You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρουμανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 271K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κοιτα επειδη μιλαω τελεια τα ρουμανικα κ καταλαβαινουν ολοι εκει,δεν μιλαω ρωσικα στο κισιναου,δε μου βγαινειΝαι είναι γεγονός ότι τους Ρουμανόφωνούς Μολδαβούς (-ες) δεν τους πάω ως χαρακτήρες.
Αλλα ρώτα με ότι θες στο ανάλογο θρντ. Είμαστε οφ-τόπικ.
Προλαβα και την άλλη ερώτηση. Όχι δεν ήταν γιατί έτσι είχες γράψει επανειλημμένα και έλεγες μάλιστα πόσο ποιό άνετος θα ήσουν στο Κισινιώφ αν μίλαγες και ρώσσικα.
αλλα ουκρανια οταν παω αναγκαστικα τα μιλαω,
δε νομιζω και οτι γραφω πουθενα οτι γρι δε μιλαω ρωσικα,αλλα οταν μιλαμε για να λες ξερω μια γλωσα πρεπει να ξερεις
με τον τοτο το θεμα ητανε μονο το γαμισι κ οι πουτανογκομενες,ε για τετοια φαση ξερω ρωσικα,η να μιλαω σε κανα χαζομουνι,αλλα δεν μπορω να μιλησω κανονικα,οπως μιλαγα μ ενεν αλλο στο σαιτ προχτες ρουμανικα κ δεν ταξερε κ καλα κιολας κ μουκανε τον ειδικο στην αρχη,φοιτητης-σταιλ δηλαδη
ενταξεικοιτα τωρα οι ανατολικες πολεις εχουνε διαφορες οψεις,αλλα το βουκουρεστι δεν το θεωρω κ κανα αριστουργημα,παροτι μ αρεσει,ειναι ευχαριστο,αν τωρα στρωσουνε κ αυτες οι καριολες με τη πεινα που θα πεσει παλι,μπορει να ξαναγινει ωραια φαση,αλλα αγια πετρουπολη,πραγα βουδαπεστη απεχουν παρασαγγας απ αυτοτο εθεσα απο αποψη αισθητηκης σαν πολη με πολη.κτηρια δρομοι και τετοια
σαλονικα τωρα παλι καλυτερα μ αρεσει,τι να πω
για κω δε μουπες που δουλευες?
ακου μακη.αν οι ρουμανοφωνοι δεν τους πας,τοτε τις ρουμανες-οριτζιναλ θα βγαλεις οπλο να τις σκοτωσειςΝαι είναι γεγονός ότι τους Ρουμανόφωνούς Μολδαβούς (-ες) δεν τους πάω ως χαρακτήρες.
Αλλα ρώτα με ότι θες στο ανάλογο θρντ. Είμαστε οφ-τόπικ.
Προλαβα και την άλλη ερώτηση. Όχι δεν ήταν γιατί έτσι είχες γράψει επανειλημμένα και έλεγες μάλιστα πόσο ποιό άνετος θα ήσουν στο Κισινιώφ αν μίλαγες και ρώσσικα.
ασε ειναι αλλη φαση απο κει,εδω εμενα οι μολδαβοι,ρουμανοφωνοι μου φαινονται προβατα σε σχεση με τους αλλους
αλλα στο σαιτ γραφω για τον απλο τουριστα η καποιον που προτοερχεται εδω να φυλαγετε γιατι δεν εχουν ολοι ενσυμα στο "χαρβαρντ" δηλ βουκουρεστι
οσον αφορα τις ρωσιδεςμολδαβες εγω κανα 2 κοπελλες που κανω παρεα οχι μονο για γαμησι,τις παω κιολας,γιατι ειναι κ μουναρες κ πανε για δουλεια κανονικα,ενω μπορουσαν να γαμιουνται κ να τα παιρνουνε κ εχουν κ χαρακτηρα καλο.δε το παιζουνε ιστορια σα κατι 160 με αναταση ρουμανες,μοντελλα που λεει κ ο τοτος στο βουκουρεστι!!!
τλσπαντων αλλαξε θρεντ γραψε στο μολδαβεζικο
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εγώ που είμαι τώρα Βουκουρέστι έχω μια απλή ερώτηση.
Υπάρχουνε κάτι μασζίδικα. Εκεί τι ακριβώς παίζει; Γιατί αυτές στο τηλ. λένε πως σεξ δεν έχει παρα μόνο σε "τελειώνουνε" με το μασσάζ.
κάποιος φιλαράκος που ενδιαφέρεται να βρεθούμε σήμερις;
Υπάρχουνε κάτι μασζίδικα. Εκεί τι ακριβώς παίζει; Γιατί αυτές στο τηλ. λένε πως σεξ δεν έχει παρα μόνο σε "τελειώνουνε" με το μασσάζ.
χωρισ ναχω παει,μου εχουν πει παρα πολλοι που πηγαινουν,οτι αυτο που ειπες γινεται σε τελειωνουν με μαλακια,λεγεται μασαζ εροτικ,εγώ που είμαι τώρα Βουκουρέστι έχω μια απλή ερώτηση.
σε καποια στουντιο, με συμφωνια μες στο δωματιο με τη κοπελλα λενε εχει κ στοματικο "οραλ" αλλα οχι οτι γινεται κ σιγουρα η παντου αυτο
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
δεν απανταω σε σενα φιλε redpainz απλα αρπαξα την ευκαρια για κατι που συζηταγατε.για κω δε μουπες που δουλευες?
κω ηταν σουπερ το 87-88 που ειμουνα.μολις ειχε σκασει το aids,ηταν φρεσκο τοτε, αλλα καλο παιχνιδι γινοτανε,πολυ καλο.
ξεκινημα απο εξαρχεια βεβαια,αλλα μετα που μαθαμε τα κατατοπια,καλυτερα τα λιγα μπαρακια που ειχε πριν τη στροφη για τις ντισκο χεβεν κλπ.πιο κουλαριστα,λιγοτεροι ελληνες και φανταροι,λιγοτερος ανταγωνισμος,πολυ καλυτερο καμακι και φορτωμα..και εντελως τζαμπα τα ξυδια μια που εμασταν ελαχιστοι ελληνες εκει.
μετα το 90 εμαθα απο φιλους που εμειναν κατω οτι εσπασε καπως το πολυ καλο παιχνιδι που γινοτανε γιατι κανανε προσφορεσ τα γραφεια και ερχονταν πολλοι ζευγαρωμενοι απο εξω.
σιγουρα ειναι καλυτερες γκομενες οι σκανδιναβες(δανες κυριως) και μετα γερμανιδες(γουστα ειναι αυτα),δε το συζηταμε για συγκριση με ανατολικες και βαλκανιες...
σορρυ για το οφ τοπικ,απλα βρηκα την ευκαιρια
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πούτσες μπλε δηλαδή.
Κανένας που να βρίσκεται τώρα Βουκουρέστι υπάρχει; Εκτός από εμένα εννοώ.
Και επίσης που να ξέρει τίποτα καλό πάνω στην calea victoriei?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μην ακούω για αισθητική το Βουκουρέστι by the way...ήμαρτον.το εθεσα απο αποψη αισθητηκης σαν πολη με πολη.κτηρια δρομοι και τετοια
geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
εγώ που είμαι τώρα Βουκουρέστι έχω μια απλή ερώτηση.
κάποιος φιεγώ που είμαι τώρα Βουκουρέστι έχω μια απλή ερώτηση.
εξαρτατε το μασατζιδικο
δυσκολα να σου κατσει γκομενα με το πρωτο μασαζ
αλλα οχι και ακατορφοτο .
σε ολλα τα μασαζ εχει τελειωμα με το χερι
απο εκει και περα μιλας με την γκομενα και κανονηζεις
αλλες κανουν σεξ αλλεσ μονο πιπα
παντως να εχεις μαζι σου προφυλακτικα
geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
πούτσες μπλε δηλαδή.
στην γκαλεα βικτοριε πεζουν 3 μασαζ
και ενα αλλο στην πιατσα βικτοριε
αν θες περετερο στοιχεια στηλε πμ
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
πούτσες μπλε δηλαδή.
Φίλε μου έχω πάει σε αρκετά μασατζιδικα στο Βουκουρέστι.
Ένα μου έχει μείνει στο μυαλό και βρίσκεται κοντά στην πλατεία Βικτορίας.Η διαφορά ήταν ότι εκεί οι γκόμενες σε χαμούρευαν κανονικά!!Τέτοιο πράγμα δεν είχα ξανασυναντήσει, νόμιζες ότι είσαι με γκόμενα που μόλις είχες σηκώσει από μπαράκι.
κυριοι δουλευα στα εξαρχια στη κω στο ritz για την εποχη του ηταν το πρωτο μαγαζι.οσο για την χεβεν που λεει ο συναδελφος ηταν το πρωτο μαγαζι αλλα και σε αλλα.τωρα ειμαι βουκουρεστι και παιζω μπαλα εκει.οσο για τα παιδακια εδω μεσα τα γραφω στα αρχιδια μου,οταν θα μεγαλωσουνε 8α μαθουνε.
κ εγω σαν τουριστας το 88 πρωπηγα 10 μερες,τι να σου πω,δεν απανταω σε σενα φιλε redpainz απλα αρπαξα την ευκαρια για κατι που συζηταγατε.
κω ηταν σουπερ το 87-88 που ειμουνα.μολις ειχε σκασει το aids,ηταν φρεσκο τοτε, αλλα καλο παιχνιδι γινοτανε,πολυ καλο.
ξεκινημα απο εξαρχεια βεβαια,αλλα μετα που μαθαμε τα κατατοπια,καλυτερα τα λιγα μπαρακια που ειχε πριν τη στροφη για τις ντισκο χεβεν κλπ.πιο κουλαριστα,λιγοτεροι ελληνες και φανταροι,λιγοτερος ανταγωνισμος,πολυ καλυτερο καμακι και φορτωμα..και εντελως τζαμπα τα ξυδια μια που εμασταν ελαχιστοι ελληνες εκει.
μετα το 90 εμαθα απο φιλους που εμειναν κατω οτι εσπασε καπως το πολυ καλο παιχνιδι που γινοτανε γιατι κανανε προσφορεσ τα γραφεια και ερχονταν πολλοι ζευγαρωμενοι απο εξω.
σιγουρα ειναι καλυτερες γκομενες οι σκανδιναβες(δανες κυριως) και μετα γερμανιδες(γουστα ειναι αυτα),δε το συζηταμε για συγκριση με ανατολικες και βαλκανιες...
σορρυ για το οφ τοπικ,απλα βρηκα την ευκαιρια
εμενα το 92-95 καλυτερα μου φαινεται πως ητανε,ισως επειδη μετα δουλευα κ ημουνα κ πιο μεγαλος κ ειχα αλλο αερα στα μαγαζια,οσο για ζευγαρια κλπ,ειχε τοσο θεμα εκει,ασε ποθ για μια φορα για την εμπειρια το κανανε πολλες κ ζευγαρωμενες,πηγαινανε μ εναν ελληνα ειδικα 2 3 μερες πριν φυγουν για πισω
δηλ κ το 88 καλα περασαμε, αλλα μετα εγω,επαιρνα κ πολλα λεφτα,γνωριμιες παντου,ειχα κ μηχανη,απαραιτητο για τις τουριστριες η βολτα ξημερωμα στη παραλιακη με μηχανη, εχω περασει ασυληπτα,κατι φορες ελεγα μηπως βλεπω κανα εργο,εχω σκυλομετανιωσει που εμπλεξα με δουλειες κ δε πηγαινα μετα εκτος απο μια δυο φορες,τα επομενα χρονια,εκανα ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ κ δε διορθονονται αυτες οι μαλακιες οταν περναν τα χρονια
οποιος δε ταζησε αυτα δε τα καταλαβαινει
νορβηγια,δανια,ολλανδια,γερμανια σουηδια η δικη μου καταταξη,αλλα γενικα οι γυναικες αυτες ειναι αλλη κλαση,τι να λεμε τωρα...
καλη κ η ανατ.ευρωπη αλλα αυτα ειναι υποκαταστατα
ρε μοικανε τι να σου πω για να χαρεις δηλ?
τοπες μονος σου πουτσες μπλε και αρχιδια θαλλασι
εχει πουτανες κ στην εφημεριδα κ σαλον για γαμησι(εφημεριδα ,"ζιαρ" λεγεται στα ρουμανικα η εφημεριδα, με αγγελιες,"libertatea,anuntul telefonic, a-z,"" ειναι καποιες εφημεριδες αλλα οι πιο πολλες ειναι μαπα οι γυναικες,ασε που κ με τα αγλλικα τι να συνεννοηθεις,παρε κ απο τα ισογεια των χοτελ τα περιοδικα με εσκορτ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑ Κ ΜΟΥΦΑ ΤΟ 90% Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝΕ Κ ΤΟ ΚΩΛΟ
πηγαινε απεναντι απο το χοτελ "ιντερκοντινενταλ" εχει ενα καζινο το "πλανετ" θα το δεις,κανε καμια βολτα απεξω αραζουνε κατι ρεμαλια πουχουνε γυναικες,μπας κ βρεισ κατι η κανε βολτες εκει στη μαγιερου απο πιατσα ουνιβερσιτατε μεχρι πιο πανω καποια θα γυρνα στο δρομο
αλλα δε ξερω,ΑΥΤΕς ΣΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ ΜΠΡΟΣΤΑ ειναι για πολυ απελπισμενους αλλα αν θες...
επισης απεναντι απο το εβερεστ ακριβως εχει ενα δρομακι παει στα 50μ στη πιατσα "αμζει" εκει εχει κατι πεζες μετριες με κανα 50ε αρχιζουνε,καμια φορα αν εισαι τυχερος βρισκεις κατι,τι να σου πω,αν ητανε καλα εκει θαμουνα ακομα :S :S :S :S
τοπες μονος σου πουτσες μπλε και αρχιδια θαλλασι
εχει πουτανες κ στην εφημεριδα κ σαλον για γαμησι(εφημεριδα ,"ζιαρ" λεγεται στα ρουμανικα η εφημεριδα, με αγγελιες,"libertatea,anuntul telefonic, a-z,"" ειναι καποιες εφημεριδες αλλα οι πιο πολλες ειναι μαπα οι γυναικες,ασε που κ με τα αγλλικα τι να συνεννοηθεις,παρε κ απο τα ισογεια των χοτελ τα περιοδικα με εσκορτ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑ Κ ΜΟΥΦΑ ΤΟ 90% Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝΕ Κ ΤΟ ΚΩΛΟ
πηγαινε απεναντι απο το χοτελ "ιντερκοντινενταλ" εχει ενα καζινο το "πλανετ" θα το δεις,κανε καμια βολτα απεξω αραζουνε κατι ρεμαλια πουχουνε γυναικες,μπας κ βρεισ κατι η κανε βολτες εκει στη μαγιερου απο πιατσα ουνιβερσιτατε μεχρι πιο πανω καποια θα γυρνα στο δρομο
αλλα δε ξερω,ΑΥΤΕς ΣΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ ΜΠΡΟΣΤΑ ειναι για πολυ απελπισμενους αλλα αν θες...
επισης απεναντι απο το εβερεστ ακριβως εχει ενα δρομακι παει στα 50μ στη πιατσα "αμζει" εκει εχει κατι πεζες μετριες με κανα 50ε αρχιζουνε,καμια φορα αν εισαι τυχερος βρισκεις κατι,τι να σου πω,αν ητανε καλα εκει θαμουνα ακομα :S :S :S :S
στην γκαλεα βικτοριε πεζουν 3 μασαζ
και ενα αλλο στην πιατσα βικτοριε
αν θες περετερο στοιχεια στηλε πμ
ρε φιλε τι μαλακιες ειναι αυτες κανενα παιδακι εισαι και παιζεις
το πουλακι σου ακομα
πεστα αρχηγε,αν τα λεω εγω βγαινουν κ με βριζουνερε φιλε τι μαλακιες ειναι αυτες κανενα παιδακι εισαι και παιζεις
το πουλακι σου ακομα
να δωσω 50ε σε μια καριολα που την εχει γαμισει ολη η ρουμανια κ μολδαβια δωρεαν,για να μου παιξει μαλακια,λες κ ειναι καμια παρθενα κ φοβαται για τον υμενα της-στα αυτια]
]
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
πεστα αρχηγε,αν τα λεω εγω βγαινουν κ με βριζουνε
να δωσω 50ε σε μια καριολα που την εχει γαμισει ολη η ρουμανια κ μολδαβια δωρεαν,για να μου παιξει μαλακια,λες κ ειναι καμια παρθενα κ φοβαται για τον υμενα της-στα αυτια]
]
Βρε μπαγκλαμά χάρηκες?
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
ρε φιλε τι μαλακιες ειναι αυτες κανενα παιδακι εισαι και παιζεις
το πουλακι σου ακομα
Και εσυ μάλλον σφεντόνα την έχεις κάνει!!!
ax,siga kale fovithika,skliro agoriΒρε μπαγκλαμά χάρηκες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις