παιδια οτι εχει σχεση μ αυτα δεν το παιζω ειδικος,απλα αυτα ειχα υποψην αυτα τουπαCuando τις Πέμπτες λέμεεεεεεεεε.
Που είσαι ρε neoperv να βάλεις τάξη?
δε με καιει το θεμα,ουτως η αλλως κοιτα με να σε κοιτω ,δηλ μαλακοκατασταση δεν μ ενδιαφερει
παιδια οτι εχει σχεση μ αυτα δεν το παιζω ειδικος,απλα αυτα ειχα υποψην αυτα τουπαCuando τις Πέμπτες λέμεεεεεεεεε.
Που είσαι ρε neoperv να βάλεις τάξη?
ρε μαγκα de doi bani,αυτα που γραφω σωστα ειναι,τωρα αν εχει η δεν εχει πουτανες τωρα το planters,που λες εσυ παλι δεν αλλαζει κ κατι ιδιαιτεροαν δεν πηγενεις να μην γραφεις
περαστικαη μαλακοκατασταση αριζει απο τον καθενα αν εσυ την εκπεμπης δεν εχει σημασια η χωρα .
απλα σταματα να γραφεις πραγματα που δεν ισχυουν
oκ οταν ερθει μας πει αυτοςο δημητηρης σε ρωταιε αν εχει αυτοκινητο διαμερισμα ΚΑΙ 1500-1800 ΕΥΡΟ χαλασει αν θα περασει καλα
και εσυ του λες 1000 μα...κιες
εισαι παραπληροφοριση
μαλλον δε χρειαζεσαι αλλα φαρμακαρε λαιμε εγω εκει γυρναω καθε βραδι εκει
εαν δεν γνωριζεις για κατι δεν ειναι κακο να μην γραφεις
εαν εχεις ακουσει και γραφεις τι να σου πω
αυτα που εγραψες για μενα ειναι παπα...ριες
ναι το ξερωαστο τι να σου πω εσενα
απλα εισαι παραπληροφωριση
δε ειδα καμια απαντηση επι της ουσιας ομως!!!oκ οταν ερθει μας πει αυτος
δηλ εσυ με 1500ε αμαξι κ σπιτι εισαι ο γαμαο του βουκουρεστιου?η κανενας τετοιος που ξερεις??
το αλλο με το τοτο το ξερεις??τι να απαντησω σε αυτα που γραφεις
..................................
ΟΛΛΑ ειναι μαλακιες
και βεβαια θα γαμηση και μαλιστα καλα
και βεβαια δεν χρειαζετε ουτε βιζιτα να παρει
τοχω καταλαβει οτι η ρουμανια βλαπτει σοβαρα την πνευματικη υγεια
διαβασεs παιδακι μου να δεις τι λεει ο διμιτρης?ρωταει ,οχι αν ερθει κ κατσει να βρει ΜΙΑ γκομενα,αλλα αν γινεται με 1000 η 1500 ε/μηνα ναναι ο γαμαο,να αλλαζει γκομενες να μετραει γενικα στα μαγαζια κλπ
ετσι ειναι το πνευμα της ερωτησης κ οχι ναρθει να ερωτευτει στι βουκουρεστι κ βιον ανθοσπαρτον
ai inteles acum???
αν νομιζεις οτι γινονται αυτα σου ευχομαι απο τωρα περαστικα!!
[/quoteτοχω καταλαβει οτι η ρουμανια βλαπτει σοβαρα την πνευματικη υγεια
διαβασεs παιδακι μου να δεις τι λεει ο διμιτρης?ρωταει ,οχι αν ερθει κ κατσει να βρει ΜΙΑ γκομενα,αλλα αν γινεται με 1000 η 1500 ε/μηνα ναναι ο γαμαο,να αλλαζει γκομενες να μετραει γενικα στα μαγαζια κλπ
ετσι ειναι το πνευμα της ερωτησης κ οχι ναρθει να ερωτευτει στι βουκουρεστι κ βιον ανθοσπαρτον
ai inteles acum???
αν νομιζεις οτι γινονται αυτα σου ευχομαι απο τωρα περαστικα!!
/quote]
esti varza si prost
αυτη ειναι η αποψη μου
οχι ρε γαμωτο,ο τοτος εχει ποιο πολλες πιθανοτητες να γαμησει απο εσενα
καλα ενταξει μαθε πρωτα να μιλας κ να γραφεις ρουμανικα κ μετα γραφεις κ σε μενα!!!!!nu imi place sa vorbesc cu oamemi prosti
και να το θυμασε αυτο με τον τοτο
Φιλε alla μεσα και εγω!!!!οπως προειπα ΘΕΛΩ να "ξορκισω" το κακο!!!να παω με συναγωνιστες και να περασω καλα!!!!!Εγώ το έχω δηλώση ότι άν οργανωθεί κάποια εκδρομή με φίλους του φόρουμ είμαι μέσα
απο εκεί και πέρα ότι μπορώ και απο μόνος μου το κάνω αλλά καλό ειναι να γίνεται και κάτι διαφορετικό
μπορει να βγή κατι καλό και ένα ευχάριστο διάλειμα στην καθημερινότητα μας.
Καλά να περνάς εκεί που είσαι geopon και ίσως βρεθούμε σε κάποια επισκεψή μου συνήθως πάω ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΗ.