Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Desert_Rose

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν πήγα Ρουμανία το Δεκεμβριο.Εμενα σε ένα πολλή ωραίο Διαμέρισμα με 50 ευρώ την ημέρα στο κέντρο έχει και με άλλες τιμές πολλή …class
Από φαγητό μου άρεσε το λα  Μαμά  και το είναι σαν το Fridays με ρουμανικό φαγητό….
Έπαθα φρίκη με το club Οoffice,γεμάτο με πουτανες  lux  και ψιλομιτες με τα λεφτά του μπαμπά…

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
auta tades ston ypno sou i kapios malakas stape?

Θα πρεπε να μαθεις οτι υπαρχουν παρα πολλοι αντρες εκει εξω που γνωριζουν γυναικες σε Bars και μετα κανουν Sex χωρις να πληρωσουν....
Τοσο Απιστευτο σου ακουγεται εεε ???
Κι ομως ειναι αλιθηινο !!! Διοτι Δεν ειναι Ολοι Μαλακες σαν εσενα που Δεν Μπορουν να φανταστουν SEX χωρις πληρωμη... απλα  ;)

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
επιπλεον εγω οτι πουτανα ηθελα για φιλους απ αυτους εβρισκα,
αυτοι εχουνε πολλα τηλ,αφου  ρουμανα ανω του μετριου ειναι δυσκολο να γαμησουνε κ παιρνουνε καμια βιζιτα ,απο αποντα λποπον ειναι το μονο θεμα που ειναι μες στα κολπα,τωρα μη φανταζεσαι τιποτα αστερια!!
αλλα οπως ειδα ενας δικος μας εδωσε 600ε σε μια γυφτισα ασχημη κ δε γαμισε κιολας,οποτε οτι κ να τους δειξουν αυτοι καλη θα του φανει του φιλου

πες μασ πως δεν γαμανε και οι φοιτητες.........
οσο για τον φιλο σου με τα 600 ......
δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι.......

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Θα πρεπε να μαθεις οτι υπαρχουν παρα πολλοι αντρες εκει εξω που γνωριζουν γυναικες σε Bars και μετα κανουν Sex χωρις να πληρωσουν....
Κι ομως ειναι αλιθηινο !!! Διοτι Δεν ειναι Ολοι Μαλακες σαν εσενα που Δεν Μπορουν να φανταστουν SEX χωρις πληρωμη... απλα  ;)

+1000000000000000000

πεστα ρε μεγαλε 

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω μια Ρουμάνα που γνώρισα στο Σούπερ Μάρκετ πριν 3 χρονια , βλεπόμασταν για 1 - 2 μήνες , πρίν μιλήσουμε κάθε σάββατο που πήγαινα για ψώνια , δούλευε εκει , ήξερε πολύ καλά Ελλήνικά , και επίσεισ έκανε καλό κρεβάτι , και τραπέζι και κουζίνα. Κάποια στιγμή έφυγε για την Ρουμανία ( νομιζω στην Πόλη Orandea). Αλλά εκτός απο κανα φαί και το ξενοδοχείο , ούτε ειχε ζητήσει τίποτα , και μου πήρε και 1 πουκάμισο δώρο σε κάποια γενεθλιά μου.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Ρε μάγκες,κακώς το...αναλύουμε τόσο το "αν υπάρχει περίπτωση" να μπορεί κάποιος να γαμήσει χωρίς να πληρώσει!!!!δηλαδή για τι τις περνάτε?δεν κοιμούνται και ξυπνάνε στο μαγαζί που δουλεύουν!!αυτό είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ τους και-φυσικά-αν της την "πέσεις" μέσα στο μαγαζί,πολύ φυσιολογικό(ειδικά αν έχεις δείξει και χρήμα)να σου συμπεριφερθούν σαν ΠΕΛΑΤΗ.αλλά άνθρωποι είναι κι αυτές και ΦΥΣΙΚΑ κάποιοι έχουν γαμήσει γκόμενες που δουλεύουν σε μαγαζιά.σίγουρα θα υπάρξουν και "φιγουρατζήδες",αλλά αυτό δεν σημαίνει πως λένε όλοι ψέμματα.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
πες μασ πως δεν γαμανε και οι φοιτητες.........
οσο για τον φιλο σου με τα 600 ......
δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι.......
λογω της αριστης αντιληπτικης σου ικανοτητας ,σου εξηγω οτι δεν ειναι φιλος μου,εδω το διαβασα στο αλλο θρεντ,πανεξυπνε μου αντρα

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
καλα λες.παρολο που ηταν καψουρα μαζι μου,την εκοψα οτι μετα απο καιρο θα εψαχνα να βρω που γαμιεται παλλι ι καρια :)χωρια τα αλλα.καπου ειχα ακουσει πως η ρουμανα θελει ενα μονιμο γκομενο η συζυγο,γιατι αμα ειναι μονη της λεει η κοινωνια γυρω οτι πηδιετε με πολλουσ.και οταν τον βρει μετα του δινει και καταλαβαινει :)
μου φενεται το spor εκει ειναι ποιος θα κοροιδεψει τον αλλον.οχι οτι εδω ειναι και πολλυ καλυτερα βεβαια...
τεσπα,καληνυχτα παιδες,δουλια αυριο πρωι γμτ.
το καλο ειναι οτι τοπιασες, στο περιπου, το σεναριο!!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
οτι γαμας πατσαβουρα  ρουμανα με σχεση,σηκω σηκω, κατσε κατσε κλπ δεν αμφιβαλλω μεγαλε
τωρα αν εγω που ειμαι ουκρανομολδαβιες κ ρουμανια απο το 1990,με δουλιες αμαξια λουξ κλπ,μαλλον σου ριχνω κ κανα κεφαλι στο μποι,κ κανω κ 6 ωρες  gym ,τη βδομαδα,μιλαω ρωσικα κ ρουμανικα κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΦΛΩΡΟς,το βασικοτερο,
μακαρι να εισαι εξαιρεση,  αλλα μαλλον θες καμια δεκαρια ζωες  να γαμισεις, ανευ ντολαρι κ εβρο,μονο αυτες που γαμησα περσυ στη μολδαβια κ ουκρανια
τωρα αμα πιασουμε τα παλια της ρουμανιας αυτα απλως σημερα δεν γινονται
εγω στο σαιτ δε μιλαω τι μπορω η τι κανω εγω,η ο δημητρης απο ρωσσια π.χ γιατι ειναι αλλες φασεις,
μιλαμε τι μπορει να κανει ενας μεσος τουριστας η επισκεπτης στη καθε χωρα
αυτα ειναι κ η αληθεια ,τωρα οτι θες γραψε,να χαρεις κ εσυ

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ισπανια παιδια ειναι κατι σαν Ελλαδα.αφου οι Ισπανοι πηγαιναν πριν την κριση που τους χτυπισε Βουλγαρια,Ρουμανια κ.λ.π. για να  :knockinb:.ενας φιλος μου απο Βαρκελωνη μου ειπε οτι οι τιμες ειναι απο 60 Ευρω για μιση ωρα.υπαρχει και σχετικο Forum στο σα'ι'τ.
εγω μιλησα για αλικαντε.αλλο θεμα η βαρκελωνη,
αυτα τα "πουφ" εχουνε κ ρουμανες μεσα κ ΣΙΓΟΥΡΑ στο αλικαντε εχει 30ε το "φυσεκι"
οποτε αν θελει ενας σωνει κ καλά ρουμανα κ εκει βρισκει κ καλυτερες νομιζω θαναι απο τις γυφτισες που μεινανε εδω

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Εισαι τοσο Θολωμενος απο την Αγαμια που εκανες λαθος παραθεση....
Προφανως σε καποιον Τυπο απο τους οποιους τσακωνεσαι ολη μερα, σαν Λακα-Μας που εισαι, ηθελες να απαντησεις και δεν ειδες οτι απαντησες σε μενα  :2funny:
Παντως κατακαημενε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ καραγκιοζακο απο οτι βλεπω σε ολους τα ιδια πανω κατω λες και μαλιστα τους αποτυπωνεις τις σκεψεις σου  :grin: Οτι ακριβως περνας εσυ στην μιζερη "ζωη" σου... θα θελες να το περνανε και οι αλλοι... αλλα λυπαμαι που θα σε Στεναχωρησω για μια ακομα φορα, λεγοντας σου την ΑΛΗΘΕΙΑ :  Εκει εξω Υπαρχουν Μια Χαρα Παλικαρια που κανουν SEX χωρις να πληρωνουν σαν Losers Λακα-Μαδες σαν εσενα  ;) Δεν σου φταιεει κανεις αν γεννηθηκες Ασχημος και Λελε'ς...  Ασε τα Internetika Αντριλικια κατα μερος.... Γιατι στην Εξω Ζωη σε κοβω για μεγαλη Στα-Που-ρα  :2funny:
sensi blue  μεγαλε επειγοντως για κανα λσξοτανιλ κ πες στη μαμα σου να σου στειλει κ το ΝΙΤΡΟ να διαβασεις καμια μαλακια που γραφει εκει, να  βυθιστεις πιο γρηγορα, στο virtual REALITY poy ζεις,μες στη  καλη χαρα,ΕΚΤΟΣ Κ αν το παιζεις"καλη χαρα" κ τραβας κανα ζορι μεγαλο εκει ;) ;) ;)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
αα τωρα εγινα καλος μωρη ΜΟΥΝΑΡΑΑΑ??
ελπιζω να μην μενεις Μοναχο κ σε βρω σε κανα Κυτταρο κ πρεπει κ να σε πλακωσω κ βαριεμαι!!!
αυτα που λες στα πμ πεστα κ εδω στους μαλακες,νεα παιδια τρεχουνε στις ψοφιες τις Ρουμανες ενω αμα μετρας λιγο κ σκασεις στο ντοιτς,τα κορυφαια γαμισια με διαφορα!!!!!!

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αα τωρα εγινα καλος μωρη ΜΟΥΝΑΡΑΑΑ??
ελπιζω να μην μενεις Μοναχο κ σε βρω σε κανα Κυτταρο κ πρεπει κ να σε πλακωσω κ βαριεμαι!!!
αυτα που λες στα πμ πεστα κ εδω στους μαλακες,νεα παιδια τρεχουνε στις ψοφιες τις Ρουμανες ενω αμα μετρας λιγο κ σκασεις στο ντοιτς,τα κορυφαια γαμισια με διαφορα!!!!!!

Γερμανια ειναι απλα ολα τα λεφτα !!!
Ειναι μια Μικρη Αμερικη μεσα στην Ευρωπη...
Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι οποιος παει με Ρουμανες, Ουκρανεζες, Μολδαβες κτλ. ειναι Μαλακας x 10 τουλαχιστον... και εννοειται πως εμφανισιακα μετραει 0 στα 10
Να κοιτατε Δυτικα Παιδια ! Γερμανια - Ολλανδια - Γαλλια - Ιταλια - Ελβετια !

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Γερμανια ειναι απλα ολα τα λεφτα !!!
Ειναι μια Μικρη Αμερικη μεσα στην Ευρωπη...
Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι οποιος παει με Ρουμανες, Ουκρανεζες, Μολδαβες κτλ. ειναι Μαλακας x 10 τουλαχιστον... και εννοειται πως εμφανισιακα μετραει 0 στα 10
Να κοιτατε Δυτικα Παιδια ! Γερμανια - Ολλανδια - Γαλλια - Ιταλια - Ελβετια !
παλι τα ιδια!!
η σκανδιναβια πουναι ρε μεγαλε?
ντοιτς+σκαντιναβια εκει ειναι το εργο Α ΠΡΟΒΟΛΗΣ!!,τι μαλακιες ιταλιες μου βαζεις μεσα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
κ βεβαια ουκραινα παιζει παντα στα ιν!! :dancing: :dancing: :dancing:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
P.S. ---> Εγω Απλα Απαντησα στο PM που Εσυ μου εστειλες Πρωτος !
          Να εισαι Δικαιος οκ ? Μην τα παρουσιαζεις αλλιως....

ΚΑΛΑ ΔΕ ΣΕ ΠΑΩ Κ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΠΑΝΤΩς ΕΙΔΕς ΟΤΙ ΣΤΙς ΑΡΧΙΚΕς ΕΚΤΙΜΗΣΕΙς ΣΟΥ ΕΠΕΣΕς ΕΞΩ!!! :think: :think: :think:

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παλι τα ιδια!!
η σκανδιναβια πουναι ρε μεγαλε?
ντοιτς+σκαντιναβια εκει ειναι το εργο Α ΠΡΟΒΟΛΗΣ!!,τι μαλακιες ιταλιες μου βαζεις μεσα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
κ βεβαια ουκραινα παιζει παντα στα ιν!! :dancing: :dancing: :dancing:

Η Ουκρανια εξυπηρετει απλα τους Γερους που θελουν να παντρευτουν
Τους Αναπηρους, Απελπισμενους, τους Ασχημουληδες και τους καθε Πικραμενους γενικα που εχουν ΦΑΕΙ ΠΟΡΤΑ απο τις Ελληνιδες  :grin:

Σκανδιναβια επισης εχει Ποιοτητα ! Την Ξεχασα αυτην Ρε Μεγαλη sorry  ;)

P.S. Εννοειται πως οποιος ειναι Ανικανος να εχει Ελληνιδα ειναι επισης Ανικανος να εχει και Ιταλιδα φυσικα  :cheesy:  Αυτα τα Δυο Πανε Πακετο...  Οποτε ο Κομπλεξικος που κανει sex MONO πληρωνοντας σαβουρες και που μισει Ελληνιδες....
Μισει και Ιταλιδες κατα συνεπεια  :2funny:

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρουμανια μαγκες γουστα καλα μεχρι το 2002 απο εκει και περα το χαος.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Η Ουκρανια εξυπηρετει απλα τους Γερους που θελουν να παντρευτουν
Τους Αναπηρους, Απελπισμενους, τους Ασχημουληδες και τους καθε Πικραμενους γενικα που εχουν ΦΑΕΙ ΠΟΡΤΑ απο τις Ελληνιδες  :grin:

Σκανδιναβια επισης εχει Ποιοτητα ! Την Ξεχασα αυτην Ρε Μεγαλη sorry  ;)

P.S. Εννοειται πως οποιος ειναι Ανικανος να εχει Ελληνιδα ειναι επισης Ανικανος να εχει και Ιταλιδα φυσικα  :cheesy:  Αυτα τα Δυο Πανε Πακετο...  Οποτε ο Κομπλεξικος που κανει sex MONO πληρωνοντας σαβουρες και που μισει Ελληνιδες....
Μισει και Ιταλιδες κατα συνεπεια  :2funny:
AKOY ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙς,ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟ ΣΠΙΕΓΚΕΛ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΤΩΝ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ"ΟΥΚΡΑΝΕΖΕς,ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕς ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ"αν το ψαξεις θα το βρεις μαλλον
οσο για ιταλιδες κ ελληνιδες που λες,μη μπερδευεις αυτες που ειναι απο ιταλια η ελλαδα κ ειναι μεγαλωμενες στο ντοιτσλαντ :knockinb: :knockinb:, με τις αυτοχθονες σε ιταλυ  :jerking: κ γκριχελαντ :jerking:,
εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα!!!!!,αλλα το θρεντ ειναι για ΡΟΜΑΝΙΑ,οποτε μενω στο οτι ,γαμησιακως ,ντοιτσλαντ,κ σκαντιναβια οφκορζ,ουμπερ αλλες
γκουτε ναχτ λιμπλιχε munaraa ;) ;) ;)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρουμανια μαγκες γουστα καλα μεχρι το 2002 απο εκει και περα το χαος.
αυτα λεω κ βγαινει ο τοτος :jerking: :jerking: :jerking: κ το παιζει "ο γαμιας των καρπαθιων ,μες στο μετρο του βουκουρεστιου ",γιατι αυτα τα μαλακιστηρια ουτε αμαξι δεν εχουνε,οχι απο φτωχια,αλλα φοβουνται να οδηγησουνε απο τη μαφια κλπ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
μην λετε μαλακιες.τη δουλεια εχουν αυτες οι χωρες με την ρουμανια.redpeainz τουλαχιστον εσυ που εχεις κανει ρουμανια το ξερεις οτι ειναι σαν να συγκρινουμε την πουτσα με την βουρτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom