Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κοντα εισαι ομωσ σου μιλαω κ για ανθρωπους που ξερουν ρουμανικα,ξερουν κ πολλοι γιατι ειναι ευκολα
θελουν αυτες κατι μπουρδομαλακιες δικες τους,κατι μαλακοεξυπναδες κ τετοια
εγω τα ξερω φαντασου κ βαριεμαι να τα λεω,τοσο μαλακιες ειναι
αλλα το συστημα ειναι ετσι
κ στην ελλαδα τοχουμε αυτο,τις μαλακιες εξυπναδες τυπου ανιτα πανια κλπ
οχι εδω τα Ρωσσικα τους ειναι πολυ δυσκολα και σχεδον κανενας ξενος απο τους ξενους δεν τα εχει μαθει.ακομα και ανθρωποι που μενανε εδω 2-3 χρονια!το καλο εδω ειναι οτι οι Ρωσσοι δεν καμακωνουνε!τους ενδιαφερει μονο η βοτκα!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
....θμαμαι κατι Ελληνες που φοραγαν κατι μποτακια ορηβατικα ή αυτα που τα λενε Απρε Σκι!και κατι φουσκωτα αντιανεμικα μπουφαν φοροντας κατι κουκουλες που ηταν αξιολυπιτοι και νομιζαν κιολας οτι θα γαμισουν!ουτε γυριζαν να τους κοιταξουν οι γκομενες!ισως το μονο καλο οτι εδω εχε ακριβινει ειναι οτι κοπηκαν εντελως οι ξενοι!δεν εχει καθολου!στη ντισκο αντε να 'χει 5-6 στο Μαγκριμπ.που τα ετη 2000 ειχε στη ντισκο Κανιουσινα ντβορ καμια 50-60αρια ξενους και αλλους τοσους στο Μαγκριμπ και καμια 30αρια στο Ρόσσι!
κατσε λιγο
σανκτ πιτεσμπουργκ εισαι η αλλου?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι Σανκτ-Πετερμπουργκ ειμαι

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
οχι εδω τα Ρωσσικα τους ειναι πολυ δυσκολα και σχεδον κανενας ξενος απο τους ξενους δεν τα εχει μαθει.ακομα και ανθρωποι που μενανε εδω 2-3 χρονια!το καλο εδω ειναι οτι οι Ρωσσοι δεν καμακωνουνε!τους ενδιαφερει μονο η βοτκα!
γι αυτο σου λεω
αλλος θεος
εγω στη ρουμανια αναγκαστικα βελτιωθηκα στο καμακι γιατι δε τους προλαβαινα στην αρχη τους ρουμανους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οχι εδω δεν εχει τετοιο προβλημα.και γενιλα οι Ρωσσοι δεν μετρανε.ειναι αχριστοι.παντος Βουγαρες που εχω γνωρισει κατα καιρους θελουνε πολυ να ερθουν Αγια Πετρουπολη να μεινουν.Μολδαβες εχει πολλες αλλα βρε παιδι μου ειναι πολυ χαζες ολες!ετσι χαζες ειναι και οι Ρουμανες?ή ναι πιο ξυπνιες!ενας φιλος μου που ειναι απο Ουκρανια κοντα στα συνορα με το ΠΜΡ λειε οτι οι Μολδαβοι δεν ειναι λαος εινα συνδρομο (σαν το Down!).πολυ χαζος λαος!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω νομιζα οτι γινεται χαμος κ γι αυτο δεν εχω  πατησει κ ποτε
λεω τι να παω να κανω αμα ειναι τιγκα στους τουριστες?
τα τελευταια 5-6 χρονια δεν εχει καθολου!καθε χρονο λεει ερχονταν και 10% λιγοτεροι σε σχεση με ενα χρονο πριν.εχει γκρουπ τουριστων αλλα δεν ειναι πορνοτουριστες ειναι κατι συνταξιουχοι ανθρωποι πανω απο 55-60 ετων που ερχονται να δουνε τα αξιοθεατα.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
οχι εδω δεν εχει τετοιο προβλημα.και γενιλα οι Ρωσσοι δεν μετρανε.ειναι αχριστοι.παντος Βουγαρες που εχω γνωρισει κατα καιρους θελουνε πολυ να ερθουν Αγια Πετρουπολη να μεινουν.Μολδαβες εχει πολλες αλλα βρε παιδι μου ειναι πολυ χαζες ολες!ετσι χαζες ειναι και οι Ρουμανες?ή ναι πιο ξυπνιες!ενας φιλος μου που ειναι απο Ουκρανια κοντα στα συνορα με το ΠΜΡ λειε οτι οι Μολδαβοι δεν ειναι λαος εινα συνδρομο (σαν το Down!).πολυ χαζος λαος!
χαζες ειναι οι ρουμανες ισως κ οι μολδαβες περισοτερο αλλα στο γαμησι δε περνανε  αυτα,ειδικα οι ρουμανες,ο σκοπος ειναι να τα παρουνε οσο γινεται,μιλαμε για τρελλες απαιτησεις κ προσεξε ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!!
μολδαβες ειναι πιο θυματα παιζει παραμυθι, στα χωρια ομως πιο πολυ,οχι κισιναου,,αλλα οχι σε αγγλικα εκει δε μασανε,βεβαια κισιναου ειναι ,τοπα κ πριν,γυρω γυρω να σε πανε με τις φιλες κ αυριο παλι απο την αρχη
την εχουνε παθει απειροι πολλοι κ ειδικα ελληναραδες ,κυπριοι κ ειδικα οι αρχηγοι της μαλακιας ιταλοι,ταχουνε χωσει ασχημα κ στο τελος πηρανε ενα φιλι στο μαγουλο,χασανε κ το καιρο τους, χασανε κ απο 500 ως οσα ναναι
μπορει πχ η βουλγαρια ναναι πιο σκληρη η κατασταση,αλλα οι γκομενες ειναι πολυ πιο προβλεψιμες κ ευκολες
εδω κ ρουμανια η ζωη ειναι αφοβη,σχετικα,αλλα τα κοπροσκυλα δυσκολα αντιμετοπιζονται,ειδικα αν πας να το παιξεις τζεντελμαν κ κυριλε,την γαμισες κ δεν γαμισες!!!!
εκει που λεει ο ουκρανος ειναι ο κοσμος βοιδια,αλλα εκει δεν υπαρχει τιποτα κατι ερημα χωρια
οι δε γκομενες οταν ερθουν κισιναου το βλεπουνε το εργο κ κανουνε ,με τους ξενους, τα ιδια με τα αλλα κοπροσκυλα!
αυτα κ μη βγει ο μακης να τα ωραιοποιησει,please

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ωραια, εγω θελω να μου πει καποιος αν ξερει καποιο κλαμπ καλυτερο απο το "heavens" η απο το "LadyD",μεσα στο βουκουρεστι!
Αυτο με ενδιαφερει και αυτο θα ηθελα να μαθω. Οχι αν εχει Μall,ουτε αν οι νεαρες κοπελες ειναι ευκολες,ουτε αν εχει μπαρς!

Πλακα πλακα, μεσα σε ενα κλαμπακι ειχα πετυχει σκηνικο οτι οποια κοπελα χορεψει γυμνοστηθη πανω στη μπαρα, θα την κερασει το μαγαζι ποτο.
Ανεβηκαν καμια 10αρια.. Μια με ωραια βυζακια εβγαλε τα βυζια της εξω "για ενα ποτο". και οι αντρες οι ρουμανοι στα αρχιδια τους, ουτε να πειραξουν ουτε τπτ,ουτε καν μπραβους ειχε μεσα εκεινη την ωρα,ηταν ενα νορμαλ πραμα για ολους.. Οι κοπελες ηταν απλες πελατισες που ειχαν παει με την παρεα τους.
Βασικα παρα πολλοι αρσενικοι μη φτωχομπινεδες βουκουρεστιωτες εχουν αρχισει και σχολουνται με μοδα,πουλ μουρ και διαφορα αλλα τετοια τελευταια κουσουρια και τις γραφουν τις γκομενες...

Και αυτο εγινε πριν απο εναμησι χρονο το πολυ..
Μονο στην Αγγλια τα εβελεπες αυτα !

Παρακαλω ας απαντησει καποιος αν ξερει, μην μου πει ποια αλλα κλαμπς υπαρχουν ετσι απλα, αλλα ποια ειναι καλυτερα σε ποιοτητα απο τα προαναφερθεντα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εκει που λεει ο ουκρανος ειναι ο κοσμος βοιδια,αλλα εκει δεν υπαρχει τιποτα κατι ερημα χωρια
οι δε γκομενες οταν ερθουν κισιναου το βλεπουνε το εργο κ κανουνε ,με τους ξενους, τα ιδια με τα αλλα κοπροσκυλα!
αυτα κ μη βγει ο μακης να τα ωραιοποιησει,please
ναι ο Μακης τα ωραιοποιει λιγακι.αλλα το θεμα ειναι να λεμε την αηθεια οσο σκληρη και αν ειναι.εγω για τη Ρωσσια εγραφα οτι:χωρις δικο σου διαμερισμα(ή να νοικιαζεις ενα πολυ καλο στο κεντρο 1500-2500 ευρω το μηνα)χωρις να ξερεις τ γλωσσα (το αυτοκηνιτο εννοειται).θα εισαι απο κατω.ναι μπορεις να βρεις μια γκομενα με πολυ κυνηγι.αλλα μια γκομενα και στην Ελλαδα θα την εχεις και θα τρως σουβλακια καρπουζι και θα κανεις και μπανιο στη θαλασσα.----για γραψε μου σε παρακαλω για να συγκρινω.αν στο Βουκουρεστι ενας 30-35 ετων ειναι εκει μονιμα καμια 15αρια χρονια μιλαει τη γλωσσα,εχει δικο του διαμερισμα(ομορφο περιποιημενο)αμαξι εννοειται.(εισοδημα για Ρωσσια 1500-1800 ευρω το μηνα)πιστευω για Ρουμανια 1000 ειναι το ιδιο γιατι ειναι πιο φτηνα.ντυνεται μοδατα τον ξερουνε σε ολες της ντισκο.θα ξεσκιστει στο γαμησι?(δηλαδη θα εχει παρα πολλες γκομενες που θα τον κυνηγανε?)ή θα γαμαει μεν αλλα δεν θα του δινουν και πολυ σημασια?δηλαδη δεν θα τραβαει την προσοχη οπου πηγαινει.για πες μου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γραψε το ιδιο και για το Κισινιοφ.εκει ολοι λενε οτι ειναι πανφτηνα.φιλοι μου Ρωσσοι που πηγαν λενε οτι ολα ειναι τσαμπα!μιλαμε για 3-4 φορες πιο κατω οι τιμες απο Αγια Πετρουπολη.ετσι ειναι?

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ναι ο Μακης τα ωραιοποιει λιγακι.αλλα το θεμα ειναι να λεμε την αηθεια οσο σκληρη και αν ειναι.εγω για τη Ρωσσια εγραφα οτι:χωρις δικο σου διαμερισμα(ή να νοικιαζεις ενα πολυ καλο στο κεντρο 1500-2500 ευρω το μηνα)χωρις να ξερεις τ γλωσσα (το αυτοκηνιτο εννοειται).θα εισαι απο κατω.ναι μπορεις να βρεις μια γκομενα με πολυ κυνηγι.αλλα μια γκομενα και στην Ελλαδα θα την εχεις και θα τρως σουβλακια καρπουζι και θα κανεις και μπανιο στη θαλασσα.----για γραψε μου σε παρακαλω για να συγκρινω.αν στο Βουκουρεστι ενας 30-35 ετων ειναι εκει μονιμα καμια 15αρια χρονια μιλαει τη γλωσσα,εχει δικο του διαμερισμα(ομορφο περιποιημενο)αμαξι εννοειται.(εισοδημα για Ρωσσια 1500-1800 ευρω το μηνα)πιστευω για Ρουμανια 1000 ειναι το ιδιο γιατι ειναι πιο φτηνα.ντυνεται μοδατα τον ξερουνε σε ολες της ντισκο.θα ξεσκιστει στο γαμησι?(δηλαδη θα εχει παρα πολλες γκομενες που θα τον κυνηγανε?)ή θα γαμαει μεν αλλα δεν θα του δινουν και πολυ σημασια?δηλαδη δεν θα τραβαει την προσοχη οπου πηγαινει.για πες μου
1000 ε ειναι 0 για βουκουρεστι αν εισαι ξενος,οσο καλος κ νασαι αν εισαι 30-35
αλλα κ 2000 ναχεις δε τρεχει καστανο
γενικα αυτα τα εργα ειμαι ξενος κ με γλωσσα εστω,κ αλλαζω γκομενες δεν παιζεται στη ρουμανια,καλα για βουκουρεστι ειναι ανεκδοτο,ουτε κ πατσαβουρες ν ασχολεισαι δεν παιζει
σουπα κ πριν,μην τα μπερδευεις με ΕΣΣΔ πρωην,αλλο εργο εδω!!
ξερω εναν απο σαλονικα 34,ωραιο παιδι με 1500 στο χερι,τα αλλα  ολα πληρωμενα απο εταιρια,ουκρανια οταν παει 3ημερο  ανα δευτερη φορα του καθεται κ μια,δυο ντεβουσκες ανω του μετριου,
βουκουρεστι,εκτος βιζιτα,σεφτε 2 χρονια δεν εκανε,ανεβαζει την ελληνιδα,πανω ,αστερι η δικια του απο ελλαδα,εδω ουτε θα του μιλαγε,οχι να τον εχει κ καψουρα!!!
,οποτε  βγαλε συμπερασμα μονος σου
για κισιναου σου γραφω στο thread MOLDOVA

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ωραια, εγω θελω να μου πει καποιος αν ξερει καποιο κλαμπ καλυτερο απο το "heavens" η απο το "LadyD",μεσα στο βουκουρεστι!
Αυτο με ενδιαφερει και αυτο θα ηθελα να μαθω. Οχι αν εχει Μall,ουτε αν οι νεαρες κοπελες ειναι ευκολες,ουτε αν εχει μπαρς!

Πλακα πλακα, μεσα σε ενα κλαμπακι ειχα πετυχει σκηνικο οτι οποια κοπελα χορεψει γυμνοστηθη πανω στη μπαρα, θα την κερασει το μαγαζι ποτο.
Ανεβηκαν καμια 10αρια.. Μια με ωραια βυζακια εβγαλε τα βυζια της εξω "για ενα ποτο". και οι αντρες οι ρουμανοι στα αρχιδια τους, ουτε να πειραξουν ουτε τπτ,ουτε καν μπραβους ειχε μεσα εκεινη την ωρα,ηταν ενα νορμαλ πραμα για ολους.. Οι κοπελες ηταν απλες πελατισες που ειχαν παει με την παρεα τους.
Βασικα παρα πολλοι αρσενικοι μη φτωχομπινεδες βουκουρεστιωτες εχουν αρχισει και σχολουνται με μοδα,πουλ μουρ και διαφορα αλλα τετοια τελευταια κουσουρια και τις γραφουν τις γκομενες...

Και αυτο εγινε πριν απο εναμησι χρονο το πολυ..
Μονο στην Αγγλια τα εβελεπες αυτα !

Παρακαλω ας απαντησει καποιος αν ξερει, μην μου πει ποια αλλα κλαμπς υπαρχουν ετσι απλα, αλλα ποια ειναι καλυτερα σε ποιοτητα απο τα προαναφερθεντα
πηγαινε καθημερινες κεντρο στα  PLANTERS,DOWNTOWN
κ απο τεταρτη κ μετα στο MAXX ΦΟΙΤΗΤΑΔΙΚΟ,ΟΛΟ  ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥς, στριπ σωου,κλπ κατι οπως αυτο που πηγες,μεγαλο κλαμπ ομως
παρασκευη κ σαββατο BAMBOO,ειναι το τοπ της πολης
στα λεω γιατι ρωτας οχι οτι τα συνιστω
το MAXX ειναι πιο φτηνο κ προσβασιμο απο κοσμο απ ολα τ αλλα κ το παρασκευοσαββατο
στα 2 πρωτα παιζουν κ πολλες "εππαγγελματιες"
παντως απο ματι το  BAMBOO προειγηται
απο αποτελεσμα ευχομαι ναχεις, κ να διαψευστω σε αυτα που γραφω,εστω κ απο εναν!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
1000 ε ειναι 0 για βουκουρεστι αν εισαι ξενος,οσο καλος κ νασαι αν εισαι 30-35
αλλα κ 2000 ναχεις δε τρεχει καστανο
γενικα αυτα τα εργα ειμαι ξενος κ με γλωσσα εστω,κ αλλαζω γκομενες δεν παιζεται στη ρουμανια,καλα για βουκουρεστι ειναι ανεκδοτο,ουτε κ πατσαβουρες ν ασχολεισαι δεν παιζει
σουπα κ πριν,μην τα μπερδευεις με ΕΣΣΔ πρωην,αλλο εργο εδω!!
ξερω εναν απο σαλονικα 34,ωραιο παιδι με 1500 στο χερι,τα αλλα  ολα πληρωμενα απο εταιρια,ουκρανια οταν παει 3ημερο  ανα δευτερη φορα του καθεται κ μια,δυο ντεβουσκες ανω του μετριου,
βουκουρεστι,εκτος βιζιτα,σεφτε 2 χρονια δεν εκανε,ανεβαζει την ελληνιδα,πανω ,αστερι η δικια του απο ελλαδα,εδω ουτε θα του μιλαγε,οχι να τον εχει κ καψουρα!!!
,οποτε  βγαλε συμπερασμα μονος σου
για κισιναου σου γραφω στο thread MOLDOVA
τι να σου πω ρε φιλε εισαι η ιδια η παραπληροφοριση...........
το οτι δεν βγαζεις εσυ γκομενα με 2000 ευρο το μηνα δεν σημενει πως και οι υπολοιποι ειναι το ιδιο με σενα.............

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
πηγαινε καθημερινες κεντρο στα  PLANTERS,DOWNTOWN
κ απο τεταρτη κ μετα στο MAXX ΦΟΙΤΗΤΑΔΙΚΟ,ΟΛΟ  ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥς, στριπ σωου,κλπ κατι οπως αυτο που πηγες,μεγαλο κλαμπ ομως
παρασκευη κ σαββατο BAMBOO,ειναι το τοπ της πολης
στα λεω γιατι ρωτας οχι οτι τα συνιστω
το MAXX ειναι πιο φτηνο κ προσβασιμο απο κοσμο απ ολα τ αλλα κ το παρασκευοσαββατο
στα 2 πρωτα παιζουν κ πολλες "εππαγγελματιες"
παντως απο ματι το  BAMBOO προειγηται
απο αποτελεσμα ευχομαι ναχεις, κ να διαψευστω σε αυτα που γραφω,εστω κ απο εναν!!
το planters και το  downtown ΕΙΧΑΝΕ επαγκελματιες μεσα τωρα δεν ΕΧΟΥΝΕ
οσο για το bamboo ΕΧΕΙ  επαγξελματιες

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
τι να σου πω ρε φιλε εισαι η ιδια η παραπληροφοριση...........
το οτι δεν βγαζεις εσυ γκομενα με 2000 ευρο το μηνα δεν σημενει πως και οι υπολοιποι ειναι το ιδιο με σενα.............
τοχω καταλαβει οτι η ρουμανια βλαπτει σοβαρα την πνευματικη υγεια
διαβασεs παιδακι μου να δεις τι λεει ο διμιτρης?ρωταει ,οχι αν ερθει κ κατσει να βρει ΜΙΑ γκομενα,αλλα αν γινεται με 1000 η 1500 ε/μηνα ναναι  ο γαμαο,να αλλαζει γκομενες να μετραει γενικα στα μαγαζια κλπ
ετσι  ειναι το πνευμα της ερωτησης κ οχι ναρθει να ερωτευτει στι βουκουρεστι κ βιον ανθοσπαρτον
ai inteles acum???
αν νομιζεις οτι γινονται αυτα σου ευχομαι απο τωρα περαστικα!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Cuando τις Πέμπτες λέμεεεεεεεεε.

Που είσαι ρε neoperv να βάλεις τάξη?

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
το planters και το  downtown ΕΙΧΑΝΕ επαγκελματιες μεσα τωρα δεν ΕΧΟΥΝΕ
οσο για το bamboo ΕΧΕΙ  επαγξελματιες
επειδη σε αυτες τις μαλακιες δεν πηγαινω ουτως η αλλως
εδω οτι πειτε ετσι μπορει ναναι,δεν εχω ιδιαιτερες αντιρησεις

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ο δημητηρης σε ρωταιε αν εχει αυτοκινητο διαμερισμα ΚΑΙ 1500-1800 ΕΥΡΟ χαλασει αν θα περασει καλα
και εσυ του λες 1000 μα...κιες
εισαι παραπληροφοριση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom