειχε σπουδασει Τιμισοαρα και Κρα'ι'οβα απο 1989-1996 τους Ρουμανους τους χαρακτηριζε πιο φιλικους απο τους Ρωσσους μου ειπε οτι ειναι μεσογειακος λαος και φιλοξενοι.οι Ρωσσοι ειναι απο τους πιο αφιλοξενους λαους θα ελεγα.εχω φιλους που τους ξερω 8-10 χρονια και σπιτι τους δεν με εχουν καλεσει!δεν ξερω που μενουν!το καλο εινα οτι οι Ρωσσοι ειναι πιο υσηχοι ξυλο εδω δεν παιζουν.στη Ρουμανια μου ειπε πλακονοντουσαν συνεχεια!παντος οι Ρουμανες πολυ πιο καυτες απο της Ρωσσιδες που ειναι σαν πτωματα!καμια σχεση δε συγκρινονται.
κοιτα τωρα εδω αρχιζει κ με παιρνει παλι ο οιστρος
τιμισοαρα κ κραιοβα,ειχα αποθηκες κ στα 2 μερη 3 χρονια ειναι η μερα με τη νυχτα
οτι κ να εχει πει το παιδι δεν γενικευονται οι δυο πολεις
ειναι ειδικα αυτοι το ακρον αωτον η μια με την αλλη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντως ρουμανια οι ρουμανες επειδη ειναι  ο κοσμος ιδιαιετερης νοοτροπιας δε θελουν ξενους γενικα
οχι αν εισαι χειροτερος,οπως οι πιο πολλοι ξενοι,αλλα κ καλυτερος νασαι αυτοι θελουν μεταξυ τους να τα λενε,εχουνε ιδιαιτεροτητες πολλες ταχουν κολησει απο τους γυφτους νομιζω
βεβαια κ στο κιεβο ειναι εξισου για κλωτσιες ο κοσμος αλλα προς τα εδω,δυτ.ουκρανια ειναι πιο οκ
η ρουμανια εκτος απο τιμισοαρα  κ κλουζ ειναι παντου για πιο πολλες κλωτσιες
βεβαια αν μιλας τη γλωσσα κ εισαι κ αλανι,περπατημενος σε ολλανδιες,αμβουργα κλπ,καταλαβες τωρα,οχι αθηνα κ μαλακιες του γλυκου νερου,τοτε τη καταλαβαινουν κ πανε πασο,σε ολα κ στις δουλειες
δηλ ευκολη φαινομενικα η ρουμανια,αλλα στη πραξη πρεπει νασαι κομαντο σε ολα αν δεν εχεις πλατες,που συνηθως δεν εχεις
και στη Ρωσσια το ιδιο ειναι εχουν εναν ηληθιο εθνηκισμο!συχαινονται τους ανθρωπους που δε μιλανε Ρωσσικα.εδω Αγγλικα δεν μιλαει κανεις.εμενα επειδη ειμαι πια Ρωσσοφωνος δεν με παίρνουν σαν ξενο.παντος και οι ξενοι που ερχονταν εδω ηταν θα ελεγα πολυ χαμηλου επιπεδου.....

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
επισης το κορυφαιο γαμησι της περσυνης σαιζον τοκανα το καλοκαιρι κισιναου με ροσιδα απο το μουρμανσκ πουχε ερθει διακοπες στο κισιναου
γι αυτο αυτα τα πραγματα ειναι πολυ υποκειμενικα

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
και στη Ρωσσια το ιδιο ειναι εχουν εναν ηληθιο εθνηκισμο!συχαινονται τους ανθρωπους που δε μιλανε Ρωσσικα.εδω Αγγλικα δεν μιλαει κανεις.εμενα επειδη ειμαι πια Ρωσσοφωνος δεν με παίρνουν σαν ξενο.παντος και οι ξενοι που ερχονταν εδω ηταν θα ελεγα πολυ χαμηλου επιπεδου.....
κοντα εισαι ομωσ σου μιλαω κ για ανθρωπους που ξερουν ρουμανικα,ξερουν κ πολλοι γιατι ειναι ευκολα
θελουν αυτες κατι μπουρδομαλακιες δικες τους,κατι μαλακοεξυπναδες κ τετοια
εγω τα ξερω φαντασου κ βαριεμαι να τα λεω,τοσο μαλακιες ειναι
αλλα το συστημα ειναι ετσι,αλλιως δε γουσταρουνε
κ στην ελλαδα τοχουμε αυτο,τις μαλακιες εξυπναδες τυπου ανιτα πανια κλπ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....θμαμαι κατι Ελληνες που φοραγαν κατι μποτακια ορηβατικα ή αυτα που τα λενε Απρε Σκι!και κατι φουσκωτα αντιανεμικα μπουφαν φοροντας κατι κουκουλες που ηταν αξιολυπιτοι και νομιζαν κιολας οτι θα γαμισουν!ουτε γυριζαν να τους κοιταξουν οι γκομενες!ισως το μονο καλο οτι εδω εχε ακριβινει ειναι οτι κοπηκαν εντελως οι ξενοι!δεν εχει καθολου!στη ντισκο αντε να 'χει 5-6 στο Μαγκριμπ.που τα ετη 2000 ειχε στη ντισκο Κανιουσινα ντβορ καμια 50-60αρια ξενους και αλλους τοσους στο Μαγκριμπ και καμια 30αρια στο Ρόσσι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom