Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να παραθεσω ενα  τρελο μωρο (κατα την αποψη μου)οποιος ερθει βουκουρεστι να την επισκεφτη
το καλο με αυτη ειναι πως ειωαι μεγαλη καριολα στο κρεβατι.........
τιμη της 100 ευρο
Φιλε geo δεν υπαρχει πλεον αυτη η αγγελια!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η συγκεκριμένη, έχει τρομερό sex drive.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ειναι πολλη καλη !!!! και καριολα μεγαλη στο κρεβατι

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε geo και λοιποι φιλοι,σ'αυτο το εστιατοριο burabista εχω παει(με την "ακατανομαστη")και φαγαμε.......Πραγματι πολυ καλο εστιατοριο,με καλο φαι......Οταν πηγαμε ειχε και ρουμανικη ζωντανη μουσικη(με βιολια)και τραγουδουσαν δικα τους τραγουδια με τις παραδοσιακες ρουμανικες στολες........Θυμαμαι 2 ατομα πληρωσαμε(πληρωσα) 400 ρον(γυρω 100 ευρω)αλλα σκασαμε στο φαι και ωραιο κρασι....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλοκαίρι στο casa di david...

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
να πας στο carul cu bere  αν δεν εχεις παει φτηνοτερο ωραιο προγραμα με χορευτριες και χορευτες καταπληκτικος μαγαζι

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Μαλιστα, ευχαριστω που ασχοληθηκε εστω κι ενας με το ερωτημα μου.

Για να ειμαι πιο ξεκαθαρος, δεν ζηταω κλαμπ με γκομενες να κανω παιχνιδι, γιατι στη ρουμανια παω ως καμμενος δια βιου απο αυτη τη δουλεια. Ψαχνω για κατι σε πιο επαγγελματικο για να χαλαρωνω και να ξεχνιεμαι τα βραδυα !

Εχω γνωρισει σχεδον ολα τα κοριτσια του Lady D και εκανα και μερικες κρουσεις στο Heavens ,τα μαγαζια ειναι στριπο-φορτωμα για ξενοδοχειο, αλλα πληρωνεις το κατι παραπανω! Αλλα επαγγελματικα !

Με λιγα λογια πως στην αθηνα τα 2 κορυφαια στριπτιζαδικα ειναι το Babygold Και το Lidο, εκει ποια θεωρουνται οτι ειναι τα μαγαζια με τα καλυτερα κοριτσια ? ? ?

Α και χαλαρωστε λιγακι ρε σεις, κουβεντα κανουμε.. οσο ζουμε πρεπει να ξερουμε οτι δεν ξερουμε τιποτα και οτι παντα θα μαθαινουμε !δεν ειμαστε ρουμανες καριολες που τα κερουν ολα ! COOL GUYS

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
το ακουσα και εγω . το προβλημα ειναι πως θελει να τα εκμεταλευτη το κρατος

για στριπ τιζ εγω δεν εχω αποψη γιατι δεν παω

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
να πας στο carul cu bere  αν δεν εχεις παει φτηνοτερο ωραιο προγραμα με χορευτριες και χορευτες καταπληκτικος μαγαζι
φιλε τοτε κ λαιμε
πρωτη φορα που δε γραφεις μαλακιες
σοβαρα το λεω!!!ειπες κ κατι χρησιμο,μπραβο!!
αλλα απο romanesti πετας!!
ουτε ο μακαριτης ο τσαουσεσκου δε σε πιανει!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
1000 ε ειναι 0 για βουκουρεστι αν εισαι ξενος,οσο καλος κ νασαι αν εισαι 30-35
αλλα κ 2000 ναχεις δε τρεχει καστανο
γενικα αυτα τα εργα ειμαι ξενος κ με γλωσσα εστω,κ αλλαζω γκομενες δεν παιζεται στη ρουμανια,καλα για βουκουρεστι ειναι ανεκδοτο,ουτε κ πατσαβουρες ν ασχολεισαι δεν παιζει
σουπα κ πριν,μην τα μπερδευεις με ΕΣΣΔ πρωην,αλλο εργο εδω!!
ξερω εναν απο σαλονικα 34,ωραιο παιδι με 1500 στο χερι,τα αλλα  ολα πληρωμενα απο εταιρια,ουκρανια οταν παει 3ημερο  ανα δευτερη φορα του καθεται κ μια,δυο ντεβουσκες ανω του μετριου,
βουκουρεστι,εκτος βιζιτα,σεφτε 2 χρονια δεν εκανε,ανεβαζει την ελληνιδα,πανω ,αστερι η δικια του απο ελλαδα,εδω ουτε θα του μιλαγε,οχι να τον εχει κ καψουρα!!!
,οποτε  βγαλε συμπερασμα μονος σου
για κισιναου σου γραφω στο thread MOLDOVA
δεν μπορω να ξερω γιατι δεν εχω παει.παντος εδω με 1500+ το μηνα δικο σου διαμερισμα.καλη γνωση της γλωσσας και να μην θεωρισε πια ξενος(δηλαδ να εισαι μια 5ετια τουλαχιστον).(εννοειται οτι πρεπει να εισαι εμφανησιμος καλοντυμενος και οχι κανας παπους.και να ξερεις να καμακωνεις)ΕΙΣΑΙ ΘΕΟς!δεν της προλαβαινεις!για τη Ρουμανια δεν μπορω να ξερω για αυτο και ροταω.παντος διαβαζα σημερα στο ιντερνετ για το Βουκουρεστι οτι ειναι μια φτηνη πολη.συγκρινα τιμες και της βρηκα 40-50% κατω απο την Αγια Πετρουπολη.αν θες εδω να πετυχεις στο καμακι πρεπει να μπεις στον τροπο ζωης.παντος ξενος εδω(με τη νοοτροπια του ξενου και με 3000 Ευρω θα γαμαει αλλα θα εχει μια 2 γκομενες.πρεπει εδω οι γκομενες να δουνε οτι ΜΕΝΕΙς ΜΟΝΙΜΑ και δεν θα φυγεις.τοτε εχεις ολα τα πλεονεκτηματα του ξενου.χωρις να εχεις τα μειονεκτηματα του Ρωσσου.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
για να ξεκαθαρισει η φαση εισαι  ΜΑΛΑΚΑΣ πρεπει ηδη να το εχεις καταλαβει και εσυ
αφου δεν μποοεις να προσεγκισεις  γκομενες με κανενα 2000 ευρο
φαντασου τι μαλακασ εισαι

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν μπορω να ξερω γιατι δεν εχω παει.παντος εδω με 1500+ το μηνα δικο σου διαμερισμα.καλη γνωση της γλωσσας και να μην θεωρισε πια ξενος(δηλαδ να εισαι μια 5ετια τουλαχιστον).(εννοειται οτι πρεπει να εισαι εμφανησιμος καλοντυμενος και οχι κανας παπους.και να ξερεις να καμακωνεις)ΕΙΣΑΙ ΘΕΟς!δεν της προλαβαινεις!για τη Ρουμανια δεν μπορω να ξερω για αυτο και ροταω.παντος διαβαζα σημερα στο ιντερνετ για το Βουκουρεστι οτι ειναι μια φτηνη πολη.συγκρινα τιμες και της βρηκα 40-50% κατω απο την Αγια Πετρουπολη.αν θες εδω να πετυχεις στο καμακι πρεπει να μπεις στον τροπο ζωης.παντος ξενος εδω(με τη νοοτροπια του ξενου και με 3000 Ευρω θα γαμαει αλλα θα εχει μια 2 γκομενες.πρεπει εδω οι γκομενες να δουνε οτι ΜΕΝΕΙς ΜΟΝΙΜΑ και δεν θα φυγεις.τοτε εχεις ολα τα πλεονεκτηματα του ξενου.χωρις να εχεις τα μειονεκτηματα του Ρωσσου.

σωστος!!!!!
ετσι ακριβως ειναι και ρουμανια

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
για να ξεκαθαρισει η φαση εισαι  ΜΑΛΑΚΑΣ πρεπει ηδη να το εχεις καταλαβει και εσυ
αφου δεν μποοεις να προσεγκισεις  γκομενες με κανενα 2000 ευρο
φαντασου τι μαλακασ εισαι
τοτε σιγα μη δινω στο βουκουρεστι 2000ε το μηνα,μπας κ γαμησω καμια ψοφια σαν αυτες πουχετε γκομενες,αν εχετε κιολας!!
μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια!!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ακου πως εχουν τα πραγματα εγω παω amzei για καυλαντα
εσυ κατσε σπιτι και γραφε μαλακιες
αααααααα και μην ξεχασεις φαε την μαμαλιγκα σου
και πεξτων πριν κοιμηθεις
πριν ελεγες πως με 2000 χιλιαρικα δεν γαμας και τωρα σου φαινοντε πολλα τα λευτα
τι να πω...........

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δημητρη κοιταξε ο τοτος λεει οτι ειναι ετσι κ ολα μελι γαλα
αν ερθεις ,επειδη σε κοβω για εμπειρο,θα την παρεις χαμπαρι τη μουφα κ μολις τελειωσει ο τουρισμος,γιατι η πολη ειναι ευχχαριστη γενικα,σε βλεπω να συμφωνεις μαζι μου
αυτοι ερχονται απο ελλας κ τα βλεπουν γκρι κ τα λενε ασπρα
εσυ απο ρουσια μερια δε σε βλεπω να ενθουσιαζεσαι
αλλα κοντα ειναι κ η τρανσνιστρια που θες να πας οποτε δε χανεις κ τιποτα ναρθεις κ στο βουκουρεστι,να τα πεις κ του τοτου μπας κ ξυπνησει λιγο

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ακου πως εχουν τα πραγματα εγω παω amzei για καυλαντα
εσυ κατσε σπιτι και γραφε μαλακιες
αααααααα και μην ξεχασεις φαε την μαμαλιγκα σου
και πεξτων πριν κοιμηθεις
πριν ελεγες πως με 2000 χιλιαρικα δεν γαμας και τωρα σου φαινοντε πολλα τα λευτα
τι να πω...........
τα λεφτα ειναι πολλα ναι,
κ δε γαμας κιολας αερατα
κι αυτο δυσκολο ειναι να το συλαβεις ρε τοτε?
ειναι το λεγομενο value for money
drum bun
μη συγχιζεσαι
Υ.Γ. λευτα? :2funny:λεφτα ισως
:2000 χιλιαρικα??? :2funny: :2funny:η 2000 η 2 χιλιαρικα τοτε!!!!
πεξτων?? :2funny: :2funny: παιξτον ισως!!!στοπα κ πριν,μην κρινεις εξ ιδιων κλπ...
αυτο να μαθεις ρουμανικα το αναιρω ;)
ΕΛΛΗΝΙΚΑ μαθε για αρχη κ βλεπουμε μετα για ρουμανικα!! :grin:
abonament για το μετρο εχεις?να πηγαινεις τις γκομενες καμμια βολτα,γι αυτο ρωταω!!! :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρη κοιταξε ο τοτος λεει οτι ειναι ετσι κ ολα μελι γαλα
αν ερθεις ,επειδη σε κοβω για εμπειρο,θα την παρεις χαμπαρι τη μουφα κ μολις τελειωσει ο τουρισμος,γιατι η πολη ειναι ευχχαριστη γενικα,σε βλεπω να συμφωνεις μαζι μου
αυτοι ερχονται απο ελλας κ τα βλεπουν γκρι κ τα λενε ασπρα
εσυ απο ρουσια μερια δε σε βλεπω να ενθουσιαζεσαι
αλλα κοντα ειναι κ η τρανσνιστρια που θες να πας οποτε δε χανεις κ τιποτα ναρθεις κ στο βουκουρεστι,να τα πεις κ του τοτου μπας κ ξυπνησει λιγο
Βουκουρεστι δε νομιζω.γιατι Ρουμανικα δεν ξερω και θα ειμαι ενα τιποτα!ελεγα για Κισινιοφ.αλλα οπως καταλαβα η Τυρασπολη μου ταιριαζει καλητερα.θα ειμαι στο στοιχειο μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom