οχι εδω δεν εχει τετοιο προβλημα.και γενιλα οι Ρωσσοι δεν μετρανε.ειναι αχριστοι.παντος Βουγαρες που εχω γνωρισει κατα καιρους θελουνε πολυ να ερθουν Αγια Πετρουπολη να μεινουν.Μολδαβες εχει πολλες αλλα βρε παιδι μου ειναι πολυ χαζες ολες!ετσι χαζες ειναι και οι Ρουμανες?ή ναι πιο ξυπνιες!ενας φιλος μου που ειναι απο Ουκρανια κοντα στα συνορα με το ΠΜΡ λειε οτι οι Μολδαβοι δεν ειναι λαος εινα συνδρομο (σαν το Down!).πολυ χαζος λαος!
χαζες ειναι οι ρουμανες ισως κ οι μολδαβες περισοτερο αλλα στο γαμησι δε περνανε αυτα,ειδικα οι ρουμανες,ο σκοπος ειναι να τα παρουνε οσο γινεται,μιλαμε για τρελλες απαιτησεις κ προσεξε ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!!
μολδαβες ειναι πιο θυματα παιζει παραμυθι, στα χωρια ομως πιο πολυ,οχι κισιναου,,αλλα οχι σε αγγλικα εκει δε μασανε,βεβαια κισιναου ειναι ,τοπα κ πριν,γυρω γυρω να σε πανε με τις φιλες κ αυριο παλι απο την αρχη
την εχουνε παθει απειροι πολλοι κ ειδικα ελληναραδες ,κυπριοι κ ειδικα οι αρχηγοι της μαλακιας ιταλοι,ταχουνε χωσει ασχημα κ στο τελος πηρανε ενα φιλι στο μαγουλο,χασανε κ το καιρο τους, χασανε κ απο 500 ως οσα ναναι
μπορει πχ η βουλγαρια ναναι πιο σκληρη η κατασταση,αλλα οι γκομενες ειναι πολυ πιο προβλεψιμες κ ευκολες
εδω κ ρουμανια η ζωη ειναι αφοβη,σχετικα,αλλα τα κοπροσκυλα δυσκολα αντιμετοπιζονται,ειδικα αν πας να το παιξεις τζεντελμαν κ κυριλε,την γαμισες κ δεν γαμισες!!!!
εκει που λεει ο ουκρανος ειναι ο κοσμος βοιδια,αλλα εκει δεν υπαρχει τιποτα κατι ερημα χωρια
οι δε γκομενες οταν ερθουν κισιναου το βλεπουνε το εργο κ κανουνε ,με τους ξενους, τα ιδια με τα αλλα κοπροσκυλα!
αυτα κ μη βγει ο μακης να τα ωραιοποιησει,please