Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SuperStaminatiC

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες τι ξέρετε για Ρουμανία ?
Πρόκειται να την επισκεφθώ και ως... Ρωμουνιάρης πρέπει να οργανωθώ καταλλήλως.

Οπότε καταθέστε τυχόν εμπειρίες ή γνώση για την γειτονική Ρουμανία..

Αν είναι πιο φτηνή η ζωή εκεί, τι παίζει απο διάδοση του αγοραίου έρωτα κλπ.

Οταν ειμουν Bucuresti το 2003 ηταν Παραδεισος !
SEX για 8 ωρες με Μοντελα πανω απο 1,80m με μονο 400.000 lei
Σημερα ειναι 2 με 2,5 φορες ακριβοτερα ομως...
Απο την αλλη παλι εχει υποτυμηθει το leu και στα exchange offices σου δινουν σχεδον τα διπλασια απ'οτι τοτε...
Αν Ψαξεις στην Bulevard Titulescu στο Ιρλανδεζικο Bar για τον Razvan και του πεις απο το Θηριο Αγγελος Grecul της Ιατρικης 6 χρονια πριν... Θα σου φερει Album με Fotos στο τραπεζι να διαλεξεις και θα σου φερει οποια του πεις, οπου θες, το πολυ σε μια ωρα...
Ο Razvan ειναι ατζεντης σε πραγματικα Μοντελα που λογω της κακης οικονομιας της Ρουμανιας πουλαει τα 8 απο τα 10 Μοντελα... Ολοι Οι Ελληνες Φοιτητες παντως τον εμπιστευονται γιατι εχει πολυ εντυπωσιακες Γυναικαρες και ειναι σωστος στις "συναλλαγες" με τους Ελληνες παντα !

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Οταν ειμουν Bucuresti το 2003 ηταν Παραδεισος !
SEX για 8 ωρες με Μοντελα πανω απο 1,80m με μονο 400.000 lei
Σημερα ειναι 2 με 2,5 φορες ακριβοτερα ομως...
Απο την αλλη παλι εχει υποτυμηθει το leu και στα exchange offices σου δινουν σχεδον τα διπλασια απ'οτι τοτε...
Αν Ψαξεις στην Bulevard Titulescu στο Ιρλανδεζικο Bar για τον Razvan και του πεις απο το Θηριο Αγγελος Grecul της Ιατρικης 6 χρονια πριν... Θα σου φερει Album με Fotos στο τραπεζι να διαλεξεις και θα σου φερει οποια του πεις, οπου θες, το πολυ σε μια ωρα...
Ο Razvan ειναι ατζεντης σε πραγματικα Μοντελα που λογω της κακης οικονομιας της Ρουμανιας πουλαει τα 8 απο τα 10 Μοντελα... Ολοι Οι Ελληνες Φοιτητες παντως τον εμπιστευονται γιατι εχει πολυ εντυπωσιακες Γυναικαρες και ειναι σωστος στις "συναλλαγες" με τους Ελληνες παντα !
φιλε αθελα σου κανεις κοσμο κ ονειρευεται ονειρα θερινης νυκτος
κατι γυφτισες κοντες εξω απο τα εβερεστ ζητανε 50ε αν μιλας αγγλικα κ 30 αν μιλας ρουμανικα,το γαμισι ειναι κανα 15λεπτο κ βεβαια της πλακας
τα "μοντελλα" αν βρεις, κ μονο αν εισαι παρα πολυ τυχερος, ποσο λες να ζητανε??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε αθελα σου κανεις κοσμο κ ονειρευεται ονειρα θερινης νυκτος
κατι γυφτισες κοντες εξω απο τα εβερεστ ζητανε 50ε αν μιλας αγγλικα κ 30 αν μιλας ρουμανικα,το γαμισι ειναι κανα 15λεπτο κ βεβαια της πλακας
τα "μοντελλα" αν βρεις, κ μονο αν εισαι παρα πολυ τυχερος, ποσο λες να ζητανε??
κοιτα για εναν που μενει μονιμα στην Ελλαδα.ΟΛΕς ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ!απλως οι γκομενες που λεει το παιδι ηταν οι μεσες Ρουμανες που δουλευουνε στα σαλον και οπως και στην Αγια Πετρουπολη ειναι απο επαρχια.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
μετρανε πιο πολυ οι τουρκοι και οι αραβες απο εμας τους ελληνες στις ρουμανες γκομενες..? για βουκουρεστι εννοω,οχι στα χωρια. επισης,ενα herestrau club  εκει μεσα στο παρκο που λεει πανε φοιτητριες και ψωνιζονται υπαρχει? τι παιζει ξερει κανεις?

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Καλα περα απο την πλακα, μερικοι γραφουν τελειως μαλακιες εδω μεσα...

Ημαρτον ρε παιδια...

Ο αλλος ειναι οδηγος φορτηγου και επειδη περναει απο δρομο με πινακιδες που λενε "Βουκουρεστι 200"  χλμ εχει και αποψη για τη ζωη και τους ανθρωπους..

Παραδειγμα.. λεμε τωρα...

Δεν γινεται να επικεντρωθουμε στις ομορφες κοπελες που δινουν το μουνακι τους σε πρωτη φαση? Και σε δευτερη ας συζητησουμε ποσο εχει το κιλο κατσικακι στην κρεαταγορα του βουκουρεστιου

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
μετρανε πιο πολυ οι τουρκοι και οι αραβες απο εμας τους ελληνες στις ρουμανες γκομενες..? για βουκουρεστι εννοω,οχι στα χωρια. επισης,ενα herestrau club  εκει μεσα στο παρκο που λεει πανε φοιτητριες και ψωνιζονται υπαρχει? τι παιζει ξερει κανεις?
akoy file,oso k na soy fainetai periergo,stis roymanes metrane MONO oi roymanoi
META APO AYTOYS EXOYME, anamesa s ena moysoylmano k ena xristiano eyrWpaio,ton eyrWpaio protimoyn,eipame META APO TOYS TOΠIKOYS
gi ayto k polloi arabes maΘainoyn 5 ellΙnika,ti kaneiς,malaka,ela edΩ klp k to paizoyn ellhneΣ stηn arxh
alla an paς gia kanoniko kamaki mhn elpizeiς tipota anω toυ πολυ metrioy επιπεδου
ektoς an eisai super class,alla tote prepei nasai k edo no1
an isxyει οτι εδω βγαζεις γκομενες με το κιλο,κατι μπορει να σου κατσει,βεβαια αν τη πεφτεις ασταματητα μεχρι γραφικοτητας,γιατι ειναι πολλα καμακια κι αν εισαι ντροπαλος η περιμενεις το γκρηκ σταιλ να κοιτιεσαι  καμια ωρα με τη γκομενα,ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ
αν δεν εχεις δηλ λογο σοβαρο,το μερος ειναι προς αποφυγη,αν μιλαμε για καμακι
τωρα κανας φοιτητης θα σου πει μαλακιες οτι ειναι καλα κλπ,αλλα μολις πας θα με θυμηθεις
gia poytanes bres kana foithth na soy dosei kana tel,ayta me to parko einai arxaies istoriews k an ψαχτεις ετσι monoς mallon θα τη πατησεις
βρες τους foithteς,eberest pane aytoi,k aytoi tetoieς gamane gia na to piaseiς apo tωra to σεναριο του βουκουρεστιου

παντως ματι εχει πιο πολυ απο παντου στο east europe
ciao

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
κοιτα για εναν που μενει μονιμα στην Ελλαδα.ΟΛΕς ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ!απλως οι γκομενες που λεει το παιδι ηταν οι μεσες Ρουμανες που δουλευουνε στα σαλον και οπως και στην Αγια Πετρουπολη ειναι απο επαρχια.
οταν τα γραφω εγω αυτα βγαινει ο τοτος απο το βουκουρεστι κ με λεει μαλακα
κ τοτε που λεει ο ανθροπος με 15ε γαμισε μοντελο ολο το βραδυ?η δε θυμαται,δε τον κοβω για παραμυθατζη αυτον,η αλλαξε πιο πολλα κ δε καταλαβε τι εδωσε
κ 100ε να μου πει εδωσε τοτε ,οχι 15 πουναι τα 400000λει τοτε, παλι δεν ισχυε αυτο για το 2003,η η γυναικα ητανε κατι αλλο κ οχι μουναρα
ο τοτος πουναι να πει καμια μαλακια να δωσει χρωμα??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
META APO AYTOYS EXOYME, anamesa s ena moysoylmano k ena xristiano eyrWpaio,ton eyrWpaio protimoyn,eipame META APO TOYS TOΠIKOYS
gi ayto k polloi arabes maΘainoyn 5 ellΙnika,ti kaneiς,malaka,ela edΩ klp k to paizoyn ellhneΣ stηn arxh
alla an paς gia kanoniko kamaki mhn elpizeiς tipota anω toυ πολυ metrioy επιπεδου
an isxyει οτι εδω βγαζεις γκομενες με το κιλο,κατι μπορει να σου κατσει,βεβαια αν τη πεφτεις ασταματητα μεχρι γραφικοτητας,γιατι ειναι πολλα καμακια κι αν εισαι ντροπαλος η περιμενεις το γκρηκ σταιλ να κοιτιεσαι  καμια ωρα με τη γκομενα,ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ
τωρα κανας φοιτητης θα σου πει μαλακιες οτι ειναι καλα κλπ,αλλα μολις πας θα με θυμηθεις
gia poytanes bres kana foithth na soy dosei kana tel,ayta me to parko einai arxaies istoriews k an ψαχτεις ετσι monoς mallon θα τη πατησεις
βρες τους foithteς,eberest pane aytoi,k aytoi tetoieς gamane gia na to piaseiς apo tωra to σεναριο του βουκουρεστιου

ciao
οντως οι Τουρκοι πιο πολλοι το παιζουν Ελληνες.και οι Αραβες αν μοιαζουν λιγακι και δεν ειναι σκυλαραπες!βεβαια οι γκομενες δεν ειναι χαζες!εδω φοιτητες δεν εχει καθολου.αλλα και να ειχε δε  :knockinb: καθολου.αυτοι θα σου ζητησουν κιολας να τους βρεις καμια γκομενα!εχουν τρελαθει στη  :bigdick:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και θα σου ζητησουν να τους τα'ι'σεις και να τους δωσεις δανικά καποια χρηματα!!!μεχρι να παρουν λεφτα απο Ελλαδα!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Φιλε σημητρακη εχεις δει την Ελληνικη ταινια μπιζνες στα βαλκανια.....που παει ο ελληνας ρουμανια παρκαρει το αμαξι και μετα το βρισκει χωρις πορτα.....χαχα.....

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
και θα σου ζητησουν να τους τα'ι'σεις και να τους δωσεις δανικά καποια χρηματα!!!μεχρι να παρουν λεφτα απο Ελλαδα!
βουκουρεστι επειδη ειναι ευκολη η ζωη,απο εγκληματικοτητα,κ η γλωσα ευκολη, ερχονται πολλα παιδια απο ευκαταστατες οικογενιες για ιατρικη κυριως κ δεν εχουν προβλημα οικονομικο
επιπλεον εγω οτι πουτανα ηθελα για φιλους απ αυτους εβρισκα,
αυτοι εχουνε πολλα τηλ,αφου  ρουμανα ανω του μετριου ειναι δυσκολο να γαμησουνε κ παιρνουνε καμια βιζιτα ,απο αποντα λποπον ειναι το μονο θεμα που ειναι μες στα κολπα,τωρα μη φανταζεσαι τιποτα αστερια!!
αλλα οπως ειδα ενας δικος μας εδωσε 600ε σε μια γυφτισα ασχημη κ δε γαμισε κιολας,οποτε οτι κ να τους δειξουν αυτοι καλη θα του φανει του φιλου

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε σημητρακη εχεις δει την Ελληνικη ταινια μπιζνες στα βαλκανια.....που παει ο ελληνας ρουμανια παρκαρει το αμαξι και μετα το βρισκει χωρις πορτα.....χαχα.....
τοτε ητανε καλα,σου κλεβανε τη πορτα αλλα με τα παραμυθια γαμαγες μουναρες
τωρα οι πορτες ειναι στη θεση τους αλλα το αλλο  "σπορ"εξαφανιστηκε!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βουκουρεστι επειδη ειναι ευκολη η ζωη,απο εγκληματικοτητα,κ η γλωσα ευκολη, ερχονται πολλα παιδια απο ευκαταστατες οικογενιες για ιατρικη κυριως κ δεν εχουν προβλημα οικονομικο
επιπλεον εγω οτι πουτανα ηθελα για φιλους απ αυτους εβρισκα,
αυτοι εχουνε πολλα τηλ,αφου  ρουμανα ανω του μετριου ειναι δυσκολο να γαμησουνε κ παιρνουνε καμια βιζιτα ,απο αποντα λποπον ειναι το μονο θεμα που ειναι μες στα κολπα,τωρα μη φανταζεσαι τιποτα αστερια!!
αλλα οπως ειδα ενας δικος μας εδωσε 600ε σε μια γυφτισα ασχημη κ δε γαμισε κιολας,οποτε οτι κ να τους δειξουν αυτοι καλη θα του φανει του φιλου
εδω οι φοιτητες ηταν 2 κατηγοριων.οι ΚΚΕδες που σπουδαζαν τσαμπα(τους προλαβα μεχρι το 1994).που δεν ειχαν φραγκο.και οι φοιτητες με συμβολαιο με το πανεπηστημιο.οι πιο πολλοι μεναν σε φοιτητικες εστιες.κανανε τα παρτυ τους εκει αλλα δεν ηταν και πολλοι του γαμησιου.ουτε θα τους χαρακτηριζα ευκαταστατους χωρις βεβαια να πειναγαν.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
τοτε ητανε καλα,σου κλεβανε τη πορτα αλλα με τα παραμυθια γαμαγες μουναρες
τωρα οι πορτες ειναι στη θεση τους αλλα το αλλο  "σπορ"εξαφανιστηκε!!

Eκτος απο Ρωσια Τσεχια Ουγγαρια Ρουμανια.......αυτες οι χωρες απο κατω τι λενε?

#Λευκορωσία
#Κιργιζία
#Λιθουανία
#Λετονία
#Εστονία

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ciao
εχω ερθει ρουμανια αρκετες φορες φιλε,αλλα για 3-4 μερες το πολυ,δεν αντεχω παραπανω.βουκουρεστι ολες τις φορεσ και μια φορα σιναια.πρωτη φορα το 2001 ξεκαρφωτα,βρηκα αμεσως γκομενακι πολυ ομορφο απο το γκαλατι αλλα μαλακισμενο.οταν την εστειλα σπιτι της βρηκα ενα ρουμανο συνομιλικο μου και του εδινα κανα χαρτζηληκι και με γυρναγε γυρω γυρω με το αυτοκινητο του.θυμαμαι οτι και στο hotel που εμενα και εξω στα μαγαζια οταν παιρνανε χαμπαρι οτι ειμαι ελληνας μετραγε και περασα καλα...(εννοειται οτι τα hotel και ποτα και φαγητα τα εβαζα εγω,αυτες δεν ειχαν μια η το επαιζαν ετσι).τοτε υπηρχε το herestrauclub , μου ειχε πει ο ρουμανος , αλλα δε πηγα.κατι τουρκαλαδεσ bussinesman ομως ειχαν γεμισει το ξενοδοχειο πουτανες(lux κατηγορια) και της ειχαν παρει απο εκει μου ειπανε. αν ξερει κανεις τιποτα για herestrau να πει γιατι παιζει  να ξαναπαω και εχω μεινει με τη περιεργεια.
το 2005 γνωρισα μια εκπληκτικη κοπελα,ομορφια , οικογενεια ,μορφωση κλπ και πηγαινα σοβαρα(δεσμος 2 χρονια).οταν μπορουσα ;) εβγαινα μονος με ενα παιδι τον florin που μιλαγαμε συχνα μεσω chatt και οταν ηρθα βρεθηκαμε και καναμε καμακι.με ππηγαινε συνηθως σε ενα max αν θυμαμαι καλα,ενα μεγαλο κλαμπακι πολυ κοντα σε ενα ποταμι, μπορει να κανω και λαθος ομως το ονομα, καμακωναμε αλλα δεν ειδα να πολυμασαγανε οτι ειμαι ελληνας,ηταν καπως δυσκολες.σε μια μαλακια ελληνικο μπαρακι ενα αλεξαντερ που πηγα δυο φορες μασ φαγανε τις γκομενες κατι αραβες που δε πολυμετραγανε κιολας και συγχυστηκα που λεει ο λογος.ενω ηταν ολα καλα στην αρχη μετα μας ξεφυγαν οι γκομενες και πηγαν στους αραβες.
το 2007 που ερχομουνα κατεβενα κανα πρωι  μονος μου στο  κεντρο στο βουκ,,,, για καφε και καμακι μονοσ μου, ψιλοαδιαφορες τις ειδα.ρωτησα  1-2 φιλες ντοπιες και μου ειπανε πως εχουμε κανει λεει πολλες μαλακιες εμεις οι ελληνες εκει περα και δε μας γουσταρουνε και τοσο πια.δε ξερω αν ειναι αληθεια.
για αυτο που ειπες οτι μεταξυ τους ειναι αλλιως  ναι το ειδα και απο τη δικια μου,μαλλον ξερουνε να τις χειριζονται οι ντοπιοι καλυτερα απο εμας τους ξενους,σαν κατι τετοιο να καταλαβα.ηξερα αρκετες ρουμανες σαν εστω απλες φιλες εκει και τα ειχανε κυριως με τουρκαλαδες και αραβες.για ιταλους και ελληνες ψιλοστραβωνανε και δε το περιμενα.
  σωστα λες,αμα ερθω παλλι 1-2 φορες ζητημα ειναι,βαρεθηκα και δε βγαζω ακρη με τη ψυχολογια τους.ωραια μουνακια μερικα και σχετικα ευκολα στην αρχη, αλλα για παραπανω δε βγαζω ακρη μαζι τους.ισως εσεις που μενετε μονιμα εκει να καταλαβενετε πιο πολλα σιγουρα,εμενα με τρελλανανε και με κουρασανε  :)
ετοιμαζω ακρες ισπανια τωρα να αρχισω να τραβιεμαι...εχει πολλυ ωραιες γκομενες εκει και πολλες απο νοτια αμερικη λεει.να δουμε :)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εχω ερθει ρουμανια αρκετες φορες φιλε,αλλα για 3-4 μερες το πολυ,δεν αντεχω παραπανω.βουκουρεστι ολες τις φορεσ και μια φορα σιναια.πρωτη φορα το 2001 ξεκαρφωτα,βρηκα αμεσως γκομενακι πολυ ομορφο απο το γκαλατι αλλα μαλακισμενο.οταν την εστειλα σπιτι της βρηκα ενα ρουμανο συνομιλικο μου και του εδινα κανα χαρτζηληκι και με γυρναγε γυρω γυρω με το αυτοκινητο του.θυμαμαι οτι και στο hotel που εμενα και εξω στα μαγαζια οταν παιρνανε χαμπαρι οτι ειμαι ελληνας μετραγε και περασα καλα...(εννοειται οτι τα hotel και ποτα και φαγητα τα εβαζα εγω,αυτες δεν ειχαν μια η το επαιζαν ετσι).τοτε υπηρχε το herestrauclub , μου ειχε πει ο ρουμανος , αλλα δε πηγα.κατι τουρκαλαδεσ bussinesman ομως ειχαν γεμισει το ξενοδοχειο πουτανες(lux κατηγορια) και της ειχαν παρει απο εκει μου ειπανε. αν ξερει κανεις τιποτα για herestrau να πει γιατι παιζει  να ξαναπαω και εχω μεινει με τη περιεργεια.
το 2005 γνωρισα μια εκπληκτικη κοπελα,ομορφια , οικογενεια ,μορφωση κλπ και πηγαινα σοβαρα(δεσμος 2 χρονια).οταν μπορουσα ;) εβγαινα μονος με ενα παιδι τον florin που μιλαγαμε συχνα μεσω chatt και οταν ηρθα βρεθηκαμε και καναμε καμακι.με ππηγαινε συνηθως σε ενα max αν θυμαμαι καλα,ενα μεγαλο κλαμπακι πολυ κοντα σε ενα ποταμι, μπορει να κανω και λαθος ομως το ονομα, καμακωναμε αλλα δεν ειδα να πολυμασαγανε οτι ειμαι ελληνας,ηταν καπως δυσκολες.σε μια μαλακια ελληνικο μπαρακι ενα αλεξαντερ που πηγα δυο φορες μασ φαγανε τις γκομενες κατι αραβες που δε πολυμετραγανε κιολας και συγχυστηκα που λεει ο λογος.ενω ηταν ολα καλα στην αρχη μετα μας ξεφυγαν οι γκομενες και πηγαν στους αραβες.
το 2007 που ερχομουνα κατεβενα κανα πρωι  μονος μου στο  κεντρο στο βουκ,,,, για καφε και καμακι μονοσ μου, ψιλοαδιαφορες τις ειδα.ρωτησα  1-2 φιλες ντοπιες και μου ειπανε πως εχουμε κανει λεει πολλες μαλακιες εμεις οι ελληνες εκει περα και δε μας γουσταρουνε και τοσο πια.δε ξερω αν ειναι αληθεια.
για αυτο που ειπες οτι μεταξυ τους ειναι αλλιως  ναι το ειδα και απο τη δικια μου,μαλλον ξερουνε να τις χειριζονται οι ντοπιοι καλυτερα απο εμας τους ξενους,σαν κατι τετοιο να καταλαβα.ηξερα αρκετες ρουμανες σαν εστω απλες φιλες εκει και τα ειχανε κυριως με τουρκαλαδες και αραβες.για ιταλους και ελληνες ψιλοστραβωνανε και δε το περιμενα.
  σωστα λες,αμα ερθω παλλι 1-2 φορες ζητημα ειναι,βαρεθηκα και δε βγαζω ακρη με τη ψυχολογια τους.ωραια μουνακια μερικα και σχετικα ευκολα στην αρχη, αλλα για παραπανω δε βγαζω ακρη μαζι τους.ισως εσεις που μενετε μονιμα εκει να καταλαβενετε πιο πολλα σιγουρα,εμενα με τρελλανανε και με κουρασανε  :)
ετοιμαζω ακρες ισπανια τωρα να αρχισω να τραβιεμαι...εχει πολλυ ωραιες γκομενες εκει και πολλες απο νοτια αμερικη λεει.να δουμε :)
αν τοπιασες γλυτωσες
αν παλι σε ψησει ο τοτος αυριο που θα τα δει :2funny: :2funny: θα το πιασεις αργοτερα!!!
ισπανια εχω στο αλλικαντε γνωστο γερμανο με μαγαζι,μονιμος
εχει το γαμησι με βραζιλιανες,κολομβιανες κλπ 30ε στα "πουφ" ετσι τα λενε τα σαλον εκει
εχει πολλα τετοια,τωρα τι γκομενες ειναι...
απο αυτες που θα γαμησεις στο βουκουρεστι με 100ε παντως καλυτερες θαναι
,θασαι κ ισπανια με το ραουλ σε κανα καφε διπλα κ οχι στη πιατσα ουνιρι με το τοτο το δικο μας εδω,παρεα να κλαιτε τα χαλια του!!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
οσον αφορα τουρκοι κ αραπια επειδη τις εχουνε αναγκη για να παντρευτουνε γιατι αλλιως τους διωχνουν τωρα λογω ε.ε. αυτοι αναγκαστικα χορευουν στο ταωψι πιο πολυ κ απο τους ιταλους ελληνες κυπριους κ λοιπες αγαμητες φυλες,κ γι αυτο προτιμουνται
αλλα ειναι  για τη γυναικα μειωτικο ναχει μουσουλμανο αντρα
ειδικα βουκουρεστι δεν τους παιρνουν,αυτες που ειδες ειναι απο χωρια φερτες απο αυτους,αλλα ναχεις υποψην σου οτι
1.τι σταυρο κουβαλαω κλπ... ειναι η ζωη τους μ αυτες τις βλαχοκαριολες
2.το κερατο ειναι μονιμο, με τους τοπικους βασικα,ο γαμος πρωσορινος !!!
κ καλα που στραβωσε με αυτη που ειχες βρει γιατι κατα 99,9% θασουνα κ εσυ στο κλαμπ,αυτα περι χαρακτηρα κλπ ειναι αυτα που ολοι λεμε συνηθως,σορρυ
τοτε που εισαι?
θελω αντιλογο να ακουσω κανα καλο να γελασω

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
αν τοπιασες γλυτωσες
αν παλι σε ψησει ο τοτος αυριο που θα τα δει :2funny: :2funny: θα το πιασεις αργοτερα!!!
ισπανια εχω στο αλλικαντε γνωστο γερμανο με μαγαζι,μονιμος
εχει το γαμησι με βραζιλιανες,κολομβιανες κλπ 30ε στα "πουφ" ετσι τα λενε τα σαλον εκει
εχει πολλα τετοια,τωρα τι γκομενες ειναι...
απο αυτες που θα γαμησεις στο βουκουρεστι με 100ε παντως καλυτερες θαναι
,θασαι κ ισπανια με το ραουλ σε κανα καφε διπλα κ οχι στη πιατσα ουνιρι με το τοτο το δικο μας εδω,παρεα να κλαιτε τα χαλια του!!!!
 δε τον ξερω τον τοτο που λες φιλε. ισπανια εχω δυο φιλες που σπουδαζουνε και με καλεσαν και ενα παλιο γνωστο που εχει παντρευτει εκει,μου ειπε πως ειναι πολυ ωραια μουνια οι ισπανιδες και με κουλτουρα , αν και μελαχροινες :(
ακομη ενας φορτηγατζης μου λεει οταν μπαινεις οδικως απο γαλλια , μετα τα συνορα εχει κατι σταθμους,βενζιναδικα νομιζω και πανω στον οροφο εχουν εστιατοριο,μπαρακι και λατινες γκομενες(τανες) ωραιες και σε καλες τιμες. να συμπληρωσω για το πριν(βουκουρεστι) οτι ειχα παρει 2 φορες τανα απο αγγελια στο hotel που εμενα, απο κατι περιοδικα που εχουνε στα δωματια ,εδωσα καπου 150 ευρω , αλλα ηταν πολλυ μουφα η υποθεση.εκτος οτι δεν ηταν ομορφες δε τηρησαν την εξηγα που ειχαμε κανει.π.χ. κανονιζω να μεινει ολο το βραδυ μαζι μου,οκ λεω εχω καιρο,δινω πιπα  στο πρωτο γυρο , καθομαι να κανω τσιγαρο,ειναι η ωρα 3 και την παιρνουνε τηλεφωνο και ετοιμαζεται να φυγει.που πας ρωταω και απαντα.....εσπασαν οι σωληνες νερου στο σπιτι και πρεπει να φυγω να βοηθησω τις συγκατοικους μου! γαμησετα,να γελας η να κλαις? :headbang:πολυ βλαχοκουτοπονηρια.
το 50 ευρω τη βδομαδα εγω το ειχα γραψει φιλαρακι.ενας χρηματιστης μου ανεβενε βουκ 10 μερες καθε μηνα μεχρι το 2005-6 εκανε καμακι και μετα τους εδινε κανα 50ρικο για χαρτζηλικι.δεν ηταν αμοιβη για επαγγελματιες.να ελεγε ψεματα δε ξερω,εγω αληθεια τον εκοψα ελεγε παντως.μου ειχε πασαρει μια ανα μαρια που τη πηδαγε συχνα, καλη γκομενα ,εκατσε μαζι μου δυο μερες παρεα,οταν του ειπα στο τηλεφωνο οτι θα της δωσω 100 εγινε εξαλλος.μου ειπε μεχρι 50 και να μη χαλαω τη πιατσα.τελικα δε τησ εδωσα τιποτα περα απο τα κερασματα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ισπανια παιδια ειναι κατι σαν Ελλαδα.αφου οι Ισπανοι πηγαιναν πριν την κριση που τους χτυπισε Βουλγαρια,Ρουμανια κ.λ.π. για να  :knockinb:.ενας φιλος μου απο Βαρκελωνη μου ειπε οτι οι τιμες ειναι απο 60 Ευρω για μιση ωρα.υπαρχει και σχετικο Forum στο σα'ι'τ.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
καλα λες.παρολο που ηταν καψουρα μαζι μου,την εκοψα οτι μετα απο καιρο θα εψαχνα να βρω που γαμιεται παλλι ι καρια :)χωρια τα αλλα.καπου ειχα ακουσει πως η ρουμανα θελει ενα μονιμο γκομενο η συζυγο,γιατι αμα ειναι μονη της λεει η κοινωνια γυρω οτι πηδιετε με πολλουσ.και οταν τον βρει μετα του δινει και καταλαβαινει :)
μου φενεται το spor εκει ειναι ποιος θα κοροιδεψει τον αλλον.οχι οτι εδω ειναι και πολλυ καλυτερα βεβαια...
τεσπα,καληνυχτα παιδες,δουλια αυριο πρωι γμτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom