εχω ερθει ρουμανια αρκετες φορες φιλε,αλλα για 3-4 μερες το πολυ,δεν αντεχω παραπανω.βουκουρεστι ολες τις φορεσ και μια φορα σιναια.πρωτη φορα το 2001 ξεκαρφωτα,βρηκα αμεσως γκομενακι πολυ ομορφο απο το γκαλατι αλλα μαλακισμενο.οταν την εστειλα σπιτι της βρηκα ενα ρουμανο συνομιλικο μου και του εδινα κανα χαρτζηληκι και με γυρναγε γυρω γυρω με το αυτοκινητο του.θυμαμαι οτι και στο hotel που εμενα και εξω στα μαγαζια οταν παιρνανε χαμπαρι οτι ειμαι ελληνας μετραγε και περασα καλα...(εννοειται οτι τα hotel και ποτα και φαγητα τα εβαζα εγω,αυτες δεν ειχαν μια η το επαιζαν ετσι).τοτε υπηρχε το herestrauclub , μου ειχε πει ο ρουμανος , αλλα δε πηγα.κατι τουρκαλαδεσ bussinesman ομως ειχαν γεμισει το ξενοδοχειο πουτανες(lux κατηγορια) και της ειχαν παρει απο εκει μου ειπανε. αν ξερει κανεις τιποτα για herestrau να πει γιατι παιζει να ξαναπαω και εχω μεινει με τη περιεργεια.
το 2005 γνωρισα μια εκπληκτικη κοπελα,ομορφια , οικογενεια ,μορφωση κλπ και πηγαινα σοβαρα(δεσμος 2 χρονια).οταν μπορουσα ;) εβγαινα μονος με ενα παιδι τον florin που μιλαγαμε συχνα μεσω chatt και οταν ηρθα βρεθηκαμε και καναμε καμακι.με ππηγαινε συνηθως σε ενα max αν θυμαμαι καλα,ενα μεγαλο κλαμπακι πολυ κοντα σε ενα ποταμι, μπορει να κανω και λαθος ομως το ονομα, καμακωναμε αλλα δεν ειδα να πολυμασαγανε οτι ειμαι ελληνας,ηταν καπως δυσκολες.σε μια μαλακια ελληνικο μπαρακι ενα αλεξαντερ που πηγα δυο φορες μασ φαγανε τις γκομενες κατι αραβες που δε πολυμετραγανε κιολας και συγχυστηκα που λεει ο λογος.ενω ηταν ολα καλα στην αρχη μετα μας ξεφυγαν οι γκομενες και πηγαν στους αραβες.
το 2007 που ερχομουνα κατεβενα κανα πρωι μονος μου στο κεντρο στο βουκ,,,, για καφε και καμακι μονοσ μου, ψιλοαδιαφορες τις ειδα.ρωτησα 1-2 φιλες ντοπιες και μου ειπανε πως εχουμε κανει λεει πολλες μαλακιες εμεις οι ελληνες εκει περα και δε μας γουσταρουνε και τοσο πια.δε ξερω αν ειναι αληθεια.
για αυτο που ειπες οτι μεταξυ τους ειναι αλλιως ναι το ειδα και απο τη δικια μου,μαλλον ξερουνε να τις χειριζονται οι ντοπιοι καλυτερα απο εμας τους ξενους,σαν κατι τετοιο να καταλαβα.ηξερα αρκετες ρουμανες σαν εστω απλες φιλες εκει και τα ειχανε κυριως με τουρκαλαδες και αραβες.για ιταλους και ελληνες ψιλοστραβωνανε και δε το περιμενα.
σωστα λες,αμα ερθω παλλι 1-2 φορες ζητημα ειναι,βαρεθηκα και δε βγαζω ακρη με τη ψυχολογια τους.ωραια μουνακια μερικα και σχετικα ευκολα στην αρχη, αλλα για παραπανω δε βγαζω ακρη μαζι τους.ισως εσεις που μενετε μονιμα εκει να καταλαβενετε πιο πολλα σιγουρα,εμενα με τρελλανανε και με κουρασανε
ετοιμαζω ακρες ισπανια τωρα να αρχισω να τραβιεμαι...εχει πολλυ ωραιες γκομενες εκει και πολλες απο νοτια αμερικη λεει.να δουμε