You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρουμανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 271K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μα σύντροφε, εσύ δεν έγραφες σε άλλα πόστ ότι ΔΕΝ μιλάς ρώσσικα ?μιλαω ρωσικα κ ρουμανικα
ya gavariu nemnogo poruski si vorbesc romanesti perfect,panimais seitsas brat?Μα σύντροφε, εσύ δεν έγραφες σε άλλα πόστ ότι ΔΕΝ μιλάς ρώσσικα ?
ρουμανικα τα ξερω απταιστα κ λιγα ρωσικα για καμακι τα ξερω
εσυ για τα αλλα με το βουκουρεστι τι λες?
γιατι πας κ οντεσα απ οτι ειδα κ αλλου,οποτε εχεις αποψη κ απο ουκρανια κ απο ρουμανια
η δηλ νομιζεις οτι παω στη βινιτσια η στο ιλιεντσικ κ λεω"good morning miss,excuse me ,would you like to drink a coffe together, you are a very lovely person"?καπως χλωμο αυτο!!!Μα σύντροφε, εσύ δεν έγραφες σε άλλα πόστ ότι ΔΕΝ μιλάς ρώσσικα ?
καλα εδω οποιος πει οτι ειναι δυσκολο η ακριβο το γαμησι,τον πιανουν εχθρο,κ τον λενε μαλακα,ηθελα να δω τι σουπερσταρ ειναι αυτοι,γιατι ειδικα ρουμανια δεν ειδα κ κανα τετοιον,μεχρι περσι τουλαχιστον,μπορει να πηγαν τωρα μετα το "mega star"αυτα τους ελεγα και εγω redpeainz και μου ελεγαν μαλακιες.τα παιδια νομιζουν οτι πανε στο κολομπαρο τις γειτονιας τους.
να παει στο τοτο στο βουκουρεστι να μαθει κ γλωσσα να ξεσκιστει κ στο γαμησι τζαμπα κ με μουναρες,εστω τις παλιες του τοτου απο τα κλαμπακια κ τα παρκα που του τη πεφτουνε ασταματητα,να ξεκουραστει κ ο ανθρωπος λιγοφιλοι εγω ξερω ρουμανικα και τα καταλαβαινω.αλλα καποιοι σαν το ξαδερφο μου δεν ξερουν.παρακαλω οταν γραφετε ρουμανικα να τα μεταφραζετε και στα ελληνικα δεν μπορω το ξαδερφο να με περνει τηλεφωνο καθε λιγο για μεταφραση.ευχαριστο
φιλε μου οσο ημουν βουκουρεστι ειχε ερθει πανω απο 50 φορες αλλα δεν εμαθε ουτε καλημερα να λεει.ξερεις γιατι?γιατι με το που ερχοτανε το μονο που τον ενοιαζε ητανε ποια θα παρει βιζιτα.ολες βιζιτες και πουτανες τις θεωρουσε κια τοι με τα λεφτα γαμαει οποια θελει.αλλα το μονο που εκανε ητανε να φορτωνετε τα μπαζα και να μας λεει οτι ηταν θεομουνα.καταλαβαινεις τη στιλ ητανε.εχει πολλους τετοιους ελληνες στη ρουμανια σαν και αυτον
ναι μωρε τα ξερω αυτα,ολο τετοια γινονταιφιλε μου οσο ημουν βουκουρεστι ειχε ερθει πανω απο 50 φορες αλλα δεν εμαθε ουτε καλημερα να λεει.ξερεις γιατι?γιατι με το που ερχοτανε το μονο που τον ενοιαζε ητανε ποια θα παρει βιζιτα.ολες βιζιτες και πουτανες τις θεωρουσε κια τοι με τα λεφτα γαμαει οποια θελει.αλλα το μονο που εκανε ητανε να φορτωνετε τα μπαζα και να μας λεει οτι ηταν θεομουνα.καταλαβαινεις τη στιλ ητανε.εχει πολλους τετοιους ελληνες στη ρουμανια σαν και αυτον
στη κω που δουλευα μικρος μπαρμαν ερχοτανε καθε τοσο κι ενας κι ελεγε "γαμισα μια μουναρα χτες αλλο πραγμα"
κατα 80% ητανε καμια χοντροφιλανδεζα η καμια αγγλιδα σπυριαρα
τωρα στη ρουμανια αμα ακους τετοια,αστερια κ μοντελα ειναι κατα 99% μαλακιες
αστους να λενε
εγω τα γραφω να περναει κ η ωρα πιο πολυ,εχει φαση
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Για Ρουμανία δεν έχω άποψη. Έχω πάει 2 φορές όλες και όλες (περσυ και πρόπερσυ) πιο πολύ για τουρισμό.εσυ για τα αλλα με το βουκουρεστι τι λες?
γιατι πας κ οντεσα απ οτι ειδα κ αλλου,οποτε εχεις αποψη κ απο ουκρανια κ απο ρουμανια
Για Μολδαβία και Νότια Ουκρανία που περνω πάνω από 5 μήνες το χρόνο, ότι θες.
Εσύ που πήγες Πανεπηστημιο γιατί το γράφεις ανορθόγραφα;Τετοιος ειναι ΜΟΝΟ ο χαμενος που κανει δουλειες του ποδαριου επειδη ΔΕΝ πηγε ποτε Πανεπηστημιο
Σε πρόλαβα πριν το διαγράψεις ;) ;) ;)
Επισκέπτης
Μη μου κλέβεις την τέχνη !Εσύ που πήγες Πανεπηστημιο γιατί το γράφεις ανορθόγραφα;
Σε πρόλαβα πριν το διαγράψεις ;) ;) ;)
που?αδερφε μου 3 καλοκαιρια δουλεψα κω εγω.εξαρχεια 1995-96-97
εγω 93 94 ημουνα στην κω
εχω δει κατι λιγα πουγραφες για κισιναου οδησσοΓια Ρουμανία δεν έχω άποψη. Έχω πάει 2 φορές όλες και όλες (περσυ και πρόπερσυ) πιο πολύ για τουρισμό.
Για Μολδαβία και Νότια Ουκρανία που περνω πάνω από 5 μήνες το χρόνο, ότι θες.
κ για αυτα να πεις ευπροσδεκτα
βεβαια μολις ειδα,οτι εχεις ρωσιδα γυναικα κι οχι κωλορουμανομολδαβη,οποτε εχεις δει τη καλυτερη εκδοχη της μολδαβιας,
τωρα καταλαβα γιατι τα γραφεις λιγο εξωραισμενα σε σχεση με μενα
δεν εχεις σχεση με το σκληρο πυρηνα της συμφορας,δηλ τις κωλορουμανες
ωστοσο πες αυτα που βλεπεις ειναι ενδιαφερον,ειδικα για ουκρανια
τωρα καταλαβα γιατι τα γραφεις λιγο εξωραισμενα σε σχεση με μενα
δεν εχεις σχεση με το σκληρο πυρηνα της συμφορας,δηλ τις κωλορουμανες
ωστοσο πες αυτα που βλεπεις ειναι ενδιαφερον,ειδικα για ουκρανια
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι είναι γεγονός ότι τους Ρουμανόφωνούς Μολδαβούς (-ες) δεν τους πάω ως χαρακτήρες.
Αλλα ρώτα με ότι θες στο ανάλογο θρντ. Είμαστε οφ-τόπικ.
Προλαβα και την άλλη ερώτηση. Όχι δεν ήταν γιατί έτσι είχες γράψει επανειλημμένα και έλεγες μάλιστα πόσο ποιό άνετος θα ήσουν στο Κισινιώφ αν μίλαγες και ρώσσικα.
Αλλα ρώτα με ότι θες στο ανάλογο θρντ. Είμαστε οφ-τόπικ.
Προλαβα και την άλλη ερώτηση. Όχι δεν ήταν γιατί έτσι είχες γράψει επανειλημμένα και έλεγες μάλιστα πόσο ποιό άνετος θα ήσουν στο Κισινιώφ αν μίλαγες και ρώσσικα.
τι δηλαδη καλυτερο ειναι το βουκουρεστι απο σαλονικ?σαν το βουκουρεστι μπορουσε να ειναι η θεσσαλονικη.αλλα ειμαστε μαλακες εντελως στην ελλαδα
δεν ειμαι σαλονικιος,απλα δε τοπιασα το νοημα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 54